2012 Şubat Anneleri

hayırlı olsun canım..gözün aydın..
benide 20-24 haftaları arası detaylı ultrasona çağırdı..biraz korkmuştum niye diye..demekki çağrılıyormuş..:)

şuan çok küçük olduğu için kalbinde delik filan varsa görünmez dedi. o yüzden 22. haftada tekrar çagirdi detaylı şekilde kalbi tekrar incelicem dedi. inşallah hayırlısıyla onuda atlarız..

Son düzenleme:

Canım boyle konusma, Allah'ın gucune gider sonra.
Gecen gun ben de esime senin kızın olucak dedim ve ne diyosun sen diye bir tepkiyle karsılastım.
O da oglu olsun istiyor. Ama herseyden onemlisi bizim yavrumuz onlar ne olursa olsun sevicez biz onları Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip ederse..

Korkma canım, ne erkek çocukları var kızlar ellerine su dökemez.Yani hayırlısı buymuş de, demek ki senin için hayırlısı buymuş.Hem eşinden bir tane daha olsun istemez misin

bence fazla zorlama yeminle Allah'ın gücüne gidecek. yapma böyle

Merhaba kızlar ben yan komşunuz mart annelerinden derin, hatırlamayanlar olabilir bebişimin tahmini doğum tarihi 1 mart ama , şubat sonuda olabilir o yüzden ara ara buraya takılıyorum.
Bu arada size bir sorum olacaktı. Hafta olarak benden öndesiniz nede olsu
13+2 ‘de kontrole gidiceğim, cinsiyett tahmini yapabilirmi doktor ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum.2.hamileliğim ve 13.haftanın içindeyim.sizlerin yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı okuyunca üye olmaya karar verdim.umarım beni de aranıza alırsınız.ben 31 yaşımdayım ve sınıf öğretmeniyim.10 yaşında bir de oğlum var.hepinize iyi hamilelikler ve iyi günler dilerim.

merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum.2.hamileliğim ve 13.haftanın içindeyim.sizlerin yorumlarını ve paylaşımlarınızı okuyunca üye olmaya karar verdim.umarım beni de aranıza alırsınız.ben 31 yaşımdayım ve sınıf öğretmeniyim.10 yaşında bir de oğlum var.hepinize iyi hamilelikler ve iyi günler dilerim.

Korkma canım, ne erkek çocukları var kızlar ellerine su dökemez.Yani hayırlısı buymuş de, demek ki senin için hayırlısı buymuş.Hem eşinden bir tane daha olsun istemez misin

Şeker sen geçenlerde eşine akşama kadar erkek ismi bul listele demiştin sanırım..
İsim konusunda karar verdiniz mi?
Bizde dün cinsiyet belli olunca isim konusuna geçtik..
Ama bir karara bağlayamadık..
Akşam eşime diyorum nasıl erkeksin insan aklından bir isim geçirir hiç mi oğlum olursa şu ismi koycam demedin diyorum diyor sanki benim dediğim mi konulacak..
Ama işin aslı aklında hiç isim yok..
Benimda aklımda hiç erkek ismi yok..

kızlar benimde ilk hamileliğimde doktor 5 aya kadar kız dedi
hep etekler elbiseler tokalar aldık
kontrole bi gittim ki dr erkek dedi ogün ağladım ama oğlum olacağı için değil
o fikre alıştırdığım için kendimi sonra ben ağlayınca eşim kızdı birşey oldu sandım dedi
şimdi oğlum 3,5 yaşında ve dünyalar tatlısı iyiki de oğlum olmuş öyle seviyorum ki onu
alıp içime sokasım var bu ikinci hamileliğimde değişik olsun diye kız istiyorum ama
erkek te olsa o benim olacak
özellikle ilk hamileliği olanlar lütfen cinsiyete hiç takılmayın

eleferacım sen kimin sonucunu bekliyosun ben görümcem vek ardeşinin bende bekleyişteyim sen gibi

Kardesımın sonucu canım.

Burayı kazanırsa yanımda kalmak ıstıyor.
Tamam kardesım ama, benım ıcın cok zor olacak.
O nedenle 3. tercıhı tutsun ıstıyorum
Ama oncelıkle hayırlısını dılıyorum...
Son 1 dk.

Ay sorma canım ya, o bir isim söylüyor ben bahane buluyorum şöyle alay ederler diye, ben söylüyorum o beğenmiyor.
O liste yapamamış aklına güzel erkek ismi gelmemiş.
Benim yaptığım listede Rüzgâr, Kuzey, Baran, Arda tarzında isimler vardı, Baran'a mafya ismi gibi dedi Kuzey'e karar verdik.Büyük ihtimalle Kuzey olacak.Soyisimde Kara bizim.İsim seçmek zor oluyor o yüzden Kuzey KARA

Hoş geldin aramıza, Allah tamamına erdirsin

Canım bizimki de hiç isim düşünmemiş. Hadi düşünelim diyorum, yada internetten bakalım, uykusu geliyor hemen!
Daha önce, daha bebek düşüncemiz filan yokken Kartal koyarız erkek olursa demiştik, öyle bi konuşmuştuk…
Sonra,ben daha 8-9 haftalıkken Kayra ismini beğendiğimi söylemiştim. Ay o ne hiç beğenmedim demişti.
Evvelsi gün sordum Kayra nasıl diye, “Aaaaa cidden güzelmiş, Kayra Kartal koysak bak ne uyumlu oldu!” dedi.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…