- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.081
bana sat tarihini ve doğum tarihini söylermisin yılını yani
Maşallahhhh yavrumBenimki de şıu an bu durumda, rahatlayayım o zaman, çok çabuk şiştim diyordum
Gerçekten evet canım
Bir kere daha maşallah sana
Benim hala karnım yok canım da
O zaman dur bi kere daha maşallah diyeyim..
Canım bence çok tlf da konuşma
Ama bişey olmaz hemen panikte yapma
Tabi arada sırada tlfda konuşacağız
Ben çok konuşmam
Canım en doğru kararı sen verirsin...
Hayırlı olsun oğluşun...
Sen oku gel hadi
anommm altı üstü 2 gün girmedim 75 sayfa olmuş anacım ay biraz okudumm sonra derman kalmadı bende nasılsınız güzel anneler dün ikili testimiz yaptırdık ptesi çıkacak inşş ii çıkar allah kimseyi korktuğuna uğratmasın bu arad nolur sorumu cevapsız brakmayın zira çok kafama takııyorum son 10 gündür kardeşimin kpss tercihleri için annemlerle çok uzun uzun tlfonla konuştum hemen hemn günde yarım ssatle bir saat arası bebeiğim etkilermi kızlarr çok korkuyorum siz neler biliyosunuz bu konuda cep telefonuyla aranız nasıl...
Maşallahhhh yavrumBenimki de şıu an bu durumda, rahatlayayım o zaman, çok çabuk şiştim diyordum
30 Nisan Sat, 1992 dogum yılı
30 Nisan Sat, 1992 dogum yılı
dünyam sen 92 limisin,ay canım kücücüksün dahakardeşimle yaşıt sayılırsın 91 li oda.
ama göbeğinini maşallahı var:))ne güzel genç anne olucan..
ay ben kartlamışım..
Cin takvimi erkek diyor.
Esimin ve benim dogum tarihine gore yani yenilemeye gore kız cıkıyor en son ben yenilemisim gorunuyor.
İcime erkek doguyor. Ama karnımı gordukce kız gibi geliyor. Ay bilemedim neyim olucak yaaa
benim etrafımdaki herkes 5,5 aylıkken karnın belli olur diyolar arkadaşlar siz gerçekten bu kadar şiştinizmi yaa
eğer böyleyse çok mutlu olmam lazım , 20 gün sonra tatile gideceğim ve hayalim karnım şişken bikini giyinmek , şişermiyim acaba 20 günde
Beyaz önlük sendromu diyorlar, doktor korkusu...Öyle birşey olabilir...
Benim de muayene esnasında sürekli 16-17'lerde büyük tansiyonum...
Evde 10-11....
19 yaşındamısın sen anaaaam.... kız görünüyor tatlım dene bakalım sende doğrumu çıkıcak
19 yaşındamısın sen anaaaam.... kız görünüyor tatlım dene bakalım sende doğrumu çıkıcak
benim etrafımdaki herkes 5,5 aylıkken karnın belli olur diyolar arkadaşlar siz gerçekten bu kadar şiştinizmi yaa
eğer böyleyse çok mutlu olmam lazım , 20 gün sonra tatile gideceğim ve hayalim karnım şişken bikini giyinmek , şişermiyim acaba 20 günde
Sevindim tek olmamama
Bir tek koca gobeklisi ben degilmisim yani topigin
dünyam sen 92 limisin,ay canım kücücüksün dahakardeşimle yaşıt sayılırsın 91 li oda.
ama göbeğinini maşallahı var:))ne güzel genç anne olucan..
ay ben kartlamışım..
Aya gore 18 yasında gorunuyorum kasım dogumluyum ben.
19 u bitirmedigim icin daha cin takviminde 18 den hesaplanıyor. O yuzden erkek gorunuyor cin takviminde. Sat a gore degil hamile kaldıgın aya gore bakılıyor diye biliyorum ben o da mayıs ayı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?