2012 şubat anneliği tadacak olanlar

annesi allahın izniyle hiçbir şey çıkmaz bebeğinide üzme boşuna....dr kontrole gidipte herşeyi normal gelen pek yok gibi..

rabbim sağsağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..çok özlüyorum her ultrasyon çıkışında onu..onu kucağıma alacağımı düşündükçe hayal gibi geliyor....normal mi,sezeryan doğum mu düşünüyorsun??

Aynen valla elimde olsa hergün giderim :)) genelde ayda bir ya kontroller. Biz sanırım ilk defa bu ay buna uyuyoruz. Genelde en geç 3 hafta da bir gidiyorduk. Eşimde Dr a bebisi özledik ondan geldik diyor :))
Benim her seferinde gözümden yaslar süzülüyor onu görünce
Arada dvdsine bakıyorum. İlk defa 11 haftalikken el salladı bize çok güzeldi :))
Ben normal istiyorum Allahın izniyle tabi bizim kızda musade ederse :) benim plasenta biraz aşağıda çıkmazsa zor olur diyorlar ama... İnş. Normal olur. Sen nasıl düşünüyorsun canım ?

evet cnm bende allahın izniyle normal doğum istiyorum...

sağol canım hoşbulduk walla ben çok almak istemiyorum dikkat ediyorum ama, 1 haftadır iştahım acayip arttı, ne görsem yiyesim geliyo ne karar werdin ismine??? bende bişeyler düşünüyorum ama karar weremiyorum bi türlü ne de olsa hayatını etkileyecek

şeker yüklemesi için gidince dr beni ultrasona aldı. Aaaaa bebeğin suyu çok az, hastaneye yatman lazım, böyle az olduğunda gerçi hiçbir şey yapılamıyor, bi serum veriyorlar o da pek etkilemiyor, bu bacak arasındaki ağrıların da ondandır, doğumun başlamak üzere, seni bi prof görse iyi olur dedi. zaten ben hep profa gidiyorum ya, sadece şeker için gitmiştim. kendimi profun yanına zor attım. ameliyattaimiş iki saat falan beledim. tabi gözyaşları ile adam sorun yok demez mi? sınırda ama bol su iç sorun yok dedi. şimdi evdeyim şoku hala atamadım. Bu 3 düşükten sonra 4. gebeliğim kendime tanıdığım son şans hala ağlıyorum çok kötü oldum. şeker mi? normalmiş lanet olsun. prof ben risk görmediğim hastalara şeker yüklemesi yapmıyorum buna gerek yoktu dedi....

ya ne güzel benim eşimde nerde toz var niye böyle diye kontrol ediyor. valla eşinin kıymetini bil!...

Amanda amaaaaan sohbetler edilmiş,sayfalar ilerlemiş,yalnız bacak arasındaki ağrıya bi çare bulunamamış:26:Umarım hepimizin ağrıları sızıları geçerde rahat rahat hamişliğimizin tadını çıkarırızSiz yine doktora gittiğinizde rahim ağzı ölçümünü sorun ne olur ne olmaz:44:

AKG canım üzülme nolur,bak prof doktorun sorun yok demiş...Sen bol bol su içmeye çalış tatlım..Ayrıca kocana da çok kızdım,sanki sen keyfinden yatıyosun,bizim evi 6aydır kelimenin tam anlamıyla b...k götürüyo yahu..Toz varsa ne olmuş,sağlıkla doğumunu yapta sonrasında hepsi yapılır,hayret bişey

KELEBEKcim eşine araba konusunda kesinlikle katılıyorum kimi arabaların parası sanki gerçek araba alıyomuşsun gibi acayip yüksek yawwwwHiçte o kadar yüksek bişey alamam...Zaten travel sistem yerine hem evde kullanılan hemde arabada kullanılan anakucaklarından düşünüyorum ben:44:Bide daha önce dediğim gibi baston...Bastona da senin dediğin gibi küçücükken binmesi mümkün değil ama zaten kış bebeği olucaklar ben o yüzden hemen almayıda düşünmüyorum anca yaza çıkınca zaten o zamana kadarda oturmaya başlarlar
Ayrıca umarım test sonuçlarınız gayet iyi çıkar sen de güzelce bi rahtalarsıb canım:)))

SENİZAY tatlım şeker yüklemende sorun çıkmamış çok sevindim güzelim...Artık yaptırılcak ek bi test kalmadı herhalde..Detaylı ultrasona girmişmiydiniz:))))

Son düzenleme:

TUBAcım aramıza hoşgelmişsinBebişin demek ki erkek olduğunu son zamanda gösterdi..RABBİM hayırla,sağlıkla doğmasını nasip etsin İNŞALLAH

kızlar bi de çok merak ettiğim bi konu var

kız annesi bebek için bi çeyiz hazırlıyomuş sanırım. ne var bunların içinde. beşiği annanemi alıyo mesela?

