2012 Şubat Anneleri

İste sayemde bircok kisi krep yemis eve gidince, fena mı oldu iste kızlar.
"Aksam ne yemek yapsam?" derdinden kurtardım sizi

ya kızlar benim 2 gündür özellikle akşamları vajende kaşınma başladı ilaçta kullanamıyorum krem falanda sürmüyorum bol bol su içiyorum
sizin başınıza geldimi?

ya kızlar benim 2 gündür özellikle akşamları vajende kaşınma başladı ilaçta kullanamıyorum krem falanda sürmüyorum bol bol su içiyorum
sizin başınıza geldimi?

bende hep var bikere fitil kullandım ama geçmedi hala....akıntın varmı peki rengi nasıl?

sizin başınıza geldimi?

Valla 1 ay once benim basıma geldiginde doktora gittigimde kum dokuyorsun demisti..
İdrarımda da yanma vardı benim. Kasınıyordu ama kasırken de acıyordu..

bende hep var bikere fitil kullandım ama geçmedi hala....akıntın varmı peki rengi nasıl?

akıntım benim zaten eskiden beri hep vardı doktorum demesine göre ozamanlar normal bazı kadınların vajeni kuru olur bazılarınki daha ıslak olduğundan akıntı gibi olur dedi
akıntım çok sarı değil ama bembeyazda değil öyle süreklide akmıyor neyse ben bephanten sürüyorum devam edeyim bir kaç gün daha sürerse doktoruma sorarım bişeler önerir herhalde

Hayırlı olsun canım, şehrini söylersen daha çok yardımcı olan çıkacaktır.

Bayramdan önce yaptırmam gerekiyor ve devlet hastanelerinde randevular dolmuş özelde yaptırcam ama hem güvenilir hem uygun olsun istiyorum anadolu yakasında tavsiyesi olan varsa çok mutlu olacağım...

Tesekkur ederım canım benım.
Yorumlar da, benım hıssıyatım da erkek dıyor.
Bakalım, dogru mu cıkacak?

Sen iste canım benim, ben aklıma gelen butun kolay seylerin ismini yazar, sana da yaptırırım

Yok, sen yıne de soyleme.
Hamur ısıne cok dustum bu aralar, cok kılo alacagım ):

vallaha kiloyu okadar düşünmüyorum abartılamadığı sürece bi şekilde verilir ben çatlak oluşmasın diye dua ediyorum

Aynen, bende catlak olusmasından cok korkuyorum.
Bu sabah ısyerınden bırı dedı, 'kayısı yagı kullan' dıye.
Bence bunu da deneyelım kızlar.

Az önce bayram iznine ek olarak izin istedim genel müdürden yok dedii..
Off canım sıkıldı strese girdim yine..
Patrondan isteyim dedim oda gitmiş şuan burda değil..
Off kızlar dua edinde versinler bu izne çok ihtiyacım var..

Aynen, bende catlak olusmasından cok korkuyorum.
Bu sabah ısyerınden bırı dedı, 'kayısı yagı kullan' dıye.
Bence bunu da deneyelım kızlar.

ben zaten yağ karışımı yaptım kendime
kaysı, kakao, buğday, portakal ve çilek yağı karıştırdım sürüyorum her yerime ama bunlar yetmeye bilir

araştırmama göre çoğu lierac jel kullanıyor doğumdan sonra bile faydası oluyormuş ondan almayı düşünüyorum
bi sitede okumuştum sabahları lierac ve akşamları yağ öneriliyor

gerçe galiba çatlayacağı varsa önüne geçilmiyor öyle yada böyle çatlıyor

fakat karnımız kaşınınca kesinlikle parmaklarımızla veya tırnakla kaşımayacakmışız sonra izi kalıyormuş
geçen bi arkadaşım hamileyken ağda yaptırmış bıyıklarına izi kalmış kararmış orası bana sakın ağda falan sürme bi yerine dedi

Allah tamamına erdirsin öncelikle.
Benim ikili testimi tekrarlatmam gibi bir durum söz konusu olmuştu, o zaman ümraniye-kadıköy civarı birkaç hastaneyi arayarak fiyat sormuştum...
İstersen hospitalium, afiyet hastanesi, erdem hastanesi, medicana'dan birine sor...
Fiyatlar aşağı yukarı aynıydı diye hatırlıyorum...

Ayyy ağda süremezsek napcaz? İple felan alsak yine oluyormuymuş?

ben zaten ağdaya üşenen biriydim pisliği çok uğraşmasıda çok bana hep zahmetli gelirdi eskiden beri her yerimi epilasyon aletiyle alırım
yüzümüde kuaförde iple aldırırdım
geçen hafta iple tüy alma makinesi sipariş verdim geldi denedim çok memnun kaldım

İple alsan alsan kaşını bıyığını alırsın ki..
Valla benim kuzenim hamileyken kuaföre gidip ağda yaptırdı hep ve bir şikayeti olmadı sanırım..
Bende çok şiş bir hale geldiğimde kendim yapamayacağım için bende kuaföre gitmeyi düşünüyordum..
Cildimde çok hassas umarım bir şey olmaz..

Valla ben kuaförde sir ağdayla aldırdım bıyık kısmını, birkaç kez hamile kaldıktan sonra.
İpin acısına dayanamıyorum çünkü,tansiyonum yükseliyo...
Bi yerim de kararmadı valla...

aslında ben de agda ıstıyorum ama benım3,5aya kadar kanamam olmustu.korkuyoruk bıse olur tekrr dıye.

herkese hayırlı cumalar
geçmişi okudum geldim
ciciler alınmış hepsi birbirinden güzel
ALLAHım güle güle giymeyi nasip etsin hepimizinkisine

ben hastayım öksürüyorum boyna

Benım bayram ıznımı bıle tam kullandırmıyorlar.
3. gunu ıs bası
Arefe gunune ızın aldım, onu da ucretsız olarak.

Insallah senın gonlune gore olur.

Benım annemde kasıma, daha fazla catlar demıstı.
Mantılı geldı bana, o nedenle fazla kasımamaya calısıyorum.

Ben zaten agda kullanmam.
Epılasyona gıdıyordum, oda yarım kaldı.
Hatta hamıleyken bıle gıtmısım, haberım olmadan.

Ben bebe yagı kullanıyorum sımdılık.
Kayısı yagını da deneyecegım.
Ama evet, catlayacagı varsa, ne yapsak da kacısımız olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…