boncukk yaa ben o pompaları düşündükçe içim bi acaip oluyor. ne biçim bişey onlar öyle. hiç hoşlanmıyorum almayacağım heralde. sağılmak hoşuma gitmeyecektir eminim
ya bu arada sürekli karnı acıkan var mı aranızda?bulantımın olduğu zamanlarda neredeyse hiç yemek yiyememiştim ama son bir aydır hep bi yemek yeme halindeyim. 3 kilo almışım bir ayda:2:
Kıslar ben ilaç kullanmıyorum.Doktor; zaten kilon var eğer vitamin kullanırsan daha çok alırsın dedi ve vermedi.Bu normal mi?
Bende normal doğum istiyorum ama bakalım.
tşkler arkadaşlar. biraz uyudum baş ağrım geçti ama benim minik hala uyuyor sanırım. Balakım gecede hissetmezsem yarın doktorumu ararım.
Zaten bugüne kadarhiç 4 haftayı bekleyemedim kontrol için hep 3. haftadan sonra kendimi orda buldum hatta 3 hafta önce gittim en son. Sonra 2 gün sonra çok az kanamam oldu. Gece 12 de aradım saolsun beni rahatlattı. Sabah gel dedi gittim. Sakın çekinme istersen hergün gel ben seni muayne ederim dedi :)))
Sizin Doktorunuzla aranız nasıl?
Benim bebişim 3 Hafta önce 330 gr 21,5 cm di yani 19 + 4 de..
mrb arkadaşlar bi kaç gündür uğrayamıyorum ,annem biraz rahatsız ..onun yanındaydım.ya zaten duygusalım böyle şeyler oluncada kötü oluyr baya.neyse aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldin diyeyim toplu bişekilde bende inş.şubat 17 de bir prenses annesi olucam.ya kızlar benim bi listem vardı şubat anneleri için düzenlemiiştim sanırım ben olmayınca kendini ekleyen olmamış .çok kalabalık olunca liste iyi oluyr.bu arada ben yokken BONCUKcum herkesi idare etmiş maşallah
çok şükür iyi şimdi .tansiyon işte ne zamn ne olcğı belli olmyr.eee neler yapıyosunz kızlar baya kaynatmışınız bende ekim 8 de gitmiştim kontrole 500gr 30cm olduğunu söyledi .her şey yolunda çok şükür geçen sefer şeker yüklemem 50gr da biraz yüksekti doktor cuma günü 100 gr yapacak bu daha zor 4 saat aç beklyckmişim bide her saat başı kan neyse sonuç iyi çıksında biz herşeye katlanıyrz
Kızlaaaaaarrr nasılsınız bakalım...
Biz iyiyiz çok şükür...Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı kızlarrr...Tetanoz aşılarınızı oldunuz mu:)Ben geçen ay sonu ilk dozu olmuştum,bu ay sonuda 2.dozu olcam İNŞALLAHBide gelecek hafta şeker yüklememiz yapılcak galibaaaa:))
Gece yatarken ne tarafınıza yatıyosunuz,sol tarafa yatmak bebeğe kan akışını daha iyi sağlıyomuş o yüzden doktorlar sola yatmaya çalışın diyolar...Ben bi sağ bi sol dönüp duruyorum,genellikle de sağ tarafta uyuyorum,siz nasıl uyuyonuz...Sırt üstü yatmamak gerekirmiş
Biz iyiyiz çok şükür...Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı kızlarrr...Tetanoz aşılarınızı oldunuz mu:)Ben geçen ay sonu ilk dozu olmuştum,bu ay sonuda 2.dozu olcam İNŞALLAHBide gelecek hafta şeker yüklememiz yapılcak galibaaaa:))
Gece yatarken ne tarafınıza yatıyosunuz,sol tarafa yatmak bebeğe kan akışını daha iyi sağlıyomuş o yüzden doktorlar sola yatmaya çalışın diyolar...Ben bi sağ bi sol dönüp duruyorum,genellikle de sağ tarafta uyuyorum,siz nasıl uyuyonuz...Sırt üstü yatmamak gerekirmiş
Sağlık ocağına kaydımı yaptırdım kontrollere gidiyorum fakat tetanoz aşısı yaptırmıcam.
Çünkü doktor olmamamın daha hayırlı olacağını söyledi.
Doktora göre tetanoz erken doğuma sebep oluyormuş.
Benim durumum zaten kritik.
Kan sulandırıcı kullanıyorum.
Bu riski göze alamadım arkadaşlar.
