- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.501
gösterir inş cnm valla üzülüyorum çünkü bakmak bana çok zor geliyor sünneti askerliği bide yaramaz olursa off offffffffffffffffff gerçi hayırlısı kız olup hayırsızda olabilirdi
:)) eheheh aynen. nıyeyse kız dıye kandırdık hep bız eşimle kendımızı doktor erkek deyınce bozuldum:)) ahahahahah şimdi de ne manyagım dıyorum. alışmam 1 saat sürdü hemen koşa koşa erkek kıyafetlerı baktık, aldık.
hayırlı olsun sağlıklı olsun kızlar Allah'ın gücüne gider valla.
slm kızlar hemen olaya girdim ama doktordan geliyorum..bir haftadır kız diye sevdiğim bebeğim bize bugün pipi gösterdi....çok moralim bozuldu hem doktorun yanıltmasına hemde kız hayallerimi hep süslerdi şoka uğradım.. veren allah tabi ama insan kendini bişeye alıştırınca şok oluyor..çevremde herkeste oğlun olacak diyordu hayır kız dedim..şimdi şoklardayımmmmmmmmmmmm:84: eşimde havalara uçtu çünkü ailede hem son çocuk kendisi hemde diğer kardeşlerinin ilkleri hep kız..kaynanamda oğlan olsun istemişti annemde deli olucam yaa...:84: daha anneme söylemedim kaynanamı aradı tabi hemen ağzı kulaklarında kadının..oğlum olmasına sevindim ama yetiştirmekten nedense çok korkuyorum çünkü çok zor bakımı büyütmesi..off offf pembeler döndü mavi ye :84::84:
merhaba kızlar,
doktordan geldim. eşime sinirliydim yazamadım hemen. cinsiyete erkek demiştim değil mi dedi. evet dedim, bir değişiklik mi var yoksa, ben çoktan alışverişe başladım. yok değişiklik de sen yine de acele etme dedi.
17+3 çıktı bugün de. sordum sonunda bu gelişimin önde gitmesi doğum tarihini öne çeker mi dedim. yok dedi. nasıl sen 1.65sen, 1.80lik bayanlar da yok mu aynı gün doğan dedi. hö dedim ben de, boy kıyaslamasına azcık darıldım
ve hem vitaminde hem demir hapında olan folik asit miktarının fazla olması sıkıntı yaratır mı dedim. nerden okuyorsun böyle şeyleri Allah aşkına gibi kaçamak bir cevap verdi ve ferrum fort verdi diğerinin yerine. yani onda da var folik. anladığım kadarıyla ince bir şekilde dalga geçti benimle
bugün oğluş pek hareketsizdi, öyle görünce üzüldüm ama ilk defa dikkat ediyorum solda duruyor daha çok. yani pıtpıtlar gerçekçi gibi. ama hareketleri bir ay daha hissetmezmişim. heryerini ölçtü biçti. 3lüye de hiç gerek yok dedi. 2linin hata payı ken 3lünün ki %40 mış2lisi düzgün çıkmış bir hastama ben bu sebepten 3lü yapamam dedi. ısrarcıysan alalım kanı dedi. ben de gerek yok dedim.
işte böyle kızlar, minnak kuzu büyüyor. bir dahaki görüşmemiz 30 gün sonra. bu seferki istisnaydı
Kızlar size bir soru:
Benim gözlerim acık kahve rengi, esiminki koyu kahve.
Benim annemin gozu ela bazen yesile donuyor, kardesiminki kahverengi bazen yesile donuyor.
Esimin amcalarının gozleri mavi. Annesiyle babasının gozlerine hic dikkatli bakmadım desem inanır mısınız
Sorum su; bizim minigin sizce renkli gözlü olma sansı var mı?
hiçbir zaman oğlan annesi olacağımı düşünmemiştim inş allah yardım eder hep bi kızım olsun istedim valla allah yardım etsin..işim zor
slm kızlar hemen olaya girdim ama doktordan geliyorum..bir haftadır kız diye sevdiğim bebeğim bize bugün pipi gösterdi....çok moralim bozuldu hem doktorun yanıltmasına hemde kız hayallerimi hep süslerdi şoka uğradım.. veren allah tabi ama insan kendini bişeye alıştırınca şok oluyor..çevremde herkeste oğlun olacak diyordu hayır kız dedim..şimdi şoklardayımmmmmmmmmmmm:84: eşimde havalara uçtu çünkü ailede hem son çocuk kendisi hemde diğer kardeşlerinin ilkleri hep kız..kaynanamda oğlan olsun istemişti annemde deli olucam yaa...:84: daha anneme söylemedim kaynanamı aradı tabi hemen ağzı kulaklarında kadının..oğlum olmasına sevindim ama yetiştirmekten nedense çok korkuyorum çünkü çok zor bakımı büyütmesi..off offf pembeler döndü mavi ye :84::84:
İste kızlar esim ve ben, belki merak edenler vardır. Gorun istedim beni. Ne kadar kucukum
Burda daha hamile degildim.
Eki Görüntüle 243692 [/QUOTcanım orası bursa dimi??yanlış görmediysem..aynı pozdan eşim ve benim de var çünkü!:))))hemde tam aynı yerde..geçen kış çekilmiştik bizde burasya görümceme gittiğimizde..:))
bu arada maşallah size..allah bi yastıkta kocatsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?