- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.401
ahahahaoahahah heyyttt. dün ben 3 tane krep yiyecem dediğimde enımle dalga gecen kımdı? :)) kız bende eve gıder gıtmez yaptım eşim de bayılır krepe. eşim 4 tane ben de 2 tane yedim. ohh mis. bu arada göbeğine kurban o ne biçimli hoş bi göbek ya.
ya kızlar benim 2 gündür özellikle akşamları vajende kaşınma başladı ilaçta kullanamıyorum krem falanda sürmüyorum bol bol su içiyorum
sizin başınıza geldimi?
ya kızlar benim 2 gündür özellikle akşamları vajende kaşınma başladı ilaçta kullanamıyorum krem falanda sürmüyorum bol bol su içiyorum
sizin başınıza geldimi?
Hayırlı olsun canım, şehrini söylersen daha çok yardımcı olan çıkacaktır.
bende hep var bikere fitil kullandım ama geçmedi hala....akıntın varmı peki rengi nasıl?
Hayırlı olsun canım, şehrini söylersen daha çok yardımcı olan çıkacaktır.
Canım öncelikle hayırlı olsun melegin.
Ben devlet hast yaptırdım 2li testimi ve özel hast. verilen kan idrar tahlillerimin hepsini.
Bence devlet hastanesinde yaptır 2li testini yapan yer varsa yakınlarında. Sonucların cıktıgında da kendi doktoruna goturursun.
bblaucum bencede gitme düğüne, hediye gönderirsin olur biter..
eleferacım hayırlı olsun aldıkların ve göbüşün erkek bebek bekleyen hamile göbüşüne benziyor..
Gerçi benim göbüş öyle dik değil
Sen iste canım benim, ben aklıma gelen butun kolay seylerin ismini yazar, sana da yaptırırım
vallaha kiloyu okadar düşünmüyorum abartılamadığı sürece bi şekilde verilir ben çatlak oluşmasın diye dua ediyorum
Aynen, bende catlak olusmasından cok korkuyorum.
Bu sabah ısyerınden bırı dedı, 'kayısı yagı kullan' dıye.
Bence bunu da deneyelım kızlar.
merhabalar herkese,
ben inş. 2012 mart annesi olacağım. sizlerin daha tecrubeli olduğunu düşünerek zaman zaman sizi takip ediyorum. şimdi de bir şey sormak istiyorum...
gittiğim dr.um 2li testi kendisi yapmıyor, hastanedeki başka bir dr. yapıyor ve dr.um istediğin yerde yaptırabilirsin dedi. aynı zamanda kan tahlili de verdi ve benim gittiğim hastane çok uygun değil.
Sizden bu testleri yaptırdığınız uygun, güvenilir ve güler yüzlü iyi bir dr. tavsiyesi alabilir miyim?
Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
ben zaten yağ karışımı yaptım kendime
kaysı, kakao, buğday, portakal ve çilek yağı karıştırdım sürüyorum her yerime ama bunlar yetmeye bilir
araştırmama göre çoğu lierac jel kullanıyor doğumdan sonra bile faydası oluyormuş ondan almayı düşünüyorum
bi sitede okumuştum sabahları lierac ve akşamları yağ öneriliyor
gerçe galiba çatlayacağı varsa önüne geçilmiyor öyle yada böyle çatlıyor
fakat karnımız kaşınınca kesinlikle parmaklarımızla veya tırnakla kaşımayacakmışız sonra izi kalıyormuş
geçen bi arkadaşım hamileyken ağda yaptırmış bıyıklarına izi kalmış kararmış orası bana sakın ağda falan sürme bi yerine dedi
Ayyy ağda süremezsek napcaz? İple felan alsak yine oluyormuymuş?
kesinlikle haklısın sağlıklı beslendiğimiz için kilo alamıyoruz e bide bol su içiyoruz ama artık 5. aya doğru yol alıyoruz kilo alalım yaaa[/QUOTgunaydın canlarım ben de sızle aynı derttenım.kılo alamaıyorum.16 haftalık olduk 46,5kg yum.ınsllh alırız ya ınsanın psıkolojısını etkılıyo.
Az önce bayram iznine ek olarak izin istedim genel müdürden yok dedii..
Off canım sıkıldı strese girdim yine..
Patrondan isteyim dedim oda gitmiş şuan burda değil..
Off kızlar dua edinde versinler bu izne çok ihtiyacım var..
Valla ben kuaförde sir ağdayla aldırdım bıyık kısmını, birkaç kez hamile kaldıktan sonra.
İpin acısına dayanamıyorum çünkü,tansiyonum yükseliyo...
Bi yerim de kararmadı valla...
Az önce bayram iznine ek olarak izin istedim genel müdürden yok dedii..
Off canım sıkıldı strese girdim yine..
Patrondan isteyim dedim oda gitmiş şuan burda değil..
Off kızlar dua edinde versinler bu izne çok ihtiyacım var..
ben zaten yağ karışımı yaptım kendime
kaysı, kakao, buğday, portakal ve çilek yağı karıştırdım sürüyorum her yerime ama bunlar yetmeye bilir
araştırmama göre çoğu lierac jel kullanıyor doğumdan sonra bile faydası oluyormuş ondan almayı düşünüyorum
bi sitede okumuştum sabahları lierac ve akşamları yağ öneriliyor
gerçe galiba çatlayacağı varsa önüne geçilmiyor öyle yada böyle çatlıyor
fakat karnımız kaşınınca kesinlikle parmaklarımızla veya tırnakla kaşımayacakmışız sonra izi kalıyormuş
geçen bi arkadaşım hamileyken ağda yaptırmış bıyıklarına izi kalmış kararmış orası bana sakın ağda falan sürme bi yerine dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?