2012 Şubat Anneleri

ruh halime göre açıyorum valla. hafız olacak benim oğlum, annesi o'na her boşluğunda kuran okuyor.
bu arada kızlar bol bol yusuf suresini okuyun. nur topu gibi yusuf yüzlü bebişlerınız olsun.

kendi adıma teşekkür ediyorum ilk fırsatta okuyacağım, allah kabul etsin.

benim yarın doktor konrolüm var manyağa bağladım, hiçbir şekilde hissetmiyorum, daha öncek bebeğimi kaybettiğim için atamadım şu korkuyu üzeriimden bol bol duada okuyorum, bakalım neler olacak, gece rüyaları ise kabus şeklinde, Sizler de iyisinizdir umarım. Görüşmek üzere.

desperado, tebrık ederım canım.
ınsallah hayırlı, saglıklı, ımanlı bır evlat olur bebegın.

Rabbım bana da ılk gıttıgımde ogrenmeyı nasıp etsın.
Ve hayırlısıyla benım de gonlume gore versın.

Bu arada hepınıze gunaydın canlarım.
Ben bugun ıse gec kaldım, patron bıle benden once gelmıstı
Bı'de odama gecerken onun odasının onunden gecmek zorundayım.
Allah tan odasında oldugunu fark ettım de, usulca gectım odama.

Eee nasılsınız hatunlar?
Bız sabah sabah kocacıgımla bıraz atıstık.
Bıraz hak ettım galıba ama sonra barıstık

Gözün aydın tatlım.
Valla benim facebook sayfasından da buluşmadan da haberim yok... :26:

Yaaaa bu arada bana biri cevap versin yaaaa ağlarım amaaaaa

teşekkürler arkadaşım,valla ağrılar normal bence,hiç kafana takma,kötü düşünme ne olur.bütün hissettiklerimizi hissediyor bebişler biliyorsun....valla istanbul buluşması oldu şeker cevahirde,facebook grubu buluştu.burada kimse yok mu huuuuu duyun sesimizi,grup niye kapandı.açılınca sana link veririm arkadaşım....

canım benim aynı korkular hepimizde var. tabi bunda bazılarımızın önceden bebek kaybetmesinin rolü de büyük. ama korkma. rahat ol huzur bul.

amin bu arada.

Gözün aydın tatlım.
Valla benim facebook sayfasından da buluşmadan da haberim yok... :26:

Yaaaa bu arada bana biri cevap versin yaaaa ağlarım amaaaaa

mrb canım...

bazen bende de birden bıçak saplanması gibi keskin bir arı girip çıkıyo
bende normaldir diyip kendimi fazla dinlememye çalışıyom..
zaten yarın 3lü test yapılck onun korkusu var....:18::18:

Elefera, bence senin bebeğin kız... Yani inşallah öyledir. Tabi hangisi hayırlı olacaksa o olsun, Allahım bizim için en iyisini bilir...
İşe geç gelmeyi de boşver bazen olur böyle şeyler :)

Ben de sana teşekkür ederim. Soruma tek cevap veren sen oldun... Çok stres yapmamaya çalışıyorum ama hayırlısı bakalım... Grup için de sevinirim cidden. Gerçi ben Ankaradayım ama olsun...

normal bunlar kızlar. benim bazen rahmime şiş sokuyor birileri. üşütüyoruz. şu an hani bı laf vardır ya bişeyden nem kapmak gibi aynen o vaziyetteyiz. hassasız, bi çoğumuz çorapsız dolaşıyor...

dinleme kendini yoksa geçmez bu 4-5 ay :)))

korkma testinde de bişey çıkmayacak İnşallah.

Ben de sana teşekkür ederim. Soruma tek cevap veren sen oldun... Çok stres yapmamaya çalışıyorum ama hayırlısı bakalım... Grup için de sevinirim cidden. Gerçi ben Ankaradayım ama olsun... [/QUOTE]

ne demek güzelim bir şey değil....ama birileri banada cevap versinnn....faceboookkk grubu nerde niye kapandııı...huuu komşularr......

Benim doktorum 3'lü yapmadı. 4'lü daha net sonuç veriyormuş. 3 lüden de tek farkı 4. bir değere bakılıyormuş. 3 lünün doğruluk oranı %65 lerde iken, 4 lünün %85 lerde imiş. Doktorun daha doğrusunu bilir ama, bir araştır sende istersen. Belki 4 lü talep edersen olur diyebilir. Allahın izniyle korkma. Ben bayramdan önceki perşembe vermiştim. bayramda çıktı sonuçlar. Hamdolsun bir sıkıntı yok... Umarım senin de diğer arkadaşlarımın da öyle olur...

Naaparsın Gökçecim, görmemişin oğlu olmuş, tutmuş ç.künü koparmış. Ben şahsım adına ilk tecrübem olduğundan herşeyden nem kapıyorum

Canlarım benim şimdilik çıkmam gerekiyor, sonra gene geleceğim inşallah: (yaklaşık 45 dakikalık bir ara ) öpüyorum hepinizi.

