2012 şubat anneliği tadacak olanlar

teşekkürler akg bugün biraz daha iyiyim. sen nasılsın bu arada moralin düzeldi mi biraz olsun?

evet mantarın dostu nem biliyorum ama akıntı çok olunca geldi başıma işte. neyse azaldı biraz olsun sağol canım

bende c. tesi 50 mg lik şeker yükleme testi yaptırdım. 151 çıktı doktor 100 lük yapalım dedi. cuma günü gidecem inşallah birşey çıkmaz ya ailede şeker hastalığı var o yüzden korkuyorum..

teşekkürler akg bugün biraz daha iyiyim. sen nasılsın bu arada moralin düzeldi mi biraz olsun?

sağol canım kendimi dinleyip oturuyarum bebek 15 dk oldu hareket etmedi vs kendim yazıp kendim oynuyorum... az sonra pdr uzmanı bi arkadaşım var onu arıycam sanırım destek almadan atlatamıycam. ilgin için tşekkür ederim.

doktor banada bol bol dinlen dedi bakalım. ilgin için teşekkür edrim. inşallah tek temennim zamanında doğum yapmak...

hu hu çıtır anneler nerdesiniz ya dinlenin dediysek parmaklarınızı deil vücudunuzu dinlendirin dedik,klavye kullanabilirsiniz yawwwwww.boncccccccuuuuuk nerelerdesiniz ...bi sorun yoktur inş.

başlığı görünce heyecanlandım rabbim nasip ederse bende şubatta anne olacağım inşallah.

evlatlarımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak için günlerimi sayıyıorum çabucak geçsin günler .evlatlarımı koklıyım rabbim nasip et hayırlısıyla

üç ayımız kaldı hayırlısıyla heyecan var mı arkadaşlar ?

merhaba hanımlar şeker yüklemesinde ben şua an geceleri kalkıp çok sık su içiyorum su içmektemi yasak acaba şistim davul oldum resmen bende

Günaydın güzel anneler
Benim tetenoz aşısının etkisi azaldı, kolum biraz daha iyi.
Sizlere bişey danışmak için geldim.Ben evlendiğimde aöf Halkla İlişkiler 1.Sınıftaydım, eşim anlayışlı biri olduğu için devam etmeme izin verdi.Neyse bitirdim bölümü.Ardından Sosyolojiye kayıt yaptırdım.Şimdi Bütün derslerden geçerek 2. sınıfa geçtim; ama kayıt yeniletip, yeniletmemekte kararsızım.Sınav tarihleri : aralık, ocak - nisan, haziran. Doğuma az bi zaman kala ve doğumdan az bi zaman sonra. Sizce ne yapayım ya :26:
Bütün derslerden geçmeseydim yeniletmeyi düşünmüyordum, ama geçince kararsız kaldım.Bu sene yardımcı kitap olmıcak, sistem de değişti çok karışığımm :26:

Merhabalar güzel anne adaylarıııı..Herkesler iyi mi bakalımmm

merhaba hanımlar şeker yüklemesinde ben şua an geceleri kalkıp çok sık su içiyorum su içmektemi yasak acaba şistim davul oldum resmen bende

PANADOL aramıza hoşgelmişsin canım,sanırım başka bi başlıkta seninle 1-2kere yazıştık bundan sonra dediğin gibi burdan hep beraber devam edelim İNŞALLAHBebişin MAŞALLAH iyiymiş,gram olarak ne kadar doktorun bişey söyledi mi....Bu arada İNŞALLAH şeker çıkmaz ben de perşembe ya da cuma yaptırcam bakalım hayırlısı...
Su içme konusuna gelince suyun hiç bi zararı olmaz diye biliyorum ben,günde 3litreden fazla içmiyosundur herhalde onunda bi zararı olmaz bildiğim kadarıyla:44:

bende c. tesi 50 mg lik şeker yükleme testi yaptırdım. 151 çıktı doktor 100 lük yapalım dedi. cuma günü gidecem inşallah birşey çıkmaz ya ailede şeker hastalığı var o yüzden korkuyorum..

