2012 Şubat Anneleri

kızlar bi konuda danısmak ıstıyorum ben bi türlü kafama göre dr bulamadım 3 dr.değiştirdim mersinden arkadaslar varmı aramızda bana bu konuda yardımcı olabılecek???

canım mersinli değilim ben...
arkadaşım var istersen ona sorayım...
ama yarın cvp alırım...

Sonunda koptum yaaa :)))
Ama ilk bebeğini söyleme şeklin çok hoş yaaa, çok duygusal, çok değişik

Teşekkürler canım...

adamcaz demiştir ceketimi atsam hamile kalıyor
ama test yapar yapmaz erkek kız geliyor demişsin ilk ikisinde bunu nerden anladın???

Canım 3 ünü de dedim eşime doğmadan..
3. de hamile kalmadan yine rüyamdan uyandım
Eşime dedim 3. bebeğimiz doğarsa kız mı istersin erkek mi
Bana hayırlısı olsun fark etmez dedi..
Bende o zaman hazır ol...
Kızımız olacak dedim..

Hep rüyamda gördüm..
Hep hislerimle hissettim aslında

Bu 4. de de bişeyler hissediyorum

tünaydııınn güzel annelerr ...

günaydın kızlarrr
yaa ben bu diş ağrısı yüzünden çok minoset içiyorum umarım denildiği gibi zararı olmaz
geçmiş olsun canım 3-6 ay arası diş yaptırılabiliyor bence bi dişçiye git bendaha geçen dolgu yaptırdım hazır bu aylardayken o acıyı çekme bence

azelya 55 senin boğacağım kız bana bedduamı ettin yoksa sen kızı olmasın diye

Aaaa aşkolsun, şaka yapıyorsundur umarım böyle düşünmüyorsundur?
Ben hep herkezin Allah gönlüne göre versin diye diledim burada.Sonradan kalkıp içten içe beddua edecek biri değilim beni bu kadar çözmüş olmanız lazım.Üzdün beni.

slm kızlar hemen olaya girdim ama doktordan geliyorum..bir haftadır kız diye sevdiğim bebeğim bize bugün pipi gösterdi....çok moralim bozuldu hem doktorun yanıltmasına hemde kız hayallerimi hep süslerdi şoka uğradım.. veren allah tabi ama insan kendini bişeye alıştırınca şok oluyor..çevremde herkeste oğlun olacak diyordu hayır kız dedim..şimdi şoklardayımmmmmmmmmmmm:84: eşimde havalara uçtu çünkü ailede hem son çocuk kendisi hemde diğer kardeşlerinin ilkleri hep kız..kaynanamda oğlan olsun istemişti annemde deli olucam yaa...:84: daha anneme söylemedim kaynanamı aradı tabi hemen ağzı kulaklarında kadının..oğlum olmasına sevindim ama yetiştirmekten nedense çok korkuyorum çünkü çok zor bakımı büyütmesi..off offf pembeler döndü mavi ye :84::84:

Biz hamileligi bekliyorduk esimle ama boyle hemen olacagını bilmiyordum ben..

Adetime 1 hafta kala gorumcemle test yaptık, o zaman bilmiyorduk ne zaman cıktıgını sonucun ve negatif cıkmıstı..
Artık umidimi kesmisken adetime 4 gun kala icimde birsey durttu ve gittim test aldım. Hep tek cizgi goruyordum.
2. cizgiyi silik de olsa gordum ve sok oldum! Hemen gorumcemi aradım, ulasamadım.
Esimi aradım boyle boyle silik cizgi var hmen doktora gidip kan tahlili yaptırıyım acaba hamile miyim bilmiyorum dedim.
Sonra gorumcemin evine gittim, onun testi kıpkırmızı cıkmıs adeti gectikten sonra yapmıs o zamanında. Benim teste pek inanmadı!
Sonra gittik hastaneye kan tahlili yapmaya ertesi gunu zor bekledim sonuc icin.. Ve doktor hamilesin daha cok yeni dedi ve degerim 34,4 cıktı.
Gorumceme haber verdim once hamileymisim diye. O da esimi aramıs mujde istemis. Sonra ben aradım esimi, noldu aramadın beni dedim.
Hamileymisim dedim valla mı diyip durdu telefonda evet hamileyim cok sukur dedim.. Arkadasları varmıs yanında onlar da telefondaki konusmalarından anlamıs hayırlı olsun falan demisler

Ama benim odun kocam daha sonra hicbisey yapmadı..

gercekten cok sevınırım haber beklıorum senden tesekkur ederım

canım niye üzülüyorsun ne güzel işte benim eşimde erkekçi bakalım bende gidince öğrenebilcekmıyım galıba bızım SAT aynı senınle 11 mayıs ay gosterirmi dersin çatlıcammm

yok kız takıldım sadece ikimizinde hayalleri suya düştü fırfırlı don ...

alla alla bu cinsiyetin bi anda değişmesi olayını çok sık duyar oldum. yarın da benim kontrolüm var benim oğlanın pipisi kukuya dönmesin birden.

olur mu olur bakalım yarın n dıyecek doktorum!

