- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.721
Evet canım haklısın galiba. O yönden düşünmemiştim. 4 lü testte neyi öğrenebiliyorlar biliyomusun? Ve ne zaman yapılıyor cnm ???
bizim park yatak chicco. Arada 3 yasına girecek kızım oyun olsun diye giriyor boy olarak sığmıyor. Kafası ayakları değiyor . Demekki benim kiz
Uzun boylu :)
15 ve 20. haftalar arasında diyor internette.Diğer testler gibi o da down sendromu, nöral tüp defekti, trizomi 18 adı verilen hastalıkların olup olmadığına bakılıyor.
Anladım canım. Peki sen kaçıncı haftandasın??? Karnın bellimi ??? Göğüslerinde çok fark varmı seninde ??? Allah bizlere sağlıklı kuzular nasip etsn cnmm
Canım seni yanlış yonlendirmiyim ama benim küçük heralde çok hareketli , park yatağı var ama asla yatmıyor . Surekli kenarlarına çarpıp kalkıyor, biz çareyi normal yatakta bulduk. Ama mecburen küçük birsey alicaksin.
Esasında çok fiyatli birsey almazsan 1 sene sonra yatağını değiştirirken hayiflanmazsin.
park yataklarda 3 yaşına kadar yatarlar
benim akrabamın çocuğu 3,5 yaşında nerdeyse hala park yatakta yatıyo
Of ya, en cok kararsız kaldıgım konu bu oldu.
Ne alacagımı sasırdım.
Zaten alacagım ıkısınden bırı, ıkısı de cok pahalı degıl.
Dedıgın gıbı degıstırırken cok hayıflanmam.
3 yasına kadar yatsa ve rahat etse, yanı boyle olacagını bılsem hıc tereddut etmem, park yatak alırım.
Sıfonyerı ıle uyumlu olsun ıstıyorum ama, zaten aynı odaya koyamayacagım ıkısını.
Bıraz daha arastırıp, karar vermem gerekecek...
Bence en güzeli büyüyen karyola ve ilk aylarda istediğin yere taşıyabilmen için bir adet portatif veya küçük bir beşik büyüyen karyolamızı güzelce süsleriz cibinlik falan diğerinide gece yanımıza almak için falan kullanırız. İlk aylarda yanımızda yatması gerekecek çünkü :))
Ben ilk aylarda da yanıma almayacağım :26:Bir sorun olur mu acaba? Ay bilmiyorum belki de dayanamam o güzelliğe koynumdan hiç çıkarmam
Bence en güzeli büyüyen karyola ve ilk aylarda istediğin yere taşıyabilmen için bir adet portatif veya küçük bir beşik büyüyen karyolamızı güzelce süsleriz cibinlik falan diğerinide gece yanımıza almak için falan kullanırız. İlk aylarda yanımızda yatması gerekecek çünkü :))
Ama canım ağladığında duymamız lazım( çünkü gece uyanıp uyanıp 2 saatte bir emzirmemiz gerekecek. Ama 3-4 ay sonra bende odasında yatırcam, alışması lazım odasına. Sonra 10 yaşına geldiğinde aramızda yatan bi çocuk olmasını isttemiyorum :)))
:)))
Benim bebek odasıyla odam yanyana, zaten gecede 3 kere şu an bile kalkıyorum :26uyarım gibime geliyor, ben duymasam annem duyar, annem duymasa eşim kesin duyar, o da olmadı köpeğim duyar gelir uyandırır
:)))
Benim bebek odasıyla odam yanyana, zaten gecede 3 kere şu an bile kalkıyorum :26uyarım gibime geliyor, ben duymasam annem duyar, annem duymasa eşim kesin duyar, o da olmadı köpeğim duyar gelir uyandırır
bi dakka yanlışmı anladım snein köpeğinmi var:)
Azelyacım test sonuçları iyi çıkmış sanırım senin adına sevindim cnm..
Darısı bizlere..
Bende park yatak düşünüyorum ama benim yatak odamda yer bile yok boş odamda yok ne yaparım bilmiyorum..
Bu arada eleferacım eklediğin park yatakın rengi hoşuma gitti..
Tam oğlumluk renkler..
İnşallah öyle güzel bir renk bulabilirim..
Sağol canım, darısı sizlere inşallah, hoşgeldin
Ben ilk aylarda da yanıma almayacağım :26:Bir sorun olur mu acaba? Ay bilmiyorum belki de dayanamam o güzelliğe koynumdan hiç çıkarmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?