2012 Şubat Anneleri

Evet canım haklısın galiba. O yönden düşünmemiştim. 4 lü testte neyi öğrenebiliyorlar biliyomusun? Ve ne zaman yapılıyor cnm ???

15 ve 20. haftalar arasında diyor internette.Diğer testler gibi o da down sendromu, nöral tüp defekti, trizomi 18 adı verilen hastalıkların olup olmadığına bakılıyor.

15 ve 20. haftalar arasında diyor internette.Diğer testler gibi o da down sendromu, nöral tüp defekti, trizomi 18 adı verilen hastalıkların olup olmadığına bakılıyor.

Anladım canım. Peki sen kaçıncı haftandasın??? Karnın bellimi ??? Göğüslerinde çok fark varmı seninde ??? Allah bizlere sağlıklı kuzular nasip etsn cnmm

Anladım canım. Peki sen kaçıncı haftandasın??? Karnın bellimi ??? Göğüslerinde çok fark varmı seninde ??? Allah bizlere sağlıklı kuzular nasip etsn cnmm

17. haftamdayım canım.Karnım artık dışarıdan belli.Ben 75 bedendim, sütyenleri zor doldururdum, şimdi çok fark var, sütyenlerim dar geliyor, ama ölçüsü kaç oldu bilmiyorum :26:Aminn canım hepimize inşallah.

Son düzenleme:
Öyle sanırım. Aman ben zaten görsel acıdan pek sevmiyorum. Şimdi ikisininde tek kişilik cibinlikli prenses yatakları var :)

2sini de alabilirim hatta. biz biraz leyleği havada gördük misali, çok seyahat ediyoruz. o yüzden park yataklar çok kullanışlı olur. kapandığında bir valizden az yer kaplıyor...

Of ya, en cok kararsız kaldıgım konu bu oldu.
Ne alacagımı sasırdım.

Zaten alacagım ıkısınden bırı, ıkısı de cok pahalı degıl.
Dedıgın gıbı degıstırırken cok hayıflanmam.

park yataklarda 3 yaşına kadar yatarlar
benim akrabamın çocuğu 3,5 yaşında nerdeyse hala park yatakta yatıyo

3 yasına kadar yatsa ve rahat etse, yanı boyle olacagını bılsem hıc tereddut etmem, park yatak alırım.
Sıfonyerı ıle uyumlu olsun ıstıyorum ama, zaten aynı odaya koyamayacagım ıkısını.
Bıraz daha arastırıp, karar vermem gerekecek...

Bence en güzeli büyüyen karyola ve ilk aylarda istediğin yere taşıyabilmen için bir adet portatif veya küçük bir beşik büyüyen karyolamızı güzelce süsleriz cibinlik falan diğerinide gece yanımıza almak için falan kullanırız. İlk aylarda yanımızda yatması gerekecek çünkü :))

Ben ilk aylarda da yanıma almayacağım :26:Bir sorun olur mu acaba? Ay bilmiyorum belki de dayanamam o güzelliğe koynumdan hiç çıkarmam

Ben ilk aylarda da yanıma almayacağım :26:Bir sorun olur mu acaba? Ay bilmiyorum belki de dayanamam o güzelliğe koynumdan hiç çıkarmam

Ama canım ağladığında duymamız lazım ( çünkü gece uyanıp uyanıp 2 saatte bir emzirmemiz gerekecek. Ama 3-4 ay sonra bende odasında yatırcam, alışması lazım odasına. Sonra 10 yaşına geldiğinde aramızda yatan bi çocuk olmasını isttemiyorum :)))

Guzel soyluyorsun da, benım evım kucuk oldugu ıcın tek bır secenegım var.
ıkıncısını alsam da, koydugum odada yaz harıcı yatırmam.
Eee yaz ayında mınıcık olacak bebem, o zamanda yanımda yatırırım.
Yanı bır tane ve cok kullanıslı bır model almalıyım.

:)))

Benim bebek odasıyla odam yanyana, zaten gecede 3 kere şu an bile kalkıyorum :26uyarım gibime geliyor, ben duymasam annem duyar, annem duymasa eşim kesin duyar, o da olmadı köpeğim duyar gelir uyandırır

Azelyacım test sonuçları iyi çıkmış sanırım senin adına sevindim cnm..
Darısı bizlere..

Bende park yatak düşünüyorum ama benim yatak odamda yer bile yok boş odamda yok ne yaparım bilmiyorum..

Bu arada eleferacım eklediğin park yatakın rengi hoşuma gitti..
Tam oğlumluk renkler..
İnşallah öyle güzel bir renk bulabilirim..

Sağol canım, darısı sizlere inşallah, hoşgeldin

bence dayanamazsın yatağını odana koyarsın
hem daha rahat edersin bence
kış günü yat kalk yat kalk zor olucak
birde sürekli ağlıyan bebeklerimiz olursa yandık
ne bilem ben ilk zamanlarda ayrı odaya koyamam
ama ilerde ayırcam kardeşimden biliyorum alıştığından hep annemlerin yanında yatıyodu öyle olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…