Merhabalar güzel anne adaylarıııı..Herkesler iyi mi bakalımmm
PANADOL aramıza hoşgelmişsin canım,sanırım başka bi başlıkta seninle 1-2kere yazıştık bundan sonra dediğin gibi burdan hep beraber devam edelim İNŞALLAHBebişin MAŞALLAH iyiymiş,gram olarak ne kadar doktorun bişey söyledi mi....Bu arada İNŞALLAH şeker çıkmaz ben de perşembe ya da cuma yaptırcam bakalım hayırlısı...
Su içme konusuna gelince suyun hiç bi zararı olmaz diye biliyorum ben,günde 3litreden fazla içmiyosundur herhalde onunda bi zararı olmaz bildiğim kadarıyla:44:
HLYcim şeker yüklemen çok yüksek çıkmamış muhtemelen 100lükte hiç bişey çıkmıycaktır,canını şimdiden sıkıpta bebişide üzme annesiii
AKG tatlım oğlundu,eşindi,hamilelikti,yatmaktı derken iyice bunaldın,ama İNŞALLAH minicik yavruna kavuşunca bütün sıkıntıların geçivericekDestek al tabi,konuş ki rahatlayasın,canın sıkıldıkça burdan da yaz elimizden geldiğince yanında olmaya çalışırız güzelim
SENİZAYYYY tatlım ben geldimmmmAslında ara ara girip okudumda bi türlü yazasım gelmediydi,şimdi sizi özledimde artık yazıyım dedimmm:26:Senide gayet iyi gördüm,iştahında açılmış,ooooooh gelsin kilolarrrr
MELİTTAcım şekercim eski sayfa arkadaşımmmm,hoşgelmişsin aramızaaaRABBİM hayırla miniklerine kavuşmanı nasip etsin güzelim,nasılsın bakalım herşey yolunda mı
Günaydın kafası karışık arkadaşım benimmm:44:
Şimdi ben kendi düşüncemi yazıyım ben olsaydım şöyle yapardım diye...Canım senin yerinde olsam kaydımı yeniletmem..Nedenine gelince ilk sınav tarihleri hamileliğinin sonlarına denk gelicek,iyice ağırlaşıcaksın,senin için zor olucak,sonrakilerde doğumdan 2-3ay sonraya denk gelicek o ara bebişle mi uğraşıcaksın,ders mi çalışıcaksın,zaten ilk aylar çok zor oluyo deniliyo...Bu sene sistemde değişti diyosun..Bu sene ara verip,bebişinle kafan rahat olarak ilgilensen,seneye kaldığın yerden devam etsen bence daha iyi..Ama tabii ki karar yine senin tatlım,ben olsaydım böyle yapardımmm:26:
merhaba nilayu; bende işletme 4. sınıfa geçtim ama dondurucam çünkü bebiş 1,5- 2 aylıkken ders çalışmam imkansız gibi birşey. yine de sen bilirsin tabi vakit ayırabilirim, çalışırım diyorsan dondurma ama zor gibi ne dersin :)
sağol canım hoşbuldukwalla ben çok almak istemiyorum dikkat ediyorum ama, 1 haftadır iştahım acayip arttı, ne görsem yiyesim geliyo ne karar werdin ismine??? bende bişeyler düşünüyorum ama karar weremiyorum bi türlü ne de olsa hayatını etkileyecek
ya ne güzel benim eşimde nerde toz var niye böyle diye kontrol ediyor. valla eşinin kıymetini bil!...
biliyorumda canım yinede insan sinir oluyor çocuk gibi davranıyor ... dün dr uma anlattım ne güzel daha ne istiyorsun dedi... annem de aynı.. hasta değilim hamileyim diye ağladım bi keresinde... neyse çok az kaldı Allahın izniyle. Sende bir lkaç sorun yaşamışsın... başka dr a gittin mi kontrol için? şuan nasılsın?=
canım çok güzel bi isim rabbim ömrünüde ismi gibi güzel eylesin. ben başka bi doktora gitmek istemiyorum kafam iyice karışıcak biri suyu az biri normal diycek gene arada kalcam zaten yapılacak pek bi şey yokmuş azsa bebek erken geliyormuş. hayırlısı profuma güvenmek zorundayım. rabbim verecekse verecek alalacaksa alcak yapacak bi şey yok dua etmekten başka. oturup bekliyorum ilgin için etşekkür ederim...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
kaç kişi olduk şimdi burda :)
Ben dün dr. a gittim. Çok şükğr herşey yolunda. Prensesim büyümüş bana ara sıra hissettirmesede içimde kıpır kıpır :)
boyu 30 cm olmuş ağırlığı da 710 gr. Dr. rahim boyu falan iyi dedi. sadece plasenta hala aşağıda. bana şuan bir sıkıntı vermiyor fakat normal doğum bu durumda zor olucak dedi ona üzüldüm biraz ama napalım sağ salim olsunda nasıl olursa olsun....
