2012 Şubat Anneleri

valla canım içinden geçen oluyor ben geçen doktor demeseydi kız oğlan diyecek kesin şimdi diye uzandım sedyeye vallahi ama kıza benzetip pipi görmemesi bizi bugün olduğu gibi şoka uğrattı keşke o zaman galiba kız demeseydi...ama çok şükür bugün bende pipiyi gördüm.. inş sağ sağlim terbiyeli iyi erkek anneleri olup büyütürüz..gelinlerimizi severiz sevdiririz kendimizi...

ilk günden beri içimde hep kız olacak hissi var ama nedendir bilmem ama hep kız ismi düşünüyor ve kız diye hissediyorum ama şuda var ki sağlıklı olsun da kız erkek farketmez ama dediğim gibi nedendir içimde ki bu his...

Bızde kalsaydı cok zorluklar olacaktı aslında.
Esım ıstemıyordu, esımın aılesı mutlaka laf yapacaktı.
Gecen sene gorumceme 'evıme gelme' demıstım de
Sonra kardesımı ne kadar sevsemde anlasamayız bazı konularda...
Cok sık tartısırız.
Boylesı hayırlı oldu bence.
Evet, bencede ogrencılıgın tadını cıkarmak ısteyecektı vaktı gelınce.
Boyle dusuneyım ıyısı mı...

Masallah.
Meraklı olmak guzel bırsey.
Ben okudugumu aklımda tutamıyorum.
ınsallah bu hevesın, merakın cocuguna da gecer.
Bılgılı anne-baba ve cocuklarınız olur.

azelya ben şaka yapmıştım bilmiyorum gördünmü msjımı..fırfırlı don hayalimiz artık bahara kaldı :)

Gördüm canım gördüm, yazdım cevap hatta...
Evde kimse görmeden bi giydirir bakarız Şaka şaka, şimdi benim hayaller değişti, yaza denize götürcem onu diz hizasında deniz şortu alıcam hawai adaları esintili Boynuna da gümüş bir zincir takıcam, saçlarına da havalı bi şekil veririm, tikkky tikky salınsın kumsalda :86:

iş bende öyle yapıcam artık toka işini napıcaz oda yattı

hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım. çok merak ediyorum benimkinin cinsiyetini... erkek isimleri düşünmeye başlamışsınızdır artık:)

Ben özellikle sağlık konusunda çok meraklıyım ama eşim de tam tersi.
Çok rahat, çok geniş bir adamdır.Öğrenmek, bilmek, araştırmak istemez...
Makine kafadır o, makinalara ilgi duyar, onları sever

Kardeşinin gelmemesi daha iyi olmuş canım o zaman…
Birlikte yaşasanız daha büyük problemler olacaktı, belki eşinle araları bozulacaktı…
Şimdi birkaç gün üzülürsünüz ama mesafeli ve iyi olmak en iyisi.

Parmak arası terlik de al

Göz rengi nasıl tutar bilmiyorum
Benim gözlerim yeşile kaçan ela, esiminki ela. Annem babam ela. Dedelerim yeşil , mavi. İlk kızım masmavi gözlü, ikincisi grimsi yeşil. Aman gözleri gorsunde bakalım dogunca görürüz :)

Cocuklarınızında baska konulara ılgısı olursa ooo super bılgılı olursunuz.
Bılgı yarısmalarına aıle katılırsınız, ne guzel olur ıste.

Oyle evet,
artık sonuc bellı, yapacak bırsey yok.
Pısmanlıgım, kardesımı ıstemedıgımı cok kez bellı etmıs olmamdan.
Sussaydım, hıc kımse 'bos yere tasalandın' dıyemeyecektı...
Sımdı bol bol bunu duyacagım.

Neyse, zamanla unutulur.

arkadaşlar merhaba, beni de ekler misiniz? benim de sat 7 mayıs
şu anda 15. haftanın içindeyim, haftaya doktor kontrolümüz var, cinsiyet öğrenicez işallahhh...:97:

şu anda 15. haftanın içindeyim, haftaya doktor kontrolümüz var, cinsiyet öğrenicez işallahhh...:97:

Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Birinci sayfada konu sahibi olan Gurbetguzeline msjla bilgilerini atarsan ekler seni de.

ne güzel hayırlı haberler alırsın inş. doktorundan...bende çok merak ediyorum henüz 12 hafta 5gün oldu....peki ne hissediyorsun sende de his var mı?

hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

erkekte parmak arası terlikten hoşlanmam uyandırıyım

Eyvah dünürden veto geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…