2012 Şubat Anneleri

gösterir inş cnm valla üzülüyorum çünkü bakmak bana çok zor geliyor sünneti askerliği bide yaramaz olursa off offffffffffffffffff gerçi hayırlısı kız olup hayırsızda olabilirdi

Allah yardım eder canım öyle düşünme inşallah çok akıllı uslu annesini üzmeyen bir oğlusun olcak

benim bebeğimde insallah gösterir Allahım ne verirse artık ona göre hazırlanmak istiyorummmm

:))) Ben bi de bozulduğumu eşime çaktırmamaya çalışıyorum, istemiyorum sanmasın diye
Ya benim içim şimdi kıpır kıpır, 18-19 yaşlarını düşünüyorum, delikanlı oğlum olacak diyorum hoşuma gidiyor Beni koruyacak 1 erkek daha ne güzel :)
Ay bi de 0-3 aylık erkek kaşe kaban gördüm aşık oldum ya Artık erkeklere de çok güzel şeyler yapıyorlar, kanz, mothercare, zara...Süper şeyler var orda
Zaten ben pipiyi bebekken kestircem.

Tatlım neden üzülüyorsun yaa..
Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin..
Ben anneme haber verdim sadece ama oda hiç tepki vermedi..
Zavallı kadın örgüleri hep mavi ve pembe örmüştü ve ablamın erkek olacağı için maviler ona kalmıştı geriye pembeler kalmıştı ee benimkide erkek olunca şoka girdi sanırım..
Şaka bir yana zaten duygularını çok belli eden biri değil annem..
Kayınvalidem daha öğrenmedi ama eşimede dedim ben yanındayken söyle tepkisini merak ediorum

merhaba kızlar,
doktordan geldim. eşime sinirliydim yazamadım hemen. cinsiyete erkek demiştim değil mi dedi. evet dedim, bir değişiklik mi var yoksa, ben çoktan alışverişe başladım. yok değişiklik de sen yine de acele etme dedi.
17+3 çıktı bugün de. sordum sonunda bu gelişimin önde gitmesi doğum tarihini öne çeker mi dedim. yok dedi. nasıl sen 1.65sen, 1.80lik bayanlar da yok mu aynı gün doğan dedi. hö dedim ben de, boy kıyaslamasına azcık darıldım
ve hem vitaminde hem demir hapında olan folik asit miktarının fazla olması sıkıntı yaratır mı dedim. nerden okuyorsun böyle şeyleri Allah aşkına gibi kaçamak bir cevap verdi ve ferrum fort verdi diğerinin yerine. yani onda da var folik. anladığım kadarıyla ince bir şekilde dalga geçti benimle
bugün oğluş pek hareketsizdi, öyle görünce üzüldüm ama ilk defa dikkat ediyorum solda duruyor daha çok. yani pıtpıtlar gerçekçi gibi. ama hareketleri bir ay daha hissetmezmişim. heryerini ölçtü biçti. 3lüye de hiç gerek yok dedi. 2linin hata payı %10ken 3lünün ki %40 mış 2lisi düzgün çıkmış bir hastama ben bu sebepten 3lü yapamam dedi. ısrarcıysan alalım kanı dedi. ben de gerek yok dedim.
işte böyle kızlar, minnak kuzu büyüyor. bir dahaki görüşmemiz 30 gün sonra. bu seferki istisnaydı

ee benim neyim eksik ben niye yazmıyorum. yazmazsam çüküm düşer valla, açılın...

efendıme söylıyım; adetım 24-26 gun üstüne tık dıye olur benim. sorun yaşamam. bundan önceki hamıleliğmde korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamıle kaldıgım için sandım ki bu da en az bi 2-2,5 ay sürer. nerden bıleyım bıraktığım gibi hamıle kalmışım meğersem (ki bana 6 ay hamıle kalmak yasaktı) bı sabah 20'lik dişim 8 sene geç kalıp 8 sene sonra çıkıacam burdan diye diretince agrılarla dişçiye gittim. diş filmi istiyeceğini bildiğimden gitmeden ne olur ne olmaz dıye test yaptım negatıf çıktı. tabı ben bı guzel fılmı çektırdım. bı hafta sonra sırtımdakı kas spazmı azdı ve yıne ne olur ne olmaz dıye test yapıp mr'a gırdım. sonra bana bı haller olmaya başladı uyuklamalr, gorenın sen hamıle mısın dıye sormaları. abimin "gokçe sen hamılesın bak ben dıyım" laflarından iyice kuşkulanıp doktora gıttım ve bıngo hamıleymişim. artık suratım nasıl ıfade aldıysa doktor "ıstemıyor muydunuz" dedı. dedım boyle boyle gırmedım şey kalmadı 1 paket sigara içiyorum falan fılan. bişey olmaz korkmayın dedi. kapıdan çıktım elimde test sonuçları eşim beklıyo. yanından tırs tırs geçtim ama suratım turşu satıyor. adam peşimden koşuyor ben merdıvenlerden pat pat ınıyorum. testı uzattım "hamıleymişim" dedim. "ıyı de bu tipin ne" dedi, dedim bılmıyo musun boyle boyle". "bişey olmaz benım aden'ıme bu sefer bırakmayacak bizi bak gör dedi. " hakıkaten çok zorluydu 2 aım ama bırakmadı meleğim bizi. haberi aldığından beri her akşam eve gelir gelmez önümde diz çöküp 5 dakika göbeğimi öpüyor, oğluna şarkılar söylüyor.

