- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.561
Allahın izniyle inşallah bende şubat 2012 annesi olucam...
Ay sorma canım ya, o bir isim söylüyor ben bahane buluyorum şöyle alay ederler diye, ben söylüyorum o beğenmiyor.
O liste yapamamış aklına güzel erkek ismi gelmemiş.
Benim yaptığım listede Rüzgâr, Kuzey, Baran, Arda tarzında isimler vardı, Baran'a mafya ismi gibi dediKuzey'e karar verdik.Büyük ihtimalle Kuzey olacak.Soyisimde Kara bizim.İsim seçmek zor oluyor o yüzden Kuzey KARA
Canım bizimki de hiç isim düşünmemiş. Hadi düşünelim diyorum, yada internetten bakalım, uykusu geliyor hemen!
Daha önce, daha bebek düşüncemiz filan yokken Kartal koyarız erkek olursa demiştik, öyle bi konuşmuştuk…
Sonra,ben daha 8-9 haftalıkken Kayra ismini beğendiğimi söylemiştim. Ay o ne hiç beğenmedim demişti.
Evvelsi gün sordum Kayra nasıl diye, “Aaaaa cidden güzelmiş, Kayra Kartal koysak bak ne uyumlu oldu!” dedi.:26:
Bende erkek bebek istiyorum insallah Allah nasip ederse.....
Ama sanirim bu topikte en son cinsiyet ogrenen ben olcam...:26::26:
Bende erkek bebek istiyorum insallah Allah nasip ederse.....
Ama sanirim bu topikte en son cinsiyet ogrenen ben olcam...:26::26:
Merhaba kızlar ben yan komşunuz mart annelerinden derin, hatırlamayanlar olabilir bebişimin tahmini doğum tarihi 1 mart ama , şubat sonuda olabilir o yüzden ara ara buraya takılıyorum.
Bu arada size bir sorum olacaktı. Hafta olarak benden öndesiniz nede olsu
13+2 ‘de kontrole gidiceğim, cinsiyett tahmini yapabilirmi doktor ne dersiniz?
Hoşgeldin canım, sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah.
Ne zaman ogreniceksin canım sen?
Topicte nerdeyse herkes ogrendi valla cinsiyetini bir biz kalmısız
İlk bebeğin mı cnm
Siz gittiginizde hava guzelmis, bizimkinde yagmur atıstırıyordu sansımıza
Bende anlatcam, bana ne heveslendım
Benım son aylarda gecıkme oluyordu, her gecıkmede test alıyordum, sonra uzulerek 'yıne olmadı' dıyordum esıme...
Mayıs ayında yıne gecıktı, test almak ıstedım, esım 'alma, sonra uzuluyoruz' dedı.
Ben ısrar edıyorum, bak sıgara ıcıyorum (ogrendıgım gun bıraktım) ne olur ne olmaz dıye.
Yok dıyor bana.
Ama bende bı' haller olmustu, sureklı uyuma ıstegı, eksı erık yemeler, goguslerımın buyumesı, sızlaması...
Neyse, haftasonu esıme haber vermeden test aldım.
Sabah 07:00 de uyandım, yarı uykulu testı yaptım, bır yanım evet derken, bır yanım amaaan yıne tek cızgı cıkacak dıyordu.
Anam bır baktım cıft cızgı, hemde oyle net kı!
Esım uyuyor, ben basladım evın ıcınde dolanmaya, ne yapacagımı sasırdım.
Sonra karnıma bır yastık koydum, gıttım esımın yanına, 'benı boyle gormeye hazır mısın?' dedım.
'Hımm gorurum, bırak uyuyayım' fılan dıye mırıldandı.
'Benı boyle gormeye hazır mısın?' dedım tekrar, 'hee gorurum' dedı yıne.
'ıyı o zaman hazır ol, 9 ay sonra (bır kac ay desemde olurmus) benı boyle goreceksın' dedım, testı uzattım.
ılk tepkı; 'hadı beeee!',
Sonra aglamaklı oldu, sesı tıtreyerek konustu, bır sarıldı bana, bırakmayacak hıc sandım.
Apar topar kan testı ıcın goturdu benı doktora, sonucu alınca da sokakta yıne kocaman sarıldı bana, ayaklarım havada kaldı...
Boyle basladı ıste bızım yolculugumuz...
teşekkür ederim...üyeliğim yeni, konuşacak aynı dönem hamile arkadaşlar arıyordum:) nasıl geçiyor peki sizin hamilelik döneminiz... benim zorlu bulantılarım çok tam 1 aydır ama yeni yeni azaldı(
evet güzeldi hava herhalde sende istanbuldasın hangi hastaneye gidiyosun ben nisa hast. mürvet hanıma gidiyorum bana 14 haftalıkken söyledi cinsiyetini bence sende öğrenebilirsin sonuçta 16 haftalık çikolataları ye git kesin gösterir
merhaba canım, ben 14+1de oğlum olacağını öğrendim. usgde 15+3tü o gün. bugün gittim 15+5 aslında 17+3 çıktı ama bu boya göre, gelişimle bir bağlantısı yok diye düşünüyorum. umarım öğrenirsin...
Canım ben SAT'a göre 17 haftalık, bebeğin boyuna göre 16 haftalığım.
Benim bulantılarım 14. haftayı doldurduğumdan itibaren azaldı ama baş ağrılarım oluyor. Öncesinde çok şiddetli bulantılarım olmuştu.
Bir de tansiyon ve şeker sorunum çıktı, onları dengelemeye çalışıyorum şimdi ama genel olarak hamdolsun kolay bir hamilelik geçiriyorum diyebilirim.
Canım ben SAT'a göre 17 haftalık, bebeğin boyuna göre 16 haftalığım.
Benim bulantılarım 14. haftayı doldurduğumdan itibaren azaldı ama baş ağrılarım oluyor. Öncesinde çok şiddetli bulantılarım olmuştu.
Bir de tansiyon ve şeker sorunum çıktı, onları dengelemeye çalışıyorum şimdi ama genel olarak hamdolsun kolay bir hamilelik geçiriyorum diyebilirim.
bugün arkadaşım o hastanede o dr da doğum yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?