- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.281
bizim de rüzgar'ımız vardıkuzenimin bebeği. 10 aylıkken kaybettik. güzel isim ama hep buruk bi isim kalacak benim için. hele bi reklam varya... "rüzgar nereye götür beni oraya" diye off offf...
BENİMDE 20 LİK DİŞİM ÇOK AĞRIYOR VE KULAĞIMA VURUYOR
SEN GİTTİN Mİ DOKTORA
Eymen Alp süper olur
Kuzey ismini de başka severim ben
İnadına öğreteceğiz onlara rüzgarı
canım, ben sol kulağımda olan ağrısı yüzünden (ilk pır pırla başladı. kelebek kanat çırpınıyordu sanki) 7 sene doktora gittim. hepsinde bizim doktorlarımız kulağıma bakıp kulakta bi problem yok zar da yırtık yok kulakta temiz deyip iki ilaç verip yolluyordu. (tabi ben ilaçlarımın hiçbirini içmedim o ayrı çünkü ilaç içmıyorum ben zıtım ilaç içmeye :)) bazen dayanılmaz sancı vuruyor yıne boyle bı gun bı arkadaş ya bi dişçiye gitsen gözüksen dedi. o gun dişçiye gittim diş filmi çekildi ve 20'ik dişimin batık olduğunu iltihap kapladığını ve acil alınması gerektiğini öğrendim.
iltihabın kuruması için yine dünya ilaç verdiler ama çözümün o dişten kurtulmak olduğunu söyledi doktorum. tabi bunların hepsi yaşanırken bir de hamileymişim haberim yok.
Allah'ın işine bak ki; sancılarım arada çok hafif vuruyor şimdilerde. ama bebeğim olsun ilk işim çektirmek olacak.
Beğenmene sevindim canım.Kuzey ile Rüzgar arasında gidip geliyoruz zaten
Eymen ismi çok güzel..Ama eşime "Eymen" nasıl isim dedim..
"AAA o ne hey mannnnnn der gibi" dedi.Hani avrupa yakasında diyordu ya Burhan Altıntop Heyyyy mennnnneyyyyy mennnnn öyle uydurmuş işte, zaten ne isim söylersem söyliyeyim söyleyecek birşey buluyor.Bu iki isim bir bahane bulamadıkları :))
Başınız sağolsunÇok üzüldüm.
başınız sağolsun canım ya.kendımı çok kötu hıssettım çok üzüldüm.allahım kımseye yaşatmasın
Beğenmene sevindim canım.Kuzey ile Rüzgar arasında gidip geliyoruz zaten
Eymen ismi çok güzel..Ama eşime "Eymen" nasıl isim dedim..
"AAA o ne hey mannnnnn der gibi" dedi.Hani avrupa yakasında diyordu ya Burhan Altıntop Heyyyy mennnnneyyyyy mennnnn öyle uydurmuş işte, zaten ne isim söylersem söyliyeyim söyleyecek birşey buluyor.Bu iki isim bir bahane bulamadıkları :))
eymen alp hiç düşünmemiştim...sağol canm
belki eymen ege diye geçti aklımızdan
yarın eşime derim bakalım buna ne bulcak
nerden bileceksiniz kızlar. olur öyle arada kötü denk gelmeler.kader yapacak bişey yok. ben hastalığını öğrendiğimizde ilk bebeğime hamileydim 20 gün sonra bebeğimi kaybettim. ali rüzgar'ımızı kaybettikten sonra 1 ay iinde hamile kaldığımı öğrendim.
canım benim, 10 aylık kısa ömründe hiç istediği hareketi yapamdı.. şimdi cennette tozu duma katıyordur eminim. kuzenim bi üst katımda oturuyor ve hamile kaldığımı öğrendikten sonra biraz değişti. hiç bebekle ilgili soru sormuyor bana. halimi hatrımı bile sormuyor. evime gelmedi kaç aydırhak veriyorum ama kıza. ah diyorum bari en azından erkek olmayaydı benimki.
sonra yüce yaradanın işine karışılmaz deyip susturuyoum iç sesimi.
neyse kapatalım konuyu. burası hoş anılarımızı paylaştığımız bi yer... üzülmek bize yasak...
nerden bileceksiniz kızlar. olur öyle arada kötü denk gelmeler.kader yapacak bişey yok. ben hastalığını öğrendiğimizde ilk bebeğime hamileydim 20 gün sonra bebeğimi kaybettim. ali rüzgar'ımızı kaybettikten sonra 1 ay iinde hamile kaldığımı öğrendim.
canım benim, 10 aylık kısa ömründe hiç istediği hareketi yapamdı.. şimdi cennette tozu duma katıyordur eminim. kuzenim bi üst katımda oturuyor ve hamile kaldığımı öğrendikten sonra biraz değişti. hiç bebekle ilgili soru sormuyor bana. halimi hatrımı bile sormuyor. evime gelmedi kaç aydırhak veriyorum ama kıza. ah diyorum bari en azından erkek olmayaydı benimki.
sonra yüce yaradanın işine karışılmaz deyip susturuyoum iç sesimi.
neyse kapatalım konuyu. burası hoş anılarımızı paylaştığımız bi yer... üzülmek bize yasak...
Eşinin muzipliği canım ya...
Yoksa Eymen çok hoş...
Kuzey Rüzgar Ege Alp Emir bayılırım ben bu isimlere
Bwence eşin beğenecek fikrimi sen de haber et
işte benim dişimin de kulağımın ağrısı da hiç dinmiyor
artık çektirmem lazım sanırım
kadın doğum dr da çektirebilirsin dedi
aşırı ağrım oluyor geceleri hiç uyumuyorum
Benim eşim daha erken diyor isim için gerçi biz daha cinsiyet te bilmiyoruzoğlumun adı Gökalp bakalım cinsiyeti öğrenirsek düşünürüz heralde ama ben kız çok istiyorum tabi önce sağlıklı olması erkekte olsa sonuçta benim yavrum
Kaybı anne karnında mı yaşadınız?
Kaç aylıktı canım
Başınız sağolsun
kızlar bişey sorcam dişçiyi aradım perşembe günü 4 te gel dedi
eşim aradı sonra arkadaşı perşembe günü iftara çağırmış
aynı gün kötü olur dimi hem doğru düzgün yemek yiyemem hemde suratım ister istemez asık olur
aynı gün olmaz diye düşünüyorum ne dersiniz
aynı gün kötü olur dimi hem doğru düzgün yemek yiyemem hemde suratım ister istemez asık olur
yok. 10 aylıktı. yaşına girecekti ama olmadı
Hayırlısı olsun Zeynep...
Yavrularımız tabi onlar
benim adam da hiç konuşmuyor kız
belli değil benimki de
ben kızlara fiklir veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?