2012 Şubat Anneleri

hey Maşallahhhhhhh. tosun gelıyor tosun... kız benim karnımla dalga geçiyorlar bır de süper ya bildiğin hamile karnı bu :)))

heyttt beeee heyttttt. asıl tosun paşa kim belli oldu..

Ehehehe =) Aksamları daha da buyuyoruz teyzesi (=

Sen karnın sekline gore cinsiyet tahmininden anlar mısın canım?
Sence kız mı erkek mi gibi duruyor =)
Kendi annem kız diyor sendeyken boyleydi karnım diyor

Kızlar simdi cekilmis bir gobusumuz

Eki Görüntüle 242991

Hay maşallah canım o ne ya................
NAzar değmesin tam hamiş göbüşü bu...

Ha bu arada
tırnaklarındaki kınalar
Yeni taze gelin imaji veriyor....

Çok yakışmış

HAyırlısı canım
Nasıl kendini kıza hazırladın anlamadım...
Zaten erkek için uğraşıp tek ilişki falan herşeyi yapmıştın ya
Bence asıl kız deseydi şok olmalıydın kuzum sen
Yine de bayramdan sonra kesinleştir tamam mı
Tekrar hayırlı olsun canım

Tesekkur ederiz teyzesi

Zaten taze gelin sayılırız Nisanda evlendim ben
Gelin kınam cıktı yeniden yaktım ramazan geliyor diye =)

Ehehehe =) Aksamları daha da buyuyoruz teyzesi (=

Sen karnın sekline gore cinsiyet tahmininden anlar mısın canım?
Sence kız mı erkek mi gibi duruyor =)
Kendi annem kız diyor sendeyken boyleydi karnım diyor

valla kız gibi geldi bana da. yaygın çünkü yuvarlak karnın. benimki sivri mesela ve erkek benim meleğim. hayırlsı sağlıklısı olsun. ama ne bılım öyle der eskıler.

Haklısın canım.
Bıraz once sankı ısverenım benı duymus gıbı...
Bıraz once geldı, 'elefera hanım, gırıs-cıkısları takıp edıyor musunuz?
X kısı (bu baska bır calısan) mesaı saatlerıne uymuyormus' dedı.

Yarın konusacagım canım.
Uymazsa, o zaman yollarımızı ayırırız, olur bıter.

Kendımı boyle acımasız bırı gıbı goruyorum ama, aksı de benım uzulmeme neden olur.

Benım ıkı defa oldu kramp, uyurken.
Cok kotuydu.
Dun aksam ıse, eve gıttıgımde bıraz ıs yaptım.
ıs dedıysem, balkonu temızledım, camasır astım, kek yaptım, hepsı bu.
Ama yavas hareket edıyorum ya artık, 2 saat surdu bunlaır yapmam.
ısler bıttıgınde ayaklarım nasıl agrıyordu, anlatamam...

evet kıza hazırladım,kendimi kaptırmak istemedim...

Merhaba arkadaslar
benim yine bir problemim var..
dün kusmadan önce cok kötü oldum tansiyonuma baktim nabzim 200 lerdeydi..
daha önceleri de normalde kusma falan yokken 110-125 arasinda seyrediyordu,kusma baslamadan önce ve sonrasinda 150-160 larda oluyordu..
daha önce dr um 120 yi gecince dahiliye ye gözük dedi, dün de 200 leri görünce korktum,saglik ocagina yazilmaya gittim,hazir gitmisken sorayim dedim dra ..
saglik ocagindaki 3 dr hastalarini birakip basima toplandi, bir sürü soru sordular,daha önceleri her ögün kusuyordum o zaman da böyle carpintilar yasiyordum dedim ama nabza bakacak halim bile yoktu dedim,endiselendiler,sonra hemen dahiliye uzmanina görün dediler.. ben yoruldum eve geldim gidemedim.. ama simdi onlarin tepkisi tedirgin etti beni..
sizlerin nabzi kac genelde ? ve kusarken ?