Bende anlatcam, bana ne heveslendım

Benım son aylarda gecıkme oluyordu, her gecıkmede test alıyordum, sonra uzulerek 'yıne olmadı' dıyordum esıme...
Mayıs ayında yıne gecıktı, test almak ıstedım, esım 'alma, sonra uzuluyoruz' dedı.
Ben ısrar edıyorum, bak sıgara ıcıyorum (ogrendıgım gun bıraktım) ne olur ne olmaz dıye.
Yok dıyor bana.
Ama bende bı' haller olmustu, sureklı uyuma ıstegı, eksı erık yemeler, goguslerımın buyumesı, sızlaması...
Neyse, haftasonu esıme haber vermeden test aldım.
Sabah 07:00 de uyandım, yarı uykulu testı yaptım, bır yanım evet derken, bır yanım amaaan yıne tek cızgı cıkacak dıyordu.
Anam bır baktım cıft cızgı, hemde oyle net kı!
Esım uyuyor, ben basladım evın ıcınde dolanmaya, ne yapacagımı sasırdım.
Sonra karnıma bır yastık koydum, gıttım esımın yanına, 'benı boyle gormeye hazır mısın?' dedım.
'Hımm gorurum, bırak uyuyayım' fılan dıye mırıldandı.
'Benı boyle gormeye hazır mısın?' dedım tekrar, 'hee gorurum' dedı yıne.
'ıyı o zaman hazır ol, 9 ay sonra (bır kac ay desemde olurmus) benı boyle goreceksın' dedım, testı uzattım.
ılk tepkı; 'hadı beeee!',
Sonra aglamaklı oldu, sesı tıtreyerek konustu, bır sarıldı bana, bırakmayacak hıc sandım.
Apar topar kan testı ıcın goturdu benı doktora, sonucu alınca da sokakta yıne kocaman sarıldı bana, ayaklarım havada kaldı...
Boyle basladı ıste bızım yolculugumuz...

Hayırlı olsun canım oğlun...
Hayırlısyla kucağına da alırsın inşallah

Kız erkek önemli değil canım..
İkincisi kız olur..

Ama bence sevinmişsin sende oğluşuna anası.....
Mavi pembe yeşil...
Ben rengarenk giydiriyorum inan kızlar
Pembe kıza mavi erkeğe diye değil valla
Etek giydirmiyorum tabi oğluma

Ama mavi gömlek giymiştir kızlarım
Mavi pantalonlar...

canım niye üzülüyorsun ne güzel işte benim eşimde erkekçi bakalım bende gidince öğrenebilcekmıyım galıba bızım SAT aynı senınle 11 mayıs ay gosterirmi dersin çatlıcammm

gösterir inş cnm valla üzülüyorum çünkü bakmak bana çok zor geliyor sünneti askerliği bide yaramaz olursa off offffffffffffffffff gerçi hayırlısı kız olup hayırsızda olabilirdi

yok kız takıldım sadece ikimizinde hayalleri suya düştü fırfırlı don ...

Seni anlıyorum, o ilk şoku bende yaşadım, insan kendini kıza hazırlayınca biraz şoka giriyor.Ama inan alışıyorsun ve hatta aşık oluyorsun ona, sen de 2 güne kalmaz çok mutlu olacaksın erkek olacak diye.Ama çok üzülme Allah'ın gücüne gider, ilk çocuğun nasılsa canım.

Tecrübesizlik çok kötü bir şey
Ben iyice kullanışını okudum sonrada aramızda evladı olan bir arkadaş vardı ona sordum teyit ettim..
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır ne yapayım..

Ayyyy aynı benim eşim
Bu tarz şeyleri çok yaşamışızdır

Dünde cinsiyeti öğrendim hemen haber vereyim dedim..
Oğlumuz olacak dedim ama eşim kahkayı bastı..
Sonra iş yerindeki herkes öğrenmiş diyorlarmış bıyık altından neden güldüğün belli

eşin çok hevesliymiş maşallh

evet zaten onun ısrarlarıyla çocuk düşünmeye başladım bana kalsaydı 1-2 sene düşünmüyordum
10.ayımda hamile kaldım hayırlısı olsun iyikide ısrar etmiş diyorum şimdide

bende aslanım..

bende aslanımm

var tabiki

hayırlısı olsun canım sende yakışıklı yakışıklı giydirisin oğluşunu

bizim daha belli değil ama sanırım bende oğlum olcak
benimde böyle aslında kız hevesim var ama
nasip kısmet sağlıklı sıhatli olsn yeter

:)) eheheh aynen. nıyeyse kız dıye kandırdık hep bız eşimle kendımızı doktor erkek deyınce bozuldum:)) ahahahahah şimdi de ne manyagım dıyorum. alışmam 1 saat sürdü hemen koşa koşa erkek kıyafetlerı baktık, aldık.

hayırlı olsun sağlıklı olsun kızlar Allah'ın gücüne gider valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…