- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.061
Maşallah canım...
Kız yastık falan koymadın değil mi karnına
Bak işletme bizi
Çok kocaman ya
Ay nazarım değecek şimdi
Haftaya ogrenicez bakalım gosterirse kendileri cinsiyetini cok merak ediyorum =)
Aslında ben de inanırım gobek sekline gore cinsiyete de insan kendine gelince bir tahmin yapamıyor =)
Olursunuz herhalde canım artık 4. ayımız biticek 5. aya giricez (=
Merhaba arkadaslar
benim yine bir problemim var..
dün kusmadan önce cok kötü oldum tansiyonuma baktim nabzim 200 lerdeydi..
daha önceleri de normalde kusma falan yokken 110-125 arasinda seyrediyordu,kusma baslamadan önce ve sonrasinda 150-160 larda oluyordu..
daha önce dr um 120 yi gecince dahiliye ye gözük dedi, dün de 200 leri görünce korktum,saglik ocagina yazilmaya gittim,hazir gitmisken sorayim dedim dra ..
saglik ocagindaki 3 dr hastalarini birakip basima toplandi, bir sürü soru sordular,daha önceleri her ögün kusuyordum o zaman da böyle carpintilar yasiyordum dedim ama nabza bakacak halim bile yoktu dedim,endiselendiler,sonra hemen dahiliye uzmanina görün dediler.. ben yoruldum eve geldim gidemedim.. ama simdi onlarin tepkisi tedirgin etti beni..
sizlerin nabzi kac genelde ? ve kusarken ?
ben dün çok fenaydım,tansiyonumu ve nabzımı ölçtürdüm.nabzım 100 çıktı ,biraz yüksek dedi ler.Telaşlandırmak istemem ama bence de hemen dr.a git.
canım benm nabzım 90 şimdi saydım
umarım kötü bişey yoktur canım benim. ama kusarken falan normal değil mi nabzın artması, terlemek, ya da tansiyonun düşmesi gibi şeyler. sonuçta içinde bambaşka bi canlı taşıyorsun artık. bişey yoktur umarım ama sen yine de gözük doktora ihmal etme.
Yok valla bizzat sade hali. Ustumdeki de sadece atlet direk belli olsun diye oyle cektim :26:
merhabalar..bende uzun zamandır giremedim siteye,okuyamadım bile..
gelen giden vs..derken sayfalarda bayağı bi ilerlemiş.
enson ikili test sonucumu aldığımı yazmıştım sanırım,çok şükür iyiydi.bayram bitişi kontrolümüz var.daha çok var yani.
ben pazartesinden beri çok aşırı derece karın ağrısı çekiyoeum,bildiğimiz karın ağrısı,kasık değil!!herkeste olan karın ağrısı..hani üşütürüz,yada tuslete çıkamayız karnımız ağırır ya öyle işte:)) 3 gün geçmeyince doktorumu aradım.kabızlığım yada ishalimde yok.niye ağırdı bilmiyorum.doktorum gel bakalım dedi.salı akşam üzeri aramıştım ben aradığım saatte hastaneden çıkıp muayenehanesine gidiyor doktorum.tamam dedim,eşimi bekledim işten gelsin diye,o arada ıhlamur içtim sanki geçti gibi olunca vaz geçtim gitmedik.ama gece ve saabaha kadar hiç geçmedi.ertesi sabah hastaneye gideyim dedim ama son muayenede tarihinden daha 15 gün geçmeyince ücret verilmiyo ya,çekindim doktorumdan,dünde muayenehanesine gelirim dedim gitmeyince sanki ücretsiz olmasından yararlanıyo ,karın ağrısı bahane diye düşünür diye başka bi doktora gittim dün.başka bi özel hastane.
bununda adını daha önce duymuştum,iyi olduğunu biliyordum,ama muayenehanesi yok diye vaz geçmiştim.
ultRASONLA BAKTI FALAn karın ağrımın bebekle yada düşükle hiç alakalı olmadığını söyledi,yorgunluktan yada demir ilacınında yapabileceğini söyledi.çok şükür bebek iyimiş.
fakat bu doktor tamamen farklı detaylara baktı ultrasonda.
