2012 şubat anneliği tadacak olanlar

tşk ederim arkadaşım inşallahda birşey çıkmaz söz veriyorum kendime. doğumdan sonra zayıflayacam dikat edeceğim ailesel genetik şeker var çıkması ne kadar geç olursa o kadar iyi. :18:

bu arada benim bebiş 495 mış. kadın doğum doktoru diğer radyoloji doktoruna gönderdi. onun verdiği kağıtta yazıyordu suyuda normal yazıyordu yalnız makat geliş demiş. kadın doğum uzmanı bağdaş kurmuş gibi oturuyor boyuda 25 cm dedi. uzun bi bebek dedi. bakalım rabbim salih bir evlat versin inşallah sağlıkla sıhhatle. tabi önce herkese sonrada bana

Kıslar fikirlerimizi uyum sağlıyor.Fakat ben dayanamadım yenilettim kaydımı.Hiç kolay olmayacak biliyorum; belki de paramı çöpe attım bilemiyorum, kitapları görünce çok heveslendim.Bakalım hayırlısı ya.

Bu arada benim kuzum hala hareket etmiyor, normal mi acaba ya :26:

uzun süredir giremedim modemimiz bozulmuştu yine
ben dün doktora gittim son bir ay 4 kg almışım şuan 10 kg almış bulunuyorum dr lütfen dikkat et diyor :) ben gayet rahatım ama... sen böyle devam edersen 20 kg ile tamamlarsın diyor bakalım bayramda geliyor nasıl tutucam boğazımı

ben fatma dedim Anneannem 3 ay önce vefat etti onun ismini koymak istedim eşim de melek istiyor fatma melek oldu bizim prensesin ismi :)

ya ne güzel benim eşimde nerde toz var niye böyle diye kontrol ediyor. valla eşinin kıymetini bil!...

biliyorumda canım yinede insan sinir oluyor çocuk gibi davranıyor ... dün dr uma anlattım ne güzel daha ne istiyorsun dedi... annem de aynı.. hasta değilim hamileyim diye ağladım bi keresinde... neyse çok az kaldı Allahın izniyle. Sende bir lkaç sorun yaşamışsın... başka dr a gittin mi kontrol için? şuan nasılsın?=

canım çok güzel bi isim rabbim ömrünüde ismi gibi güzel eylesin. ben başka bi doktora gitmek istemiyorum kafam iyice karışıcak biri suyu az biri normal diycek gene arada kalcam zaten yapılacak pek bi şey yokmuş azsa bebek erken geliyormuş. hayırlısı profuma güvenmek zorundayım. rabbim verecekse verecek alalacaksa alcak yapacak bi şey yok dua etmekten başka. oturup bekliyorum ilgin için etşekkür ederim...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
kaç kişi olduk şimdi burda :)

Ben dün dr. a gittim. Çok şükğr herşey yolunda. Prensesim büyümüş bana ara sıra hissettirmesede içimde kıpır kıpır :)
boyu 30 cm olmuş ağırlığı da 710 gr. Dr. rahim boyu falan iyi dedi. sadece plasenta hala aşağıda. bana şuan bir sıkıntı vermiyor fakat normal doğum bu durumda zor olucak dedi ona üzüldüm biraz ama napalım sağ salim olsunda nasıl olursa olsun....

Buarada daha güzel bir haberim var... Dün Laboratuar dan aradılar. Amniyosentez sonuçumuz temiz çıktı Allahıma binlerce kez şükürler olsun... içimden hep bişey çıkmıcak diyordum ama yinede ara ara ya çıkarsa diye takıyordum.... çok şükür herşey yolunda dedi... inş. bundan sonra da bişey çıkmaz.

neyse birde ben epeyce kilo almışım :2: nedense ben kendim öyle hissetmiyorum... artık diyet falan yapcam herhalde... ..

doğru söylüyorsun. başka bir sonuç hepten karıştırıcak kafanı. Allahın izniyle çok az kaldı bunuda atlatıcaz.
Şubat da tek tek yazıcaz buraya geldi minik meleklerimiz diye... Allah hepimizin yardımcısı olsun... hepimiz için dua ediyorum...

Gözünüz aydın sonucunuz iyi çıkmış bend efeci kg aldım sorma yanlız degılsın kaçıncı haftada bebegin kilosu 710 çıktı benim bebekte iri görünüyor şekerden süpheleniyor dr. hayırlısı olsun

İyi geceler kıslarrrrr,nasılsınız bakalımmmm

mrb boncukcuğum 23+1 deyim ben bebek 495 gr. mış boyuda 25 cm dedi doktor. makat gelişde yani şimdilik doğum pozisyonunda ters anlamında oda doğuma kadar düzelir dediler. bakalım yarın şeker yükleme testim var 100 mg 50 mg 151 çıkmıştı inşallahda yüksek çıkmaz üstelik aç karnına hala midem bulanıyor nasıl bekleyecem bilmiyorum.

canım sağolasın.iyiyiz diyelim iyi olalım inş.Salı günü şeker yüklemesini yaptırdım bir sorun çıkmadı.Ama eşim rahatsızlandı zatürre demesinler.
Aslında korkuyorum bana bebişe vede oğluma geçer mi diye ama söyleyemiyorum.Yarın doktora gideceğiz soracağım çok endişeleniyorum.
Kendinize iyi bakın.Rabbime emanet lalım hepimizde.

Arkadaşım geçmiş olsun ne zamandır bakamıyordum bugün baktım.Yine seni üzmüşler.
Boşver şu doktorların dediğini.
Ben suyu az kalmış bir bayanla tanışmıştım yazın.
Evet erken doğumu tetiklermiş ama herkeste değil.
İnan baba o bayan tam 40.haftada doğurdu.
Pozitif düşün.İyi düşün lütfen.Bazen insan kendini paratoner zannediyor.Herşey başına geliyormuş zannediyor.Ama inan ki yaşadıklarımız bir sınaz ve biz bu sınavdan tam notla geçeceğiz.
Lütfen moralini bozma yüksek tut.Gün saymayı dakika tutmayı bırak.Herşeyi zaman bırak.Takvime bakma biraz.
Bunu yapmak zorundayız.
Benim eşimde zatürre oldu valla.Adamı öldürecem bir kaşık suda inan ki.
Napayım ALLAH tan geldi.Biraz tevekkül arkadaşım.
Sen tedbirini al.Gerisini RABBİME bırak.
RABBİM HEPİMİZİ KORUSUN.

Kıslaaaaaar kıslaaaaaaaarrrr şeker çıktı bende hemide çok yüksek...Napcaz netcez,oooyyy ooo...Neyse meyse doktor 10gün dikkat et sonra 100lük yapalım dedi..Ama çok yüksek yaaaf 217çıktı,İNŞALLAH 10güne düşer kıslar dua edin....

HLYcım bak benimkinin sonucuna,hiç seninkisi yüksek değil güzelim,üzülme 100lükte tertemiz çıkar İNŞALLAH...Sonuç çıkınca bizi de haberdar et emiiii

NİLAYU doktorun bi sorun yok diyosa öyledir be canım,üzme kendini...İlerleyen haftalarda hissedersin İNŞALLAH..Bide bişey sorcam ayrıntılı ultrason yapıldı mı sizee

KARAMEL tatlım çoook geçmiş olsun eşine,İNŞALLAH size bi etkisi olmaz ama siz yine de fazla yanaşmayın

SENİZAYcım yerim ben o patikleri ne şirinlermişşşş,benimde hiç el becerim yok ki olsa da oturduğum yerden yapsam şu güzel şeylerdenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…