temiz çıksında parasını falan gözüm görmüyor... ya eskiden böyle şeyler yoktu diyor annem. Yaptırma demişti ama bi kere aklına takılınca zor... Allahın dediği olur sonuçta buna bakanda kul ve kulun yaptığı makineler... Allah bebişlerimize hayırlı sağlıklı ömürler nasip eder inş.
bende ve etrafımda ki herkes de ilk defa duymuş.. net de bile çok az açıklayıcı bilgi var. yabancı sitelerden takip ederek baktım daha çok ...
annesi allahın izniyle hiçbir şey çıkmaz bebeğinide üzme boşuna....dr kontrole gidipte herşeyi normal gelen pek yok gibi..
rabbim sağsağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..çok özlüyorum her ultrasyon çıkışında onu..onu kucağıma alacağımı düşündükçe hayal gibi geliyor....normal mi,sezeryan doğum mu düşünüyorsun??
Aynen valla elimde olsa hergün giderim :)) genelde ayda bir ya kontroller. Biz sanırım ilk defa bu ay buna uyuyoruz. Genelde en geç 3 hafta da bir gidiyorduk. Eşimde Dr a bebisi özledik ondan geldik diyor :))
Benim her seferinde gözümden yaslar süzülüyor onu görünce
Arada dvdsine bakıyorum. İlk defa 11 haftalikken el salladı bize çok güzeldi :))
Ben normal istiyorum Allahın izniyle tabi bizim kızda musade ederse :) benim plasenta biraz aşağıda çıkmazsa zor olur diyorlar ama... İnş. Normal olur. Sen nasıl düşünüyorsun canım ?
hoşgeldin Tuuba...
oo sen iyisin az almışsın ben yuvarlanıyorum artık :) ben öyle hissediyorum en azından
Bende ilk başta hep erkek ismi bakıyordum ama benimde bir prensesim olcak ve öğrendiğimiz gün ismini koyduk. artık herkes isminle hitap ediyor prensesime
geçmiş olsun canım sen doktorunu dinle yat dicem ama sen yatıyormusun diye bir sorsana. Ben geçen hafta Amniyosentez yaptırdım o gün zor yattım. Hamileliğimin başında dr um bana yatıcan kalkmıcan dedi. Evde temizlik bişey yapmıcan dedi. Ben haftalar sonra bunu eşime söyledim. Bizde bu yüzden kavga ediyoruz. İşten gelince evi kontrol ediyor bişeyler yerinden oynamış mı diye. Geçen hafta evdeydi bir iki gün. yatmaktan her yerim hala ağrıyor. Sende üzme kendini hiç kimse için. Bazı insanlar malesef çok bencil oluyor. Benim ki öyle değil ama arkadaşlarım arasında olanlar var çok fena... aman dicen sallıcan herşey bebişin için...
slm kızlar bende yeni gördüm bu topiği. bende 22+2 haftalık hamileyim. şubat 22 diye çıkıyo doğum ama bakalım. en son doktora gittiimde 4 kilo almıştım ama biraz daha aldığımı hissediyorum. 2 haftadırda göbeğim çıktı. benm öyle mide ulantım falan olmadı rahatım yani. eşim de 2 haftadır göbeğin çıkınca hamile olduğuna inandım diyoaşerme de olmadı.
bende oda yapmıcam şimdilik. annemler sağolsunlar herşeyi almışlar. ben daha 2-3 parça bişey aldım.
benim bebişime de 21. haftaya kadar 2 doktor da kız gibi dedi. geçen hafta erkek olduğu kesinleşti. bana hep kız gibi geliyodu ama hayırlısı tabii. oğluşumun bi ismi bile yokhep kız isimleri baktık.
nese kızlar çok yazdım hepimize hayırlı doğumlar olur inşallah
kızlar bi de çok merak ettiğim bi konu var
kız annesi bebek için bi çeyiz hazırlıyomuş sanırım. ne var bunların içinde. beşiği annanemi alıyo mesela?
bende şubat annesi olucam inşallah
şükür bi sorunumuz yok cnm...ama dün şeker testi yaptırdım açlık 83 50 gr sonrası 150 çıktı cnm ona sıkkındı biraz...
senn kızında hayırlı olsun inşallah
şeker yüklemesi için gidince dr beni ultrasona aldı. Aaaaa bebeğin suyu çok az, hastaneye yatman lazım, böyle az olduğunda gerçi hiçbir şey yapılamıyor, bi serum veriyorlar o da pek etkilemiyor, bu bacak arasındaki ağrıların da ondandır, doğumun başlamak üzere, seni bi prof görse iyi olur dedi. zaten ben hep profa gidiyorum ya, sadece şeker için gitmiştim. kendimi profun yanına zor attım. ameliyattaimiş iki saat falan beledim. tabi gözyaşları ile adam sorun yok demez mi? sınırda ama bol su iç sorun yok dedi. şimdi evdeyim şoku hala atamadım. Bu 3 düşükten sonra 4. gebeliğim kendime tanıdığım son şans hala ağlıyorum çok kötü oldum. şeker mi? normalmiş lanet olsun. prof ben risk görmediğim hastalara şeker yüklemesi yapmıyorum buna gerek yoktu dedi....
kızlar fenalardayım aşırı kaşıntım var mantar oldu o bölgede 3 gündür. kendi doktoruma gidemedim annemde olduğum için aile hekimindeki doktorda mycospor diye bi krem verdi yatmadan önce sürüyorum. var mı aranızda yaşayan bu sorunu...
kızlar fenalardayım aşırı kaşıntım var mantar oldu o bölgede 3 gündür. kendi doktoruma gidemedim annemde olduğum için aile hekimindeki doktorda mycospor diye bi krem verdi yatmadan önce sürüyorum. var mı aranızda yaşayan bu sorunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?