- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.301
Kuzeninin acısını Allah kimseye yaşatmasın.Allah hepimizin bebeklerine uzun ömürler yazsın inşallah.Sen de onunla paylaşamıyorsun senin içinde çok üzücü bir durum, kendini ezik buruk hisseder insan kuzenin karşısında anlayabiliyorum.
Canım merakımı bağışla ne oldu kuzuya?
sma tip 1. bakmayın ama şimdi. ne olur merak edip bakmayın ne lanet olduğuna.
çok geçmiş olsun canım. bencede yemek bıraz sıkıntılı olur ya yemeği bir gün sonraya erteleyin ya da doktoru bir gün sonraya erteleyin ama dişinde çok ağrıyordu değilmi
Bence dediğinde haklısın, keyifsiz olursun.
Randevuyu cumaya al derim ben.
Canım merakımı bağışla ne oldu kuzuya?
sma tip 1. bakmayın ama şimdi. ne olur merak edip bakmayın ne lanet olduğuna.
Baktım ben, genetik bir hastalık, anne veya baba sma taşıyorsa oluyormuş.Ama çiftler tüp bebek tedavisi ile sağlıklı bir bebek sahibi olabilirlermiş.
Bu SMA testini yaptırmak gerekli o zaman?
Baktım ben, genetik bir hastalık, anne veya baba sma taşıyorsa oluyormuş.Ama çiftler tüp bebek tedavisi ile sağlıklı bir bebek sahibi olabilirlermiş.
Bu SMA testini yaptırmak gerekli o zaman?
ben o yüzden 2 hafta önce ankaraya gittim işte. çünkü ben o kuzenımle hem amca kızıyım hem de teyze. bende olma olasılığı yüksek yani. burdan kendimizi sevk ettirik hacettepeye. ama ankaraya gidince eşim de ben de su koyverdik. çok zor bi ihtimal. anne taşıyıcı olacak baba da olacak ve bebekte de olma olasılğı %25lik dilime gırecek. Allah korusun çıksa meleğimize nasıl kıyarız dedik, amniyosentez yaptıramam ben dedim vazgeçtim. ama detaylı ultrasona bakan doktorumuz; içiniz ferah olsun bebek çok hareketli maşallahı var dedi ama hala korkuyorum o ayrı.
ben o yüzden 2 hafta önce ankaraya gittim işte. çünkü ben o kuzenımle hem amca kızıyım hem de teyze. bende olma olasılığı yüksek yani. burdan kendimizi sevk ettirik hacettepeye. ama ankaraya gidince eşim de ben de su koyverdik. çok zor bi ihtimal. anne taşıyıcı olacak baba da olacak ve bebekte de olma olasılğı %lik dilime gırecek. Allah korusun çıksa meleğimize nasıl kıyarız dedik, amniyosentez yaptıramam ben dedim vazgeçtim. ama detaylı ultrasona bakan doktorumuz; içiniz ferah olsun bebek çok hareketli maşallahı var dedi ama hala korkuyorum o ayrı.
Yani sadece annede bile olması yeterli değil, babada da olması lazım? O zaman çok nadir görülen bir hastalık sanırım bu?
Allah korusun canım doktor için ferah olsun dediyse içini ferah tut.Allah kimseye vermesin bu illeti.
kızlar nolur şu konuyu dağıtalım, bilmediğimiz ne çok ahstalık varmış konuştukça iyice paranoyak olacağız...
bblau 'nun cinsiyeti belli oldumu?
Haklısın dünürüm..
Daha gelmedi bugün gidecekti hastaneye, kesin öğrendi cinsiyeti daldı alışverişe ve unuttu bizi
inşallah bir aksilik yoktur...
benimde şafak 11 ... bakalım ne çıkıcak bu gittiğimde yaa
Gerekli cevabı zaten srgmn vermiş...
Selam kızlar ben geldim bi bakıyım dedim.
Sanırım bblau gelmedi ve gece gelicek. Azelyanın dedigi gibi kesin alısverise daldı bizi unuttu
eminim sizler daha önceden birbirinizi tanıdığınız için birbirinize destek olacak şekilde yazılar yazıyorsunuz.ama benim kötü bir niyetim yok iken olayı ne hale getirdiniz.allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin benim gibi olmazsınız inşallah.bu konuda burada kapansın arkadaşlar.burada paylaşım yapmakta çok yanlış yaptığımın farkına vardım.o soruda amacım sezeryan yapmış olanların iyi ya da kötü deneyimlerini öğrenmekti.benim için iyi ya da kötü bir deneyim paylaşacak olan insanların yazılarını okumak istemiştim sadece .benim hayatımda iyi deneyimler kadar kötü olanlar da önemli,bu beni korkutmaz hatta daha güçlü olurum yaşayacağım olaylar karşısında ,ama hatalıyım ki herkesi kendim gibi iyi ya da kötü deneyimlere açık zannettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?