2012 Şubat Anneleri

Hımmm 17+3 sen kesin bir sonuc soylemeleri lazım ama bebek gostermiyorsa sadece tahminde bulunmuslardır demekki.

Baska bir doktora daha git ama guvenebilecegin bir doktor olsun bu sefer.

Doktora gitmeden yarım saat 1 saat kadar once meyvesuyu ic ve cikolata ye.

Ben gittigimde doktor net goremiyorum ama erkege benziyor dedi git meyvesuyu ic dedi.

Yarım saat sonra tekrar usg ye sokto ve net olarak erkek dedi. İse yarıyor yani.

İnsallah bu sefer ogrenirsin. Allah gonlune gore versin canım..

17+3 üz yani dün öyleydik hani küçükte değil ama bebek bacaklarını cok sıkı kapatmıs ve yüz üstü yatıyordu.yediğim çikolatalar coktan basenlerime varmıstır ama bizimki dönmedi bile bi zahmet.bende küçük bi dönemde olmadığımız için bu kadar kafam karıstı sanırım.

Gunaydın canım ım ım..

Evet bence de guzel bir gun gibi geliyor ama Allah sonunu hayıretsin insallah..

Aslında 14. haftadan sonra netleşiyor ama nedense bazen bu tip kafa karışıklıkları oluyor. Mesela bana 15. haftada erkek dediler, 16. haftada kıza benziyor dediler. Netice: kızım oluyor. Ama halen kendi doktorum: (garantici biri olduğundan) %51 kız, ama bu son sözüm değil dedi. Beni gören herkes "erkek" diyor, karnıma, popoma, yüzüme bakıp insanlar halen kız olduğuna inanmıyorlar Ama bence de kız :) Valla 2 hafta sonra erkek derlerse bayılır kalırım şurda heralde

günaydın canlar...

rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah...

Günaydın, amin inşallah :)

Çocuğa daha sakin şeyler dinlet annesi, o artık sesleri duyabiliyor sanırım. Klasik müzik falan aç, sonra doğunca yerinde duramaz falan

İnsallah hepimizin gunleri mutlu gecer canım.

Allah sıkıntı, bela vermesin insallah hicbirimize..

Amiiiiiiiiiiiin Dünyam. Herşeyin yoluna girmesine çok sevindim tatlım...

Ticker'ımda bu yazıyormus kızlar

Can hear mom's heart beat and muffled sounds from outside: Anne kalp atışı ve dışından gelen boğuk sesler duyabiliyor.

Gunaydın canım ım ım..

Evet bence de guzel bir gun gibi geliyor ama Allah sonunu hayıretsin insallah..

aminnn... ya hani bu kız olacak annelerin bebeklerine sonradan erek diyorlar ya bu ara içimde garip bi his var. rüyamda da kız bebekle ilgili şeyler görüyorum... benim oğlan da dönermiş ehehehe

Kızlar bu arada benim 2 gündür karın bölgemde, hem kasıklarıma hem mideme hem de yanlara doğru kramp tarzı ağrılarım oluyor. Acaba bebek kendine yer mi açıyor yaaa? Endişeleniyorum doğrusu...:26: :26:

Çocuğa daha sakin şeyler dinlet annesi, o artık sesleri duyabiliyor sanırım. Klasik müzik falan aç, sonra doğunca yerinde duramaz falan

ruh halime göre açıyorum valla. hafız olacak benim oğlum, annesi o'na her boşluğunda kuran okuyor.

bu arada kızlar bol bol yusuf suresini okuyun. nur topu gibi yusuf yüzlü bebişlerınız olsun.

kızkardeşim pazartesi gününe detaylı ultrason ceken eyüp ekiciden randevu almıs.bi ben değilim ki merak eden catlıcam abla diyor.sanırım son noktayı pazartesi koyarız :) hadi hayırlısı diorum ve 4 günlük bekleme sürecine geçiyorumm...

aminnn... ya hani bu kız olacak annelerin bebeklerine sonradan erek diyorlar ya bu ara içimde garip bi his var. rüyamda da kız bebekle ilgili şeyler görüyorum... benim oğlan da dönermiş ehehehe

Benim de icimde suphe var nedense baska doktora daha gidip onaylatmak istiyorum ama malesef oyle bir sansım da yok..

İcim dısım erkek diyor ama baskasından da duymak istiyorum

Simdilik oyle gorunuyor da bakalım (=

Bugun gizli gizli doktora gidesim var oglumu gormek icin ama kesin bir yerden yakalanırım gibi geliyor

Haylaz seni, dur 2 dk yerinde sonra burda forum olarak eşine ne yalan söylesek diye düşünüyoruz

Ay bacım hiç sorma. Ben de sürekli rüyamda çocuk emziriyorum: erkek, çocuk kaybediyorum sonra buluyorum: oğluuuum diyorum. Allah sonumu hayretsin. Şuan çok tırsıyorum ya çocuğuma bir dahakine "Aaaaaa erkekmiş bu" derler diye

17 haftalık olmuş bebişin canım bi kaç gün sonra yine git istersen yoksa o günler geçmek bilmez..bende
yarın öğrencem inşallah ..yarın tam 17 haftalık olcak kesin o zaman belli olur demişti..

merhabalar arkadaşlar,
nasılsınız,tailimiz bitti istanbula döndük.çok şey kaçırmışım.ne çok yazmışsınız.az sonra okuyacağım hepsini.
öncelikle cvs testimin sonucu normal çıktı.çok şükür,mutluyum...
facebook sayfası kapandımı kızlar bana bildiriler gelmiyor.buluşma nasıl geçti.resimlerinizi gördüm,ama sonra okuyamadım yorumları...
ayrıca baş sayfadaki listedede ismim silinmiş,aaa siz beni iyice unutmuşsunuz:)))))şaka şaka yazarız yine herhalde değil mi sorun değildir umarım:)))herkeslere ve bebişlerine selamlar....

Benim de icimde suphe var nedense baska doktora daha gidip onaylatmak istiyorum ama malesef oyle bir sansım da yok..

İcim dısım erkek diyor ama baskasından da duymak istiyorum

eheheheh. benim doktorun özeli kapatmış. yasaklandı ya. bakalım ne olacak. kadın doğum hastanesinde de detaylı bakılmıyor. başka özeli olan bi doktor bulmam lazım sanırım.

da herkes hepsi kapandı yasahhh hemşerim diyor gerçi..

Acaba esime soyleyip, kızmasını goze alarak sansımı mı denesem

ruh halime göre açıyorum valla. hafız olacak benim oğlum, annesi o'na her boşluğunda kuran okuyor.

bu arada kızlar bol bol yusuf suresini okuyun. nur topu gibi yusuf yüzlü bebişlerınız olsun.

Ay maşallah yaaa, ne iyi ediyorsun... Ben göya Ramazanda yapacaktım bunu ama bir türlü elim değmedi. Şuanda beklediğim başka birşey var, o olsun inşallah hayırlısı ise, hemen ben de başlayacağım. Yusuf suresini bilmiyordum bu şekilde, teşekkürler.

Ben de Eyüp Ekiciye gittim ama, cinsiyet öğrenmeye değil, ayrıntılı ultrasona. Gerçi o zaman 16+1 dim sanırım. Eyüp bey "kız" dedi. Kesin mi dedim. %100 dedi

Gözün aydın tatlım.
Valla benim facebook sayfasından da buluşmadan da haberim yok... :26:

Yaaaa bu arada bana biri cevap versin yaaaa ağlarım amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…