- 24 Şubat 2011
- 913
- 6
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.281
evet tatlım bendim o. bana aynen öyle söyledi :44:
Valla kızlar benimde kafam karıştı..
İlk zamanlar Sata göre 13 gün felan vardı aramda şimdi 7 gün felan var yani fark kapanıyor..
Benim doktorum bana hiç adet tarihimi sormadı..=)
Doktordan doktora değişiyor..
bblaunun dediği gibi geç döllenme olanların ki bebeğin gelişimine göre..
Sattan önce gidenlerin kide Sata göre..
gibi gibi..
benim bildiğim sata göre hesaplanıyor
doktorun usg de ölçtüğü 1 mm bile oynasa gelişimi farkediyormuş
yani o gün doktorun eli kaysa farklı çıkıyor bebeğin duruşuyla da ilgilidir bu durum
en doğru olanı sata göre olandır bence
hayır yarın 18+0 olacam. 17.nci haftayı devırecem yani. ardımda bırakacam azo. anlıyo musun beni.
ama ultrasona gore ben yarın 19+4 falan olmam gerekıyor.
aaaa yanı ben ocagın sonunda doğuracam gibi. ıyı ıyı sevındım.
Bugunlerde cok yakin bir arkadasim dogum bekliyor, hafta 39, heyecan hat safhada sinirler de fena gerilmis durumda, niye doguramiyorum ben diye tutturmus, erken dogum yapicam diye inandirdi kendini, erkenden izne falan ayrildi, simdi de deliriyor evde.
Bizim izinler ocak a geliyor Allah'im nasil oturcam ben evde, simdiden derdi aldi... :18:
canım son aylar öyle zor oluyor ki bel ağrısı sırt ağrısı koca bir karın
zaten iş yerindeyken iznim gelsede eve gitsem diye bakıyorsun
oyüzden hiç evde ne yapıcam diye düşünme
birde biliyorsunuzdur herhalde bebeğe yıkamadan ütülemeden hiç bir şey giydirmemek gerekiyor
onlarla meşgul oluruz
Bayanlar, 17 haftada bebeğinizin ağırlığı nedir yada ne olmalı bilen varmı?
Uff benimki de aynisi durur durur cikicak vakit sunu mu giyiyim bu parfumu mu sikayim, utu yapmaya kalkar ben kapida beklerim. Ben de hazirlaniyom ama babamdan terbiyeliyim ben, kapida beklemeye dayanamaz kendisi, evde 4 bayan olunca, biz de onu kizdirmayalim diye ogrendik tabi mecburen.
Ama isyerinde bi tane tez canli bir hatun var yolucam sacini bi gun, gene bi soru sordu bi dakka dedim mesgulum, benim yanitimi beklemeden mail atmis herkese, ben de dedim sen cik aradan madem ben hallederim, saygisiz nolucak...
Insallah.
Hamılelıkte bana bırsey oldu zaten.
Otomatıkman zararlı urunlerden tıksınmeye basladım.
Mesela; sıgara, kızartma, mayonez...
Asitli ıcecek yıllardır ıcmem zaten.
ıyı oldu ıyı, ınsallah boyle devam ederım.
bblaucum bende satımda geride gidiyom 2 hafta normalde 2mayıs satım doğum 6şubat falan olması gerekıyo.
geriden geldığımız içiin 20 şubatta kısmetse doğumum..
selam kızlar yeni katılıyorum aranıza 18+1 haftalık hamileyim. bu hafta 4lü test sonucumu aldım çok şükür iyi çıktı bebgim 250 gr agırlıgındaymış.hareketlerini hissediyorum 16 haftadan sonra resmen tekme atıyor. allah hepimizin bebegine sağlık versin inşallah bir aydır çok kötüydüm 2 li test iyi çıkmamıştı ama dün doktor herşeyin güzel oldugunu söyledi çok şükür
Seninki gene erken olmus ben gecen hafta sadece pirpirlanma hissediyorum daha dun (18. hafta bitiminde) tepikler geldi pespese, kemikler baya gelisti heralde, babasi bile hissetti
Ben de SAT'a göre 1 hafta kadar gerideydim canım, sonra bebek o aranın 4 gününü kapadı.
