- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.341
kızlar ben 2 li testi yaptırmadım doktorumda bişey demedi herşey normal gidiyor dedi 3 lü testi sorucam cuma günü ama yaptırmamızın ne anlamı varki..sonuçta bebek sakatta olsa allah korusun bu saatten sonra bişey yapamayız zaten..bide onun gerginliği olcak tahliller nasıl çıkıcak diye...oda yetmezmiş gibi 3 lü testte karından sıvı alınıyor şırıngayla oda cesaret işi..valla çok kararsızım...:44:
düşük yaptığını bilmiyordum çok üzüldüm.inşallah allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
Kızlar az önce nereden estiyse, ovulasyon topiğinde eski sayfalara bakayım dedim.
Orda yazardım eskiden.Çok güzel arkadaşlıklar kurdum hepsine selamlar ediyorum burdan, ama çok samimi olduğum 2 arkadaşım vardı orda sürekli ve halen görüştüğüm.
Allaha hamdolsun üçümüz de peşpeşe hamile kaldık, biraz uzun bekledik ama kaldık....
Onlarla yazışmalarıma bakarken eski sayfalara tıkladım, düşük yaptığım günlerde yazdıklarıma baktım...
Çok duygulandım, ne kadar bağlanmışım o bebeğe, ne kadar üzülmüşüm, kötü günler yaşamışım...
Rabbim bir daha ne bana ne kimselere yaşatmasın...
Biraz da ağladım hatta...Çok hüzünlüyüm şu an....
Eveet bizim ki gösterdi bugün cinsiyetini kızımız oluyormuş çok allak bullak bir duyguymuş yaa uçtum havalara herşeyi unuttum bir anda falan :))) Kızım olacak kızım olacak:)))
Eveet bizim ki gösterdi bugün cinsiyetini kızımız oluyormuş çok allak bullak bir duyguymuş yaa uçtum havalara herşeyi unuttum bir anda falan :))) Kızım olacak kızım olacak:)))
günaydın kızlarrrrrrr
cinsiyet öğrenen arkadaşlar tebrik ederim darısı başıma
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gunaydın kızlarNasılsınız bakalım? Bebişlerinizi öpüyorum en kocamanından
İcimde bugun tuhaf bir heycan var. Sanki birsey yapacakmısım ve cok mutlu olacakmısım gibi.
Hadi hayırlısı bakalım :44:
günaydın dünyammm ayyy ne güzel
allah hayırlara çıkarsın inşallah mutluluğunu
günaydın arkadaslarrr.dünyam benimde içimde bugun garip bi his var dün durduk yerde sinirlerimi yordular ondan sanırım. cinsiyet öğrenecektik dün 2 farklı doktor 2 farklı tahminde bulundu cok aydınlatıcı oldular yani.bende napsam gitsem mi baska doktora yoksa bi daha ki ayımı beklesem diye düşünüp duruyorummm...
Günaydın kızlar, hepimize mutlu günler diliyorum
Nazome, bana da 2 farklı doktor 2 farklı tahminde bulunmuştu, seni çok iyi anlıyorum. Ben sonra çok pişman oldum neden gittim ki sanki cinsiyet öğrenicem diye... En iyisi takibini yapan doktorunla olan randevunu bekle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?