- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.361
hosbulduk azelyacim bende cok ozledimsenide iyi gordum insallah ogrenirsin bebesinin cinsiyetini
hosbulduk azelyacim bende cok ozledimsenide iyi gordum insallah ogrenirsin bebesinin cinsiyetini
Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaş sormuştu bebeklerimiz içinde fitre vericekmiyiz diye ben verilmez diye biliyordum ama araştırdım veriliyormuş bilginize....
kızlar hamilelerin karnında çıkan kahverengi sizde belirginleşmeye başladımı?
Ooo kayınvalıdelerden bahsedıyorsunuz he?
Yerımı alayım o zaman soyle.
Benım en buyuk merakım, kayınvalıdem 'cocuk yap' dıye baskı yapardı bana.
Bende 'sımdılık ıstemıyorum, calısacagım ben' derdım.
'sen calıs, ben bakarım' dıyordu.
Bakalım bu dedıgını yaapcak mı, bu bır.
Bakacak olsa dahı, cocugumu kendı cocugu gıbı benımsemesını ıstemıyorum, bu ıkı.
Oyle herseye karısır, onu sen bılmezsın fılan derse cıldırırım!
Eger gunun bırınde ben senın cocuguna baktım derse, fecı sekılde bozarım, bu da uc!
Sonucta ben keyfımden calısmak ıstemıyorum!
Hangı kadın cocugu ıle ısı arasında tercıh yapmak zorunda kaldıgında, ısını tercıh eder kı?
En iyisi sorularimi doktoruma sorayim,bugun hic cevap alamiyorum
Öğrendim tatlım oğlum olacakmış :)) Yani doktor erkeğe benziyor dedi, bugün garantilenir artık renkli ultrasonda inşallah :))
Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaş sormuştu bebeklerimiz içinde fitre vericekmiyiz diye ben verilmez diye biliyordum ama araştırdım veriliyormuş bilginize....
bebek için fitre mi?ilk defa duyuyorum şoktayım şuan.
ayyy çok sinirliyim
az önce bi misafir geldi olduğum işyerine
adam resmen hayvanın önde gideni...
hamile olduğumu anladı ne kadarlık falan diye sordu cinsiyeti bellimi dedi...
kız dedim adamın direk bana verdiği cevap şu "Olsun"..
nasıl bir toplumda yaşıyoruz ..kız çocuklara hangi gözle bakıyoruzzz hala...
hayvanoğlu hayvan yaaa
ayyy çok sinirliyim
hayvanoğlu hayvan yaaa
ayyy çok sinirliyim
hayvanoğlu hayvan yaaa
oyyy kızlar kusura bakmayın uyuya kalmışım. ahahahahah nasıl yani ya. insan iş yerinde 4 erkekle paylaştığı odada nasıl uyur anlamıyorum. odaya sürekli şef girip çıkıyor bizim birde :))
yaşlı dedeler gibi olduğum yerde uyumaya da başladım hayırlısı :))
Sen sinirlenme, senin bebegin sonucta. Sen onu seviyor musun? Seviyorsun. Gerisi onemli degil bence..
Baskalarının dusuncelerini umursama. Bebegini de uzuyorsun bos yere.
Eşim aradı az önce, ne yapıyorsun dedi, ben de "pipilimle çekirdek yiyoruz canımız çekti" dedim."pipilim deme" dedi, şaşırdım ben de sebebini sordum, içine kız doğmuş bugünde kız dicekler dedi
Benim de karnım var gibi sanki...Zaten fazla kilom vardı, göbeğim pörtlemişti evvelden ama böyle daha mideden başlayan hamilemsi bi göbeğim var şimdi
Daha bir kilo almışım ama :26:
selam kizlar nasilsiniz? dunden beri gecmisi okuyorum , oku oku bitiremedim yahune cok sey yazmissiniz ben yokken..bi de yeni yeni anneler katilmis aramiza bu hafta aramiza..hosgeldiniz sekerler 1 hafta girmeyince simdi ben yeni gibi oldum tabi, kimseyi tanimiyorum neyse annemle babam londradaydi anlatmistim..hatirlayanlariniz olur 9 gun kaldilar her gun gezdiler buraya bayildilar dunde agizlari kulaklarinda donduler istanbula..evlendigimden beri annemle babam ilk kez evime geliyorlar bu nedenle cok heyecanliydim...mide bulantilarim yuzunden yemek yapamiyordum esim, annem ve babam bir suru yemekler yaptilar sofralar kurdular bulasiklari hallettiler mutfaga adimimi attirmadilar prensesler gibi bir 9 gun gecirdim...ne cok ozlemisim onlari cok cok iyi geldiler bana..torunlarinin ilk ultrason fotolarini gorduler cok heyecanlandilar zaten..karnimda buyudu baya artik hamile oldugum belli oluyor sevip durdular gobusumu haftayada turkiyeye tatile gidiyoruz 4 hafta yokum..ulke, aile hasretine doyarim bu bana 8 ay daha yeter cogunuzun mide bulantisi gecmis cok sevindim..ben hala ogurmekteyim..2-3 defa sokakta selale gibi cikarttim bu 9 gun icinde...ama yinede eskiye gore cok cok iyiyim..bunada sukur ne diyelim ozlemisim sizleri cok
Annişler kullandığınız ilaçlar konusunda sorum olacak.hamileligimin başından beri 3 farklı doktora gittim.tabi birisi sürekli doktorum digerlerine de esince gittim meraktan.ilk gittiğim dr ferrevit ve folik asit verdi.düzenli gittiğim dr folikgereksiz digerin de var dedi.sonra tatilde başka şehirde dr gittim o da demir hapı ve kalsiyum verdi.vitamine devam dedi.asıl doktoruma tatil dönüşü gittim. oda sadece vitamini iç dedi.kafam karıştı.kanım 13 sınıra yakın kan hapını içsem mi ?bir de kalsiyum eksikliğiyle teyzemin kızı doğmuştu bebiş bir sürü tedavi görmüştü arada kaldım.dr çok mu rahat acaba hangi doktoru dinlemek lazım
hayır yani olsun dedi ve ben şoka girdim..
tuhaf şey etrafta binlerce insan evlat hasretiyle tutuşuyor...
acaba o insanlara evlat olsaydı kız erkek ayırırlarmıydı?
rabbim evlat aratmasın, burdan mübarek günde rabbimede canı gönülden sesleniyorum...100 tanede kızım olsa hepsi başımın tacıdırr...
ne zaman gideceksin...
Bi git gel
Teyit et...
Pipili mi kukulu mu bilelim artık kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayyy çok sinirliyim
hayvanoğlu hayvan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?