- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.001
Selam kızlar ben geldim minik yaramazımla
Dun gece hic uyyamadım desem yeridir. Hem terledim surekli hem wc ye kalktım hep hem de kasıklarımdaki agrı..
Ama simdi iyiyim cok sukur.. Bir an once haftaya doktora gitmek istiyorum yavrumu gormek, cinsiyetini ogrenmek istiyorum..
kızlar benim yerimde olsanız 15 gün bekleyip kendi doktorunuzamı giderdiniz, bu arada sıradan bi doktora gidip cinsiyetle ilgili tahmin yaptırırmıydınız
çoooooookk merak ediyorum
tarif için sağol canım, ay aldırsın benim kilo ile ilgili bir problemim yok zayıfım, hamilelikte alırsam çok güzel olucak tam fit olucam
Beni görüncede canı Limon çeken yoktur inşallah..
Foruma üye olurken hiç aklıma gelmedi... Milletin canı çeker diye..
Genelde forumlarda bu nicki kullandığım için öyle düşünmeden hemen aldım..
Bu arada Eleferacım bencede o arkadaşla konuşmalısın uygun bir dille..
Sonra üstün tarafından sana laf gelme ihtimalide var..
Ben dahiliye uzmanlarının söylediklerini dinleme taraftarıyım canım, o yüzden şeker hastası olmadığıma ve olmayacağıma inanmak istiyorum ama, onların dediğine göre bile üst sınırlardayım. Diyetisyen sınırı geçtiğimi ifade ediyor, ama biraz daha ticari yaklaştığınıı düşünüyorum olaya onun. Bir de hekim değil nihayetinde, diyetisyen.
Biraz değerlerim normale girerse, o zaman böyle senin dediğin gibi hafif tatlılardan yerim belki.
Allaha şükür o kadar da zorlanmıyorum, hamur işi, kızartma filan da yemeyince gelişme var düşüyor.
Tansiyonum da normale girdi, şekerimin de girmesini umuyorum o yüzden...Tansiyon daha zordu...Diyet onda işe yaradı, şekerde de yarar. Şeker hem direkt yenen içilenle alakalı...
Doğum yapıp biraz kilo verene kadar fazla şıralı tatlılara yaklaşmam ama hafiflerden ara sıra yerim
Hoş geldin şeker..
Bende sürekli wcye kalkıyorum ..
Sağa sola dönerken bende de kasık ağrısı çok oluyor..
Valla benimde doktora gitmeme dört gün kaldı ve senin gibi dört gözle gideceğim günü bekliyorum..
Selam kızlar ben geldim minik yaramazımla
Dun gece hic uyyamadım desem yeridir. Hem terledim surekli hem wc ye kalktım hep hem de kasıklarımdaki agrı..
Ama simdi iyiyim cok sukur.. Bir an once haftaya doktora gitmek istiyorum yavrumu gormek, cinsiyetini ogrenmek istiyorum..
Ben seninle aynı durumdayım canım ama gitmedim başka doktora.
Kafamı karıştıracak birşey der filan, kendi doktorumu bekleyeyim dedim.
Bekledim bekledim son 4 gün kaldı
uzakdoğu sporları falan sportif bir hayatımız var yani, ne güzel aman sana kimse yaklaşamaz herhaldeherşeyde bir hayır var canım yicek ekmeği varmış bebeğinin tabiki mucize bebek, Allah kucağınada sağlıkla almayı nasip etsin canım
günaydın hatunlar,
benim dr randevum 5 eylül de ama ben bugün başka bi dr gitsem mi acaba diyorum.acayip bi şekilde bebeğimi görmek istiyorum.ayşe baharında dediği gibi 3.de olsa insan sanki ilkmiş gibi hissediyor.unutuyorsun daha önce yaşadıklarını.....
bugün gündem de doğum şekilleri galiba.ama bence özellikle ilk doğum yapacak kardeşlerim henüz bu konuyu çok kurcalamasınlar boş yere kafalarını karıştırmasınlar günü gelince zaten hangisi uygunsa dr karar veriyor.
