2012 Şubat Anneleri

Hoş geldin şeker..
Bende sürekli wcye kalkıyorum ..
Sağa sola dönerken bende de kasık ağrısı çok oluyor..
Valla benimde doktora gitmeme dört gün kaldı ve senin gibi dört gözle gideceğim günü bekliyorum..

kızlar benim yerimde olsanız 15 gün bekleyip kendi doktorunuzamı giderdiniz, bu arada sıradan bi doktora gidip cinsiyetle ilgili tahmin yaptırırmıydınız
çoooooookk merak ediyorum

Ben seninle aynı durumdayım canım ama gitmedim başka doktora.
Kafamı karıştıracak birşey der filan, kendi doktorumu bekleyeyim dedim.
Bekledim bekledim son 4 gün kaldı

tarif için sağol canım, ay aldırsın benim kilo ile ilgili bir problemim yok zayıfım, hamilelikte alırsam çok güzel olucak tam fit olucam

Bende cok kılolu degılım ama zayıfta sayılmam.
Hele sımdı, 3 ayda 3 kılodan fazla aldım ):
O nedenle kacıyorum tahınlı corekten.

Evet canım, haklısın.
Cekıncen daha cok o zaten.
Ustlerım zaten cok ıyı nıyetlı davrandıgımı dusunuyorlar.
Fakat bır yere kadar bu ıyı nıyetım hos gorulur.
Yarınkı gırıs saatıne de bakacagım ve ona gore konusacagım.
Ve aslında sımdıden bılıyorum, ne zaman gelecegını...

ınsallah canım ınandıgın gıbı olur.
Aslında ınsanın kendını tedavı yontemı bıraz da bu sanırım, ınanc.
Sen dıkkatlı ol tabıı, hersey kontrol altına alınmadan uzak dur tatlılardan.
ınsallah en kısa zamanda bomba gıbı olursun, hem daha fıt hemde tatlılar ıle barısık...

Ya oyle bir agrı ki, sanki tuvaletim gelmis de tutuyormusum kendimi de agrı yapıyormus gibi..
Oh senin 4 gunun kalmıs ben carsamba gidicem kısmet olursa. Aslında cuma da carsamba gidicem ben daha fazla dayanamıycam

hoşgeldinizzatlatmış olduğuna sevındım canım yaşadıklarının aynısı banada olmuştu.inşallah güzel haberler alırsın canım.bende 26 ağus.beklıyorum cınsıyet için.tam 1 ay olucak

Kızlar merhaba, benide alın aranıza bakalım. 14 haftalık bebişim var inşallah. Doktor ultrasonda kıza benzetti ama bir dahaki kontrolümde netlik kazanırmış kısmetse.
Nasip olursa 16 şubat doğum tarihimiz

Buda bebeğimin ilk belli olan ultrason fotoğrafı

Sağol canım evet oldukça sportifim..
Plates de yaparım bayılırımmmmmmmmmmmmm

Adese nasılsın canımm

Özledimm

Ne guzel, ben esıme teklıf ettım, 'sacmalama!' dedı bana

Baharcıgım, ne buyuk bır badıre atlatmıssın...
Rabbım bır daha yasatmasın.
Yavrularını sana ve esıne bagıslasın.

Sağol canımın içi...
Rabbim bir daha yaşatmasın amin...

Kuzu ben içiyorum arada sırada da olsa...
Çok severim kahveyi....

İyilikten maraz doğar canım...
Taviz tavizi gerektirebilir..
Kimseye hele çalışanlarına asla canım...

Zor durumda kaldığında anında satarlar seni..
'Ama elefera hanım izin vermişti...
Ben keyfimden geç gelmiyorum' der...

Mübarek gün diyorsun canım ama
Tv da olaylara bak...
Hiç mübarek gün dinlemiyorlar
Herşey zamanında güzel...

Mothercare'in internet sitesi ingilizce, Türkiyeye satışı var mıdır acaba? Fiyatlar yarı yarıya ya :26:

Bizim şehirde mağazası var...
Şehrinizde yok mu canım

Canım açmışsın ve niyetli gitmişs,n
Bebek hareket etmemiş bu yüzden
Endişe etme lütfen...
Bir daha çikolata ye git
BAk naısl canavara dönüşcek o

kızlar benim yerimde olsanız 15 gün bekleyip kendi doktorunuzamı giderdiniz, bu arada sıradan bi doktora gidip cinsiyetle ilgili tahmin yaptırırmıydınız
çoooooookk merak ediyorum

Kız ne sabırsızsın sen öyle
Kesinlikle bekle derim canım
Zaten az çok öğrendin sayılır

Hosgeldin canım aramıza.. Masallah yavruna, Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallah..

