- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.361
17+3 günlük olduk dün doktor önce bacaklarını cok sıkı kapatmıs kesin bişey göremiorum dedi arkasından yok yok kız dedi sonra ben hocam gecen ayda yüksek ihtimal erkek gibi demiştiniz deyince baska bi doktor arkadasını cagırdı o da ben bu görüntüde bi sey söylemezdim dedi.içine kurt düşen ben evin yakınında bi tıp merkezine gittim sanki hiç doktora gitmemiş gibi o gün.hersey gayet yolunda falan dedi arkasından ben sorunca hocam cinsiyet görebiliyomusunuz diye evet erkek dedi.iyice kafam karıstı.söyleyin kızlar napim ben? bi sonraki ayımı bekleyeyim yoksa bi kaç gün sonra yeniden bi doktoramı gideyim.hayır zaten merak ediyodum şimdi iyice karmakarısık oldum.
Gunaydın canım. Senin yerinde olsam ben de aynı seyleri hissederdim sanırım seninle.
Kac haftalıksın peki suan? 2 farklı doktorun da tahminde bulunabilecegi kadar kucukse bebegin biraz daha beklemeni tavsiye ederim.
Ben 16+4 de ogrendim cinsiyetini. Sadece 1 doktora gittim ama bazen benim de icime suphe dusuyor acaba dogru mu tahmin etti diye..
günaydın kızlarrr
dünyam inşallah günün hep böyle mutlu ol..!!!
günaydın dın dın...
fıstık anneler ve fıstıkella bebeleri.
hobaaa tarkan eşliğinde iş erinde dans ediyorum şuan... içimden ama... süper figürler buldum kendime. niye bilmem güzel bi gün bugün evet. dance
17+3 günlük olduk dün doktor önce bacaklarını cok sıkı kapatmıs kesin bişey göremiorum dedi arkasından yok yok kız dedi sonra ben hocam gecen ayda yüksek ihtimal erkek gibi demiştiniz deyince baska bi doktor arkadasını cagırdı o da ben bu görüntüde bi sey söylemezdim dedi.içine kurt düşen ben evin yakınında bi tıp merkezine gittim sanki hiç doktora gitmemiş gibi o gün.hersey gayet yolunda falan dedi arkasından ben sorunca hocam cinsiyet görebiliyomusunuz diye evet erkek dedi.iyice kafam karıstı.söyleyin kızlar napim ben? bi sonraki ayımı bekleyeyim yoksa bi kaç gün sonra yeniden bi doktoramı gideyim.hayır zaten merak ediyodum şimdi iyice karmakarısık oldum.
günaydın canlar...
rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah...
günaydın dın dın...
fıstık anneler ve fıstıkella bebeleri.
hobaaa tarkan eşliğinde iş erinde dans ediyorum şuan... içimden ama... süper figürler buldum kendime. niye bilmem güzel bi gün bugün evet. dance
İnsallah hepimizin gunleri mutlu gecer canım.
Allah sıkıntı, bela vermesin insallah hicbirimize..
Amiiiiiiiiiiiin Dünyam. Herşeyin yoluna girmesine çok sevindim tatlım...
Gunaydın canım ım ım..
Evet bence de guzel bir gun gibi geliyor ama Allah sonunu hayıretsin insallah..
Çocuğa daha sakin şeyler dinlet annesi, o artık sesleri duyabiliyor sanırım. Klasik müzik falan aç, sonra doğunca yerinde duramaz falan
aminnn... ya hani bu kız olacak annelerin bebeklerine sonradan erek diyorlar ya bu ara içimde garip bi his var. rüyamda da kız bebekle ilgili şeyler görüyorum... benim oğlan da dönermiş ehehehe
Simdilik oyle gorunuyor da bakalım (=
Bugun gizli gizli doktora gidesim var oglumu gormek icin ama kesin bir yerden yakalanırım gibi geliyor
aminnn... ya hani bu kız olacak annelerin bebeklerine sonradan erek diyorlar ya bu ara içimde garip bi his var. rüyamda da kız bebekle ilgili şeyler görüyorum... benim oğlan da dönermiş ehehehe
Benim de icimde suphe var nedense baska doktora daha gidip onaylatmak istiyorum ama malesef oyle bir sansım da yok..
İcim dısım erkek diyor ama baskasından da duymak istiyorum
Haylaz seni, dur 2 dk yerinde sonra burda forum olarak eşine ne yalan söylesek diye düşünüyoruz
Ay bacım hiç sorma. Ben de sürekli rüyamda çocuk emziriyorum: erkek, çocuk kaybediyorum sonra buluyorum: oğluuuum diyorum. Allah sonumu hayretsin. Şuan çok tırsıyorum ya çocuğuma bir dahakine "Aaaaaa erkekmiş bu" derler diye
ruh halime göre açıyorum valla. hafız olacak benim oğlum, annesi o'na her boşluğunda kuran okuyor.
bu arada kızlar bol bol yusuf suresini okuyun. nur topu gibi yusuf yüzlü bebişlerınız olsun.
kızkardeşim pazartesi gününe detaylı ultrason ceken eyüp ekiciden randevu almıs.bi ben değilim ki merak eden catlıcam abla diyor.sanırım son noktayı pazartesi koyarız :) hadi hayırlısı diorum ve 4 günlük bekleme sürecine geçiyorumm...
merhabalar arkadaşlar,
nasılsınız,tailimiz bitti istanbula döndük.çok şey kaçırmışım.ne çok yazmışsınız.az sonra okuyacağım hepsini.
öncelikle cvs testimin sonucu normal çıktı.çok şükür,mutluyum...
facebook sayfası kapandımı kızlar bana bildiriler gelmiyor.buluşma nasıl geçti.resimlerinizi gördüm,ama sonra okuyamadım yorumları...
ayrıca baş sayfadaki listedede ismim silinmiş,aaa siz beni iyice unutmuşsunuz:)))))şaka şaka yazarız yine herhalde değil mi sorun değildir umarım:)))herkeslere ve bebişlerine selamlar....
Acaba esime soyleyip, kızmasını goze alarak sansımı mı denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?