- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.401
valla cnaım örnekler çoğaltılabilir:d
kız evlat ölene kadar, erkek evlat evlenene kadar
kızın gibi malın olsun...
şaka bir yana rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin ...
benimde oğluşumu ekleyin kızlar
Saçma olabilir ama sormak istedim. bebek ilk doğduğunda babaya benzermiş.çünkü anne ile bağ ilk baştan beri varken .baba ile sonradan gelişiyormuş. birde anne hamileyken en çok kimi görürse bebek ona benzermiş diyorlar o yüzden fotoğraflara bakanlar varmış.bunları duyanlar varmı yada fikri olan
ay bende heycanlandım yaa :) git gel hemen... benim randevumda 24ünde geçmiyo bu günler yaa bebeğim nasıl sağlığı iyimi çok merak ediyorum...O zaman kız gibi oğlum olsun dicem o da olmıcak tövbe tövbe Son 45 dakika çıkmam için, geçmiorrrrr geçmiorrrrr
ay bende heycanlandım yaa :) git gel hemen... benim randevumda 24ünde geçmiyo bu günler yaa bebeğim nasıl sağlığı iyimi çok merak ediyorum...
İlk söylediğini duymadım da ikincisini duydum.Geçen petshopun önünden geçerken eşim şempanzeyi gösterdi çok tatlı diye, onu severken camdan annem bakma diye uyardıAma batıl inanç inanmamak lazım, annem bana hamileyken renkli gözlü olayım diye hep babamın gözlerine bakmış, ama yine annemden almışım gözlerimi :))
ahahahhaha azelya yaaa... annen de benim annem kadar alemmiş.
benim canım annem küçük kardeşime hamileyken ilk kıpırdadığında belgesel izlıyormuş ve belgesel de maymunlarla ılgılıymış. hala valla kardeşin doğduğunda aynı maymundu 9 ay yavruma foto bıle çektırmedım ben der. ki hakıkaten kardeşimin 9 aya kadar hiç fotosu yoktur. ha şimdi dünya yakışıklısı bi adam oldu o ayrı.
O zaman kız gibi oğlum olsun dicem o da olmıcak tövbe tövbe Son 45 dakika çıkmam için, geçmiorrrrr geçmiorrrrr
ay bende heycanlandım yaa :) git gel hemen... benim randevumda 24ünde geçmiyo bu günler yaa bebeğim nasıl sağlığı iyimi çok merak ediyorum...
Sorma kendi kendime gülüyorum oturduğum yerde kek gibilisedeyimde sevgilimle buluşcakmış gibiyim Geçen bir arkadaş demişti Tom cruise evine ultrason aleti almış diye.Alınabilecek birşey olsa alırdım ben de
Sorma kendi kendime gülüyorum oturduğum yerde kek gibilisedeyimde sevgilimle buluşcakmış gibiyim Geçen bir arkadaş demişti Tom cruise evine ultrason aleti almış diye.Alınabilecek birşey olsa alırdım ben de
ahahahhaha azelya yaaa... annen de benim annem kadar alemmiş.
benim canım annem küçük kardeşime hamileyken ilk kıpırdadığında belgesel izlıyormuş ve belgesel de maymunlarla ılgılıymış. hala valla kardeşin doğduğunda aynı maymundu 9 ay yavruma foto bıle çektırmedım ben der. ki hakıkaten kardeşimin 9 aya kadar hiç fotosu yoktur. ha şimdi dünya yakışıklısı bi adam oldu o ayrı.
Kız sen doktora geçen gitmemişmiydin cinsiyetini öğrenmek için..
Kötü birşey yok değil mi..
Geçmişide tam okuyamadım..
yok biz de lazız. dediğim gibi bizde de kız çocuklar el üstunde tutulur. kızı olmayan evladım var demesın lafını da dedem çok kullanır. ama arada boyle amcalar gibi olsun olsun dıyenler de bol bol çıkıyor. yok degıl yani :))
kız çocuk da erkek çocuk da ayrı. her ikisi de can, canımdan valla.
valla cnaım örnekler çoğaltılabilir:d
kız evlat ölene kadar, erkek evlat evlenene kadar
kızın gibi malın olsun...
şaka bir yana rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin ...
Saçma olabilir ama sormak istedim. bebek ilk doğduğunda babaya benzermiş.çünkü anne ile bağ ilk baştan beri varken .baba ile sonradan gelişiyormuş. birde anne hamileyken en çok kimi görürse bebek ona benzermiş diyorlar o yüzden fotoğraflara bakanlar varmış.bunları duyanlar varmı yada fikri olan
slm canlar... günlerdir giremiyorum öyle uykum varki işyerinde kafamı nerde koysam orda uyuyorum geçmişi okuyamadım çok birikmiş... kızlar oğluşuma bir kaç isim buldum lütfen fikrinizi söyleyin hangisi güzel.
1.eymen
2.musab
3.ensar
4.emir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?