- 4 Aralık 2010
- 783
- 45
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.681
günaydın ayşebahar ben topiğin başından beri takip ediyorum arada yazıyorum tabi :) daha önce bi okulda idareci olduğunu okumuştum benimde 2 ay önce atamam yapıldı istanbulda evim ama güneydoğuya çıktı aralığa kadar çalışıp doğum izninden faydalanıp geleceğim sonra rapor heyet vs sanırım eş durumundan 2013 şubata kadar oradayım yani toplamda 1, 5 yıl. ücretsiz izin dondurulmuş sayıldığından kullanamıyacağım stajer olduğum için senin bi bilgin varmı ne kadar heyet kullanabilirim? çok uzun oldu ama:18:
günaydın ayşebahar ben topiğin başından beri takip ediyorum arada yazıyorum tabi :) daha önce bi okulda idareci olduğunu okumuştum benimde 2 ay önce atamam yapıldı istanbulda evim ama güneydoğuya çıktı aralığa kadar çalışıp doğum izninden faydalanıp geleceğim sonra rapor heyet vs sanırım eş durumundan 2013 şubata kadar oradayım yani toplamda 1, 5 yıl. ücretsiz izin dondurulmuş sayıldığından kullanamıyacağım stajer olduğum için senin bi bilgin varmı ne kadar heyet kullanabilirim? çok uzun oldu ama:18:
canım çok sağol 20 + 20 sağlık raporu ve 6 aya kadar heyet kullanıcam bi sorun çıkmazsa tabi heyetler en fazla 45yada 40 ar günlük tekrar tekrar alabilirim umarım. zaten yalnız gideceğim güneydoğunun en sınır yerine çıktı mecburum heyet kullanmaya kimse bizimle gelemiyo(((( seninde maşallah 4. bebeğinmiş inşallah büütün yavrularını analı babalı sağlık huzur içinde büyütürsünüz
günaydın herkese....bugün çok gerginim artık çalışmak istemiyorum nefret ediyorum yaaa...heyet raporu işini bende düşünüyorum ama işte maddi sıkıntılar offfffffffffff Allah ım sen yardım et yarabbimmmm ne yapcağımı bilmiyorummmmm
Günaydın kızlar, çok şükür 3lü sonucumuz temiz çıkmış..
Elefera eğer oda yapmayıp sadece beşik alacaksan park yatak daha kullanışlı derim ben.Çanta çok hoşuma gitti yararlı ama banyo küveti file koyulanlarda yıkaması daha kolay geliyor bana.
günaydın kızlar,
ben dün gece hiç uyuyamadım ayağıma giren kramplar yüzünden.şimdi dinlenirim diye düşünüyordum ki küçük kızım ayşe çok ateşlendi.onunla ilgilenmem lazım .
görüşürüz.....
günaydın kızlar,
ben dün gece hiç uyuyamadım ayağıma giren kramplar yüzünden.şimdi dinlenirim diye düşünüyordum ki küçük kızım ayşe çok ateşlendi.onunla ilgilenmem lazım .
görüşürüz.....
Gozun aydın azelyacıgım,
Darısı bızlere ınsallah.
Kucuk bır odamız var canım, orayı hazırlasam dıyorum... Ama orayı bız calısma odası olarak duzenlemıstık.
Her yer kıtap dolu, hemde peteklerı acsam ahı oda cok soguk oluyor, kuzum yatıramam orada.
O nedenle sıfonyerını oraya koymayı dusunuyorum, yatagını da sımdılık kendı odamıza.
Rabbım ızın verır, daha buyuk bır ev alırsak o zaman gonlume gore bır oda yaparım yavruma.
Karasızlıgım surdan kaynaklanıyor.
Sıfonyer v.s. beyaz almak ıstıyorum, park yatak alsam, aynı odada olmasalarda kombıne olmazlar.
Bırde goruntu olarak park yatak daha mı basıt bır karyoladan?
Dusundugum karyola da su;
Eki Görüntüle 244162
Banyo oturagı bencede kullanıslı olmaz, zaten yanlıslıkla eklemısım
Baksana her yerınden su dokulur etrafa, kuvet daha kullanıslı dedıgın gıbı.
günaydın kızlar,
görüşürüz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?