2012 Şubat Anneleri

her ne kadar sık sık yazamasam da sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı, paylaştıklarınızı..bizde bugün ayrıntılı ultrasona girdik bebişimle, ikili testi için.. doktor herşeyi gayet iyi dedi. Kalbine, midesine,beyin gelişimine her şeyine baktı. Hatta idrar kesesi bile oluşmuş artık çişini bile yapıyormuş kuzum bu arada %70 kız dedi.. ama zaten hissediyordum kız olduğunu ben..22. haftada tekrar ayrıntılı ultrasona giricekmişim ama bu sefer öyle ellerine ayaklarına filan bakmıcam , kalbini daha detaylı incelicekmiş. hayırlısı inşallah..

Yok hayır, burası istanbul Eyüp Sultan.
Tesekkur edeirm canım =)

bacılarrrr canlar
ben dayanamıcam sanırım bu akşam rastgele bir doktora gideceğim cinsiyet için benim netleştirmem lazım yaa

Canım bence beklemelisin. Bak bana doktor 14+2 de soylemiyoruz 16. haftadan once dedi.
Ve yanılma payı da olabilir bence biraz daha sabret 2 hafta kadar sonra gider bir doktora ogrenirsin.

arkadaşlar merhabalar,
ben dün cvs'imi yaptırdım.canım çok acımadı ama çok huylandım.sadece lokal iğneyi vururken biraz kasıldım...2 güne kadar ön tanı belli olacak.bakalım hayırlısı.bu arada cinsiyet de söyledi.pipili geliyormuş:))))kızım bu işe çok bozulacak hep kız kardeş istiyordu....aman sağlıklı olsun da onuda razı ederiz herhalde...işte böyle arkadaşlar.bakalım yarın neler olacak....

hayırlı olsun canım..gözün aydın..
benide 20-24 haftaları arası detaylı ultrasona çağırdı..biraz korkmuştum niye diye..demekki çağrılıyormuş..:)

Allahın izniyle güzel çıkar inşallah tatlım sonucun...

Son düzenleme:
neyse kızlar ben kaçim hiç keyfim yok daha fazla oğlu olacaklarında canını sıkmim...herşey allahtan ama keşke kız olsaydı şimdi oğlumda olsa 2cide hep acaba buda oğlan olursa dicem korkucam,yapmicam çocuk..inş uslu olur...inş kızı aratmaz bana:80:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…