Benım ıkı defa oldu kramp, uyurken.
Cok kotuydu.
Dun aksam ıse, eve gıttıgımde bıraz ıs yaptım.
ıs dedıysem, balkonu temızledım, camasır astım, kek yaptım, hepsı bu.
Ama yavas hareket edıyorum ya artık, 2 saat surdu bunlaır yapmam.
ısler bıttıgınde ayaklarım nasıl agrıyordu, anlatamam...
[/QUOTE]

aynen canım işte mesai bitiyor benim evde başlıyor, benimde haraketlerim yavaşladı bende iş falan yapınca belim agrıyor

ben dün çok fenaydım,tansiyonumu ve nabzımı ölçtürdüm.nabzım 100 çıktı ,biraz yüksek dedi ler.Telaşlandırmak istemem ama bence de hemen dr.a git.

merhabalar..bende uzun zamandır giremedim siteye,okuyamadım bile..
gelen giden vs..derken sayfalarda bayağı bi ilerlemiş.
enson ikili test sonucumu aldığımı yazmıştım sanırım,çok şükür iyiydi.bayram bitişi kontrolümüz var.daha çok var yani.
ben pazartesinden beri çok aşırı derece karın ağrısı çekiyoeum,bildiğimiz karın ağrısı,kasık değil!!herkeste olan karın ağrısı..hani üşütürüz,yada tuslete çıkamayız karnımız ağırır ya öyle işte:)) 3 gün geçmeyince doktorumu aradım.kabızlığım yada ishalimde yok.niye ağırdı bilmiyorum.doktorum gel bakalım dedi.salı akşam üzeri aramıştım ben aradığım saatte hastaneden çıkıp muayenehanesine gidiyor doktorum.tamam dedim,eşimi bekledim işten gelsin diye,o arada ıhlamur içtim sanki geçti gibi olunca vaz geçtim gitmedik.ama gece ve saabaha kadar hiç geçmedi.ertesi sabah hastaneye gideyim dedim ama son muayenede tarihinden daha 15 gün geçmeyince ücret verilmiyo ya,çekindim doktorumdan,dünde muayenehanesine gelirim dedim gitmeyince sanki ücretsiz olmasından yararlanıyo ,karın ağrısı bahane diye düşünür diye başka bi doktora gittim dün.başka bi özel hastane.
bununda adını daha önce duymuştum,iyi olduğunu biliyordum,ama muayenehanesi yok diye vaz geçmiştim.
ultRASONLA BAKTI FALAn karın ağrımın bebekle yada düşükle hiç alakalı olmadığını söyledi,yorgunluktan yada demir ilacınında yapabileceğini söyledi.çok şükür bebek iyimiş.
fakat bu doktor tamamen farklı detaylara baktı ultrasonda.
örneğin.
uyluk kemiği uzuunluğuna,karın ve baş çevresi gebişliğine,gramına ..hep böyle şeylere baktı.
acabaa bu haftalardamı öyle şeylere bakmaya başlanacak?haftasıyla uyumlu ama 1 hafta gibi önde çıktı benim sıpa.anlayamadım.
ayrıca kilo ve tansiyon ölçümü yaptı.beni doktorum hiçtansiyonumu ölçmemişti.
ben yine de doktorumu değiştirmicem ama kararsız kaldım şimdi.
tek ortak noktaları bu doktorda cinsiyet için erkek tahminde bulundu!:))
biraz uzun yazdım kusura bakmayın arkadaşlar,paylaşmak istedim..kaç gündür de yazmayınca özlemişim yazmayı..:))
yavaş yavaş sayfaları okuyım bende..

canım benm nabzım 90 şimdi saydım

umarım kötü bişey yoktur canım benim. ama kusarken falan normal değil mi nabzın artması, terlemek, ya da tansiyonun düşmesi gibi şeyler. sonuçta içinde bambaşka bi canlı taşıyorsun artık. bişey yoktur umarım ama sen yine de gözük doktora ihmal etme.

valla kız gibi geldi bana da. yaygın çünkü yuvarlak karnın. benimki sivri mesela ve erkek benim meleğim. hayırlsı sağlıklısı olsun. ama ne bılım öyle der eskıler.

Haftaya ogrenicez bakalım gosterirse kendileri cinsiyetini cok merak ediyorum =)
Aslında ben de inanırım gobek sekline gore cinsiyete de insan kendine gelince bir tahmin yapamıyor =)

bizde 16 haftaya gelince böylemi olucaz acaba

Olursunuz herhalde canım artık 4. ayımız biticek 5. aya giricez (=

Tesekkur ederiz teyzesi

Zaten taze gelin sayılırız Nisanda evlendim ben
Gelin kınam cıktı yeniden yaktım ramazan geliyor diye =)

Maşallah canım...
Kız yastık falan koymadın değil mi karnına
Bak işletme bizi

Çok kocaman ya
Ay nazarım değecek şimdi

Öyle düşünme
Acıma valla inan acınacak hale sokuyorlar...
Neler yaşattılar bana
Kitap yazsam yok satar

Canım bence de dahiliye uzmanına görün
Ben normalim yaşamadım kusam falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…