- 30 Kasım 2010
- 9.744
- 19.710
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.021
oruc tutmayan arkadaşlar için soruyorm kızlar gunluk nasıl beslenıyorsunuz ve ozellklı ana yemklerde ne yıyosunz?bi program yaptınz mı ayrıca bacak krampları baslayan var mı?gunluk amden suyu tuketen var mı?bı de bana bu mevsıme yaptıgınz ana yemeklerın ısımlerını verebılr mısınz?ıstahım cok ıı olamdıgı ıcın aklıma bıse gelmıyo zorla yıyorum ya
Canım maden suyunun bebege yararı var o yuzden icmelisin arada bir olsa da. Ben hem icemiyorum canım istemedigi icin.
yararı var derken mesela nasıl yararı hiç duymadığım için soruyorum, ben asitliler gurubuna girdiği için içmiyorum
gören öyle diyor bilmıyorum ki. ha şimdi normal kilona ulaştın artık alacakların bebeğe yarıyacak dıyorlar ama bılemıyorum. çok da zayıf degıldım aslında. normal dıyelım. 1.60-61 boya 51-52 kılo arasındaydım. ama goren aaa zayıfsın sen baya dıyordubilemedım şimdi. klasık minyon kadın tipi işte.
ben 40 kiloyum desem
Ben canım hiç bir yemeğin gönlünde bırakmam
Muhakkak az da olsa bakarım tadına...
Canım o an bişey çekmişse
Ne eder eder yerim onu...
Patates kızartması gbii kızartma türüne bayılırım
Çok yerim... Actifry da yaptığım için haşlama gibi olur
Fazla olmamak kaydıyla canım çektiyse asitli de içerim...Yarım bardak...
Malt içeceği soda ve osmanlı şırası hmmmmmmmmmmmm bayılırım...
patates kızartması fazlası iyi değil dr lar önermiyor, ama sen bizden çok çok tecrubelisin tabi bu konularda
Bizim şehirde mağazası var...
Şehrinizde yok mu canım
Anne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi
Kızlar belki ilginizi ceker guzel bir site girip bakın derim.
Hafta hafta gebelikten bahsediyor.
Anne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi
Kızlar belki ilginizi ceker guzel bir site girip bakın derim.
Hafta hafta gebelikten bahsediyor.
gören öyle diyor bilmıyorum ki. ha şimdi normal kilona ulaştın artık alacakların bebeğe yarıyacak dıyorlar ama bılemıyorum. çok da zayıf degıldım aslında. normal dıyelım. 1.60-61 boya 51-52 kılo arasındaydım. ama goren aaa zayıfsın sen baya dıyordubilemedım şimdi. klasık minyon kadın tipi işte.
ben 40 kiloyum desem
patates kızartması fazlası iyi değil dr lar önermiyor, ama sen bizden çok çok tecrubelisin tabi bu konularda
canım ben de 46,5 suan.maden suyunu tuket cunku hem alkali oldugu ıcın bebege cok yaralı hem de ıcınde demır magnezyum bıkarbonat potasyum sodyum hersey oldugu ıcın bebek dırek senın aldıgın mınerallerı kendıne cekıyo.maden suyunu atlama soda degıl ama maden suyu.doktoruma da sordum hergun bı tane ıc dedı.sade olsun ıcıne de lımon sıkk ohh varya super oluyo.tavsıye ederım.ınsallh bız kılo almasak da bebeklerımz saglıklı olur yaa
hoşbulduk tatlım, tşk ederim. Cümlemiz sağlıkla alırız inş.Hosgeldin canım aramıza.. Masallah yavruna, Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallah..
Daha ilk bebeğimiz ve daha önce hiç ilgimi çekmezdi ultrason görüntüleri. Şimdi nerde görsem yapışıp bakıyorum, cinsiyet tahmini yapabilmek için :))
Hoşgeldin aramıza canım....
Cinsiyette belli cimcimenin...
bende kıza benzettim canım..
Maşallah çok güzel...
Hoşbulduk tatlım, cümlemizin inş.Evet canım haftaya Salı gideceğim kısmet olursa.
Bakalım gösterecek mi kıymetli şeyini çocukcağızım
Hoş geldin canım aramıza,Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
canım ben de 46,5 suan.maden suyunu tuket cunku hem alkali oldugu ıcın bebege cok yaralı hem de ıcınde demır magnezyum bıkarbonat potasyum sodyum hersey oldugu ıcın bebek dırek senın aldıgın mınerallerı kendıne cekıyo.maden suyunu atlama soda degıl ama maden suyu.doktoruma da sordum hergun bı tane ıc dedı.sade olsun ıcıne de lımon sıkk ohh varya super oluyo.tavsıye ederım.ınsallh bız kılo almasak da bebeklerımz saglıklı olur yaa
maden suyu piyasada bulmakta çok zor hem mineralli su var eski maden suları her yerde yok, bakıyım bende başlıyım bari, ben alıp almamayı fazla takmıyorum bebek alsın o sağlıklı olsun yeter
Mağazası var ama mağazasında internetteki ürünlerin hepsi yok, bi de mağazasında bir hırka 70 tl. İnternette 14 euro :26:
Canım actifry kullanıyorum ben kızartmalarda
Yani 1 kaşık yağla kızartıyorum tavuğumu patlıcanımı kabağımı patatesimi
Ay aklıma ne gelirse herşeyi yapıyorum ben bu actifryde
Kesinlikle normal yemeklerden daha hafşf ve bence daha leziz
hımm anladım canım, o zaman baska
öncelikle maaşallha canım nazar değmesin, bayağa var karnın senin ay benimki senin yanında nohut yutmuşa benziyor
bencede hissetmelisin bayağa var karnınEhehehe =)
Hamile gibi hissediyorum artık kendimi =)
mrb arkadaşlar sizden özendim bende 2 gün erken gittim dr.ye.Cinsiyetini de gördük.Bebeğimiz erkekmiş.Dr. a iki kere sordum ayrıntılı baktı.erkek dedi,bi daha sorarsan kıza dönebilir dedi.Bilmiyorum ,kendimi kıza hazırlamıştım sanırım ,erkek deyince inanamadım.Aslında 12 haftalığım daha ama 13 haftalık görünüyo usg de.Bayramdan sonra yine gider kesinleştiririz işi inşallah.Neyse herşeyin hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?