Buarada daha güzel bir haberim var... Dün Laboratuar dan aradılar. Amniyosentez sonuçumuz temiz çıktı Allahıma binlerce kez şükürler olsun... içimden hep bişey çıkmıcak diyordum ama yinede ara ara ya çıkarsa diye takıyordum.... çok şükür herşey yolunda dedi... inş. bundan sonra da bişey çıkmaz.
neyse birde ben epeyce kilo almışım :2: nedense ben kendim öyle hissetmiyorum... artık diyet falan yapcam herhalde... ..
Merhabalar güzel anne adaylarıııı..Herkesler iyi mi bakalımmm
Boncuk canım çok teşekkürler evet bende hatırlıyroum başka topiklerde yazışmıştık bu günleri gördük ya allahımıza şükürler olsun c.tesi yapılacak şeker yüklemesi doktorum iri bebek dedi yanı 23* gitmiştim 780 gr demişti birde suyum fazla imiş böyle olunac şeker olasılıgı yüksek dedi ben şimdiden diyete başladım şeker yüklenmeden önce su içilebilir dedi az öncede aradım hastaneyi sizin kaç haftalık sevgiyle kalın..
PANADOL MAŞALLAH bebişinin kilosu çok iyiymişBiz yarın 26.haftaya gircez İNŞALLAH...Bakalım cuma günü gidersek kilomuzuda öğreniriz İNŞALLAH Benim kendi aldığım kiloya gelirsek,hiç konuşmamak gerek,aldı kilolar başını gidiyo, 17kilo aldım daha 6ay bitmeden, herhalde 30kiloyla falan tamamlıycam böyle giderse, napcam bilmiyorum:44:
bu arada benim bebiş 495 mış. kadın doğum doktoru diğer radyoloji doktoruna gönderdi. onun verdiği kağıtta yazıyordu suyuda normal yazıyordu yalnız makat geliş demiş. kadın doğum uzmanı bağdaş kurmuş gibi oturuyor boyuda 25 cm dedi. uzun bi bebek dedi. bakalım rabbim salih bir evlat versin inşallah sağlıkla sıhhatle. tabi önce herkese sonrada bana
HLYcım senin miniğine de MAŞALLAH tatlım,kaçıncı haftandasın,bide makat geliş ne demek ki aceppp:26:
canım şimdilik düşe kalka gidiyoruz. gel üç ay gel.....
Gelir gelir 3ayda gelir geçer İNŞALLAH,sen yeter ki moralini yüksek tut
Kıslar fikirlerimizi uyum sağlıyor.Fakat ben dayanamadım yenilettim kaydımı.Hiç kolay olmayacak biliyorum; belki de paramı çöpe attım bilemiyorum, kitapları görünce çok heveslendim.Bakalım hayırlısı ya.
Bu arada benim kuzum hala hareket etmiyor, normal mi acaba ya :26:
NİLAYU hayırlı olsun canım,çok zorlanırsan giden paran olur artıkSenin minik bana erkek gibi geliyodu ama kızlar hareket etmede nazlı olurmuş,senin ki kız galiba,bide en geç cinsiyet öğrenen ve en son pıt pıt hisseden hamişimiz sen olcan herhalde:26:Ama olsun geç olsunda güç olmasın be güzelim.Bu ara doktora falan gittin mi hiç,ultrasonda falan nasıl senin ufaklık, hareketli mi bariiii
uzun süredir giremedim modemimiz bozulmuştu yine
ben dün doktora gittim son bir ay 4 kg almışım şuan 10 kg almış bulunuyorum dr lütfen dikkat et diyor :) ben gayet rahatım ama... sen böyle devam edersen 20 kg ile tamamlarsın diyor bakalım bayramda geliyor nasıl tutucam boğazımı
ben fatma dedim Anneannem 3 ay önce vefat etti onun ismini koymak istedim eşim de melek istiyor fatma melek oldu bizim prensesin ismi :)
KELEBEKcim hoşgelmişsin,bebişin ismiyle büyüsün,ananeyede RABBİM rahmet eylesin
Canım 10kilodan bahsetmişsin,10kilo nedir ki benim aldığım kiloların yanında peeehBenim hedefim 30,senin ki yine 20 iyiymiş
çok sıkıldım... doğurmak istiyorum artık...
