2012 Şubat Anneleri

simurganka bu konuda fikir birliği olmamasının bir çok nedeni var canım.bir çok kılavuzlarda vitamin haplarıyla ilgili tartışmalar var.
elevit gibi vitamin hapları günlük ihtiyacı karşılıyor.gebelikte beslenmeye dikkat ettiğimiz için zaten vitamin alıyoruz. bazı vitaminlerin günlük alımı fazla olursa sıkıntı olabiliyor.asıl tartışmalar bu yüzden çıkıyor canım.çalıştığım kadın doğum uzmanlarının bir kısmı tamamen vitamin tarftarıydı.bir kısmı ise kesinlikle önermiyordu.

simurganka bu konuda fikir birliği olmamasının bir çok nedeni var canım.bir çok kılavuzlarda vitamin haplarıyla ilgili tartışmalar var.
elevit gibi vitamin hapları günlük ihtiyacı karşılıyor.gebelikte beslenmeye dikkat ettiğimiz için zaten vitamin alıyoruz. bazı vitaminlerin günlük alımı fazla olursa sıkıntı olabiliyor.asıl tartışmalar bu yüzden çıkıyor canım.çalıştığım kadın doğum uzmanlarının bir kısmı tamamen vitamin tarftarıydı.bir kısmı ise kesinlikle önermiyordu.

Azelyacıgım, Baharcıgım, ıkınızınde ellerıne saglık.
Tablo cok guzel.
Ancak benım daha cok hosuma gıden bırbırınıze yardımcı olmanız, dayanısmanız oldu...

Azelyacıgım, Baharcıgım, ıkınızınde ellerıne saglık.
Tablo cok guzel.
Ancak benım daha cok hosuma gıden bırbırınıze yardımcı olmanız, dayanısmanız oldu...

Canım sağol Ama Gurbetguzeline de helal diyeyim yani gerçekten tek başına yapılınca bi yerden sonra gıcık kaptıran, yoran bir işmiş 2 kişiyiz, yardım etmek isteyende olursa çok seviniriz

hiç affetmedim bi keresi. hiççç.

sat 4 mayıs. ilk bebişim. (bundan önceki kötü deneyimi sayıyor muyuz?) şimdilik erkek. ismi demir aden. her an adını ejder de koyabilirim. ejderha gibin yakıyo midemi sıpam. 1983lüyüm. zonguldakta yaşıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Canım sağol Ama Gurbetguzeline de helal diyeyim yani gerçekten tek başına yapılınca bi yerden sonra gıcık kaptıran, yoran bir işmiş 2 kişiyiz, yardım etmek isteyende olursa çok seviniriz

Haklısın, ona da emeklerı ıcın tesekkur ederım canı gonulden.
Ben bır bakayım dedım, karma karısık bırsey cıktı karsıma.
Sonra hıc ses etmedım

Canım benım memleketı de yazar mısın, zahmet olmazsa.
ıstanbul... keske bursa olaydı ama

Banada o dediğin gibi tek kullanımlık ilaçtan vermişti ve ben aldım ama hala buzdolabını bekliyor..
Gece yatmadan iç tuvalete sıkışmanı sağlayacak felan demişti..
İçmedim ama..

Neden içmedin canım? Sende de beyaz akıntı varmı?
Bende başta çok çok azdı, son zamanlar çoğaldı, ondan mı acaba?

Saol canım...Sıvı almaya dikkat de ettim ama yine de olmuş...
Protein yok çok şükür...Eser miktardaymış...Benim tansiyonumu hep yüksek ölçünce preeklampsiden korkmuştu...Protein atımı bekliyordu benim doktorum ama, holter sonuçlarım da iyi çıkınca ben çıkmaz protein demiştim zaten.

Azelya ve Ayşebaharcığım biraz öncede yazmıştım ama görmediniz:84: heralde beni de ekleyin yaaaaaaaaKüserim yoksa Tekrar veriyorum bilgilerimi Sat 5 mayıs Tah.doğ.tarihi 10 şubat 2.bebeğim cinsiyeti bilmiyorum daha Yaşım 32 ve Kahramanmaraşta yaşıyorum İlk bebeğim sezaryean olduğu için bu da sezeryan TEŞEKKÜRLER şimdiden

merhabalar,nasılsınız hanımlar azelya55 beni neden eklemedin listeye küsücem şimdi ama çok kırıldım çooookkkk :84::84:

Yavrum niye eklememişsin diyorsunda bilgiler yok, içime mi doğsun he

ben de 83lüyüm ama 27 yaşımdayım, hangi ayda doğdun ona göre yazacam yaşını Ayrıca hangi şehir? Beklenen doğum tarihi nedir?O fragmanı beğenmediysen Fatmagülün suçu ne verebilirim bir adet

slm kızlar nasılsınız

bende bugün öğrendim cinsiyetini erkekmiş

niye yalan söyleyim gönlümden bu güne kadara hep kız geçiyordu son ana kadarda ööle umut ettim ama tabiiki hayırlısı Allahım bunu nasip görmüş kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsunda yavrularımız bu arada benim ne çin takvimi ve rus takvimi tutmadı çin takvimine göre 27 yaşındada olsan 28 de olsam kızdı güyaa ama fos çıktı

Önceki kötü deneyimi saymayalım bence...
Adını ejder koymadan önce maden suyu içecektin hani?
Bebeklerin ismini de yazıyoz mu yav, benimki de belli aşağı yukarı :)))

kızlarr doktordan geldim. bebişim iyimiş 200 gr olmuş, bende 5 kilo almışım.. heryerine baktı doktor iyi dedi ama 3lü test istemedi bende hiçbişey söylemedim. detaylı ultrason için randevu almamı söledi.ya hep ordayken kafam gidiyo eve gelince neden sormadım diye kendimi yiyorum..

bblau idrarda protein çıkınca ne oluyo ki canım
ben hiç duymadım böyle bişi ne cahilim ya

aha ibram paşayı kes... görmemişin makamı olmuş tutmuş cılkını çıkarmış. sültan sülümana yapılır mı bu.....

aiyyyy hadi dizi sezonu açılsın artık ya. vakit geçsin ocak ayının sonları gelsin :))

Neden içmedin canım? Sende de beyaz akıntı varmı?
Bende başta çok çok azdı, son zamanlar çoğaldı, ondan mı acaba?

Ben o ara stresli bir dönem geçiriyordum, bebeğin kalp atışını felan duymayınca birde lekelenmem olmuştu ..
Progesteron felanda kullanıyordum..
Herşey üst üste gemişti yani..
Ablamı aradım sordum birde ebe arkadaşım vardı onlarda dedi çok fazla ilaç kullanma felan dediler..
Birde ben hep sabahları erken doktora gidiyordum ve sabahları afedersin ama zaten idrar rengi koyu sarı oluyorya enfeksiyon görülme olasığı yüksek diye düşündüm..
İlaç içmekten gına gelmişti yani bir kullanımlık zaten dedim içmedim..
Bende de beyaz akıntı oluyor şimdi ama dikkat ettim ne kadar fazla ayakta durursam o kadar artıyor..
Doktor akıntı içinde bir defasında krem bir defasında fitil verdi ama hala devam ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…