şanslıyız kızlar kabul edın. sevişmek için sevişen, işi bitince kıçını dönüp uyuyan, hamileyken de normalde de bizi seven, saygı duyan eşlerimiz var çok şükür.

Maşallah, demek ki boyu kilosu 2 hafta daha önde Boy meselesinde de güldürdün beni :))

kızlar ben bebek düşündüğümüz zamanlarda bi rüya görmüştüm büyük bi deniin ortasında kayıktan inip kucağıma minik bi kuzu alıyodum ve onunda su yüzünde gidiyoduk sonra rüya tabirine baktım amile bi kadının erkek bebeği olacağına delalet eder yazıyordu iki gün sonra adetim gecikti ve test pozitif çıktı rüyamda gerçek oldu oğlum olucak inşallah zaten hep erkek hissediyodum

KizLar doktordan geldim ense kalınlığımız iyi gözüküyormuş :) cinsiyetini söyledi ama kimseye soylemicem aileden ama erkekmis

Canım şimdi o olay şöyle:
Sen ve eşin ya iki kahverengi ya da bir kahverengi, bir de diğer bir renk (mavi, yeşil vs) alel taşıyor olabilirsiniz.
Eğer ikinizde de kahverengi alelden ikişer kopya bulunuyorsa, bebeğin mavi ya da yeşil gözlü olma olasılığı hemen hemen yok gibi.
Birinizde alelerin her ikisi de kahverengi, diğerinde alerlerden biri kahverengi diğeri diğeri mavi ya da yeşilse, bebek bu renk alelleri genlerinde taşısa bile kahverengi baskın olduğundan gözleri kahverengi oluyor...
Anne baba kahverengi gözlere sahip olup da bebeğin mavi gözlü olabilmesi için, her iki ebeveynin de bir kahverengi bir de mavi alel taşıması gerekiyor. Eğer bebek genlerinde annesinden ve babasından aldığı bu mavi aleli taşıyorsa mavi gözlü oluyor. Böyle bir durumda her bebek için mavi gözlü olma olasılıkkğı %25.

Sen veya eşinin mavi-yeşil alel taşıyıp taşımadığınızı anlamak için kardeşlerinize bakmak lazım. Mesela benim gözüm kahverengi. Annem babamın ikisi de kahverengi.
Ben de bir kahve alel kesin ve baskın ama diğer alelim kahve mi yeşil mi? Bu durumda kardeşime bakıyoruz. Kardeşimin gözü yeşil. Demek annemde de babam da da yeşil göz geni var. %50 bende de olduğu anlamına gelir.
Eşimin ela. Kesin yeşil göz geni var ama kahverengiyle baskınlıkta yenişemedikleri için ela olmuş.
Demek ki bizde bebeğin yeşil gözlü olma imkanı var. Ama yüzdesi kaç onu hesaplayamadım
%25'ten düşük ama sanırım....

Son düzenleme:
hiçbir zaman oğlan annesi olacağımı düşünmemiştim inş allah yardım eder hep bi kızım olsun istedim valla allah yardım etsin..işim zor

azelya sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kız. testin ortasına işedin he. nıhohooh hohoh hohohoh!

bu arada kanz'da hakıkaten erkek bebek için güzel şeyler var. ankara'da doktor erkek deyınce kanz çıktı önümüze gırdık düşün teyzesi oğluşuma çok tarz (nıhayet üstünde ayıcıgı, mikisi, ayısı olmayan) bir dar kesim kot bulduk... o kadar stil ki anam anam yerim o'nu ben.

ne guzell....tebrik ederimmmm canimmmmm... insallah benim de erkek cikarrr....

littlesunshine, gözün aydın canım bebeğini görmüşsün. aman doktoru takma kafana. kimi zaman fazla bilmiş oluyorlar. bir de anlaşılmaz, tıp literatüründen konuşup insanın aklını karıştırıyorlar. belki de oğlunun uyku saati gelmiştir yorulmuştur minik:) benim ufaklıkta bir ultrasonda çok hareketliydi, sonraki ultrasonda mecali kalmamış şekilde miskin miskin yan gelip yatıyordu. testlerin iyi çıkmış, kafanı bulandıran birşey yok ya sen buna sevin. hayırlısıyla evladını kucağına aldığında bunların hepsini unutacağın zamanları düşün

Son düzenleme:

bacılarrrr canlar
ben dayanamıcam sanırım bu akşam rastgele bir doktora gideceğim cinsiyet için benim netleştirmem lazım yaa

bacılarrrr canlar
ben dayanamıcam sanırım bu akşam rastgele bir doktora gideceğim cinsiyet için benim netleştirmem lazım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…