Ne guzel, ben esıme teklıf ettım, 'sacmalama!' dedı bana
Baharcıgım, ne buyuk bır badıre atlatmıssın...
Rabbım bır daha yasatmasın.
Yavrularını sana ve esıne bagıslasın.
mrb canm hoşbuldum...nasılsın ?? bu hamişlik bana tembelik yapmayı öğretide
artık bugün biraz işe bakma zamanı geldi diye işe dalmışım
ahh bi kahve olsada içsem
aranızda içen varmı yaaaa
Kızlar, bende herseyı buraya yazıyorum ama, bır konuda fıkır almak ıstedım sızden.
Kusura bakmayın olur mu, forumu boyle kendı meselelerımle ısgal ettıgım ıcın.
Mevzu su,
Bızım hızmetlımız var bır tane, normalde mesaısı 07:00-18:00 arasıdır.
Geldı, ılk gunler dedıkı bana, ben bıraz erken cıkabılır mıyım, ısımı bıtırınce, evde ıkı cocugum var.
Bende 17:30 gıbı cıkarsın ancak sabahta ona gore erken gelırsın dedım.
O gunden sonra bu erken cıkmaya basladı, hatta 17:30 olmadan bıle geldı yanıma, ısım bıttı, cıkabılır mıyım dedı.
Bos bos bekletene kadar gıtsın evıne, cocuklarının yanına dedım, cıktı.
Fakat hıc bır zaman 07:00 den once gelmedı.
Hep 07:30 a dogru.
Son gunlerde ıse bakıyorum ben gelmeden bır kac dakıka once gelmıs, yanı 08:00 gıbı, sinirlenmeye basladım.
ıyı nıyetımı kullanıyor dıye!
Yarın da bekleyeyım, sonra cekeyım konusayım dıyorum.
Bır yandan da mubarek gun, bosver dıyorum.
Yonetım bunu fark etse, benım ısımı takıp etmedıgımı dusunur.
Boylece ıyı nıyetımın bedelını ben oderım.
Aslında dogru ne bılıyorum ama, bıraz da vıcdan yapıyorum sanırım.
Sızden rıcam bana bu konuda bır fıkır vermenız.
Hepınıze tesekkur ederım sımdıden.
Mothercare'in internet sitesi ingilizce, Türkiyeye satışı var mıdır acaba? Fiyatlar yarı yarıya ya :26:
Merhaba arkadaşlar;
uzun süredir yazamıyorum ama konuları takip ediyorum.Umarım hepiniz iyisinizdir.
Arkadaşlar dün dr.a gittim .İkili test için.Ama bebeğim hiç kımıldamadı.kalp atışı normalmiş.Oruç tuttuğum için bebeğin hareketsiz kaldığını söyledi dr.
Bugun bıraktım orucu.Halbuki başta dr. zararı olmaz tut demişti.Şimdi hep aklımda bebeğim varhiç hareket etmemesi normal mi kızlar ...:44:
kızlar benim yerimde olsanız 15 gün bekleyip kendi doktorunuzamı giderdiniz, bu arada sıradan bi doktora gidip cinsiyetle ilgili tahmin yaptırırmıydınız
çoooooookk merak ediyorum
Kızlar merhaba, benide alın aranıza bakalım. 14 haftalık bebişim var inşallah. Doktor ultrasonda kıza benzetti ama bir dahaki kontrolümde netlik kazanırmış kısmetse.
Nasip olursa 16 şubat doğum tarihimiz
Buda bebeğimin ilk belli olan ultrason fotoğrafı
Eki Görüntüle 242968
Kızlar merhaba, benide alın aranıza bakalım. 14 haftalık bebişim var inşallah. Doktor ultrasonda kıza benzetti ama bir dahaki kontrolümde netlik kazanırmış kısmetse.
Eki Görüntüle 242968
çok saol canım içim rahatladı valladünden beri aklımdan çıkmıyodu...bende de aynı dert var ..kansızlık ve demir depom boşmuş .Dr. dün bana ilaç verdi demir ilacı bi de vitamin
sen kullanıyor musun? Bir de ben her sabah bir kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyorum.Çok faydalı oluyor.
