2012 Şubat Anneleri

benim ki de maksat hawa atmak ama ben direnecem baktim olmuyo yapacak bisse yokk

eşinde seninle aynı fikirdiyse ne kadar diretirse diretsin koymazsın
şahsen benim eşimin böyle bir isteği olmasaydı kayınvalidem diretseydi koymazdım zaten eşimde benden yana olurdu

ben goremedim pipisini esim ben gordum sorun etme diyoo ama ben inanmiyorum Eki Görüntüle 244063 sozde burda pipi warmis ben bise goremedim

canım o pozisyonda görebılmek bıraz zor hemde yuzustu duruyor sızınkı dr dedıyse bencede gormustur bak ben bunu vıdeodan aldım su an resım eger acılıyorsa tam alttan bacak arasından aldıgım foto buyuyunce bunları gormesın oldurcek benı

Eklentiler

• $19082011.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 77
arkadaşlar selam uzun zamandır yazamıyorum umarım bütün hamile arkadaşlarım herşey yolundadır
benim doktor bana cals d3 ve magnorm isimli iki ilaç verdi
magnorm krapmlar başlayınca içilcek dedi, öteki kalsiyummuş onu başla dedi, ilacın içinde gebelik için b grubunda diyor yani hamilelere uygun değil demek, hamileler a grubu içiyor diye biliyorum, tereddüte düştüm bu cals d3 ilacını kullanan var mı arkadaşlar???
15.haftadatım ama hala bulantılarım geçmedi öğürüp duruyorum ve pek fazla yiyemiyorum, süt içemiyorumson zamanlarda yumurta bile yiyemiyorum moralim çok bozuk yavrumu besleyemiyorum diye , sizin bulantılar geçtimi?
herkesi öpüyorum, Allah hepimizin ve bütün hamilelerin yardımcısı olsun..

ay ne güzel herkes cinsiyetini ögrenmis benim bebisim subatin son bebegi oldugu icin en son ben ögrenirim heralde dün gittim hastaneye doktor dedi daha erken ama genede bakim ama cıkaramadi ama bebisim annesine el salladı ya kurban olurum nasıl heycanlandim :)

cnm bızde yuzdelık tahmınlerle ugrasıyoruz bu ıs kesın 16. haftada ogrenılıyor sanırım hayırlısı herkese ama buyuduklerını gormek herseye bedel çok şükür rabbime...

cnm bızde yuzdelık tahmınlerle ugrasıyoruz bu ıs kesın 16. haftada ogrenılıyor sanırım hayırlısı herkese ama buyuduklerını gormek herseye bedel çok şükür rabbime...

benim bundan sonraki randevum 30 agustos ozamanda ümidim yok ama dün ikili test yaptılar temiz cıkti o yüzden artik icim rahat bebegim saglıklı olsun baska birsey istemiyorum ama dün bebisim ultrason yapılırken uyudu sonra doktor karnıma bastırdı uyansın diye ay nasıl icim gitti oda sanki sicradı ya kıyamam bebisime :)

sonucta saglıklı olsunlar ama artık cınsıteyı ogrenseydım bır parca bır sey alcaktım yapamadım cunku kesın demedı artık bıraz daha beklıcem

bnde bise almadim daha bayramdan sonra insallah doktor kontrolum war kesin bise desin ufaktan ufaktan basliyacam ben cinsiyeti ogrendigim zaman 13+1 dim we doktorun acelesi wardi ameliyata gircekti sasirmismidir acaba diyorumm simdi doktor tatilde gelse de gidip gorsem bebegimi

selam canım banada bugun sanırım aynı ılacı versı Calci-Net D3 bunun kalsiyum oldugunu 1 gun bunu 1 gun elevıt multı vıtamın kullanmamı soyledı bırde santafer fort ısımlı bır demır hapı verdı buda her sabah ac karnına ıcılıyormus ben bu aksam baslıyorum hepsıne mecbruz bunlar bıze ve bebegımıze gereklı seyler herkes kullanıyor ben korkmuyorum yanı

anladım canım sen bayagı ondesın bende 19 hafta artık kesın ogrenırsın sanırım benımde 10 gun sonra kontrol var ozaman tekrar bakıcam bakalım merak işte :)

yok canım ya ama sende haklısın tabi bide adını vermek isterlerse daha da kötü

esimle anlastık kız olursa sen erkek olursa ben koycam die. daha hamile oldugumu ögrendi erkek olursa babamın adı dedi.. ölünce daha da bi istiyo artık. kayınpederimi cok severdim rahmetli ondan karsı cıkmadım bende insallah huyu suyu calıskanlıgı dedesine benzer

reçeteye baktım doktor calcimax D3 yazmış eczacı calsd3 vermiş ikiside aynı ilaçmı ki? bende sabahları ferrum fort içiyorum aç karına, işte kalsiyuma başlamam lazım ama korkuyorum bebeğe bişey olurmı diye Allah korusun, doktorda kalkıp zararlı bişey yazmaz herhalde diyorum bilmiyorum yaaa

cnm tabiki doktorr zararlı birsey yazmaz. ama doga öyle büyük bir nimet ki kalsiyum için tükettigin besinler içerisinde kalsiyumun vücuttaki emilimini gerceklestirmesini saglayacak besinleri de içeriyormus.. yani haptan alacagın kalsiyumu (cok ileri bir eksiklik olmadıkca) bence besinlerden alman bebek için cok daha faydalı

neden kimse yazmıyor hamişler bu kadar erkenmı yatıyorsunuz hala
of heyecanımı paylaşcak bir anne adayı bilem yokkk facebook sayfasna 10 defa katıl yolladım ama katılamadım kım ılgılenıyor face le ???

merhabalar arkadaşım,facebook sayfası derken hangi hesabı kastettin acaba.2012 şubat anneleri diye hesap var mı? eğer yoksa bence grup kuralım.ben buradan çok takip edemiyorum anlamadım neden?çok kaçırıyorum yazılanları,geri dönüp okuyuncada çok zaman geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…