2012 Şubat Anneleri

ayy hayırlı olsun ne güzel mürvet hanıma giden çok var ya bende ondan sordum sana

ama aklında olsun canım önceden odaya git bak
arkadaşımın ilk doğumda odaları çok kötüydü 2 oda değiştirdi
hatta iş yerindekiler hastaneyi beğenmedi diye gelmeyin fln dedi
ama bugün gittiğimiz oda aydınlık büyük ve güzeldi

bugün arkadaşım o hastanede o dr da doğum yaptı

pardon tatlııım ben seni dünyam sanmışım kafam hiç yerinde değil yerleştirmeler açıklandı ya bende normalde el sanatları öğretmenliği okudum ama atanamadım şimdide istanbul üniversitesi coğrafyabölümünü kazanmışım çok tahsilli bi ev hanımı olucam sanırım

kardesın ıcın tbrıkler canım.ben de cok erık yedım erık yıyenın oglu olurmus derler de ondan merka ettım canım .

ablamda 3 yıl önce orda mürvet hanımda doğum yaptı odası güzeldi ama dediğin gibi önceden görmekte fayda var bide ben süslicem odayı süsler alıcam ayy ne heyecanlı

Ömer ismi duydum sankiiiiiiiiiiiiiiiiii
Oglum olursa ben de Ömer istiyorum cok guzel isim bence

Evet isnabulda oturuyorum canım ben de.
Ben yeni malahhe kadın dogum hast. vardı bilirsin belki. O tasındı Kanuni sultan suleyman oldu oraya gidiyorum duzenli olarak.
Arada kacamak yapıp özele de gittigim oluyor. Rumeli hospital a gittigimde doktor soylemedi erken dedi Kolan Tıp merkezine gittim orda da secdeye kapanmıstı benim minik yaramazım gostermedi. Simdi haftaya ogrenmek icin sabırsızlanıyorum bakalım..

kardesın ıcın tbrıkler canım.ben de cok erık yedım erık yıyenın oglu olurmus derler de ondan merka ettım canım .

bende ilk hamileliğimde çok erik yedim gerçekten de oğlum oldu

ablamda 3 yıl önce orda mürvet hanımda doğum yaptı odası güzeldi ama dediğin gibi önceden görmekte fayda var bide ben süslicem odayı süsler alıcam ayy ne heyecanlı

aslında tüm hastanelerde önceden görmekte fayda var yoksa kaptırıyorlar en kötü odayı

Tesekkur ederım canım.
Ama sımdı vıcdan azabı cekmeye basladım.
Ben buraya gelmesını hıc ıstemedım, ona da bellı ettım.
Salak kafam keske ıcımde tutabılseydım ):

Evet, bazı forumlarda okudum, eksı yıyenın oglu olmus gercekten.
Eh benım cınsıyet tesbıtıne gıtmeme gerek kalmadı sanırsam

Ömer ismi duydum sankiiiiiiiiiiiiiiiiii
Oglum olursa ben de Ömer istiyorum cok guzel isim bence

Beğendiğine sevindim cnm..
Bakalım kısmet..
Erkek olacağını annem dışında kimse bilmiyor umarım isim konusunda beni incitmezler...

Bu arada eleferacım kardeşin için hayırlısı buymuş demekki üzme o tatlı canını..

inşallah bu kez öğreniceksin canım iyice yede gitte gösterir tatliş

Eeeee ben seni neden İzmirli sanıyorum!
Hayallerim yıkıldı :26:
Azelyayı da İzmirli sanıyodum, o da Samsunu çıkmıştı

hiçbir zaman oğlan annesi olacağımı düşünmemiştim inş allah yardım eder hep bi kızım olsun istedim valla allah yardım etsin..işim zor

Canım benım, bende hep kız bebegım olsun ıstedım.
Ama belırtılere bakılırsa benım erkek ve kendımı buna ınandırdım.
Sımdı oglum dıye sevıyorum daha cok.
Aklıma gelırse kızım...
ınan alısıyor ınsan, alısmasa ne olacak?
Sırf kız degıl dıye sevmeyecek mıyız?

