2012 Şubat Anneleri

amin canım İnşallah. kız sadece 4 ay bebeğiyle mutlu mesut yaşayabildi. ama bi gariplik olduğunun da farkındaydık. off offf... lanet haber 4 aylıkken geldi, o halde 6 ay yaşattı bebeğini sonunun ne olacağını bile bile. evi hastane gibiydi, bebeğini yaşatmak için elinden ne geliyorsa yaptı maddi manevi. hepimiz destek olduk ama olamadık da işte.

olmaz mı ya. ben daha hamile değilken bigün oturuyoruz rügar'ın eşyalarından bahsediyordu "kıyamıyorum vermeye" diye. ben de ; "benim belki erkek çocuğum olur o zaman bana da vermez misin" demiştim; sert sert "vermem "diye terslemişti beni. Allah kimseye yaşatmasın Allah dermansız dert vermesin.

çok geçmiş olsun canım. bencede yemek bıraz sıkıntılı olur ya yemeği bir gün sonraya erteleyin ya da doktoru bir gün sonraya erteleyin ama dişinde çok ağrıyordu değilmi

Bence dediğinde haklısın, keyifsiz olursun.
Randevuyu cumaya al derim ben.

ya aslında dişçiye çabuk gitmek istiyorum
çünkü alttaki dişimde üstteki dişimde çürük
bence alttaki ağrıyor
ama dr üstteki ağrıyor diyor ve üsttekini çekecek
eğer bayram için bir yerlere gidersek
bayrama kadar kendime geleyim istiyorum
birde üsttekini çektirdiğimde ağrım devam ederse tekrar
burdayken onu da gösteririm diye düşünüyorum
üff ne zor iş bee hem acı hem korku

kızlar nolur şu konuyu dağıtalım, bilmediğimiz ne çok ahstalık varmış konuştukça iyice paranoyak olacağız...
bblau 'nun cinsiyeti belli oldumu?

Gerekli cevabı zaten srgmn vermiş...

eminim sizler daha önceden birbirinizi tanıdığınız için birbirinize destek olacak şekilde yazılar yazıyorsunuz.ama benim kötü bir niyetim yok iken olayı ne hale getirdiniz.allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin benim gibi olmazsınız inşallah.bu konuda burada kapansın arkadaşlar.burada paylaşım yapmakta çok yanlış yaptığımın farkına vardım.o soruda amacım sezeryan yapmış olanların iyi ya da kötü deneyimlerini öğrenmekti.benim için iyi ya da kötü bir deneyim paylaşacak olan insanların yazılarını okumak istemiştim sadece .benim hayatımda iyi deneyimler kadar kötü olanlar da önemli,bu beni korkutmaz hatta daha güçlü olurum yaşayacağım olaylar karşısında ,ama hatalıyım ki herkesi kendim gibi iyi ya da kötü deneyimlere açık zannettim.

Selam kızlar ben geldim bi bakıyım dedim.
Sanırım bblau gelmedi ve gece gelicek. Azelyanın dedigi gibi kesin alısverise daldı bizi unuttu

sen bence gerçekten olayı çok çarpıttın...çocuk değiliz burda tiyatro yapalım millete, birbirimizi tanıdığımız halde tanımıyormuş gibi davranalım...
sanada rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimiz bir avazda kurtulalım, umarım ilk doğumunda yaşadığın talihsizliği bir daha yaşama...
ama şunuda unutma anlatılan kötü tecrübeler seni güçlendirebilir ama herkesin yapısı bir değil..bencilce davranmamak için burdayız..biz bir aile gibi olmaya çalıştık bu topikte, ki senin bizim tanıştığımızı düşünmüş olmanda bana hissettirdiki biz bunu başarmışız...biz demekki çok samimi olmayı başarmışız helal olsun bize kızlar...

Kizlar benim gibi surekli acikan ve aciktiginda mide bulantisina donen arkadaslar varmi veya bu durumu dr una danisan hikmetini ogrenen varmi? Agzimin tadida hic yok yani birde bulanti olunca halsizlikte oluyor. Artik iyi beslenmek lazim ama ramazan diye oruclulara karsi yemekte olmuyor istiyorumki biri onume getirsin hemen yiyeyim ugrasmayayim cok sık acikinca yemekten sıkılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…