2012 Şubat Anneleri

acım ne kadar büyükse mesajı 2 kez yollamışım hırsla....öperim hepinizi...

Canım niye öyle diyosun ki. Bana doktor yanlış görmüşüm kızmış dese hiç üzülmem ki iki kızım var zaten. O kadar beklenmeyen bir gebelik olduki tek istegim sağlıklı ve hayırlı evlat olması. Biz 5 kiz kardesiz, anneannem anlatır babam bir kere bile dememiş erkek diye. E çok şükür hayırlı evlatları var. Sen kendini yıpratma , o senin bebeğin. Hem sunu da unutma benim bir tanıdığımin 2 oğlu var 3.ye hamile ve kiz istiyor. Doktor son aya kadar kiz dedi sonrada erkekmis deyince aman ne üzüldüler. Şimdide evin en tatlısı o erkek cocuk. Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize

cok inanırım ben rüyalara cnm. hamile kalmadan önce birininn bebegini emzirdigimi gördüm bembeyaz süt akıyodu gögsümden.. erkekk bi bebekti.. sonra erkek bebekli bi kac rüya gördüm. esim bebek istemiyodu.. 6 ay bittigi için dogum kontrol hapını bıraktım.onada söledim ama bi korunma yöntemi kullanmadı regl olduktan 15 gün sonra cok hafif koyu lekelenmem oldu.. kosa kosa doktora gittim. kadın resmen dalga gecti benle. regl in biteli 15 gün olmuss sen yeni yumurtluyosun su anda didi. test yaptı gebelik yok dedi gönderdi. kayınvalidem cok üzüldü bende cok bozuldum ama kadın beni teselli etmeye calıstı yazık. ama kocişe görürrsün bak ben hamileyim dedim hııı bi kerede kaldın dimi dedi dalga gecti. reglmden 4 gün önce bir idrarr testi ve cift cizgi..esim üzülmedi desem yalan istemedi hiç ama alısıyo.. o doktorr pozitif kan ctestiyle gidince cok sasırdı.. keseye bakarkende diger doktora söledi bu kızz regl nin 15. günü hamileyim die geldi bana aceleci dedi sonra hiç kız gecmedi içimdenn..kız kıyafeti bile bakmadım. agzımdan oglum die cıkıodu hep. rüyamda doktor ultrasonda bakın erkek diodu bende ii bakın kızdır o diodum gercek hayatımızda doktur da ilk tahmininde erkek gibi dedi:86::86: kayınpederim vefat edince gözler bana döndü tabe herkes oglun olcak demeye basladı. bu sefer gerldim simdi kız olsaydı keske die dua ediyorum. belki kontrolde degişir kızmıs der doktor bakalım:97: rüyalara güvenmek lazım

canım neden kız olsaydı diyosun zaten hissetmişsin kendini alıştırmışsın erkek olucak diye :44: bende mağazalara girdikçe keşke kız olsaydı diyorum çünkü çok tatlı şeyler var

selam kızlar bugun kendımı tamamen kıza hazırlamısken doktor bu %80 erkek deyınce agzım acık kaldı esım nerdeyse elıne mendıl alıp tek basına halay cekecektı ben böyle bısey gormedım benım ıcın hala kesın degıl ama %80 az bı oran degıl hem bızde gorduk mınık pıpısını 10 gun sonra kontrolde kesınlesır sanırım hayırlısıı

neden kimse yazmıyor hamişler bu kadar erkenmı yatıyorsunuz hala
of heyecanımı paylaşcak bir anne adayı bilem yokkk facebook sayfasna 10 defa katıl yolladım ama katılamadım kım ılgılenıyor face le ???

hayirli olsun cnm doktor da bana %90 erkek dedi ama inanmiyorum kendi gozlerimle gorene kadar inanmiyacammm

benimde oğlum olucakmış gibi geliyor ama kayınvalidem yüzünden kız olsun istiyorum
aslında kız istiyolardı onlarda ama biz erkek olursa adını kayınpederimin ismini koymaya karar vermiştik ,
bunu çok önceden daha nişanlıyken konuşmuştukk eşimle
kayınvalidemle aram çok iyi değil pek anlaşamıyorm kendisiyle
eşinin ismini olucağını öğrenince dakika başı ayyyy eşinin ismini söylüyerek xxxx gelsin xxxx gelsin diyo
o yüzden kıl kaptın

ayni durum bnde de war daha demin gorusuyodum kaynanam gille bide bana kucuk suleyman nasil demez mi ben soklardayimm tabi sustum bise demedim biz ismini coktan ayarladikk esimle diycem esime konussun onlarla ben kayinpederimin ismini koymak istemiyorumm

hayirli olsun cnm doktor da bana %90 erkek dedi ama inanmiyorum kendi gozlerimle gorene kadar inanmiyacammm

cok sagol canım bende oyleyım aynen garantıcıyım ama esım masallah zil takıp oynamadıgı kaldı:)
benım ıcın sonucta ıkı secenek vardı bırı olacaktı erkek olması esım ıcın ıyı olur cok ıstıyordu bu arada sende gordun degıl ultrasonda beyaz ufak bır cıkıntı çok komık ya

benim eşimin babasının ismi olmasında hiçbir diretmesi olmadı
benden birşey istedi rica etti onun için çok duygusal bir durum bu çünkü
o anki isteği ve istemesinin sebebi beni çok etkiledi hiç itiraz etmedim tamam aşkım dedim
ama kayınvalidem sağolsun herşeyden soğutuyo
isim çok eski bir isim ama eşimi kırmak istemedim tmm dedim
yani sadece ismi eşinin ismi olucak diye erkek istiyo şimdi onunla gururlanıcak etrafa karşı hava atıcak eminim millete karşı o potansiyel var yani

ben goremedim pipisini esim ben gordum sorun etme diyoo ama ben inanmiyorum sozde burda pipi warmis ben bise goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…