- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.321
Hımmm..
Ayy işte o nedenle foto felan koymaktan korkuyorum ya dün hemen ekledim sildim ne olur ne olmaz..
Başka amaçlar için gelenlerde vardır elbet..
Tabiki günahlarını almayalım hemende..
Neyse bende yavaş yavaş çıkar..
Daha kocişle pazar yapcaz..
Evde hiç bişe yok yiyecek..
Herkese iyi akşamlar..
Canım çok sevindim toparlanmana...Allah evlatlarına, ailene uzun ömür,sağlıklar versin.
Bebeğine de maşallah.Benim bebeğim de biraz iri anası kılıklı
einstein, yanlış hatırlamıyorsam sen aydan hanıma gidiyordun sana zahmet olmazsa ve bi mahsuru yoksa ne kadar ücret ödüyorsun yazar mısın.teşekkür ederim şimdiden:)
250 lira muayene ücreti tahlil vs testler için koru hastanesine yönlendiriyor oraya da fark ödüyorum çalışaan olduğum için.
Sen kime gidiyorsun? Değiştirmeyi mi düşünüyorsun
Kızlar az önce nereden estiyse, ovulasyon topiğinde eski sayfalara bakayım dedim.
Orda yazardım eskiden.Çok güzel arkadaşlıklar kurdum hepsine selamlar ediyorum burdan, ama çok samimi olduğum 2 arkadaşım vardı orda sürekli ve halen görüştüğüm.
Allaha hamdolsun üçümüz de peşpeşe hamile kaldık, biraz uzun bekledik ama kaldık....
Onlarla yazışmalarıma bakarken eski sayfalara tıkladım, düşük yaptığım günlerde yazdıklarıma baktım...
Çok duygulandım, ne kadar bağlanmışım o bebeğe, ne kadar üzülmüşüm, kötü günler yaşamışım...
Rabbim bir daha ne bana ne kimselere yaşatmasın...
Biraz da ağladım hatta...Çok hüzünlüyüm şu an....
Evet canım tahlillere ayrı ücret ödüyorum mesela ikili test ve iki ya da üç tam atırlamıyorum hormon testi için 150 ye yakın bişey ödedim.evet canım değiştirmeyi düşünüyorum.dikmende 29 mayıs hastanesi var oraya gidiyorum.tahliller için de ayrı mı ödüyorsun?
Kızlar az önce nereden estiyse, ovulasyon topiğinde eski sayfalara bakayım dedim.
Orda yazardım eskiden.Çok güzel arkadaşlıklar kurdum hepsine selamlar ediyorum burdan, ama çok samimi olduğum 2 arkadaşım vardı orda sürekli ve halen görüştüğüm.
Allaha hamdolsun üçümüz de peşpeşe hamile kaldık, biraz uzun bekledik ama kaldık....
Onlarla yazışmalarıma bakarken eski sayfalara tıkladım, düşük yaptığım günlerde yazdıklarıma baktım...
Çok duygulandım, ne kadar bağlanmışım o bebeğe, ne kadar üzülmüşüm, kötü günler yaşamışım...
Rabbim bir daha ne bana ne kimselere yaşatmasın...
Biraz da ağladım hatta...Çok hüzünlüyüm şu an....
Evet canım tahlillere ayrı ücret ödüyorum mesela ikili test ve iki ya da üç tam atırlamıyorum hormon testi için 150 ye yakın bişey ödedim.
Aydan hanım gerçekten iyi bir bayan ama bu tuzlu ücreti karşısında ayda bir kere olan randevumu bekliyorum. Burda bazen görüyorum haftada bir bile doktora giden var benim durumum öyle değil. Ama cep telefonunu veriyor hatta burnum kaşınıyor neden diye bile ara diyor yani herşey için çekinme diyorama ben aramadım hiç aramamı gerektirecek birşey olmadı çok şükür.
adese cumaya ranedevum var sormak istediğin aklına takılan birşey varsa senin yerine Aydan hanıma ben sorabiliriim sonra burdan sana iletirim. Ben soracaklarımı not alıyorum şimdiden gidince sınav yapcam :)
ya bende çok istiyorum ona gitmeyi ama 250 çok fazla.yine de eşim akşam gelince ona bi sorayım belki şartları zorlayabilirim.ben 2.kızım da ona gitmiştim.kızıma hamileyken de eşim trafik kazası geçirip cezaevine girmişti.benim doğumuma yakın çıkmıştı.son kontole eşimle gitmiştim .aydan hanım yerinden kalkıp eşime sarılmıştı aaaaa ne güzel bi haber diye.insanı gerçekten rahatlatan bi hekim yani:=)
canım sağol ilgine.şu an aklıma bişey gelmiyo ama cumaya kadar gelirse sana yazarım.sen nerede oturuyorsun ben keçiörendeyim.
benim de annem balgatta oturuyo.aslında bana da çok uygun yani.ama dediğim gibi bi memur maaşıyla biraz zorlanırım gibime geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?