- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.691
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.481
kızlar bi konuda danısmak ıstıyorum ben bi türlü kafama göre dr bulamadım 3 dr.değiştirdim mersinden arkadaslar varmı aramızda bana bu konuda yardımcı olabılecek???
Sonunda koptum yaaa :)))
Ama ilk bebeğini söyleme şeklin çok hoş yaaa, çok duygusal, çok değişik
adamcaz demiştir ceketimi atsam hamile kalıyor
ama test yapar yapmaz erkek kız geliyor demişsin ilk ikisinde bunu nerden anladın???
geçmiş olsun canım 3-6 ay arası diş yaptırılabiliyor bence bi dişçiye git bendaha geçen dolgu yaptırdım hazır bu aylardayken o acıyı çekme bencegünaydın kızlarrr
yaa ben bu diş ağrısı yüzünden çok minoset içiyorum umarım denildiği gibi zararı olmaz
Büşracım...
Öyle güzeller ki hepside birbirinden güzeller..
Adı belli mi oğlunun canım?
Düşündünüz mü bişeyler?
Güle güle giydirmek nasip etsin Rabbim...
teşekkür ederim canım kıyafet konusunda kendim gibi oğlumdada seçiciyim bunları çok beğendim bendeoğluma babasının adını vericez ön adı kemal olucak bide talha koyucaz talha adını kullanıcaz ama nüfusda kemal talha olucak inşallah
azelya 55 senin boğacağım kız bana bedduamı ettin yoksa sen kızı olmasın diye
canım mersinli değilim ben...
arkadaşım var istersen ona sorayım...
ama yarın cvp alırım...
Teşekkürler canım...
Canım 3 ünü de dedim eşime doğmadan..
3. de hamile kalmadan yine rüyamdan uyandım
Eşime dedim 3. bebeğimiz doğarsa kız mı istersin erkek mi
Bana hayırlısı olsun fark etmez dedi..
Bende o zaman hazır ol...
Kızımız olacak dedim..
Hep rüyamda gördüm..
Hep hislerimle hissettim aslında
Bu 4. de de bişeyler hissediyorum
slm kızlar hemen olaya girdim ama doktordan geliyorum..bir haftadır kız diye sevdiğim bebeğim bize bugün pipi gösterdi....çok moralim bozuldu hem doktorun yanıltmasına hemde kız hayallerimi hep süslerdi şoka uğradım.. veren allah tabi ama insan kendini bişeye alıştırınca şok oluyor..çevremde herkeste oğlun olacak diyordu hayır kız dedim..şimdi şoklardayımmmmmmmmmmmm:84: eşimde havalara uçtu çünkü ailede hem son çocuk kendisi hemde diğer kardeşlerinin ilkleri hep kız..kaynanamda oğlan olsun istemişti annemde deli olucam yaa...:84: daha anneme söylemedim kaynanamı aradı tabi hemen ağzı kulaklarında kadının..oğlum olmasına sevindim ama yetiştirmekten nedense çok korkuyorum çünkü çok zor bakımı büyütmesi..off offf pembeler döndü mavi ye :84::84:
Aaaa aşkolsun, şaka yapıyorsundur umarım böyle düşünmüyorsundur?
Ben hep herkezin Allah gönlüne göre versin diye diledim burada.Sonradan kalkıp içten içe beddua edecek biri değilim beni bu kadar çözmüş olmanız lazım.Üzdün beni.
slm kızlar hemen olaya girdim ama doktordan geliyorum..bir haftadır kız diye sevdiğim bebeğim bize bugün pipi gösterdi....çok moralim bozuldu hem doktorun yanıltmasına hemde kız hayallerimi hep süslerdi şoka uğradım.. veren allah tabi ama insan kendini bişeye alıştırınca şok oluyor..çevremde herkeste oğlun olacak diyordu hayır kız dedim..şimdi şoklardayımmmmmmmmmmmm:84: eşimde havalara uçtu çünkü ailede hem son çocuk kendisi hemde diğer kardeşlerinin ilkleri hep kız..kaynanamda oğlan olsun istemişti annemde deli olucam yaa...:84: daha anneme söylemedim kaynanamı aradı tabi hemen ağzı kulaklarında kadının..oğlum olmasına sevindim ama yetiştirmekten nedense çok korkuyorum çünkü çok zor bakımı büyütmesi..off offf pembeler döndü mavi ye :84::84:
canım niye üzülüyorsun ne güzel işte benim eşimde erkekçi bakalım bende gidince öğrenebilcekmıyım galıba bızım SAT aynı senınle 11 mayıs ay gosterirmi dersin çatlıcammm
yok kız takıldım sadece ikimizinde hayalleri suya düştü fırfırlı don ...
alla alla bu cinsiyetin bi anda değişmesi olayını çok sık duyar oldum. yarın da benim kontrolüm var benim oğlanın pipisi kukuya dönmesin birden.
olur mu olur bakalım yarın n dıyecek doktorum!
Ayyy ilk test yaptığım zaman hamile değildim ama aklıma geldi, ilk test yaptığımda testin o boşluk kısmına işemiştimAman yarabbi çok utanç verici, sonradan öprendim 2-3 damlanın yeterli geldiğini :78:
Ayyyy aynı benim eşim
Bu tarz şeyleri çok yaşamışızdır
eşin çok hevesliymiş maşallh
bende aslanım..
Kızlar size bir soru:
Benim gözlerim acık kahve rengi, esiminki koyu kahve.
Benim annemin gozu ela bazen yesile donuyor, kardesiminki kahverengi bazen yesile donuyor.
Esimin amcalarının gozleri mavi. Annesiyle babasının gozlerine hic dikkatli bakmadım desem inanır mısınız
Sorum su; bizim minigin sizce renkli gözlü olma sansı var mı?
Yok hayatım 23 nisan, geç döllenme benim...
Seni anlıyorum, o ilk şoku bende yaşadım, insan kendini kıza hazırlayınca biraz şoka giriyor.Ama inan alışıyorsun ve hatta aşık oluyorsun ona, sen de 2 güne kalmaz çok mutlu olacaksın erkek olacak diye.Ama çok üzülme Allah'ın gücüne gider, ilk çocuğun nasılsa canım.
alla alla bu cinsiyetin bi anda değişmesi olayını çok sık duyar oldum. yarın da benim kontrolüm var benim oğlanın pipisi kukuya dönmesin birden.
olur mu olur bakalım yarın n dıyecek doktorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?