canım bende yaşadım fitil kullanmamak için çok direndim ama nafile fitil öncesi travazol diye bi krem kullandım. bir ay sonra tekrar nüfuz ettiğindede zalain diye bi ilaç kullandım. bu arada sirkeli su baya rahatlatıyo ama dediğim gibi krem ve fitil kullanmadan atlatamadım...GEÇMİŞ OLSUN...
bende yaşamıştım aynı sorunu ama hamilelik öncesi trevegan diye bir krem ve fitil vermişti.hemen geçti.şimdi sadece krem verirler zaten ama sen özellikle kuru tutmaya çalış pamuklu iç çamaşırı ve şu kotex %100 pamuk günlk pedlr var onlarla pudra kullnmıştım ben kuruluk çok önemli zate ıslaklıktan oluyr bu
teşekkürler akg bugün biraz daha iyiyim. sen nasılsın bu arada moralin düzeldi mi biraz olsun?
akg cim sıkma canını ,oluyr malesef böyle şeylr .benim bugun arım hiç yok birazda dinlenmek le ilgili heralde bu arada sen su falan deyince akşam bol bolsu içtim bu gün yok bilmiyrm ki.inşallah zamanında doumyaparsın canım boşver sen genede öyle deme bazen insanın azından çıkanlar dua yerine geçermiş sen genede öyle deme
kızlar selam bende varım şubat anneleri olarak şubat başı dogumum 25 haftama girdim ayrıntılı ulrasonumda allaha şukur bebek saglıklı emniyo sıvım fazla imiş ve iri bir bebek dedi şeker çıkma ihtimalim yuksekmiş haftaya şekerime bakılacak korkuyorum umarım çıkmaz şeker şimdiden diyete başladım doktorun bana önerdigi bol salata et ve ekmek tüket dedi bana zor görüdm bu gunleri okadar olumsuzlukta sonra allahım hepimize yardım etsin burdan devam edelim doguma kadar ne dersiniz... hepinize sevgiler..
merhaba hanımlar şeker yüklemesinde ben şua an geceleri kalkıp çok sık su içiyorum su içmektemi yasak acaba şistim davul oldum resmen bende
bende c. tesi 50 mg lik şeker yükleme testi yaptırdım. 151 çıktı doktor 100 lük yapalım dedi. cuma günü gidecem inşallah birşey çıkmaz ya ailede şeker hastalığı var o yüzden korkuyorum..
sağol canım kendimi dinleyip oturuyarum bebek 15 dk oldu hareket etmedi vs kendim yazıp kendim oynuyorum... az sonra pdr uzmanı bi arkadaşım var onu arıycam sanırım destek almadan atlatamıycam. ilgin için tşekkür ederim.
hu hu çıtır anneler nerdesiniz ya dinlenin dediysek parmaklarınızı deil vücudunuzu dinlendirin dedik,klavye kullanabilirsiniz yawwwwww.boncccccccuuuuuk nerelerdesiniz ...bi sorun yoktur inş.
başlığı görünce heyecanlandım rabbim nasip ederse bende şubatta anne olacağım inşallah.
evlatlarımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak için günlerimi sayıyıorum çabucak geçsin günler .evlatlarımı koklıyım rabbim nasip et hayırlısıyla
üç ayımız kaldı hayırlısıyla heyecan var mı arkadaşlar ?
Merhabalar güzel anne adaylarıııı..Herkesler iyi mi bakalımmm
MELİTTAcım şekercim eski sayfa arkadaşımmmm,hoşgelmişsin aramızaaaRABBİM hayırla miniklerine kavuşmanı nasip etsin güzelim,nasılsın bakalım herşey yolunda mı
Günaydın güzel anneler
Benim tetenoz aşısının etkisi azaldı, kolum biraz daha iyi.
