2012 Şubat Anneleri

Seninki gene erken olmus ben gecen hafta sadece pirpirlanma hissediyorum daha dun (18. hafta bitiminde) tepikler geldi pespese, kemikler baya gelisti heralde, babasi bile hissetti

Bende dün gittim doktora 18+0 dedi..
Ben öyle dışardan hissetmedim daha..
Çünkü iş yerinde otururken birden geliyor gibi..
Babasıda hissetmedi daha ama bir kaç gündür ilk kez böyle oluyor, yumruk gibi bişe..
Gaz olsa öncekiler gibi olurdu bu farklı bişe..
Doktorda dün maşallahh bebek çok hareketli dedi..
Giderken çikolata yediydim artıkım ondan mı bilemem..
Bugün bir kaç kez hissettim ama dün daha fazlaydı..

İnşallah öğrenirsin bu kez canım, ne zaman kontrolün? Seninkisi de kızmış gibi geliyor bana

ınsallah canım.
Bızım kontrol artık ne zaman ıstersek o zaman
13 Eylul du normalde ama, bız dayanamadık pazar gunu gıttık ve havamızı aldık.
Sımdı bır ıkı hafta gecsın, cınsıyet ıyıce bellı olsun dıyorum.
20'sıne kadar gıderız herhalde.

Hayırlı evlat olsun da, ınsallah kız olur.
Gercı esım de sanı devam etsın dıye erkek ıstıyor ama,
ben ona erkekte dogururum

Bu arada enıce hosgeldın aramıza

Dikkatimi çeken birşey var.Aşağıdaki sürekli topikte olduğunu gördüğüm ama hiç yazmayan arkadaşlar var.
Ben mi kaçırıyorum yazdıklarını,yada neden yazmıyorlar??

Ben çıkıyorum fıstıklar, kendinize iyi bakın, yarın öğlen 4ten sonra giricem bebişimi görücem 12de
Öptüm hepinizi

Dikkatimi çeken birşey var.Aşağıdaki sürekli topikte olduğunu gördüğüm ama hiç yazmayan arkadaşlar var.

Bende sürekli topikte görünüyorum..
Yani başka şeylerle uğraşsam işimi yapsam dahi bu sayfayı indiriyorum öyle uğraşıyorum sonra güncelleyip okuyorum vaktim varsa cevap yazıyorum..
Yani sürekli topikte gördüğün arkadaşlarda büyük ihtimalle benim gibi yapıyordur..
İşleri olduğundan yazamayanlarda vardır, okumakla yetiniyorlardır..
Yada burda koyu sohbet var sohbete katılmaya çekiniyorlardır..

slm kızlar bende inş cuma günü gidicem doktora..meleğimi çok merak ediyorum..daha oğluma doğru düzgün alışveriş yapamadım sabırsızlanıyorum inş oda olur..öptüm sizleri....kendinize iyi bakın..

Ben tutamıyorum kendımı valla.
Eve 10 dk gec kalsa, hemen arıyorum,
'evının yolunu mu unuttum, kımınlesın, daha gelme eve, ıstemıyorum senı' dıye.
ısın kotusu yarım saat sonra yumusuyorum, gıdıp opuyorum, ozur dılıyorum.
Ayy adam benden ıllallah etmıstır kesın.

Neyse canlar, cıkıyorum ben.
Aksam belkı gırerım.

Azelyacıgım sana da sımdıden gozun aydın dıyeyım.
Oglunu goreceksın ya, yarın keyfınden gecılmez artık

Yok tatlım,gördüğüm rumuzlardan bir tanesine tıkladım mesela, hiç bir konuda tek satır bile yazmamış bugüne kadar bizim konu da dahil.
Kaç günlerdir hep görüyorum ama...
Ben de her zaman yazmasam da açık duruyo olabiliyo da bizim gibi değil kastettiklerim.Hiç yazmamışlar bugüne kadar ne bu konuda ne başkasında.

