2012 Şubat Anneleri

Bu arada annişler kötü bir haber aldım.bir arkadaşım dün rahatsızlanmış daha 6,5 aylık hamileydi.bir kaçgün ev de işyapmış akıntısı olmuş aslında akıntı bebeğin sıvısıymış acıl dr gitmişler doğum başlamış.anne iyi ama bebeğin durumu iyi değil yaşaması çok zor diyorlar.üstelik yıllarca çocuk beklemişti çok üzüldüm.moralinizi bozmak için yazmadım ama ne olur dikkatli olun kendinizi yormayın.

meraba subat anne adaylari aslinda ben ocak anne adayiyim ama bebegim sat a gore 2 hafta geriden geldigi icin subat basi olabilir hepinize saglikli bir hamilleik diliyorum rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin

hoşgeldin canım.amin inşallah bebişlerimizi sağlıklı birşekılde kucağımıza alırız

allah annesine bağışlasın cnm...gerçekten bu tür durumlar çok oluyor..aman dikkat edelim kendimize.

gebelik için nereye gidiyorsun aile hekimliğinemi yine? gebelik için ayrı gidiyorsan o dr sor demek istediğim oydu

canım benımle baya ilgılendın sağolda.tabıkı gebeliğimin takıbını yapan doktorum var.kendımle ılgılı küçük rahatsızlıklar için aile hekımliğine gıdıyorum.tansıyonun ınınp çıkmasında kadın doğuma gıtmemın bı anlamı yok dıye düşünüyorum.bunun dışında gebelıkte bazı aşılarıda kadın doğum doktoru aile hekımlığınde yaptırıcaksınız dıye yönlendırıyor.yanı zaten aile hekımliği gıtmemız gereken bır yer.........

allah annesine bağışlasın cnm...gerçekten bu tür durumlar çok oluyor..aman dikkat edelim kendimize.

Beni sürekli uyarıyorlardı onu kaldırma buraya eğilme gibi şaka gibi geliyordu.hani yapabilirim bişi olmaz abartıyorlar gibiydi.şimdi korktum.hiç beklemiyor insan böyle bir şeyi umarım herşey yoluna girer

Beni sürekli uyarıyorlardı onu kaldırma buraya eğilme gibi şaka gibi geliyordu.hani yapabilirim bişi olmaz abartıyorlar gibiydi.şimdi korktum.hiç beklemiyor insan böyle bir şeyi umarım herşey yoluna girer

canım benide annem çok uyarıyor..canım benim kaç gündür evimi temizliyor..canı çıktı valla çok üzülüyorum..kadın tutucam arkaından gene kendi yapıcak biliyorum..

aşırı titizlik hastalığı var annemde yaa başa çıkamıyorum.

bütün annelerde var o hastalıktan dikkat bizede bulaşmak üzere bizimkiler bayramdan sonra geliyorlar sıkı sıkı tembihledi bişi yapma diye onlar gelmeden kadın tutacağım temiz evi yine temizler yapacak bişi yok ama kıyamıyorum o da rahatsız

Kızlar selam, muhtemelen birazdan eve geçicem.Bugün netteki bebek alışveriş sitelerine takıldım kaldım buraya bakamadım pek..
Harika şeyler var ya, hepsini alası geliyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…