Sizlere bişey danışmak için geldim.Ben evlendiğimde aöf Halkla İlişkiler 1.Sınıftaydım, eşim anlayışlı biri olduğu için devam etmeme izin verdi.Neyse bitirdim bölümü.Ardından Sosyolojiye kayıt yaptırdım.Şimdi Bütün derslerden geçerek 2. sınıfa geçtim; ama kayıt yeniletip, yeniletmemekte kararsızım.Sınav tarihleri : aralık, ocak - nisan, haziran. Doğuma az bi zaman kala ve doğumdan az bi zaman sonra. Sizce ne yapayım ya :26:
Bütün derslerden geçmeseydim yeniletmeyi düşünmüyordum, ama geçince kararsız kaldım.Bu sene yardımcı kitap olmıcak, sistem de değişti çok karışığımm :26:
hoşbulduk boncuuukkkkk amin inşallah seninde inşallah bebişini kucağına almayı nasip etsin rabbim :) hamdolsun teyzesi herşey şimdilik yolunda artık hareketlerini net olarak hissediyorum karnımın şekli şemali kalmadı :) rabbim yavrularıma sağlık versin inşallah.
sorunlarımda olmuyor değil hergün bi sorun :)
özletme kendini arkadaşım sen nasılsın bebişin nasıl ?
Bende şimdi özelden cevap yazıcaktım sana,bizi merak edip sorduğun için çok teşekkür ederiz tatlımmm
Ufak tefek sorunlarına hiç takılma şekercim,hepsi geçip gider...O minnicik pıtpıtları hissediyosun ya,gerisi boş be canımm
Biz iyiyiz, bu hafta şeker yüklememiz var İNŞALLAH şeker falan çıkmazda rahat rahat devam ederiz hamileliğe
Günaydın güzel anneler
Benim tetenoz aşısının etkisi azaldı, kolum biraz daha iyi.
Sizlere bişey danışmak için geldim.Ben evlendiğimde aöf Halkla İlişkiler 1.Sınıftaydım, eşim anlayışlı biri olduğu için devam etmeme izin verdi.Neyse bitirdim bölümü.Ardından Sosyolojiye kayıt yaptırdım.Şimdi Bütün derslerden geçerek 2. sınıfa geçtim; ama kayıt yeniletip, yeniletmemekte kararsızım.Sınav tarihleri : aralık, ocak - nisan, haziran. Doğuma az bi zaman kala ve doğumdan az bi zaman sonra. Sizce ne yapayım ya :26:
Bütün derslerden geçmeseydim yeniletmeyi düşünmüyordum, ama geçince kararsız kaldım.Bu sene yardımcı kitap olmıcak, sistem de değişti çok karışığımm :26:
O BENİM DÜNYAM,AKG sobeeeeeeNasılsınız güzellerrrrr
O BENİM DÜNYAM geçti mi kaşıntı falan,aman bol su içmeyi ihmal etme şekerimmmm
Merhabalar güzel anne adaylarıııı..Herkesler iyi mi bakalımmm
PANADOL aramıza hoşgelmişsin canım,sanırım başka bi başlıkta seninle 1-2kere yazıştık bundan sonra dediğin gibi burdan hep beraber devam edelim İNŞALLAHBebişin MAŞALLAH iyiymiş,gram olarak ne kadar doktorun bişey söyledi mi....Bu arada İNŞALLAH şeker çıkmaz ben de perşembe ya da cuma yaptırcam bakalım hayırlısı...
Su içme konusuna gelince suyun hiç bi zararı olmaz diye biliyorum ben,günde 3litreden fazla içmiyosundur herhalde onunda bi zararı olmaz bildiğim kadarıyla:44:
Boncuk canım çok teşekkürler evet bende hatırlıyroum başka topiklerde yazışmıştık bu günleri gördük ya allahımıza şükürler olsun c.tesi yapılacak şeker yüklemesi doktorum iri bebek dedi yanı 23* gitmiştim 780 gr demişti birde suyum fazla imiş böyle olunac şeker olasılıgı yüksek dedi ben şimdiden diyete başladım şeker yüklenmeden önce su içilebilir dedi az öncede aradım hastaneyi sizin kaç haftalık sevgiyle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?