2012 Şubat Anneleri

BAyram ola hayrola eleferam...
RAbbim büyük muhakkak bir kapı açacaktır bana..
Zamanını bekliyorum herşey için..
Dokrora ne zaman gideceksin bayramdan sonra mı

İste kızlar esim ve ben, belki merak edenler vardır. Gorun istedim beni. Ne kadar kucukum
Burda daha hamile degildim.

Eki Görüntüle 243692

Ay canımsın ya...
Çok yakışmışsınız eşinle de ...
Çok küçüksün gülüm hakikaten...
Allah daim mesut eylesin...

herkese hayırlı cumalar
geçmişi okudum geldim
ciciler alınmış hepsi birbirinden güzel
ALLAHım güle güle giymeyi nasip etsin hepimizinkisine

ben hastayım öksürüyorum boyna

Geçmiş olsun sevgi kelebeği?
Bitkisel bişeyler dene...

Becerebılsem keske...
Ama bu benım elımde degıl kı ):

Ben bile becerdikten sonra becerirsin tatlım sen de...
Az az ve sık sık yemek lazım.
Ben kendimden çok korkuyordum ben hamileyken davul gibi olurum diye, çünkü iştahlıydım ve abur cubur,hamurişi, kızartma, dışarıda yemek...
Ne ararsan vardı bende....

ya tabiki öyle aslında biz kadınlar evlilikte bazı şeyleri mecburen alttan almamız gerekiyor bu erkekler içinde geçerli tabiki başka türlü evlilik yürümez herşeyden bi tartışma çıkar olay hemen ayrılığa dayanır

ama hamile olan benim hiç bi belirtim yok şikayetlerin hepsi eşimde toplanmış durumda herşeyden şikayetci aşeriyor canı sıkkın bi acayip nazlanmalara falan başladı e birde tabiki benim duygusallığım işin içine girdi zaten dokunsalar ağlıyorum herşeye

oluyor böyle şeyler yapacak bişe yok :44:

ben de esımle senın gıbıyım.en kucuk bıseden kavga cıkıyo.ozellıkle de su son 1 ayda.ama hemen sonra ozur dılıyo.ben de yapabıldıgım kadar nazlanıyorum.tatlıya baglanıyo sonra.allhım agız tadımızı bozmasın .sankı onlar hamılee

bu arada canım samsunlu msun sen de ben de samsunluyum ama esımden dolayı unyede oturuyorum.nerdesın samsunda

evet canım samsundayım atakentte ama olsun ünyede çok güzel yer ayrıca uzakta sayılmaz istediğin zaman çıkar gelirsin butarafa ayrıca aslen fatsalıyız ama zaten almanyada doğdum büyüdüm eşim almanyayı istemeyince ben buraya geldim şimdi annemlerde kesin dönüş yaptı çok şükür hepimiz bi aradayız :86:

benimki biraz çocuk ruhlu pek aldırmaz bişeye ciddiye almaz öyle düşünmedende ortaya konuşur içinde kötülük olmadan bende tam tersi acayip ağır başlı biriyimdir sanırım bizde genelde bu yüzden birbirimize giriyoruz ama dediğim gibi normal her evlilikte mecbur oluyor böyle şeyler
sadece her anını çok güzel canımla cicimle geçiren yoktur onlar dışarıya öyle gösterir kendini ve çok şahit oldum sonları ayrılık oluyor birinden biri başkasını buluyor

O günleri görebilmek için sabırsızlanıyorum

İnşallah Rabbimin izniyle göreceğiz canım...
HAstanede doğduktan sonra topuk kanı için geliyorlar
İlk bebeğimde nasıl hüngür hüngür ağlamıştım...
Sonra alıştım...
İçim parçanıyor ama sağlığı için dayandığın günler...

Hele sarılık oldu benim üçüde
Doğumdan sonra
Ben mi bakamadım diye deli oldum hemen

Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almak nasip eder de
Herşeyini yaşarız kızlar...

peki eşinize nasıl soyledınız hamılelığınızı?

benim eşim eve geldiğinde testi ve kan sonucunu gördü bunlar ne diye sorunca bende hamileyim deyince önce bi şok geçirdi şaşırdı ne diyeceğini bilemedi o şaşkınlıkla bana gözün aydın çok istiyordun ya dedi
benim surat tabi 5 karış allah allah dedim sanki çocuğun bitek annesi var babası olmayacka bu değilmiş gibi istemiyormu falan oldun ama baktım ertesi gün bütün arkadaşlarına haber vermiş

şimdide çocuğa iyi bak doğru beslen aç kalma bol bol yoğurt ye diye tembihleyip duruyor

peki eşinize nasıl soyledınız hamılelığınızı?

