- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.301
Gercekten olabilir bence de kıskanıyor olabilirler! Çünkü esimle konuştum dün aksam annem neden böyle yaptı diye takılma hayatım anneme son günlerde bir garip zaten dedi o da farkında yani! Bende bir de görümce faktörü var ki hamile oldugum ortaya çıktıktan bir hafta sonra panik atak başladı kendisinde....
Benim eşim bu konuda adaletsiz değildir ama bizde de şartlar eşit değil.
Benim ailem Eskişehirde. Onunki ise 3-4 km ötemizde...Ne zaman istesem gideriz anneme ama,ne kadar isteyebilirimki.Ayda kaç kere yani...
Kardeşim var benim İstanbulda ama karşıda oturuyor, e öğrenci evi bir de, her zaman çat kapı gidilmiyor.
Bir de eşim çok eleştirir kardeşimi, mesafeli tutmak istiyorum o sebeple.
kızlar hamilelerin karnında çıkan kahverengi sizde belirginleşmeye başladımı?
benim kyınvalidemde çocuğu doğurup ona vericem sanıyo
sanki onun için doğuruyorum ben
şöyle yapma böyle yapma şunu ye bunu ye dikkat et şudur budur
ben onun annesiyim ya sanki benden daha çok düşünüyo
ben ona zarar vericek birşey yaparmıyım
ben cahilim hiçbirşey bilmiyorum sanki
doğduktan sonra neler gelcek başıma hayırlısı bakalım
Yok dünürüm benim belirginleşmedi, ama meme uçlarım büyüdü :26:Yani o kahverengi bölge genişledi.
bunuda hiç anlamam zaten kendi ailesi oo süperrr bizimkiler bişey dese niye öyle dedi falan filannnn
ama benim ailen onu el üstünde tutuyo abimden farklı görmüyolar ama ben kıymet bilmediğini düşünüyorum ama insanoğlu nankör işteee
offff ya ben hala kahvaltı yapmadım ne hazırlasam ne yapsam yaaa
her sabahhh böle oluyooo sizler ne yiyorsuzunuz kahvaltıda öğen falan yaaa
Yok dünürüm benim belirginleşmedi, ama meme uçlarım büyüdü :26:Yani o kahverengi bölge genişledi.
en gıcık aldığım zihniyet bazen benim annemde yapıyo bunu yengeme. hemen torununu seviyosun biliyorum ama asla annesi kadar sevemezsin diye frenlemeye çalışıyorum valla
yok o babaanne daha çok sever
benden daha çok düşünür
daha iyisini bilir
biz genciz çünkü cahiliz tatlım
valla düşündükce moralim bozuluyo
çocuk olunca benden çıkmaz ben gelemem öyle zırt pırt gelip gitmelere
her fırsatta çocuğu isticek ben yok deyince suratlar tripler offf offf
birde çat kapı habersiz sabah sabah gelmesi var
hep yataktan kaldırıyo bizi çocuk olunca dahada sıklaşıcak
ama eşim son noktora birdaha yaparsa bu sefer tutamam onu
bizim sonumuz pek iç açıcı değil yani kesin bir kavga falan kopar kayınvalide ile
yok o babaanne daha çok sever
benden daha çok düşünür
daha iyisini bilir
biz genciz çünkü cahiliz tatlım
valla düşündükce moralim bozuluyo
çocuk olunca benden çıkmaz ben gelemem öyle zırt pırt gelip gitmelere
her fırsatta çocuğu isticek ben yok deyince suratlar tripler offf offf
birde çat kapı habersiz sabah sabah gelmesi var
hep yataktan kaldırıyo bizi çocuk olunca dahada sıklaşıcak
ama eşim son noktora birdaha yaparsa bu sefer tutamam onu
bizim sonumuz pek iç açıcı değil yani kesin bir kavga falan kopar kayınvalide ile
Zamanında benim eşimin ailesi, eşimi kardeşime karşı çok doldurdular. Biz nişanladığımızda kardeşim henüz üniversite 1. sınıftaydı ve birlikte oturuyorduk biz.
Kayınvalideme, görümcelerime dert oldu evlendiğimizde yanımızda kalırsa diye...Bir de kardeşim çok iddialı bir tiptir, maşallah subhanallah diyeyim, çok güzeldir, Neşe Erberk ajanstan filan çok koştular peşinde...Bir dönem dizilerde filan oynamışlığı var...
Okulunda çok başarılıdır, senelerdir Avrupa Birliği bursuyla eğitimini birçok Avrupa ülkesinde tamamladı.
Görümcem kaldıramadı bunu, çok komplekslidir çünkü, düşman belledi.
Sürekli eşimi doldurdular kardeşime karşı özellikle. Evleneli 3 sene bitti.Eşim yeni yeni aşıyor kardeşime karşı olan olumsuz hislerini, benim de etkimle, çünkü hem eşime, hem de ailesine resti çektim.
Sizden milyon tane ama kardeşim bir tane mesajını verdim. Ne kadar seversem seveyim, değer verirsem vereyim eşime, kimse kardeşimin saçının teline çıkamaz çünkü...
Ama izler kalmıyor değil...Ben de fazla samimiyet olsun istemiyorum şu an...
,ahahahha en anlam veremediğim insan tipi. çat kapı insanları.
nedir kardeşim bu çat kapı merakı ınsanların bilmem. çat kapı misafiri sevmediğim gibi çat kapı misafırlege de gıtmem ben. bence sen bi sabah çat kapı yaptığında eşinle peş peşe banyoya girin. eşin de biraz somurtsun hatta çaktırsın bi özel hayatınız oldugunu. ha siz utanırsınız da kendisi utanır mı o'nu bilemeyeceğim :)
bizim 2 aile de şehirdışında. 2sine de uzağız. geleceklerini haber verdikleri zaman sevinçten deliriyoruzHerkesin derdi başka işte. Ama biraz mesafe olacak büyüklerle arada. annem hep der. kardeşin evlense üst kattaki daireyi değil kiraladığımız bir daireyi dayarız döşeriz, öyle altlı üstlü illaki sorun çıkar. haklı valla kadıncağız.
Allah sorun yaşayanlara sabır, sorun yaşatan kayınvalidelere de annem aklı versinbugün çok neşeliyim umarım kimse alınmaz bu halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?