- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.041
hey Maşallahhhhhhh. tosun gelıyor tosun... kız benim karnımla dalga geçiyorlar bır de süper ya bildiğin hamile karnı bu :)))
heyttt beeee heyttttt. asıl tosun paşa kim belli oldu..
Off şeker sen tam bir hamile gibi görünüyorsun..
Maşallaahh..
mrb arkadaşlar sizden özendim bende 2 gün erken gittim dr.ye.Cinsiyetini de gördük.Bebeğimiz erkekmiş.Dr. a iki kere sordum ayrıntılı baktı.erkek dedi,bi daha sorarsan kıza dönebilir dedi.Bilmiyorum ,kendimi kıza hazırlamıştım sanırım ,erkek deyince inanamadım.Aslında 12 haftalığım daha ama 13 haftalık görünüyo usg de.Bayramdan sonra yine gider kesinleştiririz işi inşallah.Neyse herşeyin hayırlısı olsun..
Hay maşallah canım o ne ya................
NAzar değmesin tam hamiş göbüşü bu...
Ha bu arada
tırnaklarındaki kınalar
Yeni taze gelin imaji veriyor....
Çok yakışmış
HAyırlısı canım
Nasıl kendini kıza hazırladın anlamadım...
Zaten erkek için uğraşıp tek ilişki falan herşeyi yapmıştın ya
Bence asıl kız deseydi şok olmalıydın kuzum sen
Yine de bayramdan sonra kesinleştir tamam mı
Tekrar hayırlı olsun canım
Ehehehe =) Aksamları daha da buyuyoruz teyzesi (=
Sen karnın sekline gore cinsiyet tahmininden anlar mısın canım?
Sence kız mı erkek mi gibi duruyor =)
Kendi annem kız diyor sendeyken boyleydi karnım diyor
Tesekkur ederiz teyzesi =)
Hepimize masallah
İyilikten maraz doğar canım...
Taviz tavizi gerektirebilir..
Kimseye hele çalışanlarına asla canım...
Zor durumda kaldığında anında satarlar seni..
'Ama elefera hanım izin vermişti...
Ben keyfimden geç gelmiyorum' der...
Mübarek gün diyorsun canım ama
Tv da olaylara bak...
Hiç mübarek gün dinlemiyorlar
Herşey zamanında güzel...
ben muhasebeciyim işim oturarak dr ayağının altına bir tabure koy uzat kan dolaşımı için dedi akşamda evde bol dinlen dedi, bende öyle yapıyorum ama ona rağmen akşamları eve gidince bacaklarımda kramp değilde ağrı çok oluyor
Hay maşallah canım o ne ya................
NAzar değmesin tam hamiş göbüşü bu...
Ha bu arada
tırnaklarındaki kınalar
Yeni taze gelin imaji veriyor....
Çok yakışmış
HAyırlısı canım
Nasıl kendini kıza hazırladın anlamadım...
Zaten erkek için uğraşıp tek ilişki falan herşeyi yapmıştın ya
Bence asıl kız deseydi şok olmalıydın kuzum sen
Yine de bayramdan sonra kesinleştir tamam mı
Tekrar hayırlı olsun canım
bi dakka bi dakka bu senin şu andaki karnınmı cidden , maşallah
Merhaba arkadaslar
benim yine bir problemim var..
dün kusmadan önce cok kötü oldum tansiyonuma baktim nabzim 200 lerdeydi..
daha önceleri de normalde kusma falan yokken 110-125 arasinda seyrediyordu,kusma baslamadan önce ve sonrasinda 150-160 larda oluyordu..
daha önce dr um 120 yi gecince dahiliye ye gözük dedi, dün de 200 leri görünce korktum,saglik ocagina yazilmaya gittim,hazir gitmisken sorayim dedim dra ..
saglik ocagindaki 3 dr hastalarini birakip basima toplandi, bir sürü soru sordular,daha önceleri her ögün kusuyordum o zaman da böyle carpintilar yasiyordum dedim ama nabza bakacak halim bile yoktu dedim,endiselendiler,sonra hemen dahiliye uzmanina görün dediler.. ben yoruldum eve geldim gidemedim.. ama simdi onlarin tepkisi tedirgin etti beni..
sizlerin nabzi kac genelde ? ve kusarken ?
Merhaba arkadaslar
daha önceleri de normalde kusma falan yokken 110-125 arasinda seyrediyordu,kusma baslamadan önce ve sonrasinda 150-160 larda oluyordu..
daha önce dr um 120 yi gecince dahiliye ye gözük dedi, dün de 200 leri görünce korktum,saglik ocagina yazilmaya gittim,hazir gitmisken sorayim dedim dra ..
saglik ocagindaki 3 dr hastalarini birakip basima toplandi, bir sürü soru sordular,daha önceleri her ögün kusuyordum o zaman da böyle carpintilar yasiyordum dedim ama nabza bakacak halim bile yoktu dedim,endiselendiler,sonra hemen dahiliye uzmanina görün dediler.. ben yoruldum eve geldim gidemedim.. ama simdi onlarin tepkisi tedirgin etti beni..
Merhaba arkadaslar
valla kız gibi geldi bana da. yaygın çünkü yuvarlak karnın. benimki sivri mesela ve erkek benim meleğim. hayırlsı sağlıklısı olsun. ama ne bılım öyle der eskıler.
bizde 16 haftaya gelince böylemi olucaz acaba
Tesekkur ederiz teyzesi
Zaten taze gelin sayılırız Nisanda evlendim ben
Gelin kınam cıktı yeniden yaktım ramazan geliyor diye =)
Haklısın canım.
Bıraz once sankı ısverenım benı duymus gıbı...
Bıraz once geldı, 'elefera hanım, gırıs-cıkısları takıp edıyor musunuz?
X kısı (bu baska bır calısan) mesaı saatlerıne uymuyormus' dedı.
Yarın konusacagım canım.
Uymazsa, o zaman yollarımızı ayırırız, olur bıter.
Kendımı boyle acımasız bırı gıbı goruyorum ama, aksı de benım uzulmeme neden olur.
Merhaba arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?