- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.681
kızlarr doktordan geldim. bebişim iyimiş 200 gr olmuş, bende 5 kilo almışım.. heryerine baktı doktor iyi dedi ama 3lü test istemedi bende hiçbişey söylemedim. detaylı ultrason için randevu almamı söledi.ya hep ordayken kafam gidiyo eve gelince neden sormadım diye kendimi yiyorum..
Yavrum niye eklememişsin diyorsunda bilgiler yok, içime mi doğsun he
ben de 83lüyüm ama 27 yaşımdayım, hangi ayda doğdun ona göre yazacam yaşınıAyrıca hangi şehir? Beklenen doğum tarihi nedir?O fragmanı beğenmediysen Fatmagülün suçu ne verebilirim bir adet
ibrahim kendi sonunu yavaş yavaş hazırlamaya başlamış galiba!
slm kızlar nasılsınız
bende bugün öğrendim cinsiyetini erkekmiş
niye yalan söyleyim gönlümden bu güne kadara hep kız geçiyordu son ana kadarda ööle umut ettim ama tabiiki hayırlısı Allahım bunu nasip görmüş kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsunda yavrularımız bu arada benim ne çin takvimi ve rus takvimi tutmadı çin takvimine göre 27 yaşındada olsan 28 de olsam kızdı güyaa ama fos çıktı
kızlarr doktordan geldim. bebişim iyimiş 200 gr olmuş, bende 5 kilo almışım.. heryerine baktı doktor iyi dedi ama 3lü test istemedi bende hiçbişey söylemedim. detaylı ultrason için randevu almamı söledi.ya hep ordayken kafam gidiyo eve gelince neden sormadım diye kendimi yiyorum..
Ay ay durun ben yokum bu listede...
Ekler misiniz beni de lutfen...
Yas: 30
Ilk bebek
Erkek bebek
Tahmini dogum tarihi : 7 subat
Cok tesekkurler
Yavrum niye eklememişsin diyorsunda bilgiler yok, içime mi doğsun he
ben de 83lüyüm ama 27 yaşımdayım, hangi ayda doğdun ona göre yazacam yaşınıAyrıca hangi şehir? Beklenen doğum tarihi nedir?O fragmanı beğenmediysen Fatmagülün suçu ne verebilirim bir adet
Önceki kötü deneyimi saymayalım bence...
Adını ejder koymadan önce maden suyu içecektin hani?
Bebeklerin ismini de yazıyoz mu yav, benimki de belli aşağı yukarı :)))
az öncede yazdım görmediniz heralde memleket Aydın bebişlerimin cinsiyeti henüz belli değil beklenen doğum şubat 15 benide ekleyin yaaaaa((
Fatmagülü bana yollasana, bakayım napmış kerimciğim :)
İbo giderse daha da izlemem zate….
Masallah kızına kocaman olmus annesi
Benden de 3lü test istemediler 2li yaptırdıgımız icin. Zaten yaptırmayacagım da ne olursa olsun bu bebegi dogurucam ben cunku..
5 kilo cok degil mi yaaaben 2 kilo almısım cok gibi geliyo sanki
bblau idrarda protein çıkınca ne oluyo ki canım
ben hiç duymadım böyle bişi ne cahilim ya
ikiz mi?Yaş kaç? arkadaşlar tabloya bakıp hepsini bi anda yazın da :26:
Hayırlı olsun tatlım. Allah analı babalı büyütsün, herkesin evladıyla birlikte sağlıkla doğsun inşallah..
saol canım
yaz kız yaz dostlar alışverişte görsün. ne alaka bilemedim ama soylemek istedim bu lafı... :)) içtim şekerim, ha bır de ödeme ananas ıyı gelıyormuş hakıkaten faydası var denedim. kulağıma de bakam ne koyacan fıstığımın adını.
Ya ben iki kere yazdım ama görmediniz beni üzülüyorum ama
Canım hazırda bekliyorsun şu anda, tablodasın zaten.Ama acidem arkadaşımızın düzgün bilgi vermesini bekliyorum yayınlamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?