Hımmm..
Ayy işte o nedenle foto felan koymaktan korkuyorum ya dün hemen ekledim sildim ne olur ne olmaz..
Başka amaçlar için gelenlerde vardır elbet..
Tabiki günahlarını almayalım hemende..
Neyse bende yavaş yavaş çıkar..
Daha kocişle pazar yapcaz..
Evde hiç bişe yok yiyecek..
Herkese iyi akşamlar..

bende sürekli yazamayan ama vakit buldukça geçmişi okuyanlardanım..
işimden dolayı yazamasam da takip ediyorum..
rahatsızlık veriyorsam gidebilirim
ama kalıp okumayı çok isterim

çıkanlara iyi akşamlar....yarın görüşürüz....bende çıkıyım..eşim gelicekkk..
benimde karnım bugün hiç sert değil,bi huzursuzluk var zaten içimde..
daha dün gördüm bebeğimi,çok huzursuzum..
kızlar ben çıkıyorum ama bişey sorucam sizlere,ya ben hala çok tedirginim,,sanırım detaylı ultrasona girene kadarda devam edicek..
en çok da korktuğum şey ne biliyormusunuz??gebelikte kan pıhtılaşması!bunuda kk dan tesadüfen öğrendim ve çok korktum,,nasıl teşhis edilir,nayapılması gerekir?vs..bebek kayıpları oluyormuş bu yüzden..
az önce araştırıyordum da ınr,aptt,ve pt ye bakılıyormuş!belki bilgisi olan vardır!bu değerrler düşük oluncamı pıhtılaşma var demek,yüksek oluncamı anlayamadım!((
allahım sen bebişlerimizi koru..
ayşebahar bugün yoktu sanırım..

bende genelde foruma girip yazılanları okuyorum,bazı günler hiç yazamadığım oluyo,bazen sayfalara yetişemiyorum kaçırıyorum ama genelde gün içerisinde bilgisayarım hep açıktır,ve kk dayımdır!diğer arkadaşlarda büyük ihtimalle öyledirler..

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum fıstıklar, kendinize iyi bakın, yarın öğlen 4ten sonra giricem bebişimi görücem 12de
Öptüm hepinizi

kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere

İyi pazarlar tatlım

bende sürekli yazamayan ama vakit buldukça geçmişi okuyanlardanım..
işimden dolayı yazamasam da takip ediyorum..
rahatsızlık veriyorsam gidebilirim
ama kalıp okumayı çok isterim

Yok hayatım kastettiğim sen değilsin.Kastettiğim kişi-kişiler sürekli yazamayan yada arada yazan kişiler değil.
Bu topikte yada herhangi başka bir topikte her bir kelime dahi yazmamış fakat gün boyu aşağıda okuyanlar kısmında adı görünen kişiler.
Ben böyle bişeyi yazınca da hemen kapattı zaten bi tanesi mesela.
Neyse, her ne amaçla geliyosa artık...
Yoksa 1-2 defa da olsa yazmış arkdaşlarımızı hatırlıyoruz zaten....

Canım öyle bir sorunun yokken neden taktın ki kafana şimdi bunu?
Benim pek bilgim yok bu konuda ama KK'da nicedir arada sırada görürüm bu konuda konuşanları, ara ara hep lafı geçer online takipte filan dikkatimi çekmiştir.
İstersen bi yazışanlara sor ama,takma kafana...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/337873-gebelikte-kan-pihtilasmasi.html

merhabalar arkadaşlar,nihayet kendimi azcıkda olsa topladım.çok şükür.pazartesi dr randevum vardı 22 cm dedi bebeğime kiloyu da dedi ama unuttum.iri bi bebek olacak dedi.benim zaten diğer iki kızım da 4400 falan doğmuşlardı.e malum ben iriyim babamızda çok uzun nolacak bebelerimde biraz iri oluyo.

pazartesi işe başladım arkadaşlarım çok şaşırdılar aynı duruyosun hiç karnın büyümemiş diye.çok sevindim ,aslında evde çok belli eşofmanla falan ama okula giderken elbise giyiyorum pek anlaşılmıyo.

Canım çok sevindim toparlanmana...Allah evlatlarına, ailene uzun ömür,sağlıklar versin.
Bebeğine de maşallah.Benim bebeğim de biraz iri anası kılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…