Canım bizde öyle bişey yok ama annem beşiğini biz alırız demişti..Kayınvalidemde odasını yapcak İNŞALLAH...Eğer bu oda işi annemlere kalsaydı baya bi zor olurdu onlar için çünkü aynı ayda ablamında 2tane erkeki gelcek nasipseALLAHtan bizde böyle bi adet yok yaniiii

bende şubat annesi olucam inşallah

şükür bi sorunumuz yok cnm...ama dün şeker testi yaptırdım açlık 83 50 gr sonrası 150 çıktı cnm ona sıkkındı biraz...

senn kızında hayırlı olsun inşallah

BERRAKSU sen da aramıza hoşgelmişsin...Canım şeker sonucun biraz yükesk çıkmış ama u 50lik glikozla yapılandır herhalde dimiii..100lük olanda beli hiç bişeycik çıkmaz...Çünkü 50likte biraz yüksek çıkanlar 100lük yapıyolar ve genellikle de onda çok yüksek çıkmıyo sonuçlar..Umarım seninki de böyle olur,sende rahatlarsın canım

NİLAYU,KARAMEL sizler nasılsınız kıslarrr,herşey yolunda mı bakalımmmm

ya kızlar annanenin beşik alması çok ağır değil mi.. aileme o kadar yük olmak istemiyorum. hem çeyiz hazırlayacak torununa hemde beşik mi alıcak:44: kayınvalidemde öyle odasını ben alırım falan demedi. en iyisi kimseye yük olmadan kendi kendimize beşiğini ıvır zıvırını almak gibime geliyor. sizce?

canlar ben şeker yüklemesi yaptırmadım. 23 haftamdayım ama doktorum önümüzdeki ay şeker yüklemeni yaptır dedi. cuma günü de tetanoz olmam gerekiyordu ama uyuyakaldığım için o da pazartesine kaldı. siz hepinizherşeyi yaptırmışsınız. ben çok mu geç kaldım :44:

kızlar ben hem 50 lik hemde 100 lük yaptrdım daha doğrsu dr önce 100 lük yazmıştı biz belkii sorn çıkmz diye 50 lik yaptrdık ama 50 lik hassas olduğu için genelde problemli çıkıyrmş 140 geçtiği an 100 lük yaplyr.ilk yaptrcaksanız direk 100 lükle başlyn bence en azındantekrar tekrar uğraşmazsınız.yani tabi önce doktrnza sorn

akg cim buarada geçmiş olsn baya korkutmular seni yaaa.benim ağrımda devam ediyr ama prensesimin keyfi yerinde heralde çok hareketli.ya ben artık bütün ağrılarımı büyümeye bağlıyrm çok iyimserim heralde.eskiden hep düşünrdüm bu hamileler neden böyle paytak yürüyolar diye karnında taşı yr sonuçta bacak arsında değil derdim şimdi anladım meğersem kötü oluyrmş

AAAAAAAYYYYYYYYYY gözüm döndü sürekli bişeyler yemek istiyrm .galiba kilolar geliyr kızlar zaten bacak aramdan yürüyemiyrm nasıl taşıycam ben kilolarımı

ya ben profumada güvenemiyorum kafamda o bayan dr sözleri yankılanıyor bu benim gibi bi hastaya yapılırmı? senizay boncuk bu arada teşekkür ederim. Allahım 7 hafta daha artık zamanında doğurmayı BİLE İSTEMİYORUM

kızlar fenalardayım aşırı kaşıntım var mantar oldu o bölgede 3 gündür. kendi doktoruma gidemedim annemde olduğum için aile hekimindeki doktorda mycospor diye bi krem verdi yatmadan önce sürüyorum. var mı aranızda yaşayan bu sorunu...

bence canını sıkma bebişini de üzme, sonuçta adam prof seni yanlış yönlendirmez diye düşünüyorum..

canım bende yaşadım fitil kullanmamak için çok direndim ama nafile fitil öncesi travazol diye bi krem kullandım. bir ay sonra tekrar nüfuz ettiğindede zalain diye bi ilaç kullandım. bu arada sirkeli su baya rahatlatıyo ama dediğim gibi krem ve fitil kullanmadan atlatamadım...GEÇMİŞ OLSUN...

bende yaşamıştım aynı sorunu ama hamilelik öncesi trevegan diye bir krem ve fitil vermişti.hemen geçti.şimdi sadece krem verirler zaten ama sen özellikle kuru tutmaya çalış pamuklu iç çamaşırı ve şu kotex %100 pamuk günlk pedlr var onlarla pudra kullnmıştım ben kuruluk çok önemli zate ıslaklıktan oluyr bu

akg cim sıkma canını ,oluyr malesef böyle şeylr .benim bugun arım hiç yok birazda dinlenmek le ilgili heralde bu arada sen su falan deyince akşam bol bolsu içtim bu gün yok bilmiyrm ki.inşallah zamanında doumyaparsın canım boşver sen genede öyle deme bazen insanın azından çıkanlar dua yerine geçermiş sen genede öyle deme

kızlar selam bende varım şubat anneleri olarak şubat başı dogumum 25 haftama girdim ayrıntılı ulrasonumda allaha şukur bebek saglıklı emniyo sıvım fazla imiş ve iri bir bebek dedi şeker çıkma ihtimalim yuksekmiş haftaya şekerime bakılacak korkuyorum umarım çıkmaz şeker şimdiden diyete başladım doktorun bana önerdigi bol salata et ve ekmek tüket dedi bana zor görüdm bu gunleri okadar olumsuzlukta sonra allahım hepimize yardım etsin burdan devam edelim doguma kadar ne dersiniz... hepinize sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…