Aaaaa dur ayol,vaktinde zamanında sağlıkla gelsinler,erkenden gelmesinlerCanım sende evde mi geçiriyosun hamişliği,yoksa dışarı çıkabiliyomuydun,ben 6aydır yatıyorumda o yüzden soruyorum:26:
TUBAcım aramıza hoşgelmişsinBebişin demek ki erkek olduğunu son zamanda gösterdi..RABBİM hayırla,sağlıkla doğmasını nasip etsin İNŞALLAH
Canım bizde öyle bişey yok ama annem beşiğini biz alırız demişti..Kayınvalidemde odasını yapcak İNŞALLAH...Eğer bu oda işi annemlere kalsaydı baya bi zor olurdu onlar için çünkü aynı ayda ablamında 2tane erkeki gelcek nasipseALLAHtan bizde böyle bi adet yok yaniiii
BERRAKSU sen da aramıza hoşgelmişsin...Canım şeker sonucun biraz yükesk çıkmış ama u 50lik glikozla yapılandır herhalde dimiii..100lük olanda beli hiç bişeycik çıkmaz...Çünkü 50likte biraz yüksek çıkanlar 100lük yapıyolar ve genellikle de onda çok yüksek çıkmıyo sonuçlar..Umarım seninki de böyle olur,sende rahatlarsın canım
NİLAYU,KARAMEL sizler nasılsınız kıslarrr,herşey yolunda mı bakalımmmm
şeker yüklemesi için gidince dr beni ultrasona aldı. Aaaaa bebeğin suyu çok az, hastaneye yatman lazım, böyle az olduğunda gerçi hiçbir şey yapılamıyor, bi serum veriyorlar o da pek etkilemiyor, bu bacak arasındaki ağrıların da ondandır, doğumun başlamak üzere, seni bi prof görse iyi olur dedi. zaten ben hep profa gidiyorum ya, sadece şeker için gitmiştim. kendimi profun yanına zor attım. ameliyattaimiş iki saat falan beledim. tabi gözyaşları ile adam sorun yok demez mi? sınırda ama bol su iç sorun yok dedi. şimdi evdeyim şoku hala atamadım. Bu 3 düşükten sonra 4. gebeliğim kendime tanıdığım son şans hala ağlıyorum çok kötü oldum. şeker mi? normalmiş lanet olsun. prof ben risk görmediğim hastalara şeker yüklemesi yapmıyorum buna gerek yoktu dedi....
NİLAYU hayırlı olsun canım,çok zorlanırsan giden paran olur artıkSenin minik bana erkek gibi geliyodu ama kızlar hareket etmede nazlı olurmuş,senin ki kız galiba,bide en geç cinsiyet öğrenen ve en son pıt pıt hisseden hamişimiz sen olcan herhalde:26:Ama olsun geç olsunda güç olmasın be güzelim.Bu ara doktora falan gittin mi hiç,ultrasonda falan nasıl senin faklık, hareketli mi bariiii
Saol canım bende öyle düşündüm, aklım kalacağına, param gitsin.Olmazsa; denedim diyebilirim, deneseydim nasıl olurdu diye düşünmem.
Birçok kişinin kız diyor ama, benim bi fikrim yok.Artık bu durum canımı sıkmaya başladı ama, ne hareketlerini hissedebiliyorum, nede cinsiyetini öğrenebiliyorum.Ultrasonda da pek hareket etmiyor.Doktor herşey normal diyor ama ben huzursuzum.Bi dahaki kontrolde 3 Kasımda.
Senin prenses nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?