- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.701
geçmiş olsn canım ikinizede ALLAHım acil şifalar versin
bu karyolaları bende internetten gördümde
çekmeceleri falan yok sallanmıyoda sanırım
kullanışlımıdır....
ayarlı herhalde dimi büyüdükce bebek yatağı alttamı indiriyosun
bende beyaz düşünüyorum bakalım
banyo küveti içinden bende filelilerden alırım onlar çok rahat oluyo
Gozun aydın azelyacıgım,
Darısı bızlere ınsallah.
Kucuk bır odamız var canım, orayı hazırlasam dıyorum... Ama orayı bız calısma odası olarak duzenlemıstık.
Her yer kıtap dolu, hemde peteklerı acsam dahı oda cok soguk oluyor, kuzumu yatıramam orada.
O nedenle sıfonyerını oraya koymayı dusunuyorum, yatagını da sımdılık kendı odamıza.
Rabbım ızın verır, daha buyuk bır ev alırsak o zaman gonlume gore bır oda yaparım yavruma.
Karasızlıgım surdan kaynaklanıyor.
Sıfonyer v.s. beyaz almak ıstıyorum, park yatak alsam, aynı odada olmasalarda kombıne olmazlar.
Bırde goruntu olarak park yatak daha mı basıt bır karyoladan?
Dusundugum karyola da su;
Eki Görüntüle 244162
Banyo oturagı bencede kullanıslı olmaz, zaten yanlıslıkla eklemısım
Baksana her yerınden su dokulur etrafa, kuvet daha kullanıslı dedıgın gıbı.
Evet, cekmecelerı yok.
Bazılarının altında kucuk bır bolme oluyor, bez, mendıl v.s. koyabılmek ıcın.
Ayarlı mı bende bılmıyorum.
Ama bır alıs-verıs merkezınde bakmıstım, ıcı bayagı genıs, 3-4 yasına kadar rahat kullanır.
Tabıı bıraz alcak olur ama o zaman cıft katlı sungerle yukseltılebılır.
Benım almak ıstedıgım karyolanın da cekmecelerı olmadıgından, park yatak olabılır dıye dusunuyorum.
Ama gercekten cok kararsızım.[/COLOR][/I]
Canım şifonyer felan alacaksan tabiki bence de uyumlu olsun.Bu karyolayı çok beğendim ben, sipariş verdim ellerinde olmadığını söylediler, Türkiye içinde hiçbir mağazada yok dediler, diğer modeli var onu sordum onunda tahta rengi vardı istemedim.
Aynı karyolayı mothercarede gördüm 100tl. fiyat farkı ile.Onu alıcam ben de önümüzdeki ay.Benim oda komple beyaz olacağından karyolayı böyle tercih edicem.Büyüyen karyolalar bebek odası olarak düşündüğüm yere olmaz, çok hantal kalıyorlar.Bi de bu karyolayı süslüyorlar süper oluyor bak bir iki resim ekleyeyim;
Eki Görüntüle 244169 Eki Görüntüle 244170 Eki Görüntüle 244171 Eki Görüntüle 244172 Eki Görüntüle 244173 Eki Görüntüle 244174 Eki Görüntüle 244175
Canım tas çatlasa 1 yasına kadar yatar. Benim kızlarım şimdi tek kişilik normal yataktalar anca rahat ediyorlar. Bende büyüyen karyola vardı büyük hale gelince rahat etti kızım çünkü genelde cocuklar çok dağınık
Yatiyolar.
Ama bunlar cok guzel ):
Benım odamda bu kadar guzel durmazlar kı
Benım ekledıgım karyoladan mı yokmus?
Bende buyuyen karyoladan alamam, kendı odamda ancak kucuk karyola ıcın yer var.
Dıger odada ıse mumkun degıl, bebegımı orada yatırırsam, ıkı gunde hasta olur kuzum.
Evet ikeanın o modelinden yokmuş, ben soralı 1 ay oluyor. Belki gelmiştir stoklarına sormak lazım.
Ama bunlar cok guzel ):
Dıger odada ıse mumkun degıl, bebegımı orada yatırırsam, ıkı gunde hasta olur kuzum.
Hangısınde 1 yasına kadar yatar canım?
Park yatakta mı kullanıslı olmaz?
En azından 2 yasına kadar aynı evde kalmamız lazım bızım, fazla alternatıfım yok o nedenle.
