2012 Şubat Anneleri

Bılıyorum canım, bu konuda zorluk cektıgını.
Rabbım yardımcın olsun.
Sanırım bende buyuk pot kırdım, sımdı canı cekenler olacak ):

Ben hamılelıgımden berı tatlı sevmıyorum.
Gecen aklıma vurdu bırden.
Aslında kurabıye yapacaktım, onun tarıfını ararken bunu buldum.
Daha oncekı kurabıye denemem basarısız olunca da bunu yaptım, esım de cok begendı.

Ama bu cok tatlı olmuyor, hele bırde olculerı bıraz azalttın mı?
Belkı deneyebılırsın canım?

Merhaba arkadaşlar;
uzun süredir yazamıyorum ama konuları takip ediyorum.Umarım hepiniz iyisinizdir.
Arkadaşlar dün dr.a gittim .İkili test için.Ama bebeğim hiç kımıldamadı.kalp atışı normalmiş.Oruç tuttuğum için bebeğin hareketsiz kaldığını söyledi dr.
Bugun bıraktım orucu.Halbuki başta dr. zararı olmaz tut demişti.Şimdi hep aklımda bebeğim var hiç hareket etmemesi normal mi kızlar ...:44:

ya az önce girdim sayfaya kim var kim yok diye bakarken canım okadar istediki limonlu kek hemen tarifine bakıp yapıcam inşallah güzel olur sanada gönderiyim istersen

canım ya ellerıne sağlık afıyet bal olsunyakın olsaydık isterdım valla çok canım istedıeşim nöbetten geldı uyuyo uyanınca limon almaya gönderım markete.evdekılerın kabukları solmuş.

limonlu_kek korktu kaçtı

tamam gel yemıycez kendımız yapıcaz

ya az önce girdim sayfaya kim var kim yok diye bakarken canım okadar istediki limonlu kek hemen tarifine bakıp yapıcam inşallah güzel olur sanada gönderiyim istersen

canım ya ellerıne sağlık afıyet bal olsunyakın olsaydık isterdım valla çok canım istedıeşim nöbetten geldı uyuyo uyanınca limon almaya gönderım markete.evdekılerın kabukları solmuş.

limonlu_kek korktu kaçtı

tamam gel yemıycez kendımız yapıcaz

kızlar benim yerimde olsanız 15 gün bekleyip kendi doktorunuzamı giderdiniz, bu arada sıradan bi doktora gidip cinsiyetle ilgili tahmin yaptırırmıydınız
çoooooookk merak ediyorum

tarif için sağol canım, ay aldırsın benim kilo ile ilgili bir problemim yok zayıfım, hamilelikte alırsam çok güzel olucak tam fit olucam

kızlar benim yerimde olsanız 15 gün bekleyip kendi doktorunuzamı giderdiniz, bu arada sıradan bi doktora gidip cinsiyetle ilgili tahmin yaptırırmıydınız

Ben yaptırdım aynı senin gbi merakıma yenik düştüm, sadece yanıltıcı ve kafa karıştırıcı oldu

Son düzenleme:
Beni görüncede canı Limon çeken yoktur inşallah..
Foruma üye olurken hiç aklıma gelmedi... Milletin canı çeker diye..
Genelde forumlarda bu nicki kullandığım için öyle düşünmeden hemen aldım..

Bu arada Eleferacım bencede o arkadaşla konuşmalısın uygun bir dille..
Sonra üstün tarafından sana laf gelme ihtimalide var..

