- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.661
hiç demiyoraunu< ki gökçe sen de ekletsene kendini şu listeye diyeyeminle pis küsecem ama ya!!! ilgi alaka sıfır...
:26: Bilemedim... Yaa bu doktorların hiçbir konuda fikir birlikleri yok ne ilginç değil mi. Biri diyo şunu ye, şunları yeme, öteki diyo istediğini ye. Ama Yüce Allahım sanırım öyle de böyle de olsa minişlerimizi koruyor hamdolsun...
Bana da günde 1 balık yağı (1000 mg) ve 1 gün elevit, 1 gün centrum verdi. Naapalım besmelemizi çekip içmekten, doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok :)
:26: Bilemedim... Yaa bu doktorların hiçbir konuda fikir birlikleri yok ne ilginç değil mi. Biri diyo şunu ye, şunları yeme, öteki diyo istediğini ye. Ama Yüce Allahım sanırım öyle de böyle de olsa minişlerimizi koruyor hamdolsun...
Azelyacıgım, Baharcıgım, ıkınızınde ellerıne saglık.
Tablo cok guzel.
Ancak benım daha cok hosuma gıden bırbırınıze yardımcı olmanız, dayanısmanız oldu...
Canım sağolAma Gurbetguzeline de helal diyeyim yani gerçekten tek başına yapılınca bi yerden sonra gıcık kaptıran, yoran bir işmiş 2 kişiyiz, yardım etmek isteyende olursa çok seviniriz
Banada o dediğin gibi tek kullanımlık ilaçtan vermişti ve ben aldım ama hala buzdolabını bekliyor..
Gece yatmadan iç tuvalete sıkışmanı sağlayacak felan demişti..
İçmedim ama..
Oh çok şükür, gözün aydın. Enfeksiyon inşallah bol sıvı alımı ile atarsın. Belki sıkışınca tutmuş olabilirsin bol sıvı alsanda... Ona da dikkat etmek gerekiyormuş. Neyse ki protein yok ya... Çok şükür...Benimde vardı ilk başlarda idrarda protein.. Çok korkmuştum 2-3 gün önce bakıldı yoktu hamdolsun rahatladım...
Valla ben farkettim listedeki yokluğunu, ama bugün yoktun ortalarda gelince ver bilgilerini dicektimSana bi yeni sezon muhteşem yüzyıl fragmanı verim affet
''Muhteşem Yüzyıl'' Yeni Sezon Tanıtımı | 14 Eylül Çarşamba.. - YouTube
merhabalar,nasılsınız hanımlar azelya55 beni neden eklemedin listeye küsücem şimdi ama çok kırıldım çooookkkk :84::84:
hiç affetmedim bi keresi. hiççç.
sat 4 mayıs. ilk bebişim. (bundan önceki kötü deneyimi sayıyor muyuz?) şimdilik erkek. ismi demir aden. her an adını ejder de koyabilirim. ejderha gibin yakıyo midemi sıpam. 1983lüyüm. zonguldakta yaşıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
hiç affetmedim bi keresi. hiççç.
sat 4 mayıs. ilk bebişim. (bundan önceki kötü deneyimi sayıyor muyuz?) şimdilik erkek. ismi demir aden. her an adını ejder de koyabilirim. ejderha gibin yakıyo midemi sıpam. 1983lüyüm. zonguldakta yaşıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Doktorum aradı şimdi. Hemogram ve idrar tahlili yaptırmıştı bana salı günü, sonuçları çıkmış.
Kan tahlilleri iyiymiş de idrar yollarımda hafif bir enfeksiyon varmış.O kadar da dikkat ediyorum bol su filan ama.
Tek bir kez kullanılan bir toz ilaç varmış onu verdi, akşam yapıcam bakalım.
Bu arada idrarda protein atımı yokmuş, böylece tansiyon olayını rafa kaldırdık hamdolsun.
Neden içmedin canım? Sende de beyaz akıntı varmı?
Bende başta çok çok azdı, son zamanlar çoğaldı, ondan mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?