2012 Şubat Anneleri

canım o herkes ıcın aynı olmuyo.bu devrede de dogum yaptıran ebenın cok ıı olması ve vajınayı cok ıı esnetmseı lazım.ısın uzmanı cok onemlı.zaten cogu doktor doguma gelse de en cok işi ebe yapıyo.sana bı ornek verım.annem 3ü ölü,4ü çok sağlıklı olmak üzere 7 doğum yaptı ve cok cok sukur hıcbır sıkıntısı yok olsa kesınlıkle bılırım.genetık yapı da onemlı,ne kadar sancı cektıgın de onemlı ama en onemlısı ısını bılen saglıkçıların elıne dusmek )

Ben gittiğimde de Ersan bey vardı :)) Ama sorunca cinsiyetini bi gülümsüyor, o görürse söyleyebilir, bir tanıdığıma 12 haftalıkken söylemişti.

Yok canım, vajina esnektir eski haline döner, bana da eskisinden sıkı diyenler oldu :)) Kişiden kişiye değişebilir bence ama sırf bu yüzden normal doğumdan vazgeçmek doğru değil bence.

bencede yani ben kesinlikte normal doğumu isterim bide zaten benim rahim ağzında yara var doğumdan sonra yarayı halledecek doktorum belki doğumla bir düzelir bunada çok kişide şahit oldum duydum normal doğum rahimde ve rahim ağzında birçok şeyi temizliyormuş iyi geliyormuş

Yarın 12:30 da :)
Birdesana birsey sorayım; benim ilk iki sezeryanda doktorum onaylamadığı için epidurali genel oldum.
Ama bu sefer baska Dr ve hastaneye gidiyorum ama
Çok korkuyorum epiduralden. Nasıl bir his?

Canım önce anestezi doktoru geliyor...
Seni haifif oturur ama öne doğru eğik pozisyonda eğiyor
Belinden iğne yapıyor...
Ayaklarına doğru bir sıcaklık başlıyor...

Seni doğrultup yatıryorlar
Kolunda iğneler var..
Serum yeri...

İyimisin dediler bana
Evet dedim...
Der demez... Tansiyonum düştü
Ki hep yaşarım bu sorunu
Nefessiz kaldım...
Oksijen maskesi taktılar

Normale döndüm..
Doktorum geldi..
Sohbet ede ede aldı bebişi..

Tüpleri bağlamayı unutmayın dedim...
Güldü korkma dedi bağladım...

Bebeği gördüm sesi çıkmadı ilk etapta
Noldu dedim öldü mü?
İlahi Ayşe can dedi doktorum
Başkası sorsa neyse bu 3. bebeğin dedi
Güldü.....

Hemen kendime geldim...
Korkma sakın...
Rahat ol...
bende azıckk heyecan yapmıştım gerçi..
Bana ilk mi diyorlardı
Yok 3 diyordum...
Eeeeeeee diyorlardı...
Bende her defasında ilkmiş gibi hissediyorum ya noluyor size demiştim
Gülmüşlerdi...

Genel anestezi de ben sarhoş gibi olmuştum...
Tüm ameliyathane boyunca
Öneüme gelene
Heyyyyyyyyyyyyyyy
Ben var ya ben
Eşimi çok seviyorummmmmmmmm
Diye nara attım...

Her doktor ve hemşire beni tanıyordu
O kadar rezil oldum genel anestezide

Ben gittiğimde de Ersan bey vardı :)) Ama sorunca cinsiyetini bi gülümsüyor, o görürse söyleyebilir, bir tanıdığıma 12 haftalıkken söylemişti.

benimki 11 haftalıktan beri gösteriyordu erkekler gösterir tezi vardırya erkekte diyince 12 haftada öyle hazırlamıştık kendimizi sonra birden kız oluverdi, şimdi kız kız diyoruz bir daha dönmez herhalde

ay ay yazını sevsinler küçük adamım, bende küçük cadım veya cimcimem diyorum hep

Annerin hakkı ödenemz diye boşuna demiyorlar. bakalım zaman ne gösterecek. ben sezeryan yada normal doğum demiyorum. son aylara gelince artık hangisi daha sağlıklı olursa. Gönlüm normalden yana.
canım ya gerçekten film gibi, benimde kızımı kaybettim, bi doğum anım var ama hatırlamak istemiyorum. helede onu kucağına almayacağını bile bile doğurmak üstelikte moral sıfırla, çektiğim suni sancının ve yaşadığım dehşetin tarifi yok, kabus gibi.