KELEBEKcim benim doktordan yana 2hafta öncesine kadar pek şansım yoku ama artık iyi bi doktor buldum gibi:)))Ayrıca bebişinin kilosu boyu çok iyiymiş MAŞALLAH miniğine:))Kanaman olduğunda progestan falan kullandın mı canım..Benimde 8-11haftaları arası çok yoğun kanamalarım olmuştu,şimdi geçti çok şükür..Sen de bugün minik kuşunun pıtpıtlarını daha iyi hissedersin İNŞALLAH:)))
ay öcü gibi geldin üstüme bütün yapmam gereken ama yapmadığım/yapamadığım şeyleri yazmışsın :2:
sağlık ocağına kaydımı yaptırmadım daha. tetanoz aşını haftaya olursun demişti doktor. yani 3-4 gün sonra sağlık ocağının yerini bulup kaydımı yaptırıp tetanoz aşımı olmam gerekiyor
doktorumda bana sol tarafa yatmam gerektiğini söyledi. ama sırt üstü yatınca bel ağrım biraz diniyor dedim. eşin masaj yapsın beline, ama sen sol tarafına yat dedi
bebeğin duruşuyla ilgili bişey olduğunu düşünmüştüm ama kan akışıyla alakalıymış. sağ tarafıma yatarım hep bende. daha dikkat etmem gerekecek sanırım
Sağlık ocağına kaydımı yaptırdım kontrollere gidiyorum fakat tetanoz aşısı yaptırmıcam.
Çünkü doktor olmamamın daha hayırlı olacağını söyledi.
Doktora göre tetanoz erken doğuma sebep oluyormuş.
Benim durumum zaten kritik.
Kan sulandırıcı kullanıyorum.
Bu riski göze alamadım arkadaşlar.
arkadaşlar ikinizide aktif gördüm bu gün ben yürüyemiyorum bacak aramda mütiş bi ağrı var sizce doktorumu aramalımıyım?
İyiyiz boncukcum tşkler bugün daha iyiyiz ama bu kadar soğuk olmasa daha iyi olacağız...
ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim ne için kayıt yaptırıcaz anlamadım pek???
ben her yana yatıyorum ama genelde sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama sağ sol dönüp duruyorum. zaten sırt üstü bi kaç hafta içinde mümkün olmazmış nefes almak zor olurmuş bakalım artık...
Bende aşı olmadım doktorumda bişey demedi... haftaya randevum var bir sorayım şeker yüklemede yapılacak daha
AKG bacak aran derken kusura bakma biraz açık sorcam ama vajinal bölgede mi ağrın var canım...:26:Bence biraz otur dinlen geçmezse doktorunu ara tatlım..Muhtemelen bi kramptır tatlım,kötü düşünme...Doktorunu ararsan bizi de haberdar et
aranızda hastane çıkışı alan var mı canlar?
ben bi kaç yere baktım ama ne çeşit bişey alacağımı bilemedimkaç parça almak gerekir 20 parçalı olanları bile vardı bana çok fazla geldi.
bi de fiyatları ne kadardır aşağı yukarı? 70-80 liraydı benim sorduklarım. çok kısa bi süre giyeceği şeyler için bu kadar para vermek mantıklı mı değer mi sizce?
tecrübesi olanlardan fikir bekliyorum
aranızda hastane çıkışı alan var mı canlar?
ben bi kaç yere baktım ama ne çeşit bişey alacağımı bilemedimkaç parça almak gerekir 20 parçalı olanları bile vardı bana çok fazla geldi.
bi de fiyatları ne kadardır aşağı yukarı? 70-80 liraydı benim sorduklarım. çok kısa bi süre giyeceği şeyler için bu kadar para vermek mantıklı mı değer mi sizce?
tecrübesi olanlardan fikir bekliyorum
Konu buraya gelmişken bende sorayım bari :)
Benimde ara ara o bölgeye iğne batıyor gibi çok rahatsız ediyor beni.
Sizede oldu mu hiç?
bidegeçen hafta wenice gittim hani şu reklamları çıkp duruyo ya ,belki hepsi değil ama çok şeker şeyler bulunuyr özelllikle kulakları olan bi eşofman takımı bar harika ,bu arada ben diğer alışverişlerimi yani battaniye ,havlu,zıbın vb.ne varsa hepsini chicco dan aldım toplu halde indirim yapıyolar ayrıca fiyatlar uçuk değil bide %100 pamk ve antibakteriyel olunca içime sindi.bide banyo bakım ürünlrnide sebamed aldım .şuanda indirimse en büyük boylarını aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?