2012 Şubat Anneleri

ahahahhaha ekşide fatmagül'ün yengesi adlı başlığı da oku derim :))) yazar mısın ekşi'de?

merhabalar,

kadir geceniz mübarek olsun...

ben yetişemiyorum pek size :) umarım herkes iyidir, yeni cinsiyet öğrenen oldu mu? herkes iyi değil mi? görüşmek üzere

Yok yazar değilim, bir ara yeni üyelik kabul etmiyodu, sonradan da denemedim.Sen?

zor ekşiye yazar olmak. ben yazarım evet. eğlenceli ama aynı zamanda da bazen gerçekten geriliyorsun yazılanlara.

littlesunshine o kadar da degıl rıca ederım. guzel yerdır zonguldak...

bence kerimi kerim yapan saç modeli oldu!başka diizilerdede oynamıştı ozamanlar saçları kısacıktı,hiçte karizma durmuyordu o halleriyle!ben onu bu dizide farkettim,baş rol olmasıda etken tabi.benim kendi fikrim bu!

Midem fena yanıyor kızlar
Ben birazdan çıkarım, bu gece Allah hepinizin dualarını kabul etsin, kendinize çok iyi bakın, yarın işe gelmeyecek arkadaşlara da şimdiden iyi bayramlar

kerimi kerim yapan saçı değil bence. aşkı. aşkı ugruna yapabılecekleri. ve fatmaya cıdden gercekten ölümüne sevıyormuş gıbı bakması. adam bakarken ben tıtrıyorum fatmagul de tık yok ya. kocam duymasın ama ben çoktan üstune atlamıştım o derece etkıleyıcı adam.

Ben adamı ilk kez Yabancı Damatta izlemiştim, oyunculuğu cidden süperdi.Sonra başka dizilerde de oynadı, sürekli takip etmedim ama gördükçe hep beğendim oyunculuğunu.
Aslında jön değil iyi bi karakter oyuncusu bence. Komedi de oynadı, kötü adam da, iyi adam da.
Hepsinin de hakkını verdi. Kerimcim yaaaaaa

Gitmeden hemen bi cevap yetiştireyim, bence de saçı

zor ekşiye yazar olmak. ben yazarım evet. eğlenceli ama aynı zamanda da bazen gerçekten geriliyorsun yazılanlara.

littlesunshine o kadar da degıl rıca ederım. guzel yerdır zonguldak...

Tebi güzel Zonguldağım Hele kapuz plajım, ah ulen ilk orda aşık olduydum

Katılıyorummmmmmm
Gözlerinle mi oynuyorsun engin sen yewrım demek istiyorum

bblau benim kızlardan birinin adı Azra....
Ben beğeniyorum...

little sunshine verdiğin linkten baktım hala göremedim iyi mi senin pipiliyi...

elefera çok sağol canım çok güzel sözlerin...

azelya canım ben benim müdürle azıcık kapıştım da...
yalnız bıraktım seni..
liste harika olmuş...

biz o bakışa yağmurun altında kalmış köpek yarvusu bakışı dıyoruz bblua... yerım yer....

bendekı rahatlığa bak ya. bırazdan kocam gelecek ve bız ıftara davetlıyız ve benım banyoya gırmem lazım. offfff... bende kaçayım yavaştan. opuyorum sızı kızlar. kendınıze de meleklerınıze de ıyı bakın.

oyunculuğuna sözüm yok,rollerini gerçekten iyi taşıyo ben fiziki anlamda söylemiştim saçı,kaşı,gözü vs..
bende onu şuan beyenmiyorum değil,ama dediğim gibi bu dizide beyendim..(görüntü olarak)

Benim tsh degerim 0.10 civarinda seyrediyor olmasi gereken degerin cok altinda yani cok fazla calisiyormus sol tarafimda iltahapli bir nodul saptandi biyopsi temiz cikti.eger bu ayda ayni degeri gosterirsek ilaca baslayacakmisiz artik.cok fazla carpintim oluyor beni etkileyen birde su tuvalet isi disarda olunca sikintili iste gunde 5-6 sefer.ben en cok bebise bisey olursa diye korkuyordum ama endokrin uzmani rahatlatti beni.

kızlar merhaba ben bir mart 2012 annesiyim yorumcu die bi sitede bebek cinsiyeti ile ilgili bi şey var tutuyomu die bakıyoruz ben üye oldum.cinsiyeti yakında belli olan veya olacak olanlardan yardım isticektim.olabilir mi?

iste tablooooooooo kizlarr azelya eline saglik guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…