Borc bıtsın, bırıkım yapalım, ınsallah daha buyuk ev alacagız.
O zamana kadar belkı 2-3 yasına gelır kuzum.
O yaslara kadar en uygun model yatak hangısı olur?
Ama bunlar cok guzel ):
Hangısınde 1 yasına kadar yatar canım?
Park yatakta mı kullanıslı olmaz?
En azından 2 yasına kadar aynı evde kalmamız lazım bızım, fazla alternatıfım yok o nedenle.
Borc bıtsın, bırıkım yapalım, ınsallah daha buyuk ev alacagız.
O zamana kadar belkı 2-3 yasına gelır kuzum.
O yaslara kadar en uygun model yatak hangısı olur?
Canım, pekı sence hangısı daha kullanıslı?
Benım evımın konumunu goz onune alırsak?
Ben ilk kızım serra da çok hevesli olunca baya sacmalamistim. Ay o oda süslemesi ve çikolatalarına verdigim paraya millet dogum yapıyor özelde. Ne musriflik! ...
Şimdi umarım akillanmisimdir diorumm :) sadece sengul palliya dogum fotosu cektiricem o kdr
Merhaba kızlarrrrrr, sonunda buldum sizi bende sizin aranıza katılayım. Şu anda 14.haftamdayım. Doktorum 24 şubat belirledi doğum tarihimi. Haftaya perşembe doktora gidicem. İnş. cinsiyetini öğrenebiliriz. Çok merak ediyorum kuzumu. Bende iştahsızlık var sizde de varmı ??? Çok şükür ilk 3 ayı yorgunluk dışında hiçbir sıkıntım olmadı ama iştahsızlığım devam ediyor. Tam 2 kilo verdim. Karnım yavaş yavaş belli oluyor. Göğüslerim çok büyüdü daha önce 80 olan göğüslerim şu anda 95 :))) sizde de bu kadar fark oldu mu ??? Birde siz bu 2 li 3 lü 4 lü testleri yaptıracakmısınız. Benim doktorum diğer hamilelerden öğrendiğim kadarıyla sadece 4 lü test istiyormuş .Fakat ben onuda yaptırmak istemiyorum. Çok stresli bir dönem, + Allah koursun kötü bir sonuç çıksa aldırmayı düşünmemki zaten herşey Allahtan. Siz ne düşünüyorsnuz bu konuda ??? Ya doktor ısrar ederse diye düşünüyorum.
park yataklarda 3 yaşına kadar yatarlar
benim akrabamın çocuğu 3,5 yaşında nerdeyse hala park yatakta yatıyo
Azelyacım gözünaydın. artık zorlu günleri atlattın. bana doktorum 3lü testin güvenirliğinin daha düşük olduğunu (`) söyledi. 2li testin güzel çıkmışken güvenirliği düşük çıkan bir testi yaptırıp seni neden strese sokalımki şimdi dedi. buralarda okumuştum yine 3lüsü kötü çıkıp amniyosentez yaptıran ama sağlıklı bebekler dünyaya getiren anneleri. yani söylediği şey mantıklı geldi. hem ultrasonla detaylı inceleme yaptığımızda sorunları görebiliriz dedi. ben de peki doktor bey dedim. işte böyleeeee...
yataklara bayıldım, ben de ya park yatak alacağım-Graconun bir modelini beğendik, yada çilekte aslanlı br büyüyen beşik görmüştüm onu alıcam. bulursam resim ekliyim...
Hoşgeldin canım öncelikle, Allah tamamına erdirsin.Benim de senin gibi çok şükür hamileliğim başından beri mide bulantısız kusmasız geçiyor.Sadece kolay yoruluyorum, erkenden uyuyorum.Ama son dönemde erkenden uyumalarımda son buldu şükür.
Testler hakkında şunları söylicem ; ben 2li ve 3lüyü yaptırdım.4lüyü de doktorum isterse yaptırıcam.Konu aldırıp aldırmamak değil, eğer bebeğinde bir sorun varsa ve anne karnında tedavisi mümkünse, neden öğrenmeyesin ki öyle değil mi? Bunu bir arkadaşımız hatırlatmıştı burda ve çok çok haklıydı.Bir düşün derim.Sağlıklı doğma ihtimali varken neden sağlıksız olsun Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?