Hoşgeldin aramıza canım....
Cinsiyette belli cimcimenin...

bende kıza benzettim canım..
Maşallah çok güzel...

bende talasami taşıyıcılığı var akdenizlide değilim amasyalıyım ama nerden çıktı anlamadım inşallah bebeğimde taşıyıcı olmaz Allahtan eşimde bişey yok yoksa bebeğimiz olmazdı kan değerlerim çok düşük bende her sabah ve yatarken pekmez içiyorum çok iğrenç bişey ben elevit alıyodum şimdi demir alıyorum canım kırmızı et yemeye özen gösteriyorum biraz yükselsede doğumda sorun olmasa keşke

oruc tutmayan arkadaşlar için soruyorm kızlar gunluk nasıl beslenıyorsunuz ve ozellklı ana yemklerde ne yıyosunz?bi program yaptınz mı ayrıca bacak krampları baslayan var mı?gunluk amden suyu tuketen var mı?bı de bana bu mevsıme yaptıgınz ana yemeklerın ısımlerını verebılr mısınz?ıstahım cok ıı olamdıgı ıcın aklıma bıse gelmıyo zorla yıyorum ya

evet hiç bir zararı yokmuş, cihaz ses dalgaları ile çalışıp görüntü aktardığı için şu ana kadar zararı dokunacak hiç bir bulguya rastlanmadığını söylüyor dr lar, rahat olun

Ben seninle aynı durumdayım canım ama gitmedim başka doktora.
Kafamı karıştıracak birşey der filan, kendi doktorumu bekleyeyim dedim.
Bekledim bekledim son 4 gün kaldı

bişey kalmamış ama sana sorarsak o 4 gün senin için geçmek bilmez uzun gelir ama inan çok az kalmış,

Benim de çok bulantım oldu, 16. haftayı bitiriyorum bugün daha 1 kg aldım....Az mı acaba...
Ama fazla kilo var kilosu düşük olanlar daha çok alıyormuş...

Benim bir beslenme programım var canım...Ona uygun besleniyorum.
Bacak kramplarım oluyordu, hele kalçamda yürümemi engelleyecek kadar bir kas ağrısı vardı, doktorum kalsiyum ve magnezyum başladı bana...
Madem suyunu da o dönemde başladım, içiyorum genelde günde 1 tane.
Ana öğünlerde sezbe yemeği,baklagil, tavuk yada et yemeye gayret ediyorum canım.Mutlaka bir kepçe kadar çorbamı içiyorum.
Ama çorba ve sebzeyi yedikten sonra genelde et istemiyor canım...Bir gayret yemeye çalışıyorum yada azar azar yiyorum...
Beyaz pirinç, hamurişi, kızartma hiç yemiyorum.

Canım benim bir programım yok malesef. Evde kimse olmadıgı icin kendime hazırlayıp yemek yemeyi canım istemiyor..
Bu yuzden surekli meyve yiyorum ve surekli su iciyorum. Ertesi aksamdan yemek kaldıysa ve guzelse oglenleri yiyorum biraz.
Aksama dogru tekrrar acıkıyorum bazen ekmek arası yapıp yiyorum. Sonra iftara herkesle birlikte tekrar oturup adam akıllı yemek yiyorum.

Maden suyunu arada bir midem agrıdıgı zaman tuketiyorum ben.

kendi adıma ben oruç tutmuyorum bebek için iyi olmadığını düşünüyorum, yemeklere gelince her gün her besinde yemeğe özen gösteriyorum, mesela sabahları yumurta 1 gün yiyorsam 1 gün yemiyorum sıcaklar olduğu için, peynir tüketiyorum, bal ve kaymak mutlaka, öğlen farketmiyor ama yemek yiyorum mutlaka, akşamları bir gün sebze yiyorsam 1 gün et, veya tavuk tüketiyorum, salata olarak hergün yeşillik ve aşırı yoğurt tüketiyorum, günde 1 küçük süt içiyorum mutlaka, yani dengeli gitmeye çalışıyorum, balık mevsimi açılmadı açılsa balığada başlıcam dr lar konserve önermiyor çünkü,

mesela hazır çorba ve hazır gıalar tüketmemeye özen gösteriyorum mümkün oldukça çalışan biride olsam kendim yapmaya özen gösteriyorum her şeyi, maden suyu veya diğer asitli içicekler tüketmiyorum hiç

Son düzenleme:
Ayyy 4 gun mu senin de mi.
Benden once ogreniceksin cinsiyetini demek tabi gosterirse kendileri

Evet canım haftaya Salı gideceğim kısmet olursa.
Bakalım gösterecek mi kıymetli şeyini çocukcağızım

Hoş geldin canım aramıza,Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Canım maden suyunun bebege yararı var o yuzden icmelisin arada bir olsa da. Ben hem icemiyorum canım istemedigi icin.

Benim de çok bulantım oldu, 16. haftayı bitiriyorum bugün daha 1 kg aldım....Az mı acaba...
Ama fazla kilo var kilosu düşük olanlar daha çok alıyormuş...

gören öyle diyor bilmıyorum ki. ha şimdi normal kilona ulaştın artık alacakların bebeğe yarıyacak dıyorlar ama bılemıyorum. çok da zayıf degıldım aslında. normal dıyelım. 1.60-61 boya 51-52 kılo arasındaydım. ama goren aaa zayıfsın sen baya dıyordu bilemedım şimdi. klasık minyon kadın tipi işte.

bakalım sadece hareketlerım çok yavaşladı o yuzden bıraz dert yanıyorum bu kılomdan. gerçi kolay değil 2 ay kanepede yatıp hayatı sorguladım. gıttıgım tek yer klozet (o da kusmak için) ve de yatağımdı. hamlık kilosu galıba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…