şubat annelerinin hepsi şu aralar aynı ağrılardan müzdarip heralde ....herkesin bacak arası ağrıyor ayyyyyyy yürüyemiyrm
hoşgeldin canım ,topiği ben açtım ama son zamnlarda pek ilgilenemedim,inşallah sende bebeşini hayırlısıyla kucana alırsın.benimde 17 şubat gözüküyr.2 kilo aldım.ve bi prensesim olacak eeeeeeeeeeee sen kız isimlerine baktın fikir versene biraz hangilerini düşünüyodun
AKC cim ya sen şu bacak arandaki ağrıyla ilgili doktora danışmımıydın.bendede sanki bacak aram geriliyomuş gibi bi acı var daha önceleri karnımda gerilme hissediydm doktor rahmin büyümesinden demişti .ama bu acı yürümemi bile değiştirdi.acaba gene aynı sebep tenmidir
Şubat güzelleri merhabalar
Bugünkü düşüncem bebek arabaları..Gerçi bebişler kış bebeği olucağı için yaza doğru anca alırız diye dşünüyorum ama siz ne düşünüyosunuz..Kocaman arabalardan mı,bastonlardan mı,yoksa travel sistemlerden mii:44:
Ben travel sistem düşünmüyorum,onun yerine anakucağını ayrı olarak şimdi alıp dediğim gibi yaza doğru baston almayı düşünüyorum,ya siiiiiiizzz:26:
AKG canım nasılsın o ağrın,sızın artık geçmiştir herhalde,bizi habersiz bırakma
evet canım rahmimde taşıyamadığım bi şey var gibi ayağa kalkınca ağrı yapıyor. doktoruma bahsettim 'Rrahim genişlemesinden dolayı ağrı oluyordur. Hem sen niye ayklanıyorsun yat dedi. Çıldıracağım yat Allah yat... Hem evde okula giden 10 yaşında bir oğlum, halden anlamayan bi eşim, nisbet yapar gibi yakında oturan sürekli acilleşen bi kayınvalidem, işi hiç anlatmıyorum. Çok moralim bozuk boncukkk evde otumaktan buhranlar geçiriyorum. Kendimi elhamdülillah diye sakinleştiriyorum. En azından bebiş iyi. Oğlum canım anneni üzme bari sen üzme...
slm kızlar bende yeni gördüm bu topiği. bende 22+2 haftalık hamileyim. şubat 22 diye çıkıyo doğum ama bakalım. en son doktora gittiimde 4 kilo almıştım ama biraz daha aldığımı hissediyorum. 2 haftadırda göbeğim çıktı. benm öyle mide ulantım falan olmadı rahatım yani. eşim de 2 haftadır göbeğin çıkınca hamile olduğuna inandım diyoaşerme de olmadı.
bende oda yapmıcam şimdilik. annemler sağolsunlar herşeyi almışlar. ben daha 2-3 parça bişey aldım.
benim bebişime de 21. haftaya kadar 2 doktor da kız gibi dedi. geçen hafta erkek olduğu kesinleşti. bana hep kız gibi geliyodu ama hayırlısı tabii. oğluşumun bi ismi bile yokhep kız isimleri baktık.
nese kızlar çok yazdım hepimize hayırlı doğumlar olur inşallah
kızlar bi de çok merak ettiğim bi konu var
kız annesi bebek için bi çeyiz hazırlıyomuş sanırım. ne var bunların içinde. beşiği annanemi alıyo mesela?
bende şubat annesi olucam inşallah
sende hoşgeldin berraksuu... hayırlısıyla inş. senin ne zaman olucak... belli ettimi cinsiyetini bebişin?
18 şubat cnm...kızım olucak allahın izniyle
aynı haftadayız desene benimde kızım olucak 16 şubat dedi doktorum bakalım...
hamileliğin nasıl geçiyor?
şükür bi sorunumuz yok cnm...ama dün şeker testi yaptırdım açlık 83 50 gr sonrası 150 çıktı cnm ona sıkkındı biraz...
senn kızında hayırlı olsun inşallah
inş. böyle devam eder. ay o testi bende yaptırıcam haftaya bakalım 25.10 kontrolüm var bi iki gün sonra da testi yaptırıcam bakalım ne çıkıcak ...
inşallah normal çıkar cnmm..senn nasıl geçiyor gebeliğin ilk bebek mi??
inş. evet ilk bebişim ama ikinci gebeliğim. İlkinde düşük yapmıştım...
aslında iyi gidiyor bunada çoook şükür. ama ufak tefek takıntılar oluyor malesef. niye az hareket etti falan filan. daha çok kendim kuruntu yapıyorum sanırım korkudan...
birde benim için dua edin haftaya amniyosentez sonuçumu alıcam. onun bekleyişi var. gerçi içim rahat diyorum ama yinede beklemek zor geliyor. Fish testin sonucu normal çıkmıştı buda inş öyle çıkıcak... Allahım hiç kimseyi yavrularınla sınamasın...
riskin kaç çıkmıştı cnm....bende verdim allahın izniyle temiz çıktı...hiç korkma allahın izniyle birşey çıkmaz....
benim ikili testim 1-249 üçlü testim 1-5956 çıktı arasındaki uçuruma bakarmısın...bu sonuçlar her zaman doğru sonucu vermiyor....
amniosenteze ücret ödemişmiydin??
benim taram testlerim çok iyi çıktı
2 li 1:10.000
4 lü 1:5.190
yaş ise 1:803
fakat detaylı ultrasonda ARSA (aberan subklavian arter) diye bir şey bulundu.
burda yazmıştım detaylı olarak
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...klavian-arter-arsa-tehsisi-konulan-varmi.html
o nedenle içimin rahat olması için yaptırdım yoksa 4 ay geçmez di.. son bir haftam kaldı bakalım...
evet hemde epey ucuk bir rakam 1600 tl Amniyosentez ve laboratuar sonuçu için
cnm epey bi para tutmuş allahın izniyle birşey çıkmaz....yaaa aslında ne kadar kontrole gidersen o kadar sorun çıkıyor...gitmesen için rahat olmuyor..
ben bu arsa yı ilk defa duydum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?