Ben de Eyüp Ekiciye gittim ama, cinsiyet öğrenmeye değil, ayrıntılı ultrasona. Gerçi o zaman 16+1 dim sanırım. Eyüp bey "kız" dedi. Kesin mi dedim. %100 dedi [/QUOTE]

2 li taramamızda bişey cıkmamıstı cok şükür 3 lü taramanın sonuclarınıda cumartesi alıcaz sonuclarıda almısken gidelim dedik.zaten gidecektim eyüp beye herkes cok anlatıyordu 20.haftalarda düşünüyodum ben 2 hafta öne almıs gibi olcaz bakalım.sen memnun kaldın mı eyüp beyden? sanırım cok net gözüküyormus bebek yüzü falan da oldukca secilebiliyormus.cd veriyormus falan.

evet canım ben sabahları çorapları giyorum öğlene yanıyorum akşama üşüyorum her köşede çorap duruyo
elimi attığım yerde çoraba ulaşıyorum erinmeme gerek kalmıyo
kalkıp kim giyecek die

inşallah canım yaa güzel çıkar sonuç..2li test yapmamıştı doktr..belki onu yapsaydı
bu testte bu kadar gerilmezdi..
inşallah yarın cinsiyetini öğrenince sonuç çıkana kadar onun sevinciyle zaman geçer..

17 haftalık olmuş bebişin canım bi kaç gün sonra yine git istersen yoksa o günler geçmek bilmez..bende
yarın öğrencem inşallah ..yarın tam 17 haftalık olcak kesin o zaman belli olur demişti..

allah gönlüne göre versin inşallah canım.umarım senin kafanı karıstırmadan net bişey söylerler.bizide haberdar et sonra.sen ne hissediyosun varmı öle bi hissiyat?

öncelikle söyliyim benimkide kesinleşti kızım olucak :) birde strath tablet hakkında bilgisi olan varmı,doktorum bu sefer balık yağımı demir hapımı ve multivitaminimi vermedi bu hepsini karşılar dedi broşürünü uzatıp bundan al dedi reçeteye yazmadı,tamamen bitkisel dedi,broşüründe 50 yıldır isviçrede satılmakta olduğu yazıyor bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum,hepinizi öpüyorum :)

hımm bilmiyodum canım yarınki sorularıma bunuda ekleyim o zaman...
ufff yaa bu testler doğuma kadar böyle gitcekmi yaaa
2li,3,4,
aynen canım bizim ki de o hesap görmemişin hesabı olduk iyice
zaten çevremdekiler de böyle düşünmesin arkamdan die sadece size dert yanıyom yaaa

allah gönlüne göre versin inşallah canım.umarım senin kafanı karıstırmadan net bişey söylerler.bizide haberdar et sonra.sen ne hissediyosun varmı öle bi hissiyat?

amin canım cümlemizin gönlüne göre versin..
biz baştan kız diyoduk.ilk 2 ay hep kızımız olsun die
sonra beni gören hep erkek dedi..
sanırım artık bende erkeğe kaydım gibi
şimdi hep erkek düşünüyorum bu seferde kız derse doktor
şaşırım sanırım ben erkeğe kendimi hazırlamıştım die

benim doktorum sadece 2 li test yaptırdı çok tuhaf:S
3 lü ve 4 lü yapmıcam risk grubun çok düşük dedi ama vardır heralde bir bildiği:26:

Kızlar kocisle konustum.

Bugun gorumcemle dısarı cıkıcaktık islerimiz vardı esimi de cagırdım gelsin diye.

Doktora gidelim mi dedim hayır niye dedi.

Ya baska doktora gidelim hem cinsiyetini de kesin ogreniriz dedim hem de gormek istiyorum bebegimi dedim.

O da bakarız hadi kapat deid kapattı telefonu. Simdi; simurganka canım, Gene bir sorunumuz var

Burda 2 tane hastane var biri tıp merkezi birisi hospital tıp merkezindeki doktor erkek demisti. Simdi diger hastaneye gitmemiz gerekecek gidersek eger.

Ben 14+2 haftalıkken oraya gittim ama esimin haberi yok gitmedim demistim

Eger oraya gidersek kadın soyluyor en son ne zaman gelmissiniz diye. Esim ve gorumcem yanımda olucak napıcam yaa

Gorumcem de tutturucak o doktor iyi ona gidelim diye! Napsam da kandırsam esimi doktor soylediginde yaa 1 ay oldu oraya gideli

benim doktorum sadece 2 li test yaptırdı çok tuhaf:S
3 lü ve 4 lü yapmıcam risk grubun çok düşük dedi ama vardır heralde bir bildiği:26:

doktordan doktora değişiyo canım benimkide 2 li yaptırmadı !!
3lü yapalım sonuçta aynı hastalıklara bakılıyo die..
bakalım yarında 4lü yapalım 3 lü gererek yok derse şaşırmam =))

Günaydın annecikler,

Geçmişi okuyamadım. Bugün okula gidiyorum uzun bir aradan sonra. Ne yazıkki pazara kadar sınav görevi koymuşlar cumartesi pazar çalışmak nasıl oluyormuş göreceğiz artık. Umarım herkes iyidir, oğlum da pıtpıtlayarak size selamlarını söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…