2012 Şubat Anneleri

süpermiş yaaa

kızlar bi konuda danısmak ıstıyorum ben bi türlü kafama göre dr bulamadım 3 dr.değiştirdim mersinden arkadaslar varmı aramızda bana bu konuda yardımcı olabılecek???

Sonunda koptum yaaa :)))
Ama ilk bebeğini söyleme şeklin çok hoş yaaa, çok duygusal, çok değişik

Benim de aslımda ağzım boştur, tutamam kendimi. İlk bebekte hemen herkesi aramıştık...Bi de tecrübesizlik var, bhcg de o kadar düşüktü ki anlatamam.
Bunda eşime söyledikten sonra kan testi yaptık, pozitif çıkınca doktora gittik, 10 gün kadar sonra keseyi görmeye çağırdı. Keseyi görene kadar da ne annemlere, ne kayınvalidemlere söylemedik.
Aslında kalp atışlarına kadar söylemeyecektik ama annem tansiyon hastası ben düşük yaptıktan sonra çok üzülüyordu, bebeğim olmayacak diye korkuyordu, o yüzden bekletmeyeyim hemen sevinsin dedim...

teşekkür ederim canım
ıhlamur çayı içiyorum içine bal koydum çabuk geçer inşallah

benim eşimde benim adetlerim hep düzenliydi 1 gün gecikti sordu olmadım dedim kesin hamilesin dedi karnımı falan seviyodu bebişimiz geldi diye bende kızıyodum heveslenme hemen diye daha 1 gün geçmiş
2 gün sonra aradı ben test aldım bir kaba işe ziyan olmasın geliyorum dedi
saçmalama dedim geldi testii yaptık hatta eşim yaptı hamilesin dedi koşa koşa doktora gittik öle işte

tabiki her bünye bir değil canım herkeste farlkı bırakıpta hemen hamile kalan çok kişi var ben bıraktım 3 ay adet olamadım ozaman doktora gittim yumurtlamıyorsun dedi tedaviye başladı klomen verdi işe yaramadı sonra dedim bir kaç ay kendi haline bırakayım baktım olmuyor hiç adetim gelmiyor kendiliğinden gittim rahim filmi çektirdim tam yumurtlama iğnelerimi olacaktım 2 ay bekledi öyle araya terslik girdi ben adet olayımda iğnelerim biran önce yapılsın diye beklerken kendiliğimden hamile kalmışım allahın hikmeti işte inanamamıştım

adamcaz demiştir ceketimi atsam hamile kalıyor
ama test yapar yapmaz erkek kız geliyor demişsin ilk ikisinde bunu nerden anladın???

eşin çok hevesliymiş maşallh

Benim eşime söyleyişimde şu şekilde oldu..
Normalde adet tarihlerim pek düzenli değildi zaten..
Yine yaklaşık bir hafta felan geçmişti ama ben hiç oralı olmuyordum..
Eşimde hep hayırlısı diyordu..
Sonra iş yerinde bir kaç bayan arkadaşla ardarda adet oluyorduk..
Bana sordular oldun mu diye bende hayır dedim, bunlar kızım o zaman sende birşeyler var dediler ben hiç oralı olmadım..
Sonra bunlar gitmiş eczaneden test siparişi vermişler..
Beni çağardılar gittim testi elime verdiler neye uğradığımı şaşırdım ve ilk kez test yaptığım için nasıl olcağınıda bilmiyorum
Neyse sonra öğrendik pozitif ama ben hala diyorum ki doğru değildir bu..
Sonra dediler eşini ara tepkisini merak ediyoruz bende aradım hemen kısaca anlattım ve teste göre hamileyim dedim adam bana diyor şimdi müsait değilim hayatım müdür ve arkadaşlar var yanımda..

Son düzenleme:
Kızlar size bir soru:

Benim gözlerim acık kahve rengi, esiminki koyu kahve.
Benim annemin gozu ela bazen yesile donuyor, kardesiminki kahverengi bazen yesile donuyor.
Esimin amcalarının gozleri mavi. Annesiyle babasının gozlerine hic dikkatli bakmadım desem inanır mısınız

Sorum su; bizim minigin sizce renkli gözlü olma sansı var mı?

Ayyy ilk test yaptığım zaman hamile değildim ama aklıma geldi, ilk test yaptığımda testin o boşluk kısmına işemiştim Aman yarabbi çok utanç verici, sonradan öprendim 2-3 damlanın yeterli geldiğini :78:

kızlar bi konuda danısmak ıstıyorum ben bi türlü kafama göre dr bulamadım 3 dr.değiştirdim mersinden arkadaslar varmı aramızda bana bu konuda yardımcı olabılecek???

canım mersinli değilim ben...
arkadaşım var istersen ona sorayım...
ama yarın cvp alırım...

Sonunda koptum yaaa :)))
Ama ilk bebeğini söyleme şeklin çok hoş yaaa, çok duygusal, çok değişik

Teşekkürler canım...

adamcaz demiştir ceketimi atsam hamile kalıyor
ama test yapar yapmaz erkek kız geliyor demişsin ilk ikisinde bunu nerden anladın???

Canım 3 ünü de dedim eşime doğmadan..
3. de hamile kalmadan yine rüyamdan uyandım
Eşime dedim 3. bebeğimiz doğarsa kız mı istersin erkek mi
Bana hayırlısı olsun fark etmez dedi..
Bende o zaman hazır ol...
Kızımız olacak dedim..

Hep rüyamda gördüm..
Hep hislerimle hissettim aslında

Bu 4. de de bişeyler hissediyorum

öğle tatilindeyim eve geldim bakayım dedim
15.45 dr randevum var cok heyecanlıyım bugun 14+2 oldum sizce cinsiyet söylermi?

Eğer gösterirse muhtemelen belli olur canım

Ayyyy aynı benim eşim
Bu tarz şeyleri çok yaşamışızdır

bende aslanım..

Kaç ağustos?
Benim yarın doğumgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…