- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.601
önce sağlık tabiki de ama en başından beri içime hep kızım olacakmış gibi geçiyor...bilmem nedense öyle hissediyorum...ama ilk bebeğim olacağı için farketmez aslında...bakalım cinsiyet henüz belli değil ama Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Kırılmamıştır canım, kardeş kardeşe kırılır mı....
Kardeşimle birlikte yaşadığımız zamanlarda arada birbirimizi kırıyorduk, büyük kavgalarımız vs. oluyordu, ben de onlar için çok vicdan azabı duyarım aklıma geldikçe.
Ama kardeş kardeşe kin tutmaz.
Kardeşimin de beni kırdığı zamanlar vardır, ama unutuyor insan kızamıyor canından parça olduu için...
Hiç üzülme elbette kardeşin anlar seni....
Bir de şöyle düşün, zaten bir zaman sonra o da seninle kalmak istemezdi, öğrenci o, biraz öğrenciliğini yaşamak isteyecekti.
Belki de sen sizde kalmasını isteyecektin de o seni kırıp gidecekti, yurda yada arkadaşlarıyla ev tutmaya...
Diyorum ya gereksiz bilgiler hep bendeBu kadar gereksiz bilgi yığınıyla erkenden yaşlanacak beynim
Doktorlar sitesi diye bir site var, açıp ordan milletin sorduğu soruları/doktorların verdiği cevapları filan okuyorum.
Kimi zaman romatizmal hastalıklar, kimi zaman kalp damar hastalıkları, bazen gözle ilgili sorular, bazen kadın doğum.Yani alakam olsun olmasın
Bu sabah okurken birden bir ışık çaktı, dedim yahu ne yapıyorsun sen sana ne kardiyovasküler sorunundan milletin
Benim rahmetli babam da böyleydi, gerekli gereksiz herşeyi takip ederdi :86: Eee armut dibine düşer uzağa gidecek değil ya
Var var İzmirli havası var sende hissederim ben
azelya ben şaka yapmıştım bilmiyorum gördünmü msjımı..fırfırlı don hayalimiz artık bahara kaldı :)
Gördüm canım gördüm, yazdım cevap hatta...
Evde kimse görmeden bi giydirir bakarızŞaka şaka, şimdi benim hayaller değişti, yaza denize götürcem onu diz hizasında deniz şortu alıcam hawai adaları esintili Boynuna da gümüş bir zincir takıcam, saçlarına da havalı bi şekil veririm, tikkky tikky salınsın kumsalda :86:
valla canım içinden geçen oluyor ben geçen doktor demeseydi kız oğlan diyecek kesin şimdi diye uzandım sedyeye vallahi ama kıza benzetip pipi görmemesi bizi bugün olduğu gibi şoka uğrattı keşke o zaman galiba kız demeseydi...ama çok şükür bugün bende pipiyi gördüm..inş sağ sağlim terbiyeli iyi erkek anneleri olup büyütürüz..gelinlerimizi severiz sevdiririz kendimizi...
Bızde kalsaydı cok zorluklar olacaktı aslında.
Esım ıstemıyordu, esımın aılesı mutlaka laf yapacaktı.
Gecen sene gorumceme 'evıme gelme' demıstım de
Sonra kardesımı ne kadar sevsemde anlasamayız bazı konularda...
Cok sık tartısırız.
Boylesı hayırlı oldu bence.
Evet, bencede ogrencılıgın tadını cıkarmak ısteyecektı vaktı gelınce.
Boyle dusuneyım ıyısı mı...
Masallah.
Meraklı olmak guzel bırsey.
Ben okudugumu aklımda tutamıyorum.
ınsallah bu hevesın, merakın cocuguna da gecer.
Bılgılı anne-baba ve cocuklarınız olur.
iş bende öyle yapıcam artık toka işini napıcaz oda yattı
Gördüm canım gördüm, yazdım cevap hatta...
Evde kimse görmeden bi giydirir bakarızŞaka şaka, şimdi benim hayaller değişti, yaza denize götürcem onu diz hizasında deniz şortu alıcam hawai adaları esintili Boynuna da gümüş bir zincir takıcam, saçlarına da havalı bi şekil veririm, tikkky tikky salınsın kumsalda :86:
Ben özellikle sağlık konusunda çok meraklıyım ama eşim de tam tersi.
Çok rahat, çok geniş bir adamdır.Öğrenmek, bilmek, araştırmak istemez...
Makine kafadır o, makinalara ilgi duyar, onları sever
Kardeşinin gelmemesi daha iyi olmuş canım o zaman
Birlikte yaşasanız daha büyük problemler olacaktı, belki eşinle araları bozulacaktı
Şimdi birkaç gün üzülürsünüz ama mesafeli ve iyi olmak en iyisi.
bblau nasılsın hala cinsiyet öğrenmedinmi?:44:
Ahhh evet hiç gelmemişti aklıma
arkadaşlar merhaba, beni de ekler misiniz? benim de sat 7 mayıs
şu anda 15. haftanın içindeyim, haftaya doktor kontrolümüz var, cinsiyet öğrenicez işallahhh...:97:
İyiyim canım sen nasılsın?
Öğrenemedim valla hala
şu anda 15. haftanın içindeyim, haftaya doktor kontrolümüz var, cinsiyet öğrenicez işallahhh...:97:
erkekte parmak arası terlikten hoşlanmam uyandırıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?