- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.421
İple alsan alsan kaşını bıyığını alırsın ki..
Valla benim kuzenim hamileyken kuaföre gidip ağda yaptırdı hep ve bir şikayeti olmadı sanırım..
Bende çok şiş bir hale geldiğimde kendim yapamayacağım için bende kuaföre gitmeyi düşünüyordum..
Cildimde çok hassas umarım bir şey olmaz..
aslında ben de agda ıstıyorum ama benım3,5aya kadar kanamam olmustu.korkuyoruk bıse olur tekrr dıye.
Senelik izninden kullan birkaç gün canım,olmaz mı?
Benım bayram ıznımı bıle tam kullandırmıyorlar.
3. gunu ıs bası
Arefe gunune ızın aldım, onu da ucretsız olarak.
Insallah senın gonlune gore olur.
Benım annemde kasıma, daha fazla catlar demıstı.
Mantılı geldı bana, o nedenle fazla kasımamaya calısıyorum.
Ben zaten agda kullanmam.
Epılasyona gıdıyordum, oda yarım kaldı.
Hatta hamıleyken bıle gıtmısım, haberım olmadan.
Ben bebe yagı kullanıyorum sımdılık.
Kayısı yagını da deneyecegım.
Ama evet, catlayacagı varsa, ne yapsak da kacısımız olmaz.
Tatlım bir yılı doldurmadım şimdiki iş yerimde daha..
Üç ayım var doldurmama o nedenle yıllık izin kullanamıyorum..
Eşim kamuda çalışıyor ve dokuz gün izni var..
Bana ise beş gün veriyorlar..
Dört gün daha alsam ücretsiz dedim yok dedi pis müdür..
Bende dedim o zaman patronla konuşcam bilginiz olsun dedim tmm dedi ama patron çıkmış gitmiş..
Patrondanda artık rica etcem dört gün daha verebilirmisiniz ücretisiz olarak..
Ona göre otobüs bileti alcaz puff..
Dört ay oldu ailemi görmeyeli..
Çok özledim..
Zaten bir dahada izin istemem işten çıkarım ..
Ben bacaklarımı makinayla alıyorum, agdayla ugrasmak zor geliyor. Kendim de yapamıyorum zaten hem yanıma birini de bulamayacagım icin..
Hamile kaldıgımdan beri daha kuafore gitmedim. Kaslarım uzadı ama cok kotu durmuyor. Bıyıklarım cıkmadı denecek kadar azlar.. Normalde her ay aldırırdım cıkardı.
Acaba hamilelikten dolayı tuylerde azalmalar mı basladı ki?
Benım bayram ıznımı bıle tam kullandırmıyorlar.
3. gunu ıs bası
Arefe gunune ızın aldım, onu da ucretsız olarak.
Insallah senın gonlune gore olur.
Kızarıklıklar olabiliyor canım hassas ciltlerde ve geçmesi normal zamana göre daha zor oluyor.
Benim her kaş-bıyık’ta yüzüm kızarırdı ama o gün içerisinde geçerdi.Çok kuru ve hassas cildim.
Salı akşam aldırdım bak, halen daha tam geçmedi kırmızılar. Bir de yanağımın alt kısmı kızardı ufacık bir nokta da şişti, sinek ısırığı gibi…
aslında tam tersı olurmus.kıllanma artarmıs ama benım de bıyıklarım kaslaım cok az cıktı hayrettt
Gorumcem 3 aylık hamileyken almıs bacaklarını ondan sonra daha dogumdan sonra almıs cıkmamıs bacakalrında tuyler.
hadı sıze yenı bı konu:aranızda bebek gunlugu tutan var mı ??
ben günlük tutmuyorum ama geçen hafta eşimle çok kötü tartıştık oda kendini baya kaptırdı kavgaya ayrılalım ben çocuk falan istemiyorum kendin büyütürsün dedi acayip zoruma gitmişti bütün gece ağladım durdum bebeğimi üzdüğüm ve böyle bir babası olacağı içinde öfkeliydim kendime sonra oturdum içimi kağıtlara döktüm bebeğime bir mektup yazdım
eşim sabaha karşı kalkınca sanırım onu okumuş kendide pişman oldu çok utandı yerin dibine girdi resmen sabah yanıma sokuldu ben tersledim ağzıma geleni saydım özür dilemekten bi hallere girdi şimdilik iyiyiz bi terslik yok salı günüde görüntülü ultrason resmini görünce baya bi ciddiye almaya başladı artık bazı şeyleri inşallah 3 hafta sonra tekrar gittiğimde onuda götüreceğim yanımda ekranda canlı görünce herhalde artık tamamen neyin ney olduğunu anlar
Şükretmeliyim yani..
Ya ben beyaz tenli olduğum için çok kötü kızarıyorum zaten..
Birde bir ara sivilcelerim vardı ve Roaccutane kullanmıştım o ara çok kötü olmuştum kaş felan aldırırken acısına dayanamıyordum resmen..
Canım ben tutuyordum ilerde okur diye, ama şimdi son sayfasını yazıcam "bebişim erkekmişsin, erkekler biraz romantiklikten uzak olduğu için bu defteri okurken biliyorum sıkılırsın, onun için noktayı koyuyorum" yazıcam
Bence yavaş kilo almak çatlamanın önünde yapabileceğimiz en etkili önlem...
Yavaş kilo alınca daha kolay esniyormuş cilt.
ben günlük tutmuyorum ama geçen hafta eşimle çok kötü tartıştık oda kendini baya kaptırdı kavgaya ayrılalım ben çocuk falan istemiyorum kendin büyütürsün dedi acayip zoruma gitmişti bütün gece ağladım durdum bebeğimi üzdüğüm ve böyle bir babası olacağı içinde öfkeliydim kendime sonra oturdum içimi kağıtlara döktüm bebeğime bir mektup yazdım
eşim sabaha karşı kalkınca sanırım onu okumuş kendide pişman oldu çok utandı yerin dibine girdi resmen sabah yanıma sokuldu ben tersledim ağzıma geleni saydım özür dilemekten bi hallere girdi şimdilik iyiyiz bi terslik yok salı günüde görüntülü ultrason resmini görünce baya bi ciddiye almaya başladı artık bazı şeyleri inşallah 3 hafta sonra tekrar gittiğimde onuda götüreceğim yanımda ekranda canlı görünce herhalde artık tamamen neyin ney olduğunu anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?