örneğin.
uyluk kemiği uzuunluğuna,karın ve baş çevresi gebişliğine,gramına ..hep böyle şeylere baktı.
acabaa bu haftalardamı öyle şeylere bakmaya başlanacak?haftasıyla uyumlu ama 1 hafta gibi önde çıktı benim sıpa.anlayamadım.
ayrıca kilo ve tansiyon ölçümü yaptı.beni doktorum hiçtansiyonumu ölçmemişti.
ben yine de doktorumu değiştirmicem ama kararsız kaldım şimdi.
tek ortak noktaları bu doktorda cinsiyet için erkek tahminde bulundu!:))
biraz uzun yazdım kusura bakmayın arkadaşlar,paylaşmak istedim..kaç gündür de yazmayınca özlemişim yazmayı..:))
yavaş yavaş sayfaları okuyım bende..
valla doğru kızz atlet resmen, üstünde mandal izi bile var
çin takvimine baktınmı hiç, sat tarihindeki ay ve yaşına göre orda ne çıktı bende ve baktığımız 5 kişide tuttu
valla doğru kızz atlet resmen, üstünde mandal izi bile var
Bende de 14+4 de bu dediklerini yaptı özel hast. de doktorum. gramı kafası kolu bacagı vs. vs.
Sen kac kaftalıksın bilmiyorum ama sanırım 15. haftada yapıyorlar daha once hic yapmamıslardı cunku bende.
Ben her gidisimde tansiyonumu ölcüyorlar devlet hast. bile ölcüyor ölcüm yaptırmadan doktorun yanına almıyorlar seni.
gören öyle diyor bilmıyorum ki. ha şimdi normal kilona ulaştın artık alacakların bebeğe yarıyacak dıyorlar ama bılemıyorum. çok da zayıf degıldım aslında. normal dıyelım. 1.60-61 boya 51-52 kılo arasındaydım. ama goren aaa zayıfsın sen baya dıyordubilemedım şimdi. klasık minyon kadın tipi işte.
ben 40 kiloyum desem
patates kızartması fazlası iyi değil dr lar önermiyor, ama sen bizden çok çok tecrubelisin tabi bu konularda
Önerilmeyen fast food restoranlarında satılan çok yüksek ısıda kızartılmış olanlarmış. Evde yaptığımız kızartmanın kilo aldırmak dışında zararı yok
yararı var derken mesela nasıl yararı hiç duymadığım için soruyorum, ben asitliler gurubuna girdiği için içmiyorum
Maden suyunun asidi gazoz asitleriyle aynı tür asit değil bildiğim kadarıyla ama...
Kız maşallah sana, benimki de epey büyüdü ama seninki aşmış maşallah subhanallah
bizde 16 haftaya gelince böylemi olucaz acaba
Ben bugün 15+6'yım, kiloluyum da ama bu kadar yok benim göbüş
Merhaba arkadaslar
benim yine bir problemim var..
dün kusmadan önce cok kötü oldum tansiyonuma baktim nabzim 200 lerdeydi..
daha önceleri de normalde kusma falan yokken 110-125 arasinda seyrediyordu,kusma baslamadan önce ve sonrasinda 150-160 larda oluyordu..
daha önce dr um 120 yi gecince dahiliye ye gözük dedi, dün de 200 leri görünce korktum,saglik ocagina yazilmaya gittim,hazir gitmisken sorayim dedim dra ..
saglik ocagindaki 3 dr hastalarini birakip basima toplandi, bir sürü soru sordular,daha önceleri her ögün kusuyordum o zaman da böyle carpintilar yasiyordum dedim ama nabza bakacak halim bile yoktu dedim,endiselendiler,sonra hemen dahiliye uzmanina görün dediler.. ben yoruldum eve geldim gidemedim.. ama simdi onlarin tepkisi tedirgin etti beni..
sizlerin nabzi kac genelde ? ve kusarken ?
Geçmiş olsun canım....İhmal etme doktora mutlak görün...
Benim gebeliğimin başlarında tansiyonum 160/110-150/100 civarlarında seyrederken nabzım yüksek oluyordu...100-110'lar civarında.
Maşallah subhanallah diyeyim,1 haftadır düzenli takipte tansiyonum hep düşük.Şimdi ölçtüm 115/76 mm-hg ve nabzım da 83 çıktı.
Bilekten dijital aletle ölçtüm, olduğundan birazcık daha düşük gösterir bunlar. Ama yeni yemek yedim, onu da hesaba katmak lazım, o da yükseltir.
Cin takvimi erkek diyor.
Esimin ve benim dogum tarihine gore yani yenilemeye gore kız cıkıyor en son ben yenilemisim gorunuyor.
İcime erkek doguyor. Ama karnımı gordukce kız gibi geliyor. Ay bilemedim neyim olucak yaaa
ben bugün itibariyle 13+4 üm.dün 14+ larde falan çıktı ölçümler.
az önce öyle uzun uzadıya yazarken arada kaynamış benimkide yüksek çıktı dün.13 e 7..(
normalde 10 u geçmez ama heyecanmı yaptım ne!:))
bu arada göbeğine bayıldım..maiallah..
Yok valla bizzat sade hali. Ustumdeki de sadece atlet direk belli olsun diye oyle cektim :26:
anommm altı üstü 2 gün girmedim 75 sayfa olmuş anacım ay biraz okudumm sonra derman kalmadı bende nasılsınız güzel anneler dün ikili testimiz yaptırdık ptesi çıkacak inşş ii çıkar allah kimseyi korktuğuna uğratmasın bu arad nolur sorumu cevapsız brakmayın zira çok kafama takııyorum son 10 gündür kardeşimin kpss tercihleri için annemlerle çok uzun uzun tlfonla konuştum hemen hemn günde yarım ssatle bir saat arası bebeiğim etkilermi kızlarr çok korkuyorum siz neler biliyosunuz bu konuda cep telefonuyla aranız nasıl...
merhabalar..bende uzun zamandır giremedim siteye,okuyamadım bile..
gelen giden vs..derken sayfalarda bayağı bi ilerlemiş.
enson ikili test sonucumu aldığımı yazmıştım sanırım,çok şükür iyiydi.bayram bitişi kontrolümüz var.daha çok var yani.
ben pazartesinden beri çok aşırı derece karın ağrısı çekiyoeum,bildiğimiz karın ağrısı,kasık değil!!herkeste olan karın ağrısı..hani üşütürüz,yada tuslete çıkamayız karnımız ağırır ya öyle işte:)) 3 gün geçmeyince doktorumu aradım.kabızlığım yada ishalimde yok.niye ağırdı bilmiyorum.doktorum gel bakalım dedi.salı akşam üzeri aramıştım ben aradığım saatte hastaneden çıkıp muayenehanesine gidiyor doktorum.tamam dedim,eşimi bekledim işten gelsin diye,o arada ıhlamur içtim sanki geçti gibi olunca vaz geçtim gitmedik.ama gece ve saabaha kadar hiç geçmedi.ertesi sabah hastaneye gideyim dedim ama son muayenede tarihinden daha 15 gün geçmeyince ücret verilmiyo ya,çekindim doktorumdan,dünde muayenehanesine gelirim dedim gitmeyince sanki ücretsiz olmasından yararlanıyo ,karın ağrısı bahane diye düşünür diye başka bi doktora gittim dün.başka bi özel hastane.
bununda adını daha önce duymuştum,iyi olduğunu biliyordum,ama muayenehanesi yok diye vaz geçmiştim.
ultRASONLA BAKTI FALAn karın ağrımın bebekle yada düşükle hiç alakalı olmadığını söyledi,yorgunluktan yada demir ilacınında yapabileceğini söyledi.çok şükür bebek iyimiş.
fakat bu doktor tamamen farklı detaylara baktı ultrasonda.
örneğin.
uyluk kemiği uzuunluğuna,karın ve baş çevresi gebişliğine,gramına ..hep böyle şeylere baktı.
acabaa bu haftalardamı öyle şeylere bakmaya başlanacak?haftasıyla uyumlu ama 1 hafta gibi önde çıktı benim sıpa.anlayamadım.
ayrıca kilo ve tansiyon ölçümü yaptı.beni doktorum hiçtansiyonumu ölçmemişti.
ben yine de doktorumu değiştirmicem ama kararsız kaldım şimdi.
tek ortak noktaları bu doktorda cinsiyet için erkek tahminde bulundu!:))
biraz uzun yazdım kusura bakmayın arkadaşlar,paylaşmak istedim..kaç gündür de yazmayınca özlemişim yazmayı..:))
yavaş yavaş sayfaları okuyım bende..
ben bugün itibariyle 13+4 üm.dün 14+ larde falan çıktı ölçümler.
az önce öyle uzun uzadıya yazarken arada kaynamış benimkide yüksek çıktı dün.13 e 7..(
normalde 10 u geçmez ama heyecanmı yaptım ne!:))
bu arada göbeğine bayıldım..maiallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?