2012 şubat anneliği tadacak olanlar

slm canım hoşbuldum

walla eşim türkü ismini çok istiyodu. ben ikincisini koyacaktım. aklımda okadar çok isim warki bi kaçını yazayım sana fikir olur en azından. son düşündüğüm ılgın dı, sevi, liva yı çok istemiştim ama eşim beğenmedi, asya , sima...

şimdilik bunlar geldi aklıma daha geldikçe yazarım sana... kendine iyi bakk

senizaycım doktor bana da rahim büyümesi dendi ben de dayanamıyorum yarın tekrar doktora gidicem yarın tekrar yazarım. geçmiş olsun.

senizay bu serzeniş sana. Arkadaşlar anladığım kadarıyla herkesin rahminde büyüme oluyor. Ben dayanamadım yarın şeker yüklemem var ama genede ilk sorum bu ağrılar olacak ALLAH kimseyi pimpirik etmesin...

selam arkadaşlar, nasılsınız bakalım?
Biz iyiyiz şimdilik...

Bugün dışarıya çıktım ve biraz bebiş için bişiler bakayım dedim arabaya falan baktım fikir edinmek için. Ben aslında baştan beri Travel system istiyorum, zaten araba koltuğu alacağımız için hem takım olsun diye hemde daha küçükken daha rahat yatar içinde diye. Bir kaç yeri dolaştım Chicco ya baktım 1600 falan diyor. Eşimde ne o bebiş ehliyet aldı da araba mı alıyoz dedi haklı olarak. bir tane internet den beğenmiştim Kraftın oda gerçeğinde pek dandik miş. Gecenlerkde arkadaşım la konuştuk 10 aylık bebişi var. Normal Bebek arabası almıştı bebişi 2 aylıkken tabi bunu en fazla 4 ay falan kullandı yazın baston araba almış tavsiye etmiyorum öyle büyük ağır arabaları dedi. Ama Baston arabalarda minik bebişler için sağlıksız olmaz mı?

geçmiş olsun canım sen doktorunu dinle yat dicem ama sen yatıyormusun diye bir sorsana. Ben geçen hafta Amniyosentez yaptırdım o gün zor yattım. Hamileliğimin başında dr um bana yatıcan kalkmıcan dedi. Evde temizlik bişey yapmıcan dedi. Ben haftalar sonra bunu eşime söyledim. Bizde bu yüzden kavga ediyoruz. İşten gelince evi kontrol ediyor bişeyler yerinden oynamış mı diye. Geçen hafta evdeydi bir iki gün. yatmaktan her yerim hala ağrıyor. Sende üzme kendini hiç kimse için. Bazı insanlar malesef çok bencil oluyor. Benim ki öyle değil ama arkadaşlarım arasında olanlar var çok fena... aman dicen sallıcan herşey bebişin için...

hoşgeldin Tuuba...
oo sen iyisin az almışsın ben yuvarlanıyorum artık :) ben öyle hissediyorum en azından
Bende ilk başta hep erkek ismi bakıyordum ama benimde bir prensesim olcak ve öğrendiğimiz gün ismini koyduk. artık herkes isminle hitap ediyor prensesime

şükür bi sorunumuz yok cnm...ama dün şeker testi yaptırdım açlık 83 50 gr sonrası 150 çıktı cnm ona sıkkındı biraz...

senn kızında hayırlı olsun inşallah

inş. böyle devam eder. ay o testi bende yaptırıcam haftaya bakalım 25.10 kontrolüm var bi iki gün sonra da testi yaptırıcam bakalım ne çıkıcak ...

inşallah normal çıkar cnmm..senn nasıl geçiyor gebeliğin ilk bebek mi??

inş. evet ilk bebişim ama ikinci gebeliğim. İlkinde düşük yapmıştım...
aslında iyi gidiyor bunada çoook şükür. ama ufak tefek takıntılar oluyor malesef. niye az hareket etti falan filan. daha çok kendim kuruntu yapıyorum sanırım korkudan...
birde benim için dua edin haftaya amniyosentez sonuçumu alıcam. onun bekleyişi var. gerçi içim rahat diyorum ama yinede beklemek zor geliyor. Fish testin sonucu normal çıkmıştı buda inş öyle çıkıcak... Allahım hiç kimseyi yavrularınla sınamasın...

riskin kaç çıkmıştı cnm....bende verdim allahın izniyle temiz çıktı...hiç korkma allahın izniyle birşey çıkmaz....

benim ikili testim 1-249 üçlü testim 1-5956 çıktı arasındaki uçuruma bakarmısın...bu sonuçlar her zaman doğru sonucu vermiyor....

amniosenteze ücret ödemişmiydin??

benim taram testlerim çok iyi çıktı
2 li 1:10.000
4 lü 1:5.190
yaş ise 1:803

fakat detaylı ultrasonda ARSA (aberan subklavian arter) diye bir şey bulundu.
burda yazmıştım detaylı olarak
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...klavian-arter-arsa-tehsisi-konulan-varmi.html

o nedenle içimin rahat olması için yaptırdım yoksa 4 ay geçmez di.. son bir haftam kaldı bakalım...
evet hemde epey ucuk bir rakam 1600 tl Amniyosentez ve laboratuar sonuçu için

cnm epey bi para tutmuş allahın izniyle birşey çıkmaz....yaaa aslında ne kadar kontrole gidersen o kadar sorun çıkıyor...gitmesen için rahat olmuyor..

ben bu arsa yı ilk defa duydum cnm

cnm epey bi para tutmuş allahın izniyle birşey çıkmaz....yaaa aslında ne kadar kontrole gidersen o kadar sorun çıkıyor...gitmesen için rahat olmuyor..

ben bu arsa yı ilk defa duydum cnm

temiz çıksında parasını falan gözüm görmüyor... ya eskiden böyle şeyler yoktu diyor annem. Yaptırma demişti ama bi kere aklına takılınca zor... Allahın dediği olur sonuçta buna bakanda kul ve kulun yaptığı makineler... Allah bebişlerimize hayırlı sağlıklı ömürler nasip eder inş.

bende ve etrafımda ki herkes de ilk defa duymuş.. net de bile çok az açıklayıcı bilgi var. yabancı sitelerden takip ederek baktım daha çok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…