- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.261
Ben dün doktora gittiğimde sordum normalde benim ki SAT a göre 12 gün felan geriden geliyordu ve dün gittiğimizde 17+4 felan olması gerekirken doktor 18+0 dedi..
Ve dedim ki benim kafam karışıyor doktor bey ben SAt a göremi doğum yapcam bebeğin gelişimine göre mi dedi bebeğin gelişimine göre dedi..
Bayanlar, 17 haftada bebeğinizin ağırlığı nedir yada ne olmalı bilen varmı?
hayır yarın 18+0 olacam. 17.nci haftayı devırecem yani. ardımda bırakacam azo. anlıyo musun beni.
ama ultrasona gore ben yarın 19+4 falan olmam gerekıyor.
aaaa yanı ben ocagın sonunda doğuracam gibi. ıyı ıyı sevındım.
Şimdi benim doktorlara sorup, okuyup öğüttüklerimden çıkardığım eğer SAT’ından önde gidiyorsan SAT’a göre doğum yapılacak.
Bir arkadaşımız da söylemişti ya littlesunshine mıydı, doktoru demiş hani CRL’ye göre önde giden bebekler için. Bunu aynı sene doğup da biri 160cm diğeri 180 cm olan insanlar gibi düşün diye.
Ama geç döllenme olup da SAT’a göre geriden gidenler usg ölçümlerine göre doğuracaklar.
Ay kafam karıştı, ee benimki ultrasonda 1 hafta ilerden gidiyor, şu an 21 haftalık ultrasona göre o zaman ben 19 hafta sonra doğurcam mı kız :26:
Ayyy 19 hafta yazmıssın ya yemınle heyecanlandım.
Gozume o kadar az geldı kı.
Benım 24 hafta var daha.
Şimdi benim doktorlara sorup, okuyup öğüttüklerimden çıkardığım eğer SAT’ından önde gidiyorsan SAT’a göre doğum yapılacak.
Bir arkadaşımız da söylemişti ya littlesunshine mıydı, doktoru demiş hani CRL’ye göre önde giden bebekler için. Bunu aynı sene doğup da biri 160cm diğeri 180 cm olan insanlar gibi düşün diye.
Ama geç döllenme olup da SAT’a göre geriden gidenler usg ölçümlerine göre doğuracaklar.
bu arada mesajların altındaki begen butonu nereye gitmiş haberi olan gören bilen varmı?
Ay kızlar valla sanki birileri kasıklarımı tepikliyor gibi..
Yumruk atıyor sanki..
Kasık ağrısı değil eminim..
Bir kaç gündür hissediyorum..
Yumruk atıyor sanki..
Canım süpriz artık, an itibari ile ne zaman doğuracağımı bilemiyomHayır yaklaştıkça yusuf yusuf olmaya başlıcam ben onu hissettim
Canım süpriz artık, an itibari ile ne zaman doğuracağımı bilemiyomHayır yaklaştıkça yusuf yusuf olmaya başlıcam ben onu hissettim
zaten o butonu bulsak bi daha hiç bırakmıcazzz
Yumruk atıyor sanki..
Bugunlerde cok yakin bir arkadasim dogum bekliyor, hafta 39, heyecan hat safhada sinirler de fena gerilmis durumda, niye doguramiyorum ben diye tutturmus, erken dogum yapicam diye inandirdi kendini, erkenden izne falan ayrildi, simdi de deliriyor evde.
Bizim izinler ocak a geliyor Allah'im nasil oturcam ben evde, simdiden derdi aldi... :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?