- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.621
erkekte parmak arası terlikten hoşlanmam uyandırıyım
olsun güzelim hiç sıkma canını,önemli olan sağlığınız.hiç önemli değil cinsiyeti,inan ben çok yaşadım zorlukları ondan söylüyorum böyle.taş çatlasın 1-2 hafta sonra öğrenirsin...
Anaaaa nidenmiş, Behlülden nesi eksik benim oğlumun
Evvvvveeeeetttt kaynana karşı atağa kalktı
Kız anasının topu nasıl karşılayacağını bekliyoruz sayın seyirciler
kızlar son bi kaç saattir sol böbreğime yakın bi yerde pıt pıt sürekli atan bi damar var ya hissediyorum seğirmemidir acaba ne ki acaba???:44::44::44::44::44::44:
Ay işi bozmasın dünür, malum topicte kız azBen azcık alttan alayım :86:
Ben de hiç takılmıyorum canım cinsiyet olayına Rabbim sağlıklı evlat versin, hayırlı evlat versin de, cinsiyeti hiç önemli değil. Evladım o benim.
Ben de çok sıkıntılar yaşadım gebeliğimin başından beri. Geç döllenme olduğu için önce gebeliğimi anlayamadılar, kist dendi, dış gebelik dendi, bozulmuş gebelik dendi. Keseyi gördük, kalp atışını duyduk bu kez kese yanından bir iç kanama geçirdim, rapor aldım evde yattım sürekli sırtüstü. Sonra TSH ve açlık şekerim yüksek çıktı. Yeniden tahliller, tiroit ultrasonları.. Tiroiti hallettik ama şeker yükselmeye devam etti, bozulmuş glukoz toleransı dendi. Tansiyonum zaten oldum olası vardı. Yüksek seyretti bir süre, elim ayağım da şişince sardı bizi preeklampsi korkusu…
Bulantılar, halsizlikler filan bana sorunmuş gibi zaten gelmiyor…Şimdi şekerimle savaşıyorum ama hamdolsun iyiyim…O yüzden bende cinsiyet merakı fazla oluşmadı, sağlıklı olmaya ve bebeğimin sağlıklı olmasına konsantre oldum galiba.
Ben de hiç takılmıyorum canım cinsiyet olayına Rabbim sağlıklı evlat versin, hayırlı evlat versin de, cinsiyeti hiç önemli değil. Evladım o benim.
Ben de çok sıkıntılar yaşadım gebeliğimin başından beri. Geç döllenme olduğu için önce gebeliğimi anlayamadılar, kist dendi, dış gebelik dendi, bozulmuş gebelik dendi. Keseyi gördük, kalp atışını duyduk bu kez kese yanından bir iç kanama geçirdim, rapor aldım evde yattım sürekli sırtüstü. Sonra TSH ve açlık şekerim yüksek çıktı. Yeniden tahliller, tiroit ultrasonları.. Tiroiti hallettik ama şeker yükselmeye devam etti, bozulmuş glukoz toleransı dendi. Tansiyonum zaten oldum olası vardı. Yüksek seyretti bir süre, elim ayağım da şişince sardı bizi preeklampsi korkusu…
Bulantılar, halsizlikler filan bana sorunmuş gibi zaten gelmiyor…Şimdi şekerimle savaşıyorum ama hamdolsun iyiyim…O yüzden bende cinsiyet merakı fazla oluşmadı, sağlıklı olmaya ve bebeğimin sağlıklı olmasına konsantre oldum galiba.
Ay işi bozmasın dünür, malum topicte kız azBen azcık alttan alayım :86:
bblau ikimizinde hamilelik süreci çok zor geçti hala da geçiyor hatta farklı hastalıklarımız olsada bende de kesede kanama yatma falan olmuştu zatüre yada astım dediler röntgen çekemediler aşırı öksürük 2 ay sürdü şimdide 1 haftadır inanılmaz bir diş ağrısı var.Allahım sağlığım geri gelsin artık iyi olayım istiyorum rabbim daha büyük keder vermesin ama bıktım hasta olmaktan ve bir yerimin ağrımasından hee tabii mide bulantısı ve kusma da var bende
geçmiş olsun canım.kıyamam sende çok üzülmüşsün.neyse hepimizin kucağına almayı nasip etsin Allahım.bendede tsh yüksek çıktı ilaç kullanıyorum sabahları aç karnına,euthyrox kullanıyorum.sen ilaç kullanıyormusun tatlım...
Böbrek derken, sırtında hissediyorsun o zaman canım öyle mi?
İyiyim canım sen nasılsın?
Öğrenemedim valla hala
Benim bir hafta sonraki tahlillerde 1,8e düştü canım...antikorları ve usg'si de temiz çıktı....
İlaç almıyorum ben...Senin kaçtı değerin?
ne güzel hayırlı haberler alırsın inş. doktorundan...bende çok merak ediyorum henüz 12 hafta 5gün oldu....peki ne hissediyorsun sende de his var mı?
ben de erkek gibi hissediyorum... ama bakalım hayırlısı ve sağlıklısı olsun işallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?