- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.381
ruh halime göre açıyorum valla. hafız olacak benim oğlum, annesi o'na her boşluğunda kuran okuyor.
bu arada kızlar bol bol yusuf suresini okuyun. nur topu gibi yusuf yüzlü bebişlerınız olsun.
Gözün aydın tatlım.
Valla benim facebook sayfasından da buluşmadan da haberim yok... :26:
Yaaaa bu arada bana biri cevap versin yaaaa ağlarım amaaaaa
kendi adıma teşekkür ediyorum ilk fırsatta okuyacağım, allah kabul etsin.
benim yarın doktor konrolüm var manyağa bağladım, hiçbir şekilde hissetmiyorum, daha öncek bebeğimi kaybettiğim için atamadım şu korkuyu üzeriimden bol bol duada okuyorum, bakalım neler olacak, gece rüyaları ise kabus şeklinde, Sizler de iyisinizdir umarım. Görüşmek üzere.
Gözün aydın tatlım.
Valla benim facebook sayfasından da buluşmadan da haberim yok... :26:
Yaaaa bu arada bana biri cevap versin yaaaa ağlarım amaaaaa
desperado, tebrık ederım canım.
ınsallah hayırlı, saglıklı, ımanlı bır evlat olur bebegın.
Rabbım bana da ılk gıttıgımde ogrenmeyı nasıp etsın.
Ve hayırlısıyla benım de gonlume gore versın.
Bu arada hepınıze gunaydın canlarım.
Ben bugun ıse gec kaldım, patron bıle benden once gelmıstı
Bı'de odama gecerken onun odasının onunden gecmek zorundayım.
Allah tan odasında oldugunu fark ettım de, usulca gectım odama.
Eee nasılsınız hatunlar?
Bız sabah sabah kocacıgımla bıraz atıstık.
Bıraz hak ettım galıba ama sonra barıstık
teşekkürler arkadaşım,valla ağrılar normal bence,hiç kafana takma,kötü düşünme ne olur.bütün hissettiklerimizi hissediyor bebişler biliyorsun....valla istanbul buluşması oldu şeker cevahirde,facebook grubu buluştu.burada kimse yok mu huuuuu duyun sesimizi,grup niye kapandı.açılınca sana link veririm arkadaşım....
mrb canım...
bazen bende de birden bıçak saplanması gibi keskin bir arı girip çıkıyo
bende normaldir diyip kendimi fazla dinlememye çalışıyom..
zaten yarın 3lü test yapılck onun korkusu var....:18::18:
mrb canım...
bazen bende de birden bıçak saplanması gibi keskin bir arı girip çıkıyo
bende normaldir diyip kendimi fazla dinlememye çalışıyom..
zaten yarın 3lü test yapılck onun korkusu var....:18::18:
normal bunlar kızlar. benim bazen rahmime şiş sokuyor birileri. üşütüyoruz. şu an hani bı laf vardır ya bişeyden nem kapmak gibi aynen o vaziyetteyiz. hassasız, bi çoğumuz çorapsız dolaşıyor...
dinleme kendini yoksa geçmez bu 4-5 ay :)))
korkma testinde de bişey çıkmayacak İnşallah.
normal bunlar kızlar. benim bazen rahmime şiş sokuyor birileri. üşütüyoruz. şu an hani bı laf vardır ya bişeyden nem kapmak gibi aynen o vaziyetteyiz. hassasız, bi çoğumuz çorapsız dolaşıyor...
dinleme kendini yoksa geçmez bu 4-5 ay :)))
korkma testinde de bişey çıkmayacak İnşallah.
17 haftalık olmuş bebişin canım bi kaç gün sonra yine git istersen yoksa o günler geçmek bilmez..bende
yarın öğrencem inşallah ..yarın tam 17 haftalık olcak kesin o zaman belli olur demişti..
Benim doktorum 3'lü yapmadı. 4'lü daha net sonuç veriyormuş. 3 lüden de tek farkı 4. bir değere bakılıyormuş. 3 lünün doğruluk oranı %65 lerde iken, 4 lünün %85 lerde imiş. Doktorun daha doğrusunu bilir ama, bir araştır sende istersen. Belki 4 lü talep edersen olur diyebilir. Allahın izniyle korkma. Ben bayramdan önceki perşembe vermiştim. bayramda çıktı sonuçlar. Hamdolsun bir sıkıntı yok... Umarım senin de diğer arkadaşlarımın da öyle olur...
Naaparsın Gökçecim, görmemişin oğlu olmuş, tutmuş ç.künü koparmış.Ben şahsım adına ilk tecrübem olduğundan herşeyden nem kapıyorum
Canlarım benim şimdilik çıkmam gerekiyor, sonra gene geleceğim inşallah: (yaklaşık 45 dakikalık bir ara) öpüyorum hepinizi.
allah gönlüne göre versin inşallah canım.umarım senin kafanı karıstırmadan net bişey söylerler.bizide haberdar et sonra.sen ne hissediyosun varmı öle bi hissiyat?
hımm bilmiyodum canım yarınki sorularıma bunuda ekleyim o zaman...
ufff yaa bu testler doğuma kadar böyle gitcekmi yaaa
2li,3,4,
aynen canım bizim ki de o hesap görmemişin hesabı olduk iyice
zaten çevremdekiler de böyle düşünmesin arkamdan die sadece size dert yanıyom yaaa
benim doktorum sadece 2 li test yaptırdı çok tuhaf:S
3 lü ve 4 lü yapmıcam risk grubun çok düşük dedi ama vardır heralde bir bildiği:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?