2012 Şubat Anneleri

Ben de hiç takılmıyorum canım cinsiyet olayına Rabbim sağlıklı evlat versin, hayırlı evlat versin de, cinsiyeti hiç önemli değil. Evladım o benim.
Ben de çok sıkıntılar yaşadım gebeliğimin başından beri. Geç döllenme olduğu için önce gebeliğimi anlayamadılar, kist dendi, dış gebelik dendi, bozulmuş gebelik dendi. Keseyi gördük, kalp atışını duyduk bu kez kese yanından bir iç kanama geçirdim, rapor aldım evde yattım sürekli sırtüstü. Sonra TSH ve açlık şekerim yüksek çıktı. Yeniden tahliller, tiroit ultrasonları.. Tiroiti hallettik ama şeker yükselmeye devam etti, bozulmuş glukoz toleransı dendi. Tansiyonum zaten oldum olası vardı. Yüksek seyretti bir süre, elim ayağım da şişince sardı bizi preeklampsi korkusu…
Bulantılar, halsizlikler filan bana sorunmuş gibi zaten gelmiyor…Şimdi şekerimle savaşıyorum ama hamdolsun iyiyim…O yüzden bende cinsiyet merakı fazla oluşmadı, sağlıklı olmaya ve bebeğimin sağlıklı olmasına konsantre oldum galiba.

kızlar son bi kaç saattir sol böbreğime yakın bi yerde pıt pıt sürekli atan bi damar var ya hissediyorum seğirmemidir acaba ne ki acaba???:44::44::44::44::44::44:

bblau ikimizinde hamilelik süreci çok zor geçti hala da geçiyor hatta farklı hastalıklarımız olsada bende de kesede kanama yatma falan olmuştu zatüre yada astım dediler röntgen çekemediler aşırı öksürük 2 ay sürdü şimdide 1 haftadır inanılmaz bir diş ağrısı var.Allahım sağlığım geri gelsin artık iyi olayım istiyorum rabbim daha büyük keder vermesin ama bıktım hasta olmaktan ve bir yerimin ağrımasından hee tabii mide bulantısı ve kusma da var bende

geçmiş olsun canım.kıyamam sende çok üzülmüşsün.neyse hepimizin kucağına almayı nasip etsin Allahım.bendede tsh yüksek çıktı ilaç kullanıyorum sabahları aç karnına,euthyrox kullanıyorum.sen ilaç kullanıyormusun tatlım...

Ay işi bozmasın dünür, malum topicte kız az Ben azcık alttan alayım :86:

Evett bende azcık ortalığı karıştarıyım..
bblau senin geline göz koymuş bence ortalığı kızıştırıyor..

Bu arada off erkek kıyafetlerine bakınıyordum içimin yağları eridi resmen..
Çok şekerler ya..
Off 5 ay nasıl geçcek..

Rabbim bugünümüzü aratmasın canım...Senin de çok zorlu oldu...
Ağrın sızın da var bir de senin, öksürüğün bir de...
İnşallah bebeğimizi kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız....

Benim bir hafta sonraki tahlillerde 1,8e düştü canım...antikorları ve usg'si de temiz çıktı....
İlaç almıyorum ben...Senin kaçtı değerin?

Benim bir hafta sonraki tahlillerde 1,8e düştü canım...antikorları ve usg'si de temiz çıktı....
İlaç almıyorum ben...Senin kaçtı değerin?

güzelim benim 1 ay önce 6.5 tu sonra ilaca başladım.iki gün önce 2.5 çıktı.ama doktor devam dedi ilaca bakalım devam edeceğim.1 ay sonra tekrar kontrol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…