- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.701
Sen seemiyon ama Azra koyalım diyodukdu biz
Sen seemiyon ama Azra koyalım diyodukdu biz
sanırım bilgilerimi parça parça verdiğim için pek anlaşılmadıbaştan veriyorum,13 şubat 1983 wels/avusturya doğumluyum ama memleketim aydın ,şuan Ankarada oturuyorum 29 mayıs son adet tarihim ikizlerime 13 haftalık hamileyim eğer değişmesse 1 erkek 1 kız olucaklar isimlere henüz karar vermedik beklenen doğum zamanı şubat 15 yeterlimi bilgiler hiç bilmiyorum :))
ayşebaharcım ahanda burda benim pipili. son 2 resim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...inin-bebeklerinin-ultrason-goruntuleri-7.html
adencim zonguldakta 3 boyutlu 4boyutlu-2boyut dışı bir ultrason cihazı var mı?yoksa Ankaranın yolları taştan mı söylicez yine?
bblaucum sana da geçmişler olsun. benim de kafası çok aşağıdaymış, dertleri hiiiiç bitmiyor şu hamileliğin
ve kontrole giden, bebişlerin sağlıklı olduğunu gören tüm annelere pipili utanmazın annesinden kocaman maşallaaaaaaah...
eridim bittim şu anda geberiyorum yerlerdeyim...
keriiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
ayşebaharcım ahanda burda benim pipili. son 2 resim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...inin-bebeklerinin-ultrason-goruntuleri-7.html
adencim zonguldakta 3 boyutlu 4boyutlu-2boyut dışı bir ultrason cihazı var mı?yoksa Ankaranın yolları taştan mı söylicez yine?
bblaucum sana da geçmişler olsun. benim de kafası çok aşağıdaymış, dertleri hiiiiç bitmiyor şu hamileliğin
ve kontrole giden, bebişlerin sağlıklı olduğunu gören tüm annelere pipili utanmazın annesinden kocaman maşallaaaaaaah...
eridim bittim şu anda geberiyorum yerlerdeyim...
keriiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
bilmiyorum canım ama benım doktorumun yok. ben de ankaraya gittiğimde girdim renkli ultrasona. insan yemınle hamıle oldugunu o zaman anlıyor. bızım burdakı gıbı degıl doktorlar. incik cincik soruyorlar. ilgililer... sen gıt bı ankaraya :))
Damadın ona benzer inşallah dicem de, biraz zor
Kocayı boşayıp Kerimi alacam
Azrayla beni kabul ederse
CD veriyorlar mı CD? :97::97:
sanırım kerim her kadını etkileyen bi karakter. valla diğerleri kadar suçlu ama karşı koyamaıyorum kerim'e bende. yakında kerim gibi sevmek diye bi deyim çıkabilir. kerem ile aslının keremini solladı adam resmen.
kerim çıkınca bana da bişey oluyor :))) manyaklışıyorum resmen.
bilmiyorum canım ama benım doktorumun yok. ben de ankaraya gittiğimde girdim renkli ultrasona. insan yemınle hamıle oldugunu o zaman anlıyor. bızım burdakı gıbı degıl doktorlar. incik cincik soruyorlar. ilgililer... sen gıt bı ankaraya :))
bana zonguldaktaki doktorum verdi cd. sıyah beyaz ama olsun. nostaljik olsun istedik biz. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?