- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.541
Ay ben de merak ediyorum ya bblau ve seni
hayırlı olsun canım..gözün aydın..
benide 20-24 haftaları arası detaylı ultrasona çağırdı..biraz korkmuştum niye diye..demekki çağrılıyormuş..:)
neyse kızlar ben kaçim hiç keyfim yok daha fazla oğlu olacaklarında canını sıkmim...herşey allahtan ama keşke kız olsaydı şimdi oğlumda olsa 2cide hep acaba buda oğlan olursa dicem korkucam,yapmicam çocuk..inş uslu olur... inş kızı aratmaz bana:80:
bblau ben de merak ediyorum cok. Sanırım o p.tesi gunu gidicek benden once ogrenicek cinsiyetini =)
İnsallah bizimki de gosterir ve doktor soyler de ogreniriz..
Kızlar son 15 dk.
Yerlestırme sonucları acıklanacak...
Cok heyecanlıyım.
Ama bence kesın burayı kazandı
neyse kızlar ben kaçim hiç keyfim yok daha fazla oğlu olacaklarında canını sıkmim...herşey allahtan ama keşke kız olsaydı şimdi oğlumda olsa 2cide hep acaba buda oğlan olursa dicem korkucam,yapmicam çocuk..inş uslu olur... inş kızı aratmaz bana:80:
Yok hayır, burası istanbul Eyüp Sultan.
Tesekkur edeirm canım =)
Korkma canım, ne erkek çocukları var kızlar ellerine su dökemez.Yani hayırlısı buymuş de, demek ki senin için hayırlısı buymuş.Hem eşinden bir tane daha olsun istemez misin
eleferacım sen kimin sonucunu bekliyosun ben görümcem vek ardeşinin bende bekleyişteyim sen gibi
Allahın izniyle güzel çıkar inşallah tatlım sonucun...
Şeker sen geçenlerde eşine akşama kadar erkek ismi bul listele demiştin sanırım..
İsim konusunda karar verdiniz mi?
Bizde dün cinsiyet belli olunca isim konusuna geçtik..
Ama bir karara bağlayamadık..
Akşam eşime diyorum nasıl erkeksin insan aklından bir isim geçirir hiç mi oğlum olursa şu ismi koycam demedin diyorum diyor sanki benim dediğim mi konulacak..
Ama işin aslı aklında hiç isim yok..
Benimda aklımda hiç erkek ismi yok..
merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum.2.hamileliğim ve 13.haftanın içindeyim.sizlerin yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı okuyunca üye olmaya karar verdim.umarım beni de aranıza alırsınız.ben 31 yaşımdayım ve sınıf öğretmeniyim.10 yaşında bir de oğlum var.hepinize iyi hamilelikler ve iyi günler dilerim.
Şeker sen geçenlerde eşine akşama kadar erkek ismi bul listele demiştin sanırım..
İsim konusunda karar verdiniz mi?
Bizde dün cinsiyet belli olunca isim konusuna geçtik..
Ama bir karara bağlayamadık..
Akşam eşime diyorum nasıl erkeksin insan aklından bir isim geçirir hiç mi oğlum olursa şu ismi koycam demedin diyorum diyor sanki benim dediğim mi konulacak..
Ama işin aslı aklında hiç isim yok..
Benimda aklımda hiç erkek ismi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?