Şu an SAT'a göre 19+3, USG'ye göre 19+0ım....
Ayyyy eveeetttt, son ay onların minnak kıyafetlerini yıkayıp, ütüleyip yerleştiricizzzzz
Bak ben de önceden alışkanlığım olan özellikle cips,çerez,fast food, mayonez,soslar filan pek aramaz oldum.
Ama birkaç kez yedim hamburgeri,canım çekti diye.
Asitli içecekleri de birkaç kez birkaç yudumcuk şeklinde içtim.
İhtiyac hissedersem maden suyu içiyorum.
selam kızlar yeni katılıyorum aranıza 18+1 haftalık hamileyim. bu hafta 4lü test sonucumu aldım çok şükür iyi çıktı bebgim 250 gr agırlıgındaymış.hareketlerini hissediyorum 16 haftadan sonra resmen tekme atıyor. allah hepimizin bebegine sağlık versin inşallah bir aydır çok kötüydüm 2 li test iyi çıkmamıştı ama dün doktor herşeyin güzel oldugunu söyledi çok şükür
Burda hamilelik takvimini hem ay hem de hafta olarak gosteriyor ufak ufak aciklamalari da var gunlere gore bebegin kilosu boyu, o gun neresi gelisti falan. Basarili...
Pregnancy Calendar - Your Pregnancy Day by Day
Maşallah canımmmHeryerini mi tepikliyor yoksa belli bir yeri mi?
ben de dün gece dizi izlerken sağ kasığıma 2 tekme yedim. tekmeydi eminim çünkü bugüne kadar hissettiğim hiçbirşeye benzemiyordu.
yakında yolculuk yaptığım ve manyak doktor aşağıda kafası düşük tehlikesi var deyip korkuttuğu için "çok şükür allahım" dedim. rahatlamış bir şekilde osmanı izledim
Ayyyy eveeetttt, son ay onların minnak kıyafetlerini yıkayıp, ütüleyip yerleştiricizzzzz
Ay evet ya, kım bılır nasıl eglenecegız.
Sen bır cok heyecanı tattın.
ınsallah bende cınsıyetını ogrenırsem, hemen baslayacagım hazırlıklara.
O zaman kımse tutamaz beniiiiiiii...
ıyı olmus o zaman canım.
Zararlı ne varsa uzak durmussun bak.
Maden suyu zaten cok yararlı, bende onu ıcmezdım artık ıcıyorum.
Valla bır bakıma sevdım ben bu hamılelıgı.
En cok da esım benı nazlandırıyor ya, onu.
Gecenlerde neye kızdıgımı bıle hatırlamıyorum gıttım kolunu bı' cımdıkledım, anında morardı.
Ve adamcagız sadece 'sen bı dogur, gorusecez o zaman senınle' dedı.
Bende dıyorum kı, 'Bu dogsun, hemen ardından bı tane daha, sonra bı tane daha doguracagım'
Guluyor bana, valla Allah razı olsun, cok cekıyor nazımı, sinirli hallerimi.
Ay evet ya, kım bılır nasıl eglenecegız.
Sen bır cok heyecanı tattın.
ınsallah bende cınsıyetını ogrenırsem, hemen baslayacagım hazırlıklara.
O zaman kımse tutamaz beniiiiiiii...
ıyı olmus o zaman canım.
Zararlı ne varsa uzak durmussun bak.
Maden suyu zaten cok yararlı, bende onu ıcmezdım artık ıcıyorum.
Valla bır bakıma sevdım ben bu hamılelıgı.
En cok da esım benı nazlandırıyor ya, onu.
Gecenlerde neye kızdıgımı bıle hatırlamıyorum gıttım kolunu bı' cımdıkledım, anında morardı.
Ve adamcagız sadece 'sen bı dogur, gorusecez o zaman senınle' dedı.
Bende dıyorum kı, 'Bu dogsun, hemen ardından bı tane daha, sonra bı tane daha doguracagım'
Guluyor bana, valla Allah razı olsun, cok cekıyor nazımı, sinirli hallerimi.
maşallah sana da bebeğine de..umarım bizde bu açığı kapatırız canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?