- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.321
günaydın kızlar,
çok mutluyuuuuuuuuum. çünkü seneye oğluşumu görebilmek için okuldan eve 40 km yol gitmeme gerek kalmadı. tayinim merkeze çıktıııııııııııııııııııııııııııı
Ben son gunlerde ablama cok kızmaya basladım.
Dun telefonda konusurken dıyorum kı;
'gece pek uyuyamıyorum, sureklı uyanıyorum, bırde bacagıma kramp gırıyor',
'herseyı hamılelıge baglama' dıyor.
'Ama cok uyanıyorum, gercı agrım oldugundan zıyade wc ye gıdıyorum, cok su ıcıyorum, herhalde ondan' dıyorum.
'ıcme o zaman' dıyor.
'Ama susuyorum, dayanamıyorum' dıyorum.
'Cok su ıcmek ıyı degıl, oruclu oldugunu dusun' dıyor.
Allah ım ben mı kotu kalplıyım, ablam mı sınırlerımı bozmaya calısıyor anlayamadım bır turlu!
herkese merhaba forumu takip ediyorum uzun süredir.bende şubat annesi olacağım bir aksilik olmazsa.yakın zamandaki deneyimlerimi paylaşmak istedim.
bende birçoğunuz gibi sabah normal bir karına sahipken akşam yemekten sonra şişmiş gergin bir karına sahip oluyorum,gerildiğim için hafif hafif ciltte kaşıntılar hissediyorum bunlar çatlama belirtisi olabileceğinden kakao ve çilek yağı sürüyorum göğüs,karın ve basen bölgeme..
geceleri bacaklarım ağrımaya başlamıştı,sürekli hareket ettirme ihtiyacı hissediyordum huzursuz bacak sendromu gibi..zaten gebelikte huzursuz bacak sendromu ikincil olarak ortaya çıkabiliyor.vücut demirinin düşmesine bağlı.bende pek vitamin kullanma taraftarı olmamama rağmen elevit başladım ama üçüncü günün sonunda bırakmak zorunda kaldım.çünkü çok ciddi kabızlık yapıyor.
sıcaklardan dolayı çok fazla balık tüketemiyorum,onun için haftada 2-3 gün omega3 takviyesi alıyorum.ayrıca hergün bir avuç ceviz yiyorum
vitaminlerle ilgili tartışmalar var doktorlarınız tabiki kullanın diyecekler eczacılarınız tabiki ilaçları size satmak isteyecekler.kar zarar hesabı yapılırsa eksiklikleri daha kötü ama hiç bir zaman o vitaminlerin dışardan alınan yabancı fabrikasyon ürünler olduğunu unutmayın.birde karaciğer ve böbreğinizden geçerek vücuttan atıldığını..
sevgiler..mutlu paylaşımlar..
'Ama cok uyanıyorum, gercı agrım oldugundan zıyade wc ye gıdıyorum, cok su ıcıyorum, herhalde ondan' dıyorum.
'ıcme o zaman' dıyor.
Allah ım ben mı kotu kalplıyım, ablam mı sınırlerımı bozmaya calısıyor anlayamadım bır turlu!
'ıcme o zaman' dıyor.
'ıcme o zaman' dıyor.
Eşim aradı az önce, ne yapıyorsun dedi, ben de "pipilimle çekirdek yiyoruz canımız çekti" dedim."pipilim deme" dedi, şaşırdım ben de sebebini sordum, içine kız doğmuş bugünde kız dicekler dedi
karnımız nezaman çıkar sizce? ben 11+3 haftalık biraz karnım belirginleşti acaba kilo aldıgım içinmi? yada bebektenmidir? :)
4 aydan sonra dışardan farkediliyor ama 3 aylıkken çıkmıştı benim, şimdi daha belirgin.
Eyvaaaaahhhhh baba da hormonal olmuş sanırım
karnımız nezaman çıkar sizce? ben 11+3 haftalık biraz karnım belirginleşti acaba kilo aldıgım içinmi? yada bebektenmidir? :)
Benim de karnım var gibi sanki...Zaten fazla kilom vardı, göbeğim pörtlemişti evvelden ama böyle daha mideden başlayan hamilemsi bi göbeğim var şimdi
Daha bir kilo almışım ama :26:
Evet evet aynen mideyle bir, göğüs altından başlayan bi sertlik ve şişkinlik aşağı kadar devam ediyor, bazı kıyafetlerde daha belirgin oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?