- 28 Haziran 2011
- 634
- 18
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.661
benim eşimin babasının ismi olmasında hiçbir diretmesi olmadı
benden birşey istedi rica etti onun için çok duygusal bir durum bu çünkü
o anki isteği ve istemesinin sebebi beni çok etkiledi hiç itiraz etmedim tamam aşkım dedim
ama kayınvalidem sağolsun herşeyden soğutuyo
isim çok eski bir isim ama eşimi kırmak istemedim tmm dedim
yani sadece ismi eşinin ismi olucak diye erkek istiyo şimdi onunla gururlanıcak etrafa karşı hava atıcak eminim millete karşı o potansiyel var yani
eşinin fikri ney önemli olan o
ben goremedim pipisini esim ben gordum sorun etme diyoo ama ben inanmiyorum Eki Görüntüle 244063 sozde burda pipi warmis ben bise goremedim
benim ki de gorse oldurur benii cnm masallah bebegine aMA SORUN BNDE GALIBA PEK BISE ANLAYAMYORUMM
Bende erkek bebek istiyorum insallah Allah nasip ederse.....
Ama sanirim bu topikte en son cinsiyet ogrenen ben olcam...:26::26:
ay ne güzel herkes cinsiyetini ögrenmis benim bebisim subatin son bebegi oldugu icin en son ben ögrenirim heraldedün gittim hastaneye doktor dedi daha erken ama genede bakim ama cıkaramadi ama bebisim annesine el salladı ya kurban olurum nasıl heycanlandim :)
cnm bızde yuzdelık tahmınlerle ugrasıyoruz bu ıs kesın 16. haftada ogrenılıyor sanırım hayırlısı herkese ama buyuduklerını gormek herseye bedel çok şükür rabbime...
sonucta saglıklı olsunlar ama artık cınsıteyı ogrenseydım bır parca bır sey alcaktım yapamadım cunku kesın demedı artık bıraz daha beklıcem
arkadaşlar selam uzun zamandır yazamıyorum umarım bütün hamile arkadaşlarım herşey yolundadır
benim doktor bana cals d3 ve magnorm isimli iki ilaç verdi
magnorm krapmlar başlayınca içilcek dedi, öteki kalsiyummuş onu başla dedi, ilacın içinde gebelik için b grubunda diyor yani hamilelere uygun değil demek, hamileler a grubu içiyor diye biliyorum, tereddüte düştüm bu cals d3 ilacını kullanan var mı arkadaşlar???
15.haftadatım ama hala bulantılarım geçmedi öğürüp duruyorum ve pek fazla yiyemiyorum, süt içemiyorumson zamanlarda yumurta bile yiyemiyorum moralim çok bozuk yavrumu besleyemiyorum diye , sizin bulantılar geçtimi?
herkesi öpüyorum, Allah hepimizin ve bütün hamilelerin yardımcısı olsun..
bnde bise almadim daha bayramdan sonra insallah doktor kontrolum war kesin bise desin ufaktan ufaktan basliyacam ben cinsiyeti ogrendigim zaman 13+1 dim we doktorun acelesi wardi ameliyata gircekti sasirmismidir acaba diyorumm simdi doktor tatilde gelse de gidip gorsem bebegimi
yok canım yaama sende haklısın tabi bide adını vermek isterlerse daha da kötü
selam canım banada bugun sanırım aynı ılacı versı Calci-Net D3 bunun kalsiyum oldugunu 1 gun bunu 1 gun elevıt multı vıtamın kullanmamı soyledı bırde santafer fort ısımlı bır demır hapı verdı buda her sabah ac karnına ıcılıyormus ben bu aksam baslıyorum hepsıne mecbruz bunlar bıze ve bebegımıze gereklı seyler herkes kullanıyor ben korkmuyorum yanı
reçeteye baktım doktor calcimax D3 yazmış eczacı calsd3 vermiş ikiside aynı ilaçmı ki? bende sabahları ferrum fort içiyorum aç karına, işte kalsiyuma başlamam lazım ama korkuyorum bebeğe bişey olurmı diye Allah korusun, doktorda kalkıp zararlı bişey yazmaz herhalde diyorum bilmiyorum yaaa
neden kimse yazmıyor hamişler bu kadar erkenmı yatıyorsunuz hala
of heyecanımı paylaşcak bir anne adayı bilem yokkk facebook sayfasna 10 defa katıl yolladım ama katılamadım kım ılgılenıyor face le ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?