2012 Şubat Anneleri

Ben canım hiç bir yemeğin gönlünde bırakmam
Muhakkak az da olsa bakarım tadına...
Canım o an bişey çekmişse
Ne eder eder yerim onu...
Patates kızartması gbii kızartma türüne bayılırım
Çok yerim... Actifry da yaptığım için haşlama gibi olur

Fazla olmamak kaydıyla canım çektiyse asitli de içerim...Yarım bardak...
Malt içeceği soda ve osmanlı şırası hmmmmmmmmmmmm bayılırım...

ben muhasebeciyim işim oturarak dr ayağının altına bir tabure koy uzat kan dolaşımı için dedi akşamda evde bol dinlen dedi, bende öyle yapıyorum ama ona rağmen akşamları eve gidince bacaklarımda kramp değilde ağrı çok oluyor

Hosgeldin canım aramıza.. Masallah yavruna, Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallah..
hoşbulduk tatlım, tşk ederim. Cümlemiz sağlıkla alırız inş.

Hoşgeldin aramıza canım....
Cinsiyette belli cimcimenin...

bende kıza benzettim canım..
Maşallah çok güzel...
Daha ilk bebeğimiz ve daha önce hiç ilgimi çekmezdi ultrason görüntüleri. Şimdi nerde görsem yapışıp bakıyorum, cinsiyet tahmini yapabilmek için :))

Evet canım haftaya Salı gideceğim kısmet olursa.
Bakalım gösterecek mi kıymetli şeyini çocukcağızım

Hoş geldin canım aramıza,Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Hoşbulduk tatlım, cümlemizin inş.

patates kızartması fazlası iyi değil dr lar önermiyor, ama sen bizden çok çok tecrubelisin tabi bu konularda

Canım actifry kullanıyorum ben kızartmalarda
Yani 1 kaşık yağla kızartıyorum tavuğumu patlıcanımı kabağımı patatesimi
Ay aklıma ne gelirse herşeyi yapıyorum ben bu actifryde
Kesinlikle normal yemeklerden daha hafşf ve bence daha leziz

Mağazası var ama mağazasında internetteki ürünlerin hepsi yok, bi de mağazasında bir hırka 70 tl. İnternette 14 euro :26:

Haklsıın canım baktım da şimdi...

mrb arkadaşlar sizden özendim bende 2 gün erken gittim dr.ye.Cinsiyetini de gördük.Bebeğimiz erkekmiş.Dr. a iki kere sordum ayrıntılı baktı.erkek dedi,bi daha sorarsan kıza dönebilir dedi.Bilmiyorum ,kendimi kıza hazırlamıştım sanırım ,erkek deyince inanamadım.Aslında 12 haftalığım daha ama 13 haftalık görünüyo usg de.Bayramdan sonra yine gider kesinleştiririz işi inşallah.Neyse herşeyin hayırlısı olsun..

Ehehehe =)

Hamile gibi hissediyorum artık kendimi =)
bencede hissetmelisin bayağa var karnın

12 haftada bazen yanıltıcı olabılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…