- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.741
slm millet tünaydın ......... oğlumun cicilerini eklicem şimdi aldım cici linkini bana yollarmısınız yaa
bence dayanamazsın yatağını odana koyarsın
hem daha rahat edersin bence
kış günü yat kalk yat kalk zor olucak
birde sürekli ağlıyan bebeklerimiz olursa yandık
ne bilem ben ilk zamanlarda ayrı odaya koyamam
ama ilerde ayırcam kardeşimden biliyorum alıştığından hep annemlerin yanında yatıyodu öyle olsun istemiyorum
bende aynı fikirdeyim zaten kış günü ayırmak istemem hasta falan olur sonra..erkek çocuğu zaten çok nazik oluyor...
Hadi yaw, nazik mi oluyorlarmışYerim onun nazikliğini ben.
evet yaa özellikle yeni doğduğunda alt temizliği çok zor oluyor ...daha çabuk pişik olmaya müsaitler..
Ben erkek bebek alt temizleme videosu izledim :))) Kız bebeğinkinden daha kolay geldi çünkü kızlarda araya kaçabiliyor ya o bakımdan
kasıklarım çok ağrıyor:97::97::97::97:
Kızlar bugün gece karnım acayip acıdı.Sanki iç taraftan yırtılıyormuş gibi.Sizdede oluyormu?
Bana daha zor geliyor çünkü pipisini her alt açmada baş kısmından geri yapacaksınki sünneti daha kolay olsun..yoksa sünnettte içe kaçıklıktan çok sıkıntı oluyor..yedi sene önce abla oldum erkek kardeşimde hep annem zeytinyağ sürdü pişik olmasın diye bi kere oldumu çocuğun resmen nutku tutuluyordu acıdan çok zor..ondan çok pipirikleniyorum..özelliklede bi beze alıştılarmı değiştirincede pişik oluyorlar..tabi belki her erkek böyle olmaz ama..ben kendimi zora adapte ediyorumbende izlim iyi aklıma getirdin unuttuk nede olsa en son o kardeşim büyüdü elimde...az çok bilgim var ama hergün daha güzel şeyler çıkıyor kolaylık olarak..bide ben doğar doğmaz en azından bir ay içinde sünnet ettirmek istiyorum ilerde uğraşamam korkarım çünkü ...hem mevlüdüde aradan çıkar yaza doğru yaparım..inş..
inş içten çatlak olmuyordur..
Kızlar, o gosterdıgım cantayı alayım mı?
Esıme gonderdım foto.yu, begendı, 'sen bılırsın, ama dıger canta ne olacak?' dedı.
Esım de hemen gıdıp bı' canta almıstı, hastaneye gıderken kullanmak ıcın, dur hatta bulursam ıkısını de koyayım yan yana da ona gore fıkır verın bana , olur mu?
Eki Görüntüle 244219
Eki Görüntüle 244220
ıste bunlar, bızım cnatanın foto.sunu da netten buldum, pc.den sılmısım.
Beyazlı olan esımın aldıgı canta,
dıgerı benım almak ıstedıgım.
Ne dersınız?
Alayım mı?
Gunaydın fıstıklar ve gunaydın Baharcıgım...
Kuzunun saglıklı olmasına cok sevındım.
ınsallah daha nıce guzel haberlerını alırsın.
Ben senın oglun olacagını dusunuyorum.
Hayırlısı tabıı...
Kardesım, Anadolu Uni. yı kazandı.
iletısım: sınema ve televızyon.
ınsallah hayırlı olur onun ıcın.
Marmara yı cok ıstıyordu ama, ben ıletısımde Anadolu Unı. nın cok daha ıyı oldugunu bılıyorum...
O da arastırmıs, oyle bılgı edınmıs, sımdı gayet mutlu...
Insallah onun ıcın ve butun gencler ıcın hayırlı olur.
beyazlı çok güzel canım..ben çok beğendimgule gule kullan.
Teşekkürler canım...
İyi dilekte tek sen bulunmuş olsan da...
Kardeşin burda kalacak yani...
Burası zaten tam öğrenci şehri gülüm..
Yurtta kalır burda...
Benim miniğin ayak parmağını arı soktu şimdi
Babası ilgileniyor..
Bende kalkayım...
selam kızlar. birazdan meleğimle randevum var. sizlerde iyisiniz umarım. öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?