- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.641
Ay canım o son 2 resim pipi mi, daha yeni çözdüm ben sen diyince bakıp :)) Çok tatlı ya aradan dümbülü görünüyor
O zaman Samsun pidesi iste dicem ama o da sıcak yinir :))
alınnn sizee kıymetliminn 4 boyutluları.. dün verdigi resimler bunlar bi tek sırtı dönük olan bugün. yüzüstü dönmedi cünküm
Eki Görüntüle 247629
Eki Görüntüle 247630
Eki Görüntüle 247631
Eki Görüntüle 247632
pipi tabi ne sandın teyzes idoktor beyimiz cümle aleme gösterelim diye poz poz çekmiş utanmazı. insan azcık utanır oğlum ya. daha 2 tane var. hatta demişti, en kesin popodan gösteriyorlar
azelyacım beni de ekler misin tabloya,sivas,bebeğimiz erkek,bi değişik olmazsa adı da kerem olacak insallah
yanılmıyorsam sizinki az çalısanmıydı ben hiç tiroidle ilgili bi sorunum olmamıstı ama bu gebelikte cok çalıştığı farkedildi yavaşlatabilmek adına iyotsuz tuza basladık.bebek 3.ayından sonra kendi tirioidini yaptığı için şikayetlerin azalacak dedi doktor hakikaten de öle oldu bu ara daha iyiyim.bayram dönüşü endokrine gidicez yine değerler aynıysa hapa baslayacakmısız bakalım.
Bana da verdi doktorum.Bende de iştah filan açmadı.Ne elevit, ne balık yağı...bende balık mevsimi olmadığı için balık yağı desteği alıyorum canım.fazladan kiloda yapmadı
yanılmıyorsam sizinki az çalısanmıydı ben hiç tiroidle ilgili bi sorunum olmamıstı ama bu gebelikte cok çalıştığı farkedildi yavaşlatabilmek adına iyotsuz tuza basladık.bebek 3.ayından sonra kendi tirioidini yaptığı için şikayetlerin azalacak dedi doktor hakikaten de öle oldu bu ara daha iyiyim.bayram dönüşü endokrine gidicez yine değerler aynıysa hapa baslayacakmısız bakalım.
CANIM MAŞALLAH BEBEĞİNE...
Çok güzel....
son resimde ben kıza benzettim ayaklarının duruşu falan
Canım ama sen önceden erkek demiştin değil mi?
Tabloda da erkek yazıyor...
Kesinlik için 2 hafta daha bekleyelim mi?
tatlım kendi doktorum 13. haftada erkek gibi cıkıntısı var demişti.. bugünkü de 4 boyutlu yu ceken doktor kız arası bos dedi. ama genital organı görmedim dedi diye tereddüt ettik.. 23 ünde kendi doktorumla randevum.. o zamana kadar bişi almıycam o da teyid etsin diye. ama tabloyu kıza cevirebilirsin yada erkegi de silip beklemeye alabilirsin.. yani sen bilirsinn
bana da doktorum marincap ı verdi,bir gün elevit iç,bir gün marincap dedi.günde bir tane dedi marincap için ama bende mi iki tane içsem acaba ??
Canım sen kesinleştir öyle değiştirelim...
pipi tabi ne sandın teyzes idoktor beyimiz cümle aleme gösterelim diye poz poz çekmiş utanmazı. insan azcık utanır oğlum ya. daha 2 tane var. hatta demişti, en kesin popodan gösteriyorlar
:26: Bilemedim... Yaa bu doktorların hiçbir konuda fikir birlikleri yok ne ilginç değil mi. Biri diyo şunu ye, şunları yeme, öteki diyo istediğini ye. Ama Yüce Allahım sanırım öyle de böyle de olsa minişlerimizi koruyor hamdolsun...
Bana da günde 1 marincap, 1 elevit verdi...İçiyorum valla...
Doktorum aradı şimdi. Hemogram ve idrar tahlili yaptırmıştı bana salı günü, sonuçları çıkmış.
Kan tahlilleri iyiymiş de idrar yollarımda hafif bir enfeksiyon varmış.O kadar da dikkat ediyorum bol su filan ama.
Tek bir kez kullanılan bir toz ilaç varmış onu verdi, akşam yapıcam bakalım.
Bu arada idrarda protein atımı yokmuş, böylece tansiyon olayını rafa kaldırdık hamdolsun.
Doktorum aradı şimdi. Hemogram ve idrar tahlili yaptırmıştı bana salı günü, sonuçları çıkmış.
Kan tahlilleri iyiymiş de idrar yollarımda hafif bir enfeksiyon varmış.O kadar da dikkat ediyorum bol su filan ama.
Tek bir kez kullanılan bir toz ilaç varmış onu verdi, akşam yapıcam bakalım.
Bu arada idrarda protein atımı yokmuş, böylece tansiyon olayını rafa kaldırdık hamdolsun.
:26: Bilemedim... Yaa bu doktorların hiçbir konuda fikir birlikleri yok ne ilginç değil mi. Biri diyo şunu ye, şunları yeme, öteki diyo istediğini ye. Ama Yüce Allahım sanırım öyle de böyle de olsa minişlerimizi koruyor hamdolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?