Ben dahiliye uzmanlarının söylediklerini dinleme taraftarıyım canım, o yüzden şeker hastası olmadığıma ve olmayacağıma inanmak istiyorum ama, onların dediğine göre bile üst sınırlardayım. Diyetisyen sınırı geçtiğimi ifade ediyor, ama biraz daha ticari yaklaştığınıı düşünüyorum olaya onun. Bir de hekim değil nihayetinde, diyetisyen.
Biraz değerlerim normale girerse, o zaman böyle senin dediğin gibi hafif tatlılardan yerim belki.
Allaha şükür o kadar da zorlanmıyorum, hamur işi, kızartma filan da yemeyince gelişme var düşüyor.
Tansiyonum da normale girdi, şekerimin de girmesini umuyorum o yüzden...Tansiyon daha zordu...Diyet onda işe yaradı, şekerde de yarar. Şeker hem direkt yenen içilenle alakalı...
Doğum yapıp biraz kilo verene kadar fazla şıralı tatlılara yaklaşmam ama hafiflerden ara sıra yerim

gıtme canım burda annışlerde söylemiştşi sık ultrasona gırmek bebek için ıyı değilmiş.ben öğrenmek için 1 ay beklemiş olucam.26 tem.gıttım en son şimdi 26 ağus.randevumuz.sabret annesı sabret.
bı kez aile hekımlığıne gıdıp kalp atışlarını dınledım duyunca rahatladım.o yettı banabeklıyorum hala

hoşgeldin canım tabiki normal bişey ablam son aylarındayken aç gitmiş bebek hiç kımıldamamış doktor git hemen bişeyler ye gel demiş ablamda biraz abartmış yeme işini tabi sonra deli gibi hareeket ediyodu diyo
bende dün gittiğimde çok hareket etmiyodu karnımda çok aç değildi ama oruç tutmadığım halde bende kansızlık var çok halsizleşiyorum o yüzden tutmuyorum da

evet canım bekleiyim bende bari offf yaa cinsiyet konusu bence en merak edilecek knou bu gebelik süresince, he tabi en önemlisi sağlık testlerinni sonuçları

valla bulantılardan hastanelerde yattım, 16 haftalık oldum hala bulantılarım sürüyor ama ben 4 ayda 5 kilo almayı becerebildim. nasıl oldu bilmiyuorum. doktorum yediğim 30 şişe seruma bağlıyor, ben ise içtiğim suya. gören de ayyyy kilo almışsın deyince bana bişey oluyor. halbuki çok da yemıyorum eskıden 2 olan öğünümü sadece 3e çıkardım. öğlen de yıyorum o kadar (

çok saol canım içim rahatladı valla dünden beri aklımdan çıkmıyodu...bende de aynı dert var ..kansızlık ve demir depom boşmuş .Dr. dün bana ilaç verdi demir ilacı bi de vitamin
sen kullanıyor musun? Bir de ben her sabah bir kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyorum.Çok faydalı oluyor.

Selam kızlar ben geldim minik yaramazımla

Dun gece hic uyyamadım desem yeridir. Hem terledim surekli hem wc ye kalktım hep hem de kasıklarımdaki agrı..
Ama simdi iyiyim cok sukur.. Bir an once haftaya doktora gitmek istiyorum yavrumu gormek, cinsiyetini ogrenmek istiyorum..

evet canım bekleiyim bende bari offf yaa cinsiyet konusu bence en merak edilecek knou bu gebelik süresince, he tabi en önemlisi sağlık testlerinni sonuçları

kesınlıkle canım.ben testlerı öğrendığımde o kadar mutlu oldum kı doktor cınsıyet için 1 ay sonraya randevu dedı hıç nasıl beklıycem dıye düşünemedım bıle.allahım hepimize sağlıklı yavrular nasıp etsın.tabı ısteyenınde gönlune göre versın ınşallah

hakkındır bacım hakkındır...bir an önce öğrenirsin inşallah

Ya ultrasonun hicbir zararı yokmus bebege bu yuzden sorun yaratma bence.
Bak benim 14+2 de gittigim doktor gordu kesin ama 16 haftadan once soylemiyoruz dedi 14+4 de doktor goremedi gostermedi o yuzden soylemedi.
Simdi bekliyoruz haftaya gitmek icin canım. Bence kendini fazla kaptırma daha cok erken cunku kız oldugunu anlamak icin.
Doktor kontrolunu bekle sabret ve o zamana kadar 16. haftada olursun ve net sonuc ogrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…