HLYcim şeker yüklemen çok yüksek çıkmamış muhtemelen 100lükte hiç bişey çıkmıycaktır,canını şimdiden sıkıpta bebişide üzme annesiii

AKG tatlım oğlundu,eşindi,hamilelikti,yatmaktı derken iyice bunaldın,ama İNŞALLAH minicik yavruna kavuşunca bütün sıkıntıların geçivericekDestek al tabi,konuş ki rahatlayasın,canın sıkıldıkça burdan da yaz elimizden geldiğince yanında olmaya çalışırız güzelim

hu hu çıtır anneler nerdesiniz ya dinlenin dediysek parmaklarınızı deil vücudunuzu dinlendirin dedik,klavye kullanabilirsiniz yawwwwww.boncccccccuuuuuk nerelerdesiniz ...bi sorun yoktur inş.

SENİZAYYYY tatlım ben geldimmmmAslında ara ara girip okudumda bi türlü yazasım gelmediydi,şimdi sizi özledimde artık yazıyım dedimmm:26:Senide gayet iyi gördüm,iştahında açılmış,ooooooh gelsin kilolarrrr

MELİTTAcım şekercim eski sayfa arkadaşımmmm,hoşgelmişsin aramızaaaRABBİM hayırla miniklerine kavuşmanı nasip etsin güzelim,nasılsın bakalım herşey yolunda mı

hoşbulduk boncuuukkkkk amin inşallah seninde inşallah bebişini kucağına almayı nasip etsin rabbim :) hamdolsun teyzesi herşey şimdilik yolunda artık hareketlerini net olarak hissediyorum karnımın şekli şemali kalmadı :) rabbim yavrularıma sağlık versin inşallah.

sorunlarımda olmuyor değil hergün bi sorun :)

özletme kendini arkadaşım sen nasılsın bebişin nasıl ?

Günaydın kafası karışık arkadaşım benimmm:44:
Şimdi ben kendi düşüncemi yazıyım ben olsaydım şöyle yapardım diye...Canım senin yerinde olsam kaydımı yeniletmem..Nedenine gelince ilk sınav tarihleri hamileliğinin sonlarına denk gelicek,iyice ağırlaşıcaksın,senin için zor olucak,sonrakilerde doğumdan 2-3ay sonraya denk gelicek o ara bebişle mi uğraşıcaksın,ders mi çalışıcaksın,zaten ilk aylar çok zor oluyo deniliyo...Bu sene sistemde değişti diyosun..Bu sene ara verip,bebişinle kafan rahat olarak ilgilensen,seneye kaldığın yerden devam etsen bence daha iyi..Ama tabii ki karar yine senin tatlım,ben olsaydım böyle yapardımmm:26:

Bende şimdi özelden cevap yazıcaktım sana,bizi merak edip sorduğun için çok teşekkür ederiz tatlımmm
Ufak tefek sorunlarına hiç takılma şekercim,hepsi geçip gider...O minnicik pıtpıtları hissediyosun ya,gerisi boş be canımm
Biz iyiyiz, bu hafta şeker yüklememiz var İNŞALLAH şeker falan çıkmazda rahat rahat devam ederiz hamileliğe

çok sevindim iyi olmanıza inşallah şeker yüklemende güzel çıkar sorun yaşamadan atlatırsın.bende daha şeker yüklemesi olmadı senin haftalarında olur sanırım.inşallah bende sorunsuz bi gebelik atlatırım :) hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

merhaba nilayu; bende işletme 4. sınıfa geçtim ama dondurucam çünkü bebiş 1,5- 2 aylıkken ders çalışmam imkansız gibi birşey. yine de sen bilirsin tabi vakit ayırabilirim, çalışırım diyorsan dondurma ama zor gibi ne dersin :)

O BENİM DÜNYAM,AKG sobeeeeeeNasılsınız güzellerrrrr

O BENİM DÜNYAM geçti mi kaşıntı falan,aman bol su içmeyi ihmal etme şekerimmmm

O BENİM DÜNYAM örgü konusunda ben de çok yeteneksizim maalesef:26:ALLAHtan annem bişeyler yapıyo kayınvalidemde bi yakınına yaptırmış,şimdiden bir sürü hırkamız,yeleğimiz var....Ama ben de bi bakıyım verdiğin linkee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…