Ya ultrasonun hicbir zararı yokmus bebege bu yuzden sorun yaratma bence.
Bak benim 14+2 de gittigim doktor gordu kesin ama 16 haftadan once soylemiyoruz dedi 14+4 de doktor goremedi gostermedi o yuzden soylemedi.
Simdi bekliyoruz haftaya gitmek icin canım. Bence kendini fazla kaptırma daha cok erken cunku kız oldugunu anlamak icin.
Doktor kontrolunu bekle sabret ve o zamana kadar 16. haftada olursun ve net sonuc ogrenirsin.
Ben seninle aynı durumdayım canım ama gitmedim başka doktora.
Kafamı karıştıracak birşey der filan, kendi doktorumu bekleyeyim dedim.
Bekledim bekledim son 4 gün kaldı
Bende cok kılolu degılım ama zayıfta sayılmam.
Hele sımdı, 3 ayda 3 kılodan fazla aldım ):
O nedenle kacıyorum tahınlı corekten.
hamilesin canım, kaçma bişeyden canın ne istiyorsa ye iç, kiloluda değilmişsin fazla
valla bulantılardan hastanelerde yattım, 16 haftalık oldum hala bulantılarım sürüyor ama ben 4 ayda 5 kilo almayı becerebildim. nasıl oldu bilmiyuorum. doktorum yediğim 30 şişe seruma bağlıyor, ben ise içtiğim suya. gören de ayyyy kilo almışsın deyince bana bişey oluyor. halbuki çok da yemıyorum eskıden 2 olan öğünümü sadece 3e çıkardım. öğlen de yıyorum o kadar(
oruc tutmayan arkadaşlar için soruyorm kızlar gunluk nasıl beslenıyorsunuz ve ozellklı ana yemklerde ne yıyosunz?bi program yaptınz mı ayrıca bacak krampları baslayan var mı?gunluk amden suyu tuketen var mı?bı de bana bu mevsıme yaptıgınz ana yemeklerın ısımlerını verebılr mısınz?ıstahım cok ıı olamdıgı ıcın aklıma bıse gelmıyo zorla yıyorum ya
oruc tutmayan arkadaşlar için soruyorm kızlar gunluk nasıl beslenıyorsunuz ve ozellklı ana yemklerde ne yıyosunz?bi program yaptınz mı ayrıca bacak krampları baslayan var mı?gunluk amden suyu tuketen var mı?bı de bana bu mevsıme yaptıgınz ana yemeklerın ısımlerını verebılr mısınz?ıstahım cok ıı olamdıgı ıcın aklıma bıse gelmıyo zorla yıyorum ya
Ayyy 4 gun mu senin de mi.
Benden once ogreniceksin cinsiyetini demek tabi gosterirse kendileri
Eki Görüntüle 242968
kendi adıma ben oruç tutmuyorum bebek için iyi olmadığını düşünüyorum, yemeklere gelince her gün her besinde yemeğe özen gösteriyorum, mesela sabahları yumurta 1 gün yiyorsam 1 gün yemiyorum sıcaklar olduğu için, peynir tüketiyorum, bal ve kaymak mutlaka, öğlen farketmiyor ama yemek yiyorum mutlaka, akşamları bir gün sebze yiyorsam 1 gün et, veya tavuk tüketiyorum, salata olarak hergün yeşillik ve aşırı yoğurt tüketiyorum, günde 1 küçük süt içiyorum mutlaka, yani dengeli gitmeye çalışıyorum, balık mevsimi açılmadı açılsa balığada başlıcam dr lar konserve önermiyor çünkü,
mesela hazır çorba ve hazır gıalar tüketmemeye özen gösteriyorum mümkün oldukça çalışan biride olsam kendim yapmaya özen gösteriyorum her şeyi, maden suyu veya diğer asitli içicekler tüketmiyorum hiç
Benim de çok bulantım oldu, 16. haftayı bitiriyorum bugün daha 1 kg aldım....Az mı acaba...
Ama fazla kilo var kilosu düşük olanlar daha çok alıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?