2012 Şubat Anneleri

bende aynı fikirdeyim zaten kış günü ayırmak istemem hasta falan olur sonra..erkek çocuğu zaten çok nazik oluyor...

Ben erkek bebek alt temizleme videosu izledim :))) Kız bebeğinkinden daha kolay geldi çünkü kızlarda araya kaçabiliyor ya o bakımdan

Bana daha zor geliyor çünkü pipisini her alt açmada baş kısmından geri yapacaksınki sünneti daha kolay olsun..yoksa sünnettte içe kaçıklıktan çok sıkıntı oluyor..yedi sene önce abla oldum erkek kardeşimde hep annem zeytinyağ sürdü pişik olmasın diye bi kere oldumu çocuğun resmen nutku tutuluyordu acıdan çok zor..ondan çok pipirikleniyorum..özelliklede bi beze alıştılarmı değiştirincede pişik oluyorlar..tabi belki her erkek böyle olmaz ama..ben kendimi zora adapte ediyorum bende izlim iyi aklıma getirdin unuttuk nede olsa en son o kardeşim büyüdü elimde...az çok bilgim var ama hergün daha güzel şeyler çıkıyor kolaylık olarak..bide ben doğar doğmaz en azından bir ay içinde sünnet ettirmek istiyorum ilerde uğraşamam korkarım çünkü ...hem mevlüdüde aradan çıkar yaza doğru yaparım..inş..

Kızlar bugün gece karnım acayip acıdı.Sanki iç taraftan yırtılıyormuş gibi.Sizdede oluyormu?

Ben de bebekken yaptırıcam sünnetini, ilerde o korkuyu yaşamasın.

Kızlar, o gosterdıgım cantayı alayım mı?

Esıme gonderdım foto.yu, begendı, 'sen bılırsın, ama dıger canta ne olacak?' dedı.
Esım de hemen gıdıp bı' canta almıstı, hastaneye gıderken kullanmak ıcın, dur hatta bulursam ıkısını de koyayım yan yana da ona gore fıkır verın bana , olur mu?

ıste bunlar, bızım cnatanın foto.sunu da netten buldum, pc.den sılmısım.
Beyazlı olan esımın aldıgı canta,
dıgerı benım almak ıstedıgım.

Ne dersınız?
Alayım mı?

beyazlı çok güzel canım..ben çok beğendimgule gule kullan.

Teşekkürler canım...
İyi dilekte tek sen bulunmuş olsan da...

Kardeşin burda kalacak yani...
Burası zaten tam öğrenci şehri gülüm..
Yurtta kalır burda...

Benim miniğin ayak parmağını arı soktu şimdi
Babası ilgileniyor..
Bende kalkayım...

beyazlı çok güzel canım..ben çok beğendimgule gule kullan.

Tesekkur ederım canım.
Pekı dıgerı ıcın ne dusunuyorsun?
Onu da alayım mı?
ıkı tane olacagı ıcın kararsızım.
Ama ıkıcının bazı detayları var, cok kullanıslı oldugunu dusunuyorum.

Off arı mı soktu mınıgını, gecmıs olsun
Canım kıyamam ona, ınsallah cok canı yanmamıstır.
Buz koyun annesı yada bılmem kı baska ne yapılabılır
ınsallah cabucak gecer kuzunun acısı...

Evet, bende hep oyle anılıyor Es-es
Yurtta kalacak bır sure, artık zamanla kendıne arkadas yapar, eve cıkmak ısterse orası ayrı...

Haber et, mınıgının nasıl oldugunu?

selam kızlar. birazdan meleğimle randevum var. sizlerde iyisiniz umarım. öpüyorum hepinizi...

teşekkurler canım.çok şukur ıyıyım ama canım sıkılıyo eşim bu gun nöbetçi bende yalnızıminşallah guzel haberlerle dönersın.darısı başıma ben 26 ağus.gıdıcem tam 1 ay olucak görmeyelı çok özledım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…