O yüzden şimdi normal doğum istiyorum ama bişeyi çok istemiyeceğim. Sonra tersi oluyor. Artık hayırlısı il bebeşim nasıl gelecekse öyle gelsin. Kucağıma sağlıklı sıhatli alayımda.
sezeryan normal farketmez.
Canım oğlunu allah bağışasın. maşallah

ha yüce yaradanın kadın anatomisini yaratırken "kadın doğum yapınca rahmi genişlesin, vajınasının şekli şemali bozulsun bi daha da o pis, o şehvani duygularla eşiyle birlikte olmasın" diye düşündüğünü sanmıyorum açıkcası. abartmışlar. kadın rahmi boru gibi bişi değil ki. genişleyen, aynı zamanda darlaşan kendini toplayan bi yapı. ha üstüste doğum yaparsın o'na bişi diyemem. o olası.

ahhh annanem benim kadın rahmını bala benzetır hep. (15 adet doğum yapmış 8 tanesi yaşamış gerisi ölmüş) bala parmak çal, parmağın geçtiği yer anında toplanıp yine bal deryası olur der.

senin tüpleri bağlamayı unutmuşlarmı canım 4 cü yolda? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 3 -4 çocuk olsun isterim ama kısmet herşey, genel anestezide bende sorunlu uyanıyorum canım 2 defa amelyat gecırdım hep bagırarak çırpınarak uyanıyormuşum, bakalım bunda ne olucak

neyse inşallah bi sonuca varır biraz ısrar edeyim gerçe kendi doktoruma ısrarcı davrandım salı günü normal ultrasonda vallaha yanıltır falan dedi ben olsun önemli değil dediğimde şimdi bişe görünmüyor ama sonra pipi görürüm yanıltmış olabilirim dedi
yani bu cümleden anladığım kadarıyla şimdilik kıza benziyor zaten bende dikkatlice baktım bi çıkıntı falan göremedim gerçe bacaklarının arasına yakından bakılmadı bebeğim boyutludada oynasaydı görünürdü kesin

annenin sözüne bayıldım vallaha ne güzel söylemiş öyle gerçe benimde bildiğim kadarıyla doğumun peşinden dikiş atılıyor doğal olarak eski haline geri geliyor
aman şimdiden bunları düşünüyoruz daha çok uzun aylar var önümüzde bu günlerin tadını çıkartmaya bakalım

Aylar çok çabuk geçiyor hiç anlamıyorsun diyorlar genelde, ama haklısın Allah izin verirse önümüzde yaşıyacağımız çok güzel anlar olucak hele bide kendilerini iyice hissettirmeye bir başlasınlar

Allah hepimizin yavrularını bağışlasın zerdalim...
Rabbim güzel Mevlam çektiğin acılardan sonra sana ne güzel
Bir melek daha göndermiş..

Üzülme zerdal...
Rabbim büyük... İnşallah sağlıklı bir şekilde hepimiz yavrularımızı
kucağımıza alırız...

Canım bağlamış...
Ama açılmış....
Ben tam 31 kg verdim....
Birde çok hareketliyim...
Uzakdoğu sporları yapmıştım....

Tüpler açılmış...
Önce inanamadık..
Doktorum mümkün olabilir dedi...
Haftalarca kendime gelemedim...

Sonra Rabbim bana bir melek daha gönderdiyse
Neden kabul etmeyeyim dedim...
Küçük mucizem o benim...

Ama doktor bu kez kesip bağlayacakmış tüpleri
Düğüm değil yani...

Canım bağlamış...
Ama açılmış....
Ben tam 31 kg verdim....
Birde çok hareketliyim...
Uzakdoğu sporları yapmıştım....

Tüpler açılmış...
Önce inanamadık..
Doktorum mümkün olabilir dedi...
Haftalarca kendime gelemedim...

Sonra Rabbim bana bir melek daha gönderdiyse
Neden kabul etmeyeyim dedim...
Küçük mucizem o benim...

Ama doktor bu kez kesip bağlayacakmış tüpleri
Düğüm değil yani...
[/QUOTE]

uzakdoğu sporları falan sportif bir hayatımız var yani, ne güzel aman sana kimse yaklaşamaz herhalde herşeyde bir hayır var canım yicek ekmeği varmış bebeğinin tabiki mucize bebek, Allah kucağınada sağlıkla almayı nasip etsin canım

günaydın hatunlar,

benim dr randevum 5 eylül de ama ben bugün başka bi dr gitsem mi acaba diyorum.acayip bi şekilde bebeğimi görmek istiyorum.ayşe baharında dediği gibi 3.de olsa insan sanki ilkmiş gibi hissediyor.unutuyorsun daha önce yaşadıklarını.....

bugün gündem de doğum şekilleri galiba.ama bence özellikle ilk doğum yapacak kardeşlerim henüz bu konuyu çok kurcalamasınlar boş yere kafalarını karıştırmasınlar günü gelince zaten hangisi uygunsa dr karar veriyor.

Evet ben de aynı fikirdeyim.
Hiç ilişmiyorum bu doğum meselesine bugün

ooooo 5 eylülede bence daha çoook var vallaha görmek istiyorsan git gör derim çünkü bende cinsiyet konusunda sabırsızlanıyorum doktorum 16. haftadan önce bişe söylemem diye inat etti yanılma payı olduğundan bende haftaya devletin doğum hastanesine bi gidip baktıracağım belki oradaki doktorlardan biri bişe söyler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…