2012 Şubat Anneleri

Ya aynı durum bizde de var..
Ben bir isim söylüyorum diyor yok şöyle yok böyle..
Kendide bütün beğenmediğim isimleri söylüyor gıcıklık olsun diye..
En sonunda dedim babamın ismini koyacağım..
Hemen dedi ikinci olursa ve kız olursa bende annemin ismini koyarım..
Ben şaka yapmıştım halbuki..
Benim aklımda bir kaç isim var ama netleşmedi o yüzden bir de ailenin nabzını yoklucam..
Önerileri beğenirsem fikrim değişebilir yani..

Ben isim düşünmüştüm ama hep kız ismi düşünmüştüm..
Erkekte olursa babası koyar ismini diyorum ama bizim bey pek pasif çıktı..
Benimde aklımda Enes, Kayra ve Ömer ismi var..
Ömer ismini normalde çok beğenmezdim ama bir kaç gündür hoşuma gidiyor..
Ömer oğlum gel felan demek..
İsim vermek çok zormuş ama ya..Büyük sorumluluk..

merhaba canım, ben 14+1de oğlum olacağını öğrendim. usgde 15+3tü o gün. bugün gittim 15+5 aslında 17+3 çıktı ama bu boya göre, gelişimle bir bağlantısı yok diye düşünüyorum. umarım öğrenirsin...

Ne zaman ogreniceksin canım sen?
Topicte nerdeyse herkes ogrendi valla cinsiyetini bir biz kalmısız

valla oyle canim yaa... herkes ogrendi... burda okudukca sizi heyecanlaniyorum.... Benim bundan sonraki ultrason 20. hafta civarinda olcak.. Malesef burda cok az ultrasona giriyoruz... Yani anca 20. haftada ogrenirim cinsiyeti herhalde...:26:

İlk bebeğin mı cnm

ilk bebegim canim... senin erkek olacakmis galiba... tebrik ederim... darisi basima...

Siz gittiginizde hava guzelmis, bizimkinde yagmur atıstırıyordu sansımıza

evet güzeldi hava herhalde sende istanbuldasın hangi hastaneye gidiyosun ben nisa hast. mürvet hanıma gidiyorum bana 14 haftalıkken söyledi cinsiyetini bence sende öğrenebilirsin sonuçta 16 haftalık çikolataları ye git kesin gösterir

canım bebegının cınsıyetı bellı mı?ben de ılk ogrendıgım de sureklı erık yıyodum.bı cuval yedım dıeybılırım.sonra gectı allahtan.

teşekkür ederim...üyeliğim yeni, konuşacak aynı dönem hamile arkadaşlar arıyordum:) nasıl geçiyor peki sizin hamilelik döneminiz... benim zorlu bulantılarım çok tam 1 aydır ama yeni yeni azaldı(

Canım ben SAT'a göre 17 haftalık, bebeğin boyuna göre 16 haftalığım.
Benim bulantılarım 14. haftayı doldurduğumdan itibaren azaldı ama baş ağrılarım oluyor. Öncesinde çok şiddetli bulantılarım olmuştu.
Bir de tansiyon ve şeker sorunum çıktı, onları dengelemeye çalışıyorum şimdi ama genel olarak hamdolsun kolay bir hamilelik geçiriyorum diyebilirim.

Tugbacıgım, cınsıyet bellı degıl.
Eylul un 13 unde kontrolumuz var, o zaman bellı olur ınsallah.

Kızlar, sonuc acıklandı.
3. tercıhını kazanmıs kardesım, aradım, benden aldı haberı.
Yanıma gelemedıgı ıcın o kadar uzuldu kı
'sen zaten ıstemıyordun benı ama ben yanında cok kalmayacaktım' dedı,
ıcım cızzz ettı
Bu tercıhını de aslında cok ıstıyordu ama kendını o kadar ınandırmıs kı yanımda olacagına...
Ay sımdı benım mınıgım buyudu, bır basına mı kalacak?
Of kardesım ıcın boyle dusunuyorsam, evladım ıcın neler dusunurum, kım bılır?

Son düzenleme:

desene 2-3 hafta sonra belli olacak. neyse sağlıklı olsunda mühim değill. heyecanlandımmm birazcık

beni zorlayan herşeye duyarlı olmam. mutfağa girmek bile istemiyorum bazen o derece oluyor yani, buzdolabını açınca bile fena oluyorum Allahtan azaldı ama halen var sıklıkla olmasa da sanki böğrümde bişey var sürekli bulantı hissini hissetmek beni çok etkiliyor kilo kaybım da var henüz kilo almadım. tam 12 hafta 5 günlüğüm... bunun dışında bende de baş ağrısı oluyor ve tansiyon düşüklüğü...

beni zorlayan herşeye duyarlı olmam. mutfağa girmek bile istemiyorum bazen o derece oluyor yani, buzdolabını açınca bile fena oluyorum Allahtan azaldı ama halen var sıklıkla olmasa da sanki böğrümde bişey var sürekli bulantı hissini hissetmek beni çok etkiliyor kilo kaybım da var henüz kilo almadım. tam 12 hafta 5 günlüğüm... bunun dışında bende de baş ağrısı oluyor ve tansiyon düşüklüğü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…