2012 Şubat Anneleri

Ben son gunlerde ablama cok kızmaya basladım.
Dun telefonda konusurken dıyorum kı;
'gece pek uyuyamıyorum, sureklı uyanıyorum, bırde bacagıma kramp gırıyor',
'herseyı hamılelıge baglama' dıyor.
'Ama cok uyanıyorum, gercı agrım oldugundan zıyade wc ye gıdıyorum, cok su ıcıyorum, herhalde ondan' dıyorum.
'ıcme o zaman' dıyor.
'Ama susuyorum, dayanamıyorum' dıyorum.
'Cok su ıcmek ıyı degıl, oruclu oldugunu dusun' dıyor.

Allah ım ben mı kotu kalplıyım, ablam mı sınırlerımı bozmaya calısıyor anlayamadım bır turlu!

Merhaba annişler birkaç gündür giremiyorum her şey yolundadır inş.bebişler iyi mi?????????? bebişinin cinsiyetini öğrenenler olmuştur.hepinizn gözü aydın

Su içme demesi garip olmuş yahu, çok su içmen lazım.
Allahtan burası var canım hepimiz birbirimizi burda anlayabiliyoruz en azından.Ben de geceleri çok sık uyanıyorum, ağrılar giriyor belime, çok sık tuvalete kalkıyorum, hepsinin de hamilelikle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü önceden top patlasa uyanmazdım.

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle...Allah tamamına erdirsin.
Elevit benim de dışkılama düzenimi değiştirdi, ama ciddi kabız yaptığını söyleyemeyeceğim.Elbette eskisi gibi sık değil,ama ciddi boyutta da değil bende.
Fakat bu multivitamin kompleksi, sizin depolarınızdan eksiltmeden bebeğin tüm günlük gereksinimlerini karşılıyor.
Gebelik sonunda saç,diş, kemik yoğunluğunda kayıp yaşamak istemiyorsak bu tip vitamin takviyeleri bizler için iyi olabilir.
Elbette tüm ilaçlar karaciğerde parçalanıyor, böbrekten geçerek atılıyor.
Fakat yediğimiz pek çok ürün de bu vitaminlerden fazla karaciğere yükleniyor, bu da bir gerçek.
Kar zarar hesabını doktorlarımız yapmalı derim ben.
İlaca kendi insiyatifyle başlamaya da bırakmaya da karşıyım.
Benim de bacak ağrılarım vardı, kas ağrısı yoğunluklu. Mg takviyesi aldığımdan buyana iyiyim.
Bu işleri çok da araştırıyor olmama rağmen doktorumun tasarrufuna bırakıyorum.

Bilakis çok su içmek lazım.Hem idrar yolu enfeksiyonlarını önlemek hem de bebeğin suyunu azalmasına mani olmak için.
Erken dönemlerde bile bebeğin suyunda kayıplar olabiliyormuş...

bence sitres yapma diye geçiştiriyor olabilir kötü niyetli düşündüğünü sanmıyorum.ama saydıkların bende de var.2 lt su içilmelisin en az demişti doktor.gece tuvalet olayından nefret ediyorum.ama hep aynı saatte kalkmak zorunda kalıyorum sinir bişi

Eşim aradı az önce, ne yapıyorsun dedi, ben de "pipilimle çekirdek yiyoruz canımız çekti" dedim."pipilim deme" dedi, şaşırdım ben de sebebini sordum, içine kız doğmuş bugünde kız dicekler dedi

Afedersin ama sacmalamıs ablan!
Hamilelikte bol bol su icmek lazım hem bebek iceride susuz kalmasın diye, hem de idrar yollarından enfeksiyon kapmamak icin.

karnımız nezaman çıkar sizce? ben 11+3 haftalık biraz karnım belirginleşti acaba kilo aldıgım içinmi? yada bebektenmidir? :)

Gazdan dolayı var suan karnın. Cıkması icin erken. 4. aydan sonra belirginlesmeye baslıyor karın tam olarak.
Suan hicbirimizin bebek karnı yok. Tabiki onun etkisi var ama bebek degil o sislik. Cunku iceride kucucuk biseyler suan.

Benim de karnım var gibi sanki...Zaten fazla kilom vardı, göbeğim pörtlemişti evvelden ama böyle daha mideden başlayan hamilemsi bi göbeğim var şimdi
Daha bir kilo almışım ama :26:

Evet evet aynen mideyle bir, göğüs altından başlayan bi sertlik ve şişkinlik aşağı kadar devam ediyor, bazı kıyafetlerde daha belirgin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…