Ben bir gün önceden hamile olduğumu anlamıştım aslında.
Ama test yapmak için ertesi günü bekledim. Testi yaptım, gece 12'yi geçtiğinde eşimin doğum günü oluyordu.
Testi bir hediye paketine koydum, müstakbel bebeğimizin ağzından bir mektupla birlikte eşime doğum günü hediyesi olarak verdim...
Babacığım doğum günün kutlu olsun şimdi annemin karnındayım ama 9 ay sonra inşallah kollarında olacağım diye...
Eşim şanslı, babalar günü hediyesi olarak da kalp atışlarını duymuştuk...

bizdede benim doğum günüm zamanıydı hem babalar günü hem doğum günü hediyesi oldu yumurtlama sorunu yaşıyordum tam bir yıl sürdü meleğimin gelmesi gerçe bana çok kisi demişti doğum kontrol hapı kullandım bak gör 1 yıl süre ver kendine 1 yıl sonra olur diye gerçekten doğruymuş

benım de tam 27 mayıs esımın dogum gunu.ısten dolayı gııdp hedıye falan da alamadım.o sabah ısteyım.bır de basım agrıyo.anlatamm parol kesmedı.baska ılac ıcıcektım allhtan arakadaslar bı test yap nolur nolmaz dedı.gunum de gecmemıstı ve planlarda bebek bıle yoktu.neyse dedım yapım nolur nolmaz.lavabodan bı geldım cıft cızgı.elım ayagım tıtrıyo.başladım ağlamaa.sonra cok mutlu oldum.hemen esım harıc herkesı aradım sakın esımı arayıp solemeyın dedım.aksama da bı pasta aldım,gıttım bebek ayakkbısı aldım ve ıcınde paket halınde testı koydum.hepsını susledım.eşim trafık polısı
aksam bı de gec geldı ayy aglıcaktım sınrıden .neyse geldı pastasını kestık sonra hedıyesını verdım actı ılk anlamadı sonra teste baktı bu ne dedı.cevap vermedım.sonra basladı aglamaya.ama bebek oldugunu daha anlamadan aglıyo.ah canım ya .pesıne de herkesı aradı bebegım oluyo dıye.bende testı saklıyorum aynı kutusunda.)

Ben ilk bebeğimde akşam yemeğini hazırladım...
Masaya bir tabak fazla koydum...
Eşim önce anlamadı....
Sonra bu kimin için dedi?
Misafirimiz var dedim...
Ne zaman gelecek yemek vakti mi dedi?
Bende 9 ay 10 gün sonra dedim...
Oğlun geliyor dedim..

İkinci bebeğimde dayanamadım hemen telefon açtım...
Ben hamileyim dedim...
Kızımız oluyor hadi gözün aydın dedim...

Üçüncü bebeğimde midemde ülser olduğundan şüpheyle
Gastroenteroloji bölümüne randevu aldım..
Sonra hamile olduğumu öğrendim...
Eşim eve geldiğinde ağlıyordum...
Karnımı tutuyordum...
Eşim ne oldu dedi...
Daha çok ağlıyordum...
HAmileyim dedim 10 dakika sonra
Bana sonra söyledi... Kanserim sanmış önce....
Ben öyle karnımı midemi tutup ağlayınca

Bunda imkanı yoktu..
Bu 4. de...
Bende 2 ay sonra dedim gebelik testi al..
dedi tüplerin bağlı..
Dedim al sen...
Bu aldı ben denedim...
Gülerek banyodan çıktım..
Şoktayım ya...
Yanına gelince ben gülünce sanmış negatif
Gördün mü dedi.. Gül gül sen...
Bende gebelik testini ona verdim..
Hadi birazda sen gül dedim...

Ayyy süper

Benim ağzım sıkı değildir, hemen herşeyi yetiştiririm O sebeple adet olmadan önce eşime "bu ay hamile olabilirim mekik çekmicem" dedim, ciddiye almadı.
Sonra annemle gittik gebelik testi aldık, akşam eve geldim, test yapıcam ben dedim girdim, 2. çizgiyi görene kadar bekledim, çizgi silik olduğundan emin olamadım,hatta burda konu açtım :)) eşime de "emin değilim sen yine de çok sevinme" dedim.O da sevinemedi Kadınlar Kulübünde gelen cevapları beraber okuduk, herkes "hamilesin" diyordu.Ertesi gün kan testine gittim, yine çenemi tutamadım sonucu alır almaz eşimi aradım, yanına gidene kadar bile bekleyemedim, telefonda söyledim "hadi canım, kandırıyorsun" diye tepki verdi. Akşam eve geldiğinde onu görünce ağlamıştım

Aynı gün öğrenmişiz demek hamile olduğumuzu Ben geceden öğrenmişim
Benim eşimin doğum günü de 27 Mayıs

Doğum kontrol hapıyla pek ilgisi yok tatlım, genelde 1 yıl süreyle gebelik oluşmazsa o zaman tedaviye başlıyorlar.
Arkadaşım hapı bıraktığının ertesi ay hamile kaldı.
Ben de hap kullanmıyordum, bırakalı 1 seneden fazla olmuştu, eşim korunuyordu. Ama 6-7 ay bekledim ben de.Ne bende ne eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…