2012 Şubat Anneleri

valla cnaım örnekler çoğaltılabilir:d
kız evlat ölene kadar, erkek evlat evlenene kadar
kızın gibi malın olsun...
şaka bir yana rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin ...

O zaman kız gibi oğlum olsun dicem o da olmıcak tövbe tövbe Son 45 dakika çıkmam için, geçmiorrrrr geçmiorrrrr

Saçma olabilir ama sormak istedim. bebek ilk doğduğunda babaya benzermiş.çünkü anne ile bağ ilk baştan beri varken .baba ile sonradan gelişiyormuş. birde anne hamileyken en çok kimi görürse bebek ona benzermiş diyorlar o yüzden fotoğraflara bakanlar varmış.bunları duyanlar varmı yada fikri olan

İlk söylediğini duymadım da ikincisini duydum.Geçen petshopun önünden geçerken eşim şempanzeyi gösterdi çok tatlı diye, onu severken camdan annem bakma diye uyardı Ama batıl inanç inanmamak lazım, annem bana hamileyken renkli gözlü olayım diye hep babamın gözlerine bakmış, ama yine annemden almışım gözlerimi :))

ahahahhaha azelya yaaa... annen de benim annem kadar alemmiş.

benim canım annem küçük kardeşime hamileyken ilk kıpırdadığında belgesel izlıyormuş ve belgesel de maymunlarla ılgılıymış. hala valla kardeşin doğduğunda aynı maymundu 9 ay yavruma foto bıle çektırmedım ben der. ki hakıkaten kardeşimin 9 aya kadar hiç fotosu yoktur. ha şimdi dünya yakışıklısı bi adam oldu o ayrı.

ay bende heycanlandım yaa :) git gel hemen... benim randevumda 24ünde geçmiyo bu günler yaa bebeğim nasıl sağlığı iyimi çok merak ediyorum...

Sorma kendi kendime gülüyorum oturduğum yerde kek gibi lisedeyimde sevgilimle buluşcakmış gibiyim Geçen bir arkadaş demişti Tom cruise evine ultrason aleti almış diye.Alınabilecek birşey olsa alırdım ben de

evet batıl aslında inanmam ama inanasım geldi galiba duyunca ilkine çok şaşırdım ikincisini de bu gün den itibaren denemeyi düşünüyorum işe yarar belki yaramazsa da kendimi oyalamış olurum işsizim nasıl olsa

Aman aman ben de tam bakıcak hayvanı bulmuşum :)) Maymun da aynı Gerçi bebekler ilk doğduklarında çok suratsız oluyorlar :) Neyse en azından sonradan güzelleşmiş

slm canlar... günlerdir giremiyorum öyle uykum varki işyerinde kafamı nerde koysam orda uyuyorum geçmişi okuyamadım çok birikmiş... kızlar oğluşuma bir kaç isim buldum lütfen fikrinizi söyleyin hangisi güzel.
1.eymen
2.musab
3.ensar
4.emir

selam guzel anneler
uzun zamandır yoktum tatıldeydım umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır
dun doktora gttım ve kesın olarak cınsıyetının kız oldugunu soyledı doktor cok ama cok mutluyum
Allah gonlume gore verdı daha guzel bı ısım bulana kadar ela ısmını dusunuyorum
baska cınsıyetı bellı olan bebıslerımız var mı

ay bende heycanlandım yaa :) git gel hemen... benim randevumda 24ünde geçmiyo bu günler yaa bebeğim nasıl sağlığı iyimi çok merak ediyorum...

ya kızlarrr şimdi şöyle bişi oldu ben 6 ağustosta doktor kontrolüne gittim
10 ağustosta detaylı ultrasona , ama 20 ağustosta tekrar kontrole gitmek istiyorum hem cinsyeti netleştirmek için hemde bedava kontrol hakkım varken gideyim diyorum
sizce bu kadar sık ultrason bebeğe zarar verirmi yani 2 haftada 3 kere girmiş oluyorum:S

Kız sen doktora geçen gitmemişmiydin cinsiyetini öğrenmek için..
Kötü birşey yok değil mi..
Geçmişide tam okuyamadım..

köü şeyler izlememek yada çirkin şeyler izlememek lazım.benim sıpa da köpek balıklarıyada balinalara benzeyebilir o zaman 2 gündür onları izliyorum ay hapimizin bebeğinin eli yüzü düzgün olsun inş sağlıklı da tabiki

Haklsıın canım
valla cnaım örnekler çoğaltılabilir:d
kız evlat ölene kadar, erkek evlat evlenene kadar
kızın gibi malın olsun...
şaka bir yana rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin ...

Harikasın...

Canım bence batıl da olsa artık az çok inanıyorum
Oğlum bana benzer...
İlk kızım babasına
Son kızım da okul müdürüme çok bakmışım
Kızım tatar oldu
Gözler maviiiiiiii
Saçlar sarı.............

Oysa ben kumralım
yani ela gözlü koyu kahvesaçlı
Eşim bildiğin esmer

Emir
Oğluşumun adı

Canım hepsi güzel inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…