2012 Şubat Anneleri

ay bi baştan okuyorum okuyorum sonra da sizi kaçırmayayım diye bide son yazılanları okuyorum..kafam iyice karıştı..

Ben de çok konuşuyordum eskiden tlf.la ailem başka ilde çünkü.
Şimdi sınırladım konuşmalarımı ve kulaklıkla konuşuyorum faydası var mı bilmem ama...

Maşallahhhh yavrum Benimki de şıu an bu durumda, rahatlayayım o zaman, çok çabuk şiştim diyordum

benim etrafımdaki herkes 5,5 aylıkken karnın belli olur diyolar arkadaşlar siz gerçekten bu kadar şiştinizmi yaa
eğer böyleyse çok mutlu olmam lazım , 20 gün sonra tatile gideceğim ve hayalim karnım şişken bikini giyinmek , şişermiyim acaba 20 günde

Maşallahhhh yavrum Benimki de şıu an bu durumda, rahatlayayım o zaman, çok çabuk şiştim diyordum

aynen aynen bende şimdilerde boyleysem sonlara ne olurum dıye bunalıma gırmiştim. ama normalmiş meğersem.

du kız bende en yakın zamanda çeker koyarım fotomu... az daha buyusun şanım yürüsün ehehehe

Cin takvimi erkek diyor.
Esimin ve benim dogum tarihine gore yani yenilemeye gore kız cıkıyor en son ben yenilemisim gorunuyor.
İcime erkek doguyor. Ama karnımı gordukce kız gibi geliyor. Ay bilemedim neyim olucak yaaa

Canım bana da kız gibi geldi...
Ama sen bi doktora git yined e

Canım çok tatlısın
Madem canım bikini giymek istiyor
Hemde şiş karınla
Mümkünse akşama doğru gir havuza
Süper şişiyor karınlar

Beyaz önlük sendromu diyorlar, doktor korkusu...Öyle birşey olabilir...
Benim de muayene esnasında sürekli 16-17'lerde büyük tansiyonum...
Evde 10-11....

yaaa inşallah öyle bişeydir..dediğin gibi dünden beri tansiyon aletiyle geziyorum evde 10-11 i geçmedi!!!psikolojik bişey di dünkü galiba.
yinede korkuyorum..

19 yaşındamısın sen anaaaam.... kız görünüyor tatlım dene bakalım sende doğrumu çıkıcak

Aya gore 18 yasında gorunuyorum kasım dogumluyum ben.
19 u bitirmedigim icin daha cin takviminde 18 den hesaplanıyor. O yuzden erkek gorunuyor cin takviminde. Sat a gore degil hamile kaldıgın aya gore bakılıyor diye biliyorum ben o da mayıs ayı oluyor.

19 yaşındamısın sen anaaaam.... kız görünüyor tatlım dene bakalım sende doğrumu çıkıcak

Ay inanmayın ona, benim de kız çıktı onda :)))

Şiştik şükür :)))) Dünürüm merak etme şişersin nasıl şiştiğini anlamazsın bile, ben anlamadım

dünyam sen 92 limisin,ay canım kücücüksün daha kardeşimle yaşıt sayılırsın 91 li oda.
ama göbeğinini maşallahı var:))ne güzel genç anne olucan..
ay ben kartlamışım..

Beni geçmemişsindir..
1992 nerde...
1978 nerde......
Neyse ki Aralık

Uyşşşşşşşşşşşşşşşş
Ama hala genç görünüyorum
Spora bağlı ......

Aduvvvvvvvvvv kattttt

ben kart ötesiyim o halde.

Allah izin verirse 28 yaşında ilk Anneliğimi tatmış olacam! annem ben 24 yaşındayken 3 çocuğum da vardı sen tut şeyini kaçırma dıyordu bana haklıymış...

yok sata göre bakılıyor canım , dr lar bile hesaplarken hamile kaldığın değil sata göre haftalık hesabı yapıyolar öyle olsa benimde erkek çıkıyordu, dediğim gibi denemesi bedava ayrıca genel hesaplamada 19 çıkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…