2012 Şubat Anneleri

çin takvimine baktınmı hiç, sat tarihindeki ay ve yaşına göre orda ne çıktı bende ve baktığımız 5 kişide tuttu

canım çok geçmiş olsun..normal zamanda oturuken falan durduk yere yüksek çıkması iyi değil benim bildiğim.ama kusarken öyle anlık yükselmesi bana normal gibi geldi.sen yinede takibini yaptır canım,ihmal etme..

ben dün çok fenaydım,tansiyonumu ve nabzımı ölçtürdüm.nabzım 100 çıktı ,biraz yüksek dedi ler.Telaşlandırmak istemem ama bence de hemen dr.a git.

canım benm nabzım 90 şimdi saydım

sagolun fistiklar ölctügünüz icin,benim en düsük hali 110 normal hali..

orada ölctüler 127 cikti ,sonra üsüstüler basima.. ben de kusarken normal saniyordum ama 200 e cikinca tedirgin oldum yani en fazla 150 olurdu,150 yi duyunca bile sasirdilar,bir sorun yoksa kussan bile bu kadar yükselmez dediler..

.. annem kalpten benim dogumumdan 2 ay sonra ölmüs,sülalede tüm ölümler iki tarafta da kalpten olunca tedirgin oldum... acikcasi kendim icin endiseli degilim ama bebisimi düsünüyorum.. ins biseycik yoktur
sagligim iyi yani eskisinden cok iyi oldugum icin ciddiye pek almiyordum bu durumu , bu drlar korkuttu beni :)))

anommm altı üstü 2 gün girmedim 75 sayfa olmuş anacım ay biraz okudumm sonra derman kalmadı bende nasılsınız güzel anneler dün ikili testimiz yaptırdık ptesi çıkacak inşş ii çıkar allah kimseyi korktuğuna uğratmasın bu arad nolur sorumu cevapsız brakmayın zira çok kafama takııyorum son 10 gündür kardeşimin kpss tercihleri için annemlerle çok uzun uzun tlfonla konuştum hemen hemn günde yarım ssatle bir saat arası bebeiğim etkilermi kızlarr çok korkuyorum siz neler biliyosunuz bu konuda cep telefonuyla aranız nasıl...

Bende de 14+4 de bu dediklerini yaptı özel hast. de doktorum. gramı kafası kolu bacagı vs. vs.
Sen kac kaftalıksın bilmiyorum ama sanırım 15. haftada yapıyorlar daha once hic yapmamıslardı cunku bende.
Ben her gidisimde tansiyonumu ölcüyorlar devlet hast. bile ölcüyor ölcüm yaptırmadan doktorun yanına almıyorlar seni.

çin takvimine baktınmı hiç, sat tarihindeki ay ve yaşına göre orda ne çıktı bende ve baktığımız 5 kişide tuttu

Cin takvimi erkek diyor.
Esimin ve benim dogum tarihine gore yani yenilemeye gore kız cıkıyor en son ben yenilemisim gorunuyor.
İcime erkek doguyor. Ama karnımı gordukce kız gibi geliyor. Ay bilemedim neyim olucak yaaa

ben bugün itibariyle 13+4 üm.dün 14+ larde falan çıktı ölçümler.
az önce öyle uzun uzadıya yazarken arada kaynamış benimkide yüksek çıktı dün.13 e 7..(
normalde 10 u geçmez ama heyecanmı yaptım ne!:))
bu arada göbeğine bayıldım..maiallah..

Benim de genelde 10/6, 9/5, 11/6 falan cıkıyor.
Tesekkur ederiz teyzesi (=

Yok valla bizzat sade hali. Ustumdeki de sadece atlet direk belli olsun diye oyle cektim :26:

Gerçekten evet canım
Bir kere daha maşallah sana
Benim hala karnım yok canım da
O zaman dur bi kere daha maşallah diyeyim..

Canım bence çok tlf da konuşma
Ama bişey olmaz hemen panikte yapma
Tabi arada sırada tlfda konuşacağız
Ben çok konuşmam

Canım en doğru kararı sen verirsin...
Hayırlı olsun oğluşun...
Sen oku gel hadi

Beyaz önlük sendromu diyorlar, doktor korkusu...Öyle birşey olabilir...
Benim de muayene esnasında sürekli 16-17'lerde büyük tansiyonum...
Evde 10-11....

tesekkürler cevaplar icin,bilgilendirme icin ...giderim yarin artik dr a ..
yoruldum uzanayim azcik..kendinize ve bebislerinize iyi bakinnnnnnn...
byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…