2012 Şubat Anneleri

Canım test geldi
Yaptım bu sabah pko lularda yanlış erkek çıkabilir yaziyodi öylede oldu
Esasında ikinci de bile merak etmemiştim ama burda öyle çok cinsiyet konusuluyorki bende coştum sağlıklı olsun
Allah niye doğurdum dedirtmesin

kizlar sesimi duydular bir bir gumbur gumbur geliyorlarrrrr

Aaaaaaa ne kadar erken öğrendin kız gözünaydın

kaderde aynı gün öğrenmek varmış bacımmmm
doktoru çok sıkıştırdım kıza benziyo ama kimsyee söyleme dedi....
koskoca doçent yanılmaz bence
ense kalınlığı 1,48 çıktı, detaylı ultrason taramamız iyiydi...ikili testlerde 3 gün sonra

Hee duydun yani beni :))
Sonuç çok iyi canım

hangi hastane fistikk ?

kozyatagı central hastanesı ama cok sogudum valla hastaneden dahaoncede yapılan testler 375 tuttu daha once hıc bu fıyatları du8ymadım[/QUOTE]

himm.. hastanenini önermislerdi bana ama ben bizim semtin e5 indeki deltaya gidiyorum :)) gelmek gitmek zor olur diye..muayne ücreti ne kadar ?

Gozun aydın canım hayırlısı olsun insallah. Baya erken ogrenmissin.
Ben bugun de ogrenemedim benim sıpa yuzustu yatmıstı ve hic kıpırdamadı yerinden uyuyordu herhalde

canım arkadaşım darısı başına inşallahh
benmkide uygun pozisyon almadı 4 kere çıktım girdim en sonunda ense kalınlığını ölçebildi....
bide kordonu boynundaymış benimkinin ama doktor hiçbişicik olmaz, çok döner daha o dedi....
sizce bişi olurmu yaffff:26::26:

Bisey olmaz canım merak etme sen o done dne kurtulur kordondan

savulunn uleynn kız anası geldiiiii kızz:))

Hayırlı olsun tatlıııım, bugün sanırım bayaa bi kişi meleğinin cinsiyetini öğrendi Darısı öğrenemeyenlerin başına :)

Gurbetgüzeli, canım, listemizin başına daha önce birkaç kez besmele koymuştun sanırım. Aslında tekrar koysan ve sabit kalsa çok güzel olurdu.. Tabi forum formatına aykırı mı bilmiyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…