ınsallah canım.
Kardesımın sozlerı uzdu benı.
Bırde abım demıs, 'yurtta kalırsın'
Demek evdekılere dıyordu, 'ablam benı ıstemıyor' dıye...
Ama evım mınnacık, nereye sıgdıracaktım kı onu.
Bırde kayınvalıde gelecek, bebegıme bakacak olursa...
Of, ınsallah kımse kırılmamıstır bana

Eeeee ben seni neden İzmirli sanıyorum!
Hayallerim yıkıldı :26:
Azelyayı da İzmirli sanıyodum, o da Samsunu çıkmıştı

Bugun sayfaları pek okuyamadım.
Bıraz once soyle bır okuyayım, neler konusmuslar dedım.
Bebegın goz rengını nereden aldıgını acıklamıssın...
O ne bılgı! Valla masallah sana.
Tam uzman olmussun he!

Kırılmamıştır canım, kardeş kardeşe kırılır mı....
Kardeşimle birlikte yaşadığımız zamanlarda arada birbirimizi kırıyorduk, büyük kavgalarımız vs. oluyordu, ben de onlar için çok vicdan azabı duyarım aklıma geldikçe.
Ama kardeş kardeşe kin tutmaz.
Kardeşimin de beni kırdığı zamanlar vardır, ama unutuyor insan kızamıyor canından parça olduu için...
Hiç üzülme elbette kardeşin anlar seni....
Bir de şöyle düşün, zaten bir zaman sonra o da seninle kalmak istemezdi, öğrenci o, biraz öğrenciliğini yaşamak isteyecekti.
Belki de sen sizde kalmasını isteyecektin de o seni kırıp gidecekti, yurda yada arkadaşlarıyla ev tutmaya...

valla ben doktorum yüzünden şoka uğradım yoksa çokşükür eli ayağı sağlam olsunda..rabbim korusun onu..belki kızım olsa hayırsız olacaktı çünkü dualrımda allahım hayırlısıysa kızım olsun demiştim...demekki değilmiş..alışmaya başladım bende.... bu arada isim demir olsun diyorum eşime eşim tutdurdu kürşad diye bakalım düşüneceğiz..

göz rengini bilen bblau muydu bblaucum benim eşim, kaynanam yeşil gözlü kendim kahve rengiyim kardeşlerimde kahve annem yeşil babamda kahve sence yeşil olma şansı varmıdır oğluşumun göz renginin..inş yeşil ve esmer olur yansın kızlarrrrrrrrrrrr

önce sağlık tabiki de ama en başından beri içime hep kızım olacakmış gibi geçiyor...bilmem nedense öyle hissediyorum...ama ilk bebeğim olacağı için farketmez aslında...bakalım cinsiyet henüz belli değil ama Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Diyorum ya gereksiz bilgiler hep bende Bu kadar gereksiz bilgi yığınıyla erkenden yaşlanacak beynim
Doktorlar sitesi diye bir site var, açıp ordan milletin sorduğu soruları/doktorların verdiği cevapları filan okuyorum.
Kimi zaman romatizmal hastalıklar, kimi zaman kalp damar hastalıkları, bazen gözle ilgili sorular, bazen kadın doğum.Yani alakam olsun olmasın
Bu sabah okurken birden bir ışık çaktı, dedim yahu ne yapıyorsun sen sana ne kardiyovasküler sorunundan milletin
Benim rahmetli babam da böyleydi, gerekli gereksiz herşeyi takip ederdi :86: Eee armut dibine düşer uzağa gidecek değil ya

Hehehe ama kıyısından köşesinden geçmişsin canım ya, 12 sene İzmirde yaşadık

Var var İzmirli havası var sende hissederim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…