- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.841
meraba subat anne adaylari aslinda ben ocak anne adayiyim ama bebegim sat a gore 2 hafta geriden geldigi icin subat basi olabilir hepinize saglikli bir hamilleik diliyorum rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin
hoşgeldin canım.amin inşallah bebişlerimizi sağlıklı birşekılde kucağımıza alırız
Bu arada annişler kötü bir haber aldım.bir arkadaşım dün rahatsızlanmış daha 6,5 aylık hamileydi.bir kaçgün ev de işyapmış akıntısı olmuş aslında akıntı bebeğin sıvısıymış acıl dr gitmişler doğum başlamış.anne iyi ama bebeğin durumu iyi değil yaşaması çok zor diyorlar.üstelik yıllarca çocuk beklemişti çok üzüldüm.moralinizi bozmak için yazmadım ama ne olur dikkatli olun kendinizi yormayın.
gebelik için nereye gidiyorsun aile hekimliğinemi yine? gebelik için ayrı gidiyorsan o dr sor demek istediğim oydu
allah annesine bağışlasın cnm...gerçekten bu tür durumlar çok oluyor..aman dikkat edelim kendimize.
şubatta hepimiz lohusa olucaz arkadaşlar..allahın izniyle
ayyy içim kıpır kıpır
Beni sürekli uyarıyorlardı onu kaldırma buraya eğilme gibi şaka gibi geliyordu.hani yapabilirim bişi olmaz abartıyorlar gibiydi.şimdi korktum.hiç beklemiyor insan böyle bir şeyi umarım herşey yoluna girer
hosbulduk cnm amin insallahsimdi sizde 2 li test yaptirma ve cinsiyet ogrenme telasi war sanirimm
sabırsızlanıyorum.bir an önce bebişimi kucağıma almak istiyorum.ama daha çoooook var
kızlar nasılsnz nasıl gidiyor bende 13. haftadyım bulantılar bir nebze azaldı sanki bebişimin cinsiyeti merak ediyorum siz neler yapıyosunuz
yarın 14 hafta olacak bulantılar nerdeyse kayboldu yorgunluk da geçerse çok güzel olacak.ben erken öğrendim darısı size
ıkılı testımızı yaptık cınsıyet için bekliyoruz canım
canım benide annem çok uyarıyor..canım benim kaç gündür evimi temizliyor..canı çıktı valla çok üzülüyorum..kadın tutucam arkaından gene kendi yapıcak biliyorum..
aşırı titizlik hastalığı var annemde yaa başa çıkamıyorum.
Kızlar selam, muhtemelen birazdan eve geçicem.Bugün netteki bebek alışveriş sitelerine takıldım kaldım buraya bakamadım pek..
Harika